Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Betülcüm yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur. İnşallah zevkine göre de döşersin zamanla herşey olur.. Zamanla kabul ederler köpüşüde..

teşekkür ederim... olur tabi yaa, şu evi tuttum ya gerisi hep olur inşallah pehh :))....

çantada olacak derken etüş??gizleyecekmisin yani??..sonuç olarak tuttun yani evi öylemi canım..

evet gizli sokcam ya da düükanda bırakıcam... ama o zamanda ben evde rahat edemem... bizimkiler 5 aydır çakmadı... bunlarda çakmaz diye düşünüyorum... niye bu kadar benciller sanki onların evine sokcam... havlayan bir hayvan olsa hak vercem.... ama gıkı çıkmıyo....

nagişçim bi tanesin... başta bende ikinci el bulayım dedim... sonra düşündüm bu güne kadar hep ikinci eldi herşeyim uygun bir kredi buldum ing de 0,37 faizle ayy reklama girmiyodur umarım.... birazda birikmişim vardı... kafamda hallettim eşya işini paramda hazır şimdi işte evin boyası falan yapılıyor... ondan sonra perde merde eşya toplıcaz... ayyy ilk defa evim olcak yaaa.... şimdiye kadar sefilleri oynadığıma yanarım....

anaam benden güzel akraba mı olur... kaç kaç gel bana kardeş oluruuz... paşanıda nihayet görebilcem desene çok heyecanlandııım

bende yapmıyorum bu hafta ne spor ne diyet hepsi uçtu

ahhh sorma bende de kaçtı gitti ipin ucu....

betülü bugün gören.duyan var mı???

ben gördüm köpüşüyle bankadaydı.... kredi için başvurdu elli tan evrak topladı saatlerce bekledi sonra köpüşünü tedaviye götürdü.... çok mazereti vardı bu gün ..... hafataya bomba gibi gelicem anacım.... beni affedin...

selam kızlar bugün ki menümü paylaşayım dedim :) uzun zaman olmuş yazmayalı :) malum maçlardan idmanlardan okuldan fırsat bulamıyorum

sabah:
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ( 2 adet)
1 bardak yeşil çay

ara:
1 tane activia kayısılı

öğlen:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 köfte

ara:
maalesef yapamadım

akşam:
çiğ köfte (etsiz)
kumpir

ara:
1 portakal
2 mandalina

spor:
sabah: 30 dk kahvaltı sonrası yürüyüş
öğlen: 30 dk yemek sonrası yürüyüş
akşam: 50 dk leslie 3 mile
100 mekik

Canım bende nedense yazın kilo veremiyorum yaz sebzesi ve meyvelerini çok seviyorum zeytinyağlı barbunyalar, fasülyeler, kızartmalar hııım Malum ramazanda yaza geliyor ve beslenme düzenimiz değişiyor. En güzel kışın veriyorum ben yazında elimden geldiğince almamaya çalışıyorum..

Bu arada mutlaka vermişsindir hem spor hem diyet yapıyorsun bence doğrudur tartın..

Bende menümü paylaşayım..

Sabah: 1 paket çubuk kraker ve 1 fincan çay

Öğlen: 1 tost ve ayran

Akşam: Babamlarda yemekteydik 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık kadar kızartma, 3 kaşık makarna, yoğurt ve 2 çatal patlıcan közlemesi yedim..

Bugün çok yorgundum geç uyandım kahvaltımı yapamadım havada yağışlıydı meyve alamadım yanıma taşımak zor geldi o yüzden kantinden tost aldım. Hafta sonu telafi ederim..

Bu arada bende kendi kendime konuşmuş oluyorum kaç gündür kimse cevap vermiyor bana...

yapıyorum diyeti sporu yapmasınada ne kadar verdiğimi merakta ediyorum napsamki almayayımda gerisi mühim değil. vermesemde olur çünkü yağ parçalayıp onları atmak için tatlı yememem gerekiyordu bu hafta söz verdim ama geziye gittim doğum gününe gittim derken pazar p.tesi mecburi olarak tükettim şekeri birde üstüne regl şişkinliği geldi. bakalım yarın ne çıkacak.. umarım yapğ parçalamışımdır yine yoksa çok üzülücem
Kızlar etap 7. si olmuşuz.. İnşallah haftaya yine toparlanır ilk üçe gireriz..:118:

inşallah zehracım yaa :) haftaya birincilik gelmesi lazım 2 haftadır bende 72.5 ten gidiyorum

canım bende dışarıda olduğum zaman diyetisyen önerisiyle tost yiyorum :) yada soğuk sandviç alıyorum o beyaz peynirli falan olduğu için daha iyi oluyor. yememezlik yapma. ama ara öğünde koy kendine... mutlaka dene.

Günaydın herkese iyi haftasonları. Elma diyetimin 1.günü bitti ve 2.güne başlıyorum. Dün deli gibi spor yaptım artık hoca yeter dedi de öyle bıraktım iyice gaza geldim tempolu da yürüyüş yaptım.

Dünkü Menümü güncelleyeyim.

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Ara: Yok

Öğle
1 kepçe çorba
Salata (yağsız)

Ara: 2'si bir arada

Akşam: 1 yeşil elma

Ara: 1 yeşil elma+1 salatalık

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
1 saat spor.

Ben bu elma diyetinde biraz değişiklikler yaptım tabii

Betüş bu arada yeni evin hayırlı olsun güle güle otur

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta

Ara: 1 yeşil çay

Öğle
1 tabak salata
1 ufacık köfte (tadı da hiç güze değildi, keşke yemeseydim )

Ara: 1 yeşil elma+1 yeşil çay

Akşam
1 elma+1 salatalık

Ara: 1 yeşil çay

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk fitness

Su içemiyorum tek sorunum bu canım ıstemıyor hiç ya, bir de midem bulanıyor su içince

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim her gün ara öğün ve ana öğün olmak üzere 6 öğün yapıyorum ama cuma günü tembelliğim üzerimdeydi (Hava kapalı ve yağmurluydu) yanıma ne meyve ne kayısı kurusu almadım.. Akşamda babamda olunca fazla kaçtı ama bugün dikkat ettim toparlarım Allah'ın izniyle..

Canım menülerin gayet güzel en güzeli de spor yapman.. Böyle gidersen hedefine ulaşacağına inanıyorum.. Naçizane tavsiyede bulunmam gerekirse ya sabah kahvaltında yada yatarken süt içmelisin çünkü peynir yada yoğurt yok menünde..

Spor salonunda da kocam harflerle yazmışlar, "Spordan yarım saat sonra içilen süt metabolizmayı hızlandırır" diye ama ben o yazıyı her akşam görmeme rağmen hiç alışkanlık haline getirmedim, bir ara içiyordum yine bıraktım süt değil de en azından aralarda menüme yoğurt eklesem çok iyi olacak. Bugün elma diyetinin 2.günü ama hala daha elma yiyemedim sözde elma diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…