- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.601
YaparakDersler, toplantılar,hastane çok yoğun bir gündü kalkıp spor yapmsk istiyorum ama sanki ayaklarımda pranga ellerimde kelepçe varNasıl olacak kızlar spor diyetten çok daha zor geliyor bana nasıl aşacağım bunu
Güzel menü canım afiyet olsun1 Aralık Salı
Saat 9:00
Ilık büyük bardak limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 yumurtadan omlet
1 kk Beyaz peynir
6 zeytin
Yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:30
4 Kaşık kısır
Bol yeşillik
Salata
Ara 16:00
Türk kahvesi
Akşam 17:30
3 kaşık soğanlı ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
Ara 20:00
1 bardak süt
1 tane muz
Su 2.5 lt bitti 4 e tamamlarım yatana kadar
Spor 20 dk Leslie 60 puan devamını yapamadmPnrrr-12
Patates ve tatlı sıkıntı1 Aralık SALI
sabah 11.45
1 bardak çay
2 dilim peynir
1 domates
1 yumurta
ara gibi ama değil gibi2 dilim tatlı
akşam 17.30
2 haşlanmış patates
1 bardak ayran
6 yk salata
su.2lt
spor. 30 dakika leslie :))
1 aralık salı
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
1dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.00
1 muz
Ara
Yeşil çay
3 kayisi
Avuç 5kadar kuruyemiş
Akşam 17.30
Yumurtalı ispanak
2 kaşık et sote
Belki bi sütlü kahve içerim.
Su 2 litre
Sspor yokk
Birşey olmaz inşallah canımBugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
Gidip müdürün odasında otursaydın, madem soğuk okula çağırıyorBen de okulda soğuktan işte
Niye yarin Çarşamba da mi tartiliyoruzeceboce yarın tartı resimli (tartının üzerinde nick ve tarih yazılı bir kağıt olacak) bildirim yapta haftaya snei listeye alalım canım.
Başka türlü çözüm bulamayız sana
Onunki de soğuktuGidip müdürün odasında otursaydın, madem soğuk okula çağırıyor
Bir şey olmaz canım masken takılı ise Allah’ın izni ile bir şey olmaz korkma spor bi kere yapsan devamı gelecek İnan yapmadıkça da hiç başlanılmıyor malesefBugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
Maskem takılı idi .Spora kalkıyorum şimdi gerçekten bir yerden başlamak lazımBir şey olmaz canım masken takılı ise Allah’ın izni ile bir şey olmaz korkma spor bi kere yapsan devamı gelecek İnan yapmadıkça da hiç başlanılmıyor malesef
Benim kafa gitmiş canım, idare etNiye yarin Çarşamba da mi tartiliyoruz
Canım bu bir kisirdongu bunu en iyi kesin birsekilde diyete ve soira baslayarak yenebillirsin. Cunku yedikce kilo alicaksin oda mutsuzlugu beraberinde getiriyor zatenKendini değersiz hissetme,yapamayacaksın olmuyor düşüncesi....
Bugün saatler geçmedi bunaldim evin içinde netten film açıp izledim
Bu aksam kizimdan vakit bulursam başarı öykülerini okuyacagim buranin
Guzl cnm afytbolsn1 Aralık Salı
Saat 9:00
Ilık büyük bardak limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 yumurtadan omlet
1 kk Beyaz peynir
6 zeytin
Yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:30
4 Kaşık kısır
Bol yeşillik
Salata
Ara 16:00
Türk kahvesi
Akşam 17:30
3 kaşık soğanlı ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
Ara 20:00
1 bardak süt
1 tane muz
Su 2.5 lt bitti 4 e tamamlarım yatana kadar
Spor 20 dk Leslie 60 puan devamını yapamadmPnrrr-12
Bisey yoktur insallah kötu dusunme cnm hemenBugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
Spor yaptikca yapiyor insan yapmadikca da yapası gelmiyor. Ben bi rutin olusturdm cok sukur duzenli yapiyorm. Ve pantolinlarmdan baya fark etmeye basladim incelmeyiMaskem takılı idi .Spora kalkıyorum şimdi gerçekten bir yerden başlamak lazım
Sonra hemen elini falan yikasaydin. Eve gidince kiyafetlere de dikkat edip mak. Attiysan bir şey olmaz insallah. Annene de geçmiş olsun.Bugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
3 haftadır yapamiyorum.hiç bir şeye yetisemedigim gibi spora da ywtisemiyorum.Dersler, toplantılar,hastane çok yoğun bir gündü kalkıp spor yapmsk istiyorum ama sanki ayaklarımda pranga ellerimde kelepçe varNasıl olacak kızlar spor diyetten çok daha zor geliyor bana nasıl aşacağım bunu
Afiyet olsun canım güzel menü1 aralık salı
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
1dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.00
1 muz
Ara
Yeşil çay
3 kayisi
Avuç 5kadar kuruyemiş
Akşam 17.30
Yumurtalı ispanak
2 kaşık et sote
Belki bi sütlü kahve içerim.
Su 2 litre
Sspor yokk
Rica ederim tartıya son ikiiki gündür çok kötü ya şiştim sanki öyle hissediyorum bu iki gün çok azaltıcam o yüzden teseşşkür ederim yprum için
Olmaz canım insAllah dışarda kim bilir kaç pozitif kişi ile yan yana geçiyoruzBugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
Sağol canımMenün tam benim tarzın canım herşeyden az az var protein karbonhidrat dengesi gözetilmiş güzel bence
Haşhaşlı olmamış onun yerine daha iyi bu kahvaltı olabilirdi bence Afiyet olsun cnm1 aralık salı
10.30 2 haşhaşlı
15.00 sütlü kahve
18.00 1 kepçe şehzade kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yogurt
Spor 30*2:60Pnrrr-12
Su :3 litre
Saol canımGüzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
9:30 kahve, 3 hurma
11:30 2 dilime eşdeger eksi maya ekmegi, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 2 cecil peynir domates, 1tk tereyag
14:30 kahve 2 kare bitter
18:00 2 kepce tavuksuyu corbası, 7yk patlican yemegi firin, 1 kase yogurt
20:30 1 kurabiye kucuktu ( komsum getirmis tattım)
2lt su
Spor 20dk leslie 60p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 150p
Afiyet olsun canım güzel menüBugunku menum
Kahvaltı 10.00
Dört kasik lor peyniri
3 ceviz
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Bir cay bardağı süt ve rezene
Öğle 14.00 üç kasik yulaf ezmesi,10 badem,iki incir,10 kuru üzüm,yarım muz ve bir bardak süt karışımı.
Aksam 18.00
Bir tabak kıymalı ıspanak
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata
3 litre su spor yok
Afiyet olsun canım güzel1 Aralık Salı
12:00 Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 tk bal
1 dilim hindi füme
2 dilim TB ekmeği
Ara 15:00
1 yeşil elma
Ara:18 :00
1 muz
19:00
Akşam Yemeği
1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli tavuk yemeğinden 2 bud 1 kanat bolca sebzelerinden yedim.(ekmek yemedim ama yemeği fazla kaçırdım)
2 litre su sporu şimdi yapacağımPnrrr-12 Lesli 45 dk= 135(fazla yaparsam düzeltip ekleme yaparım)
Afiyet olsun canım güzel1 Aralık
09.00
1 yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak kefir
Salatalık
15.00
3 dilim hellim peyniri
1 yk kırmızı biber turşusu
1 tb ekmeği
Domates salatalık
18.30
1 tabak mantarlı tavuk sote
Biber turşusu
2 tb ekmeği
20.00
Yarım çay bardağı kefir
2 lt su
spor
30 dk Eliptic 120 p
Gecmis olsun canim.usuttunmu acaba
Sen evindemsin annenlerdemisin hala
Sagolun kizlar kansızlık var genetik ondan sanırım perşembe günü tahlil vercemCanım geçmiş olsun neyin vardı ?
Ahmet apa nasıl bir uygulama yapıyor mümkün ise anlatır mısınız ?İlk 40 gun 1 seviye .
1 seviyeden sonra bir izin gunun var.
Ahmet apa o zamanlar bir tablo paylasmisti bulabilirsem paylasiyim sana
Ahmet apa nasıl bir uygulama yapıyor mümkün ise anlatır mısınız ?
Yoktur bisey canim ins.Bugün annemi doktora götürdüm kızlar mamografi çekilen yerin koridorunda en dipte beklemeye başladım güya herkesten uzak duracağım sarı çizgi de çekmişler hiç farketmedim .15 dk falan bekledim sonra doktorun biri geldi niiçin burada bekliyorsun burası covid şüphesi ile gelenlerin akciğer röntgeni için bekledikleri yer dediBir korku ile çıktım oradan inşallah bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?