Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

29 pazar
10.00
4 5 zeytin
1 yumurta dan omlet
3dlm ekmek
2dlm peynir

14.00
sutlu kahve
1 avuc kuru yemis
1 elma
ceyrek muz

16.00
3 kepce kuru fasulye
2dlm ekmek
salata
3 4 yk yogurt
2yk bulgur pilavi

su 2lt
spor yok
kahvaltıdaki ekmek degil de akşamki ekmek göze batıyor. kahvaltıdakini gün içinde tolere edersin nasılsa.
akşamki ekmek olmasaydı gayet güzel bi menüymüş. onu da fazlasıyla telafi etmişssindir sen, kuş kadar yiyorsun zaten son 1 haftaya baktım da
30 Kasım Pazartesi

13.00
2 avuç fındık
1 bardak ayran

14.30
1 bardak salep

19.00
2 yk et sote
2 havuç
2 salatalık
4 yk yoğurt

su: 2 lt
çok az yiyorsun sen de, merak ettim haftada ne kadar veriyorsunuz?
gece o saatte ve özellikle bal ve turşu yemenin sağlıkla ilgili bi sebebi var mı merak ettim canım iki zıt yiyecek

canım geçen hafta sabittim bu hafta 900 gr verdim
çok fazla vermiyorum
ben sadece haftasonu epey kaçırdığım için haftaiçi onu dengelemeye çalışıyorum

Bizim buralarda fırınlar ekmek poğaça simit yapar lokantalara lahmacun içi veya pide içi yapıp göndeririz belki o kadar börek vs içi gönderen duymadım daha buralarda
daha önce sordum cvp verdin ama kusura bakma cvplar karıştı birbirine, sen neredeydin? benim memlekettede öyle. lokantalara da bişey gönderemezsin hatta. Adıyaman'ın fırınlarını ve sıcaklığını özliycem
Bizim burda hiç yemek yapmadan fırın ve kasaptan idare edebilirsin.
Kasaba yada fırına şu yemeği şu saate istiyorum dersin, istediğin saatte hazır olur.
ay Adıyaman ve Mardin de öyleydi. özellikle Mardin'in o nimetinden çok faydalandım, hele tavaları

canım geçen hafta sabittim bu hafta 900 gr verdim
çok fazla vermiyorum
ben sadece haftasonu epey kaçırdığım için haftaiçi onu dengelemeye çalışıyorum
bravo gerçekten
ben sert kayaya carpmışım meydan okumakla
napiiim pat diye seni çıkardılar önüme

gece o saatte ve özellikle bal ve turşu yemenin sağlıkla ilgili bi sebebi var mı merak ettim canım iki zıt yiyecek
Canım kendimi çok bitkin hissediyordum
Gözlerim boynum başım ağrıyordu ve öksürmeye başlamıştım. O yüzden bağışıklığımı kuvvetlendirsin diye yedim
Dikkatinin maşallahı var

Diyet moduna giremiyorum bi türlü yaaa
niye acaba kugucum.
Kiz biz ortakiz gerci gecen hafta bende artiydimda.

Bu hafta ikimizinde guzel bir eksiyle gelmesi lazim canim

Bizim buralarda fırınlar ekmek poğaça simit yapar lokantalara lahmacun içi veya pide içi yapıp göndeririz belki o kadar börek vs içi gönderen duymadım daha buralarda
Lokantalara bisey verilmiyor bizim burda. Ancak firinlara borek yaptirabilirsin. Guveci hazirlar verirsen pisirirler. Ama su yemegi isteyince hazirlayip vermiyorlar. Sadece pisirme islemini istersen yaparlar o kadar.
Kasaba yada fırına şu yemeği şu saate istiyorum dersin, istediğin saatte hazır olur.
Ooo orasi baya ilerletmis isi

yok tatlım korkma hiç dediğim gibi bazen dengeleyemeyip sabit geliyorum
bütün hafta bu şekilde beslensem evet kork benden ama
son 1 haftaya baktım, öyle görünce pek bi tırstım
Canım kendimi çok bitkin hissediyordum
Gözlerim boynum başım ağrıyordu ve öksürmeye başlamıştım. O yüzden bağışıklığımı kuvvetlendirsin diye yedim
Dikkatinin maşallahı var
bağışık güçlendirici olarak da ilk defa duydum, şifa olsun o zaman canım

İnşallaj canım

Oh tam keyifff biz de her gün ne yemek yapsam diye düşünelim
Erzurum’da yaşıyorum canım sitenin arama bölümüne Erzurum yazınca ben çıkıyorum zaten

Bu keyfi ben nadir sürüyorum canım.
Kendi ellerimle yaptığıma hiçbirsey uymaz.

Ne yapacaksın Erzurumu, tayin isteyin gelin buralara
Gidebilsek ah gidebilsek eşimin tayini rektörün insiyatifinde istemezse göndermiyor biz nişanlıyken Ege üniversitesi’ne tayin yazısı geldi rektör olur vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…