- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.041
Betülcüm yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur. İnşallah zevkine göre de döşersin zamanla herşey olur.. Zamanla kabul ederler köpüşüde..
çantada olacak derken etüş??gizleyecekmisin yani??..sonuç olarak tuttun yani evi öylemi canım..
cok sevindim canim hayirli olsun ne taraflarda yeni evin? yavas yavas alirsin tum eksiklerini :)
ayy betüşüm ikinci el eşya istermisin kuzumetrafa bir sorayım mobilya falan değiştiren oluyo arada bende bekarken tanıdıklardan almıştım 2. el temizinden sen hele yerleş paşamıda alıp gelirim zaten kardeşim akrabam yok bunaldıkça sana kaçarım
bende yapmıyorum bu hafta ne spor ne diyet hepsi uçtu
betülü bugün gören.duyan var mı???
Evet ya herkes nerdeee, betüş bilem gelmedi.
bsrmhmmt bizim tartı sorunu olan arkadaş sendin di mi benim kafam alllakk bullak oldu..bayılacağım şimdi
Evet ya herkes nerdeee, betüş bilem gelmedi.
canım kışın kilo vermek daha zorlaşır beden güneş görmediği için enerji ihtiyacını karşılama psikolojisine girer ve yağ depolar. bu şekilde az kilo vermen normal :) üzme kendini :) ben yine yarın tartılıcam bakalım benim evdeki tartıyla fark nedir göreyim :) 72.5 tim geçen hafta tartım bozuktu dün gittim aldım bitane eve geldim sabah tartıya çıktım lavabodan sonra çıplakcana tartıldım 70.8 çıktı ama ne kadar doğrudur bilemedimo yüzden diyetisyenin tartısını baz alarak gidicem 72.5 yani. yarın sabah evde tartılıp öğlende diyetisyende tartılıcam ve farkı öğrenicem sonraki haftalarda sağlıklı güzel güzel bildirim yaparım artık :) eğer evdeki doğru ise 1 kilo 700 gr. vermişim demektir ki mucize yani bnm için. çünkü diyet listesi ye ye btmek bilmiyor tıka basa doyarak böyle verdiysem ohoooo yani :)
Canım bende nedense yazın kilo veremiyorum yaz sebzesi ve meyvelerini çok seviyorum zeytinyağlı barbunyalar, fasülyeler, kızartmalar hııımMalum ramazanda yaza geliyor ve beslenme düzenimiz değişiyor. En güzel kışın veriyorum ben yazında elimden geldiğince almamaya çalışıyorum..
Bu arada mutlaka vermişsindir hem spor hem diyet yapıyorsun bence doğrudur tartın..
Kızlar etap 7. si olmuşuz..İnşallah haftaya yine toparlanır ilk üçe gireriz.. :118:
Bende menümü paylaşayım..
Sabah: 1 paket çubuk kraker ve 1 fincan çay
Öğlen: 1 tost ve ayran
Akşam: Babamlarda yemekteydik 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık kadar kızartma, 3 kaşık makarna, yoğurt ve 2 çatal patlıcan közlemesi yedim..
Bugün çok yorgundum geç uyandım kahvaltımı yapamadım havada yağışlıydı meyve alamadım yanıma taşımak zor geldi o yüzden kantinden tost aldım. Hafta sonu telafi ederim..
Bu arada bende kendi kendime konuşmuş oluyorum kaç gündür kimse cevap vermiyor bana...
yapıyorum diyeti sporu yapmasınada ne kadar verdiğimi merakta ediyorum napsamkialmayayımda gerisi mühim değil. vermesemde olur çünkü yağ parçalayıp onları atmak için tatlı yememem gerekiyordu bu hafta söz verdim ama geziye gittim doğum gününe gittim derken pazar p.tesi mecburi olarak tükettim şekeri birde üstüne regl şişkinliği geldi. bakalım yarın ne çıkacak.. umarım yapğ parçalamışımdır yine yoksa çok üzülücem
inşallah zehracım yaa :) haftaya birincilik gelmesi lazım 2 haftadır bende 72.5 ten gidiyorum
canım bende dışarıda olduğum zaman diyetisyen önerisiyle tost yiyorum :) yada soğuk sandviç alıyorum o beyaz peynirli falan olduğu için daha iyi oluyor. yememezlik yapma. ama ara öğünde koy kendine... mutlaka dene.
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Ara: 1 yeşil çay
Öğle
1 tabak salata
1 ufacık köfte (tadı da hiç güze değildi, keşke yemeseydim)
Ara: 1 yeşil elma+1 yeşil çay
Akşam
1 elma+1 salatalık
Ara: 1 yeşil çay
Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk fitness
Su içemiyorum tek sorunum bu canım ıstemıyor hiç ya, bir de midem bulanıyor su içince
Canım menülerin gayet güzel en güzeli de spor yapman.. Böyle gidersen hedefine ulaşacağına inanıyorum.. Naçizane tavsiyede bulunmam gerekirse ya sabah kahvaltında yada yatarken süt içmelisin çünkü peynir yada yoğurt yok menünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?