- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.061
aman allahım dağılmışız resmen...:18::18: hadi ben başlıoyrum kendi kendime konuşmaya.Gelinde kaynatak
betüşcüm kusura bakma telaşlardan her seferinde unuttum hayırlı olsun demeyi..teşekkür ederim... olur tabi yaa, şu evi tuttum ya gerisi hep olur inşallah pehh :))....
canım belki bir zaman sonra anlarlar izin verirler..evet gizli sokcam ya da düükanda bırakıcam... ama o zamanda ben evde rahat edemem... bizimkiler 5 aydır çakmadı... bunlarda çakmaz diye düşünüyorum... niye bu kadar benciller sanki onların evine sokcam... havlayan bir hayvan olsa hak vercem.... ama gıkı çıkmıyo....
neresiydi burasınagişçim bi tanesin... başta bende ikinci el bulayım dedim... sonra düşündüm bu güne kadar hep ikinci eldi herşeyim uygun bir kredi buldum ing de 0,37 faizle ayy reklama girmiyodur umarım.... birazda birikmişim vardı... kafamda hallettim eşya işini paramda hazır şimdi işte evin boyası falan yapılıyor... ondan sonra perde merde eşya toplıcaz... ayyy ilk defa evim olcak yaaa.... şimdiye kadar sefilleri oynadığıma yanarım....
anaam benden güzel akraba mı olur... kaç kaç gel bana kardeş oluruuz... paşanıda nihayet görebilcem desene çok heyecanlandııım
canım biz seni biliyoruz telaşını falan ama bildirim yapmamış oldunben gördüm köpüşüyle bankadaydı.... kredi için başvurdu elli tan evrak topladı saatlerce bekledi sonra köpüşünü tedaviye götürdü.... çok mazereti vardı bu gün ..... hafataya bomba gibi gelicem anacım.... beni affedin...
hallettik sanırım onuevet canım benim o :) geçti ama sanırım :)
hmm güzel olmuşselam kızlar bugün ki menümü paylaşayım dedim :) uzun zaman olmuş yazmayalı :) malum maçlardan idmanlardan okuldan fırsat bulamıyorum
sabah:
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ( 2 adet)
1 bardak yeşil çay
ara:
1 tane activia kayısılı
öğlen:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 köfte
ara:
maalesef yapamadım
akşam:
çiğ köfte (etsiz)
kumpir
ara:
1 portakal
2 mandalina
spor:
sabah: 30 dk kahvaltı sonrası yürüyüş
öğlen: 30 dk yemek sonrası yürüyüş
akşam: 50 dk leslie 3 mile
100 mekik
evet evet büyük oynayalım bu hafta :)Kızlar etap 7. si olmuşuz..İnşallah haftaya yine toparlanır ilk üçe gireriz.. :118:
o paylaşım işinide halletmek lazım :/ canım menün çok kötü değil ama iyi de değil biraz daha dikkat etmelisin..Bende menümü paylaşayım..
Sabah: 1 paket çubuk kraker ve 1 fincan çay
Öğlen: 1 tost ve ayran
Akşam: Babamlarda yemekteydik 1 kase tarhana çorbası, 2-3 kaşık kadar kızartma, 3 kaşık makarna, yoğurt ve 2 çatal patlıcan közlemesi yedim..
Bugün çok yorgundum geç uyandım kahvaltımı yapamadım havada yağışlıydı meyve alamadım yanıma taşımak zor geldi o yüzden kantinden tost aldım. Hafta sonu telafi ederim..
Bu arada bende kendi kendime konuşmuş oluyorum kaç gündür kimse cevap vermiyor bana...
Günaydın herkese iyi haftasonları. Elma diyetimin 1.günü bitti ve 2.güne başlıyorum. Dün deli gibi spor yaptım artık hoca yeter dedi de öyle bıraktımiyice gaza geldim tempolu da yürüyüş yaptım.
Dünkü Menümü güncelleyeyim.
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Ara: Yok
Öğle
1 kepçe çorba
Salata (yağsız)
Ara: 2'si bir arada
Akşam: 1 yeşil elma
Ara: 1 yeşil elma+1 salatalık
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
1 saat spor.
Ben bu elma diyetinde biraz değişiklikler yaptım tabii
Karnım sürekli gurulduyor ya, yanımdaki insanlara rezil oluyorumm
kaynatalım hatuncumgeldim hadi kaynatalımm :):):):)
canım benim geç olsun güç olmasın tartı yasağı koyduracaksınız bana..selamm ben de yeni geldim isten, ustumu degistirirken tartiya gozum ilisti bir tartilayim dedim cumadan beri kiloda gram degisiklik yok 1 gram bile oynamaz mi yahu :44:
kızlarrrbiri beni kaldırsın yaa.. kafam kalkmıyor sabahtan beri öyyyyle duruyorum evde hareket edemiyorum bile. yarın sabah iyi olmam lazım. B-fit e başlayacağım 1 aylık ücretsiz üyelik veriyor diyetisyenim söylemiştim saha önce yarın gidicem nasipse :) ama önce iyileşmem lazım yoksa bi yere gidemem. çarşamba günüde maçım var bakalım artık ne olacak. programım p.tesi-çarşamba-cuma B-fit salı perşembe voleybol ve cumartesi pazar da evde leslie olacak :) yarından itibaren güzelce devam edicem :)
kıııııııızz benim en uyuz olduğum kelime kaptandır..bilinçaltımda kaptan kötü şeyler çağrıştırdığı için olsa gerek para versen sana kaptan diye hitap edememBu arada şu seng hitabı fenalık veriyor banaece deyin kaptan deyin deyin işte bir şeyler 5. takımda ilk kaptan olduğumda bana minnak adını takmışlardı takımın en küçüğüm diye .. ne günler anacım mutluluk an değil aslında bee. mutluluk geçmiş demek..
kaynatalım hatuncumnasılsın nasıl gidiyor hayat.
canım benim geç olsun güç olmasın tartı yasağı koyduracaksınız bana..
ne tür müzikler seversin.
Bu arada şu seng hitabı fenalık veriyor banaece deyin kaptan deyin deyin işte bir şeyler 5. takımda ilk kaptan olduğumda bana minnak adını takmışlardı takımın en küçüğüm diye .. ne günler anacım mutluluk an değil aslında bee. mutluluk geçmiş demek..
bir pazar akşamı klasiği olarak helloooooooooooooo
eveeet sevgili bayanlar döndük dolaştık yine topiğimize geldik ki ben cumadan beri evden dışarı adımımı atamadım..cuma bebek görmek için hazırlanırken sağolsun misafirlerim geldi ve ben böyle oldum...ve bugün öğlen gittiler..bende hemen kendimi sokağa attım atmasaydım balkondan atacaktım ..tabii olan benim diyete oladu, kendisinin ruhuna fatiha..artık yarın sabah her pazartesi olduğu gibi yine , yeni , yeniden diet...
hoşşgeldin yetişememişim sana :/bir pazar akşamı klasiği olarak helloooooooooooooo
seninde misafirler epey yüzsüzmüş.sen pattanak gel bi de yatıya kal hemide 2 gece.amannnn :18:eveeet sevgili bayanlar döndük dolaştık yine topiğimize geldik ki ben cumadan beri evden dışarı adımımı atamadım..cuma bebek görmek için hazırlanırken sağolsun misafirlerim geldi ve ben böyle oldum...ve bugün öğlen gittiler..bende hemen kendimi sokağa attım atmasaydım balkondan atacaktım ..tabii olan benim diyete oladu, kendisinin ruhuna fatiha..artık yarın sabah her pazartesi olduğu gibi yine , yeni , yeniden diet...
ehehehhe :)kıııııııızz benim en uyuz olduğum kelime kaptandır..bilinçaltımda kaptan kötü şeyler çağrıştırdığı için olsa gerek para versen sana kaptan diye hitap edemem..ama minnak çok güzelmiş , çok severim minnak hitabını..o yüzden sana bundan sonra sana minnak seng diyeceğim
kız yazdığımla müzik ne alaka :) ben türk sanat müziği severim ama her türlü müziğide dinlerim. tek kaldığımda dinlerim tsm ama pop undan rap ine davul zurnasından kemanına piyanosuna kadar dinlerim :) her tele uyarım yani :) hayat güzel valla nasıl olsun :) okula gitmiyorum dershaneye gitmem grektiğini biliyorum ama gidemiyorum hastayım sevdiğim yanımda mutluyum yarın spora başlayacağım b fitte sanki çok uzakmışım gibi spora birde salona gidicem :):):) öyle yani. sen neler yaparsın küçüksün biraz benden sanırım demi???
anam kız ben kaptan lafını duymaya alışığımda başkasına söyleyince garipo geliyor :) 2 takımım var ikisindede kaptan diyorlar bana koç diyorlar bazıları bende koça sinir oluyorum hele bi pasörüm var sağolsun hatun bana koçum benim diyor ağzına yapıştırmak geliyor içimden :) ama seviyorum dokunamıyorum :) sen ece olece diyeyim ben sana :)
sanada hello anacııımmm... niye bilmem sen helllllloooo diye seslen,ince olacak o kadar geldi aklımabeni özleyin anacım baaaaayyy derdiler ya
al bendende o kadar :) bugün profiterol yedim regl dönemim bana oyun oynuyor sürekli tatlı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?