- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.541
Aaa ora nere kiBizim burda hiç yemek yapmadan fırın ve kasaptan idare edebilirsin.
Kasaba yada fırına şu yemeği şu saate istiyorum dersin, istediğin saatte hazır olur.
Diyet moduna giremiyorum bi türlü yaaa
Kocacığının memleketine taşın sen en iyisiaaaa ne şahaneymiş, tam benim gibi tembel hatunlara göre bi yermiş, keşke benimde olsa
En tehlikeli sınır şeridindeyim :))Aaa ora nere ki
o zaman kesin 100 kilo olurumKocacığının memleketine taşın sen en iyisi
kahvaltıdaki ekmek degil de akşamki ekmek göze batıyor. kahvaltıdakini gün içinde tolere edersin nasılsa.29 pazar
10.00
4 5 zeytin
1 yumurta dan omlet
3dlm ekmek
2dlm peynir
14.00
sutlu kahve
1 avuc kuru yemis
1 elma
ceyrek muz
16.00
3 kepce kuru fasulye
2dlm ekmek
salata
3 4 yk yogurt
2yk bulgur pilavi
su 2lt
spor yok
çok az yiyorsun sen de, merak ettim haftada ne kadar veriyorsunuz?30 Kasım Pazartesi
13.00
2 avuç fındık
1 bardak ayran
14.30
1 bardak salep
19.00
2 yk et sote
2 havuç
2 salatalık
4 yk yoğurt
su: 2 lt
gece o saatte ve özellikle bal ve turşu yemenin sağlıkla ilgili bi sebebi var mı merak ettim canım iki zıt yiyecek30 kasım
09.00
1 kahve
1 grisini
1 avuç çiğ kuruyemiş
13.00
2 sucuklu kaşarlı yumurta
3 dilim ekmek
Domates
Salatalık
1 kk peynir
16.00
6 zeytin
1 dikim ekmek
1 elma
19.00
1 tabak mantarlı tavuk sote
3 yk yoğurt
22.00
turşu
1 yk Petek bal
Su 2 lt
Spor
30 dk leslie 90 p
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
Toplam 285
@Pnrrr-20
canım geçen hafta sabittim bu hafta 900 gr verdimkahvaltıdaki ekmek degil de akşamki ekmek göze batıyor. kahvaltıdakini gün içinde tolere edersin nasılsa.
akşamki ekmek olmasaydı gayet güzel bi menüymüş. onu da fazlasıyla telafi etmişssindir sen, kuş kadar yiyorsun zaten son 1 haftaya baktım da
çok az yiyorsun sen de, merak ettim haftada ne kadar veriyorsunuz?
gece o saatte ve özellikle bal ve turşu yemenin sağlıkla ilgili bi sebebi var mı merak ettim canım iki zıt yiyecek
daha önce sordum cvp verdin ama kusura bakma cvplar karıştı birbirine, sen neredeydin? benim memlekettede öyle. lokantalara da bişey gönderemezsin hatta. Adıyaman'ın fırınlarını ve sıcaklığını özliycemBizim buralarda fırınlar ekmek poğaça simit yapar lokantalara lahmacun içi veya pide içi yapıp göndeririz belki o kadar börek vs içi gönderen duymadım daha buralarda
ay Adıyaman ve Mardin de öyleydi. özellikle Mardin'in o nimetinden çok faydalandım, hele tavalarıBizim burda hiç yemek yapmadan fırın ve kasaptan idare edebilirsin.
Kasaba yada fırına şu yemeği şu saate istiyorum dersin, istediğin saatte hazır olur.
bravo gerçektencanım geçen hafta sabittim bu hafta 900 gr verdim
çok fazla vermiyorum
ben sadece haftasonu epey kaçırdığım için haftaiçi onu dengelemeye çalışıyorum
yok tatlım korkma hiç dediğim gibi bazen dengeleyemeyip sabit geliyorumbravo gerçekten
ben sert kayaya carpmışım meydan okumakla
napiiim pat diye seni çıkardılar önüme
Canım kendimi çok bitkin hissediyordumgece o saatte ve özellikle bal ve turşu yemenin sağlıkla ilgili bi sebebi var mı merak ettim canım iki zıt yiyecek
niye acaba kugucum.Diyet moduna giremiyorum bi türlü yaaa
Lokantalara bisey verilmiyor bizim burda. Ancak firinlara borek yaptirabilirsin. Guveci hazirlar verirsen pisirirler. Ama su yemegi isteyince hazirlayip vermiyorlar. Sadece pisirme islemini istersen yaparlar o kadar.Bizim buralarda fırınlar ekmek poğaça simit yapar lokantalara lahmacun içi veya pide içi yapıp göndeririz belki o kadar börek vs içi gönderen duymadım daha buralarda
Ooo orasi baya ilerletmis isiBizim burda hiç yemek yapmadan fırın ve kasaptan idare edebilirsin.
son 1 haftaya baktım, öyle görünce pek bi tırstımyok tatlım korkma hiç dediğim gibi bazen dengeleyemeyip sabit geliyorum
bütün hafta bu şekilde beslensem evet kork benden ama
bağışık güçlendirici olarak da ilk defa duydum, şifa olsun o zaman canımCanım kendimi çok bitkin hissediyordum
Gözlerim boynum başım ağrıyordu ve öksürmeye başlamıştım. O yüzden bağışıklığımı kuvvetlendirsin diye yedim
Dikkatinin maşallahı var
Allah korusuno zaman kesin 100 kilo olurum
Tayinci misiniz yoksa bu yılAdıyaman'ın fırınlarını ve sıcaklığını özliycem
İnşallaj canımKiz.benimki koca robotlrdan onun hazneyi ve aparatlari makineye atsam bir suru yer kapliyor
Bunu bilmiyordum
Rabbim gonlune gore versin canim. İns sikinti yoktur
Banada hic inandirici gelmedi bu adam nedense
Ama sen faydasini girmussun ne guzel
Hayirlisi olsun canim. Gonlune gore bir is denkgelir ins
Yazmadin canim. Bugun iyi sikinti yok gibi bugunde olursa yazarim ins
Oh tam keyifff biz de her gün ne yemek yapsam diye düşünelimBizim burda hiç yemek yapmadan fırın ve kasaptan idare edebilirsin.
Erzurum’da yaşıyorum canım sitenin arama bölümüne Erzurum yazınca ben çıkıyorum zatendaha önce sordum cvp verdin ama kusura bakma cvplar karıştı birbirine, sen neredeydin? benim memlekettede öyle. lokantalara da bişey gönderemezsin hatta. Adıyaman'ın fırınlarını ve sıcaklığını özliycem
Bu keyfi ben nadir sürüyorum canım.Oh tam keyifff biz de her gün ne yemek yapsam diye düşünelim
Gidebilsek ah gidebilsek eşimin tayini rektörün insiyatifinde istemezse göndermiyor biz nişanlıyken Ege üniversitesi’ne tayin yazısı geldi rektör olur vermediBu keyfi ben nadir sürüyorum canım.
Kendi ellerimle yaptığıma hiçbirsey uymaz.
Ne yapacaksın Erzurumu, tayin isteyin gelin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?