- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.621
TenefüsteyimKizlarrrr uyanamadinizmi nerde herkes
Günaydın kızlar
Tartiya kaldı 2 gün
Bugün ve yarın menülerde şişlik ve ödem yapacak besinler olmasın.
Suyu 2.5-3 tüketmeyi unutmayalım.
Spor zaten olmazsa olmazımız
günaydın canlarımGunaydinlarrr
İyi dersler canimTenefüsteyim
Kaptanım bana biraz daha müsaade eder misin? Kv geliyor... Hem kv hem diyet aynı anda ağır gelirBenim kafa gitmiş canım, idare et
Cuma demek istemiştim
Olur canımKaptanım bana biraz daha müsaade eder misin? Kv geliyor... Hem kv hem diyet aynı anda ağır gelir
Kv ye biraz alisam da diyete öyle başlayam olur mu?
Şükür canım herhangi bir problem yokmuş folik asit kullan dedi 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın filan dedi işte bildiğimiz şeylerU UcanSupurge zehra tahlillerin nasi cikmis canim.
şükürler olsun canım, Allahım sağlıkla nasip etsin bi bıdık
Şükür canım herhangi bir problem yokmuş folik asit kullan dedi 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın filan dedi işte bildiğimiz şeyler
Hayırlısı inşallah canım olursa olur olmazsa da nasip ne yapalım şükür bitanecik minnoş kızım varşükürler olsun canım, Allahım sağlıkla nasip etsin bi bıdık
Allahım sağlık versinHayırlısı inşallah canım olursa olur olmazsa da nasip ne yapalım şükür bitanecik minnoş kızım var
Hadi hayırlısı olsun canım bklm nasibinizde varsa Rabb'im nasip eder inşAllah
Şükür canım herhangi bir problem yokmuş folik asit kullan dedi 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın filan dedi işte bildiğimiz şeyler
Evet canım keşke bir uyarı falan assalardı.Neyse olan oldu bundan sonrası takdir .Yapacak bişey yokYoktur bisey canim ins.
Onlarda bi yazi assalarmis bari.
Ama artik test yaptiran bile eve kendi imkaniyla gidip geldigi icin sokakta da pozitiflerle karsilasiyoruzdur bence. Korkma ins
Kolay gelsin canım iyi derslerGünaydın kızlar bugün öğlen 3 e kadar dersteyim aralarda gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?