- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.661
2sinide yapmadim hickızlar kızlaaarrr,
chloe ting mi leslie mi sizce
hangisi daha etkili sizce
denemedim canım ama facede bir grupta çok methetmişlerdi ama çok mu zorluyor acaba dye düşünüyorumChloe tingi bilmiyorum canım, denedin mi sen
acıkmadıysan yeme canımKahvaltının üzerineyim, aç hissetmiyorum.
Yemek yesem mı yemesem mi karar veremedim.
Yersem de bakla+sarımsaklı yoğurt yiyeceğim
bencede acikmadiysan yemeKahvaltının üzerineyim, aç hissetmiyorum.
Yemek yesem mı yemesem mi karar veremedim.
Yersem de bakla+sarımsaklı yoğurt yiyeceğim
ben de istiyorum artık spor yapmak yakizimi.kv gonderdim sporumu yapiyorum:)
E o zaman Antalya ya buyurun çok güzeldir buralarDün takıma bakarken uyuyakalmışım 8civarı. Bir kaç alıntıladıklarım vardı ama gitmiş. HatırladığımHandandandan nın sorusuydu.
Evet canım bu sene tayinciyiz nasipse. 7yıl bitmiş olacak, sıkıldık artık adıyamandan
Ben yapmadım ama çok araştırdım kardeşim de Chloe thing yaptı. Yorumu şuydu Lesli chole'nin yanında çerez sayıılır.Chloe çok etkili fakat iyi kondisyon lazım sağlam ciğer lazım.Benim gibi koridorda iki tur atıp kendini spor yapmış kabul edenlere oldukça ağır gelecektirkızlar kızlaaarrr,
chloe ting mi leslie mi sizce
hangisi daha etkili sizce
hmmm o zaman ben hiç bulaşmayayım Chloe'yeBen yapmadım ama çok araştırdım kardeşim de Chloe thing yaptı. Yorumu şuydu Lesli chole'nin yanında çerez sayıılır.Chloe çok etkili fakat iyi kondisyon lazım sağlam ciğer lazım.Benim gibi koridorda iki tur atıp kendini spor yapmış kabul edenlere oldukça ağır gelecektir
İlerde hayatımızda bir devrim yapıp sporu günlük rutinimize yerleştirirsek düşünebilirizhmmm o zaman ben hiç bulaşmayayım Chloe'ye
iki basamak çıkayım nefes nefese kalırım
ahhh keşke yaaaİlerde hayatımızda bir devrim yapıp sporu günlük rutinimize yerleştirirsek düşünebiliriz
Maşallah ya ne güzel hayalim resmenahhh keşke yaaa
benim bi arkadaşımın annesi 1 gün yürüyüşe çıkmasın mutsuz oluyor kadın o kadar seviyor hareketi
darısı başımıza
benim de canımMaşallah ya ne güzel hayalim resmen
16’da çıkmadın mı kuzum eşim bugün 10da gidip 4te çıktıbenim de canım
bugün başlamaya hevesliyim ama eve gittiğimde ne olur bilmiyorum
canım ben kamuda değilim mesai saatlerimiz hala 9-1816’da çıkmadın mı kuzum eşim bugün 10da gidip 4te çıktı
Kuzum üniversitede değil miydin ? Eşim de üniversitede ya o yüzden aklıma geldicanım ben kamuda değilim mesai saatlerimiz hala 9-18
bekliyorum bzimki de değişsin diye ama bizimkilerde tık yok
Hangi sektör canım evden çalışma imkanı yok mu? Kayınpederim fabrikada işçi onlara bile dönüşümlü çalışma geldi.Sizinkiler niye böyle yapmışcanım ben kamuda değilim mesai saatlerimiz hala 9-18
bekliyorum bzimki de değişsin diye ama bizimkilerde tık yok
bi vaslasan arkasi gelir eminimben de istiyorum artık spor yapmak ya
sıkılaşmak istiyorum
yeme işimi artık bi rayına oturttum arada sapıtsam da ahhh bi de sporu bi düzene oturtsam
evet canım ama bizimkiler nedense hiçbir adım atmıyorlar bu konu ile ilgili ben şöyle düşünüyorum okulda çok vaka çıktı ve hepsi de grip gibi hafif atlattı çok şükür o yüzden rahatladılar böyle geçiyorsa bişe olmaz diyeKuzum üniversitede değil miydin ? Eşim de üniversitede ya o yüzden aklıma geldi
üniversitede mali işlerdeyim canımHangi sektör canım evden çalışma imkanı yok mu? Kayınpederim fabrikada işçi onlara bile dönüşümlü çalışma geldi.Sizinkiler niye böyle yapmış
yaa inşallah canım bi başlayamadımbi vaslasan arkasi gelir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?