- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.861
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.561
amiinnnnAllah korusun
Becayiş hakları yok mu pekiGidebilsek ah gidebilsek eşimin tayini rektörün insiyatifinde istemezse göndermiyor biz nişanlıyken Ege üniversitesi’ne tayin yazısı geldi rektör olur vermedi
Vardır da aynı kadroda biri denk gelmiyor bazıları da ticarete çevirmiş para karşılığı becayiş yapıyorBecayiş hakları yok mu peki
Boşver ya, sen ne yapacaksın İzmir'iVardır da aynı kadroda biri denk gelmiyor bazıları da ticarete çevirmiş para karşılığı becayiş yapıyor
Üniversitede memur muGidebilsek ah gidebilsek eşimin tayini rektörün insiyatifinde istemezse göndermiyor biz nişanlıyken Ege üniversitesi’ne tayin yazısı geldi rektör olur vermedi
Evet canımÜniversitede memur mu
Kendini değersiz hissetme,yapamayacaksın olmuyor düşüncesi....Ne oluyor da giremiyorsun acaba
İyim kuzum üşütmüşümdenizbenimadim nasıl oldun canım
Tekrar geçmiş olsun canım rabbim şifa versinİyim kuzum üşütmüşüm
Dün gece biraz geç uyudum 3 buçuk gibi onun mallığı da var biraz öksürüyorum ama koku falan alıyorum hala çok şükür
Değersizlik hissi kilo yapan duygular arasında...Kendini değersiz hissetme,yapamayacaksın olmuyor düşüncesi....
Bugün saatler geçmedi bunaldim evin içinde netten film açıp izledim
Bu aksam kizimdan vakit bulursam başarı öykülerini okuyacagim buranin
Geçmiş olsun canım, aklına getirme.İyim kuzum üşütmüşüm
Dün gece biraz geç uyudum 3 buçuk gibi onun mallığı da var biraz öksürüyorum ama koku falan alıyorum hala çok şükür
Canım kilom yüksek ve yol uzun bu senin motivasyonunu düşürüyor çok var düşüncesiKendini değersiz hissetme,yapamayacaksın olmuyor düşüncesi....
Bugün saatler geçmedi bunaldim evin içinde netten film açıp izledim
Bu aksam kizimdan vakit bulursam başarı öykülerini okuyacagim buranin
Düşüneceğim niran kendimden nefret eder hâle geldimDeğersizlik hissi kilo yapan duygular arasında...
Bu hissi yaşamana sebep olan şey nedir, onu biraz düşün
Geçmiş olsun kaptanımGeçmiş olsun canım, aklına getirme.
Bende de başağrısı boğazağrısı ve kırıklık başladı, kulaklarımdan ateş çıkıyor resmen...
Kriptik Tonsillit gibi benim ki
Bu aksam yeniden hedeflerimi koyacağım haklısınCanım kilom yüksek ve yol uzun bu senin motivasyonunu düşürüyor çok var düşüncesi
O nedenle kendine 88 kiloda 60 kilo yerine kısa dönemli hedefler koy
Örneğin ilk hedefin 85 olsun sonra 80 75 öyle git
Birden ben 60 olucam dersen 28 kilo gözünde kocaman görünür tabi ki
Ama bak ben 1 senede verdim nerdeyse 28 kiloyu
Birden gelmeyen birden gitmez
Kilo çok zor ve sabır isteyen bi süreç
Fakat şöyle düşün
Sen 88 de kalıp hatta yukarı çıkıp 3 5 ay sonra buraya döndüğünde 88 kiloda olan bir başkasının 70 e düştüğünü görünce daha da üzüleceksin
Hayat akıyor birileri hedefleri için uğraşıyor
O neden sen de olmayasın
yapılamayan bir şey olsa bu kadar insan yapabilir miydi
İyim kuzum üşütmüşüm
Çok geçmiş olsun kızlarGeçmiş olsun canım, aklına getirme.
Bende de başağrısı boğazağrısı ve kırıklık başladı, kulaklarımdan ateş çıkıyor resmen...
Kriptik Tonsillit gibi benim ki
Acaba neden eksikdenizbenimadim
canim cuma cumartesi menülerin eksik
Fit mutlu anne
E evseem
Dün menü paylasmamissiniz kızlar
Dikkattt etsem iyi olacakkkk,Sıcak tut kendini
Memleket zaten yangın diyipte salıverme
Bu hafta yine sebze ağırlıklı olacak. Yumurtali ispanak yedim 2 kaşık ta et soteMenülerde neler var kızlar
Ben ısırganotlu börek içi hazırladım, fırına gönderecegim.
Yanına da tarhana çorbası yaparım.
Birde tembel hatun işi salata yaptım mı, benden iyisi yok
Cokk sagol canimmcanım çok geçmiş olsun
Şişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?