Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlısı inşallah canım olursa olur olmazsa da nasip ne yapalım şükür bitanecik minnoş kızım var
Çok şükür canim. Ama kafaya takip görev haline getirme. Akışına bırak

Eki Görüntüle 2731476

strontium 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (515. Etap) : 81,60
Bitiş Kilosu (701. Etap) : 64,40
Verilen Toplam Kilo : 17,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 21,08%
Toplam Süre : 29 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,73%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 593

Sevgili strontium 26 Nisan 2017 (515. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 517. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 20 Kasım 2020 (701. etap) tarihinde toplamda 17,20 kilo vermiş olarak ve 61,10 kilo olan hedefini 84% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 532. - 691. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.

Şükür canım herhangi bir problem yokmuş folik asit kullan dedi 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın filan dedi işte bildiğimiz şeyler
Vakti.zamani vardir
Rabbim hayirlisi.neyse onu nasip etsin canim
strontium canim mezuniyeti kutlarim. Gorunmuyorsun buralarda unutma bizi ugra arada
Günaydın kızlar bugün öğlen 3 e kadar dersteyim aralarda gelirim
Kolay gelsin canim

Tahin helvası olmamış cnm en azından ölçülü olsaymis afiyet olsun

Menülerde neler var kızlar

Ben dünden kalan tarhana çorbasının yanına bakla pişirip, üzerine sarmısaklı yoğurt yapacağım.

Hala boğazım ağrıyor, sarmısaklı yoğurt iyi gelir belki
Hiç bilmiyorum bı mutfga Dalmam lazım

Afiyet olsun kalabalık bı menü gibi gözüküyor tek tek bakınca çok rahatsız etmedi gibi
Kalabalık olmayınca henüz gözüm doymuyor, şu kalabalığı arındırmam lazım evet
Bana da spor daha zor geliyor diyetten, hiç spor yapmayıp aç gezsem daha kolay
Tahin helvası olmamış cnm en azından ölçülü olsaymis afiyet olsun
Kesinlikle haklısın canım. Gündüz aklımdan tahin helvası geçmişti ama eşime dememiştim, akşam elinde helva görünce vardır Bi hikmet deyip

Ben dünden kalan tarhana çorbasının yanına bakla pişirip, üzerine sarmısaklı yoğurt yapacağım.

Çok geçmiş olsun kaptanım.
Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum, Bi mutfaga geçmem lazım benim de

Tayinci olmak güzel bence ya, mecburi tayin, bizler alıştık konfor alanımızdan çıkamıyoruz

Tayinci olmak güzel bence ya, mecburi tayin, bizler alıştık konfor alanımızdan çıkamıyoruz
Kesinlikle, ben cok seviyorum taşınmayı. Hatta ilk evlendiğimiz yıllar ev beğenmeyip 3 kere 10ayda bir ev değiştirmişliğimiz var
Eşya toparlamayı, yerleştirmeyi çok seviyorum. Haziranda taşınıcaz, 10 koli yaptım bile
Yok canım evimde hiç fazlalık yoktur

Ben karnabahar-tavuk fırında kaşarlı filan bi yemek yapacağım adını bilmiyorum ilk ben uydurdum galiba bu yemeği Dünden de semizotlu yoğurt çorbam var yeter

cuma kacamak yaptim diger gunler az yedigim icin kacamak yapinca arti cok oldu
mecbur telafi etmeye calisiyorum
ama bu hafta yapmiycam kacamak
artisiyla ugrasiyorum
bisey olmaz insallah canim
nerden bileceksin yazi felan assalarmis
bi kac kez kendini zorlayip yapinca devami geliyo canim
bu sefer yapmadin zaman icin rahat etmiyo:)

Taşınmak, ev toplamak, ev yerleştirmek kısmını sevmem.
Farklı bir şehre gitme hayali güzel geliyor bana.
Benim evi bir tır taşıyamaz, o nedenle şehir içinde taşınmaya niyetimiz yok
Taşınmayı, yerleşmeyi sevdiğine göre epey minimalistsin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…