Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Chloe tingi bilmiyorum canım, denedin mi sen
denemedim canım ama facede bir grupta çok methetmişlerdi ama çok mu zorluyor acaba dye düşünüyorum
çünkü biliyorsun zaten sporla aram yok bir de çok zorlarsa iyice uzaklaşmak istemiyorum
spora başlamak istiyorum artık yaa

Kahvaltının üzerineyim, aç hissetmiyorum.
Yemek yesem mı yemesem mi karar veremedim.
Yersem de bakla+sarımsaklı yoğurt yiyeceğim
acıkmadıysan yeme canım
çok acıkırsan ye baklayı
yoksa tek öğünle kapat bence

E o zaman Antalya ya buyurun çok güzeldir buralar

kızlar kızlaaarrr,
chloe ting mi leslie mi sizce
hangisi daha etkili sizce
Ben yapmadım ama çok araştırdım kardeşim de Chloe thing yaptı. Yorumu şuydu Lesli chole'nin yanında çerez sayıılır.Chloe çok etkili fakat iyi kondisyon lazım sağlam ciğer lazım.Benim gibi koridorda iki tur atıp kendini spor yapmış kabul edenlere oldukça ağır gelecektir

hmmm o zaman ben hiç bulaşmayayım Chloe'ye
iki basamak çıkayım nefes nefese kalırım

İlerde hayatımızda bir devrim yapıp sporu günlük rutinimize yerleştirirsek düşünebiliriz
ahhh keşke yaaa
benim bi arkadaşımın annesi 1 gün yürüyüşe çıkmasın mutsuz oluyor kadın o kadar seviyor hareketi
darısı başımıza

canım ben kamuda değilim mesai saatlerimiz hala 9-18
bekliyorum bzimki de değişsin diye ama bizimkilerde tık yok
Hangi sektör canım evden çalışma imkanı yok mu? Kayınpederim fabrikada işçi onlara bile dönüşümlü çalışma geldi.Sizinkiler niye böyle yapmış

Kuzum üniversitede değil miydin ? Eşim de üniversitede ya o yüzden aklıma geldi
evet canım ama bizimkiler nedense hiçbir adım atmıyorlar bu konu ile ilgili ben şöyle düşünüyorum okulda çok vaka çıktı ve hepsi de grip gibi hafif atlattı çok şükür o yüzden rahatladılar böyle geçiyorsa bişe olmaz diye

Hangi sektör canım evden çalışma imkanı yok mu? Kayınpederim fabrikada işçi onlara bile dönüşümlü çalışma geldi.Sizinkiler niye böyle yapmış
üniversitede mali işlerdeyim canım
bizim rektörümüz bile oldu, karar mercilerinden biri de o, muhtemelen hafif geçiyor diye önemsemeyip karar almıyorlar şu anda

bi vaslasan arkasi gelir eminim
yaa inşallah canım bi başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…