- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.701
Senden iyi bi kaynana da olur , gelinin olsun bitane deHayırlısı inşallah canım olursa olur olmazsa da nasip ne yapalım şükür bitanecik minnoş kızım var
Canım gelir gelmez bi duş alsaydın, agzını burnunu calkala, bişey olmaz inş . Şimdi zaten heryer koronaEvet canım keşke bir uyarı falan assalardı.Neyse olan oldu bundan sonrası takdir .Yapacak bişey yok
Bilmiyorum ki ne kadar kalırOlur canım
Kaç ay kalacakuzun olacaksa çok zaman kayberdersin ama
cok degil canim en fazla 10 kg fazlasi varOhh Afiyet olsun cnm tavuk bende yarın aldırırim sanırım cumaya yarın anneme gidecek gibiyim bklm eşin kilolu mu oda başladı benimki başta hızlı gidiyordu ama duraksadı
Ne işi düşünuyorsun canım?Günaydın kızlar
Ev işlerine verdim kendimielime geçeni atıyorum çöpe iyi geliyor bir yandan da kendi işimi kurma çabasındayım onun için eğitimlere devam
Kuzum pandemi de varOhh miss
Kv uzunmu kalicak alisayim demissin
Insallah hayirlisiyla olur zehracim
Kv candırkizimi.kv gonderdim sporumu yapiyorum:)
Neye inat ediyor kuzumSağol canım kızmayayım bağırmamayayım diye çok uğraşıyorum ama beni çok yıpratıyor şu inadını nasıl kıracağım bilmiyorum
Bu yazdiginda hemen cevaplaya basmışım öyle ce kaldi. Et sote biraz da sebze yedimMenülerde neler var kızlar
Ben dünden kalan tarhana çorbasının yanına bakla pişirip, üzerine sarmısaklı yoğurt yapacağım.
Hala boğazım ağrıyor, sarmısaklı yoğurt iyi gelir belki
Spora bi başlayan bırakamıyo, bi bırakan da başlayamıyoahhh keşke yaaa
benim bi arkadaşımın annesi 1 gün yürüyüşe çıkmasın mutsuz oluyor kadın o kadar seviyor hareketi
darısı başımıza
Annemler geldi beni dinlendirmek için ama dinlendim mi yoruldum mu bilemedımİyi akşamlar kizlar ben akşam yemeğimi yedim sizler napiyorsunuzkocam bey daha gelmedi
Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax ollSağol canım kızmayayım bağırmamayayım diye çok uğraşıyorum ama beni çok yıpratıyor şu inadını nasıl kıracağım bilmiyorum
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.Bugün hiç yazmadıinsaallah iyidir
Nice güzel yaşları olsun inşallah canımCanlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
Hiç kendimi oğlan anası olarak hayal edemiyorum nedenseSenden iyi bi kaynana da olur , gelinin olsun bitane de
Bugün uyku için inat etti babası uyutacakmış dediği oldu uyumadı ama sonra ben devraldım yine inadından uyumadı bugün meselaNeye inat ediyor kuzum
Yoruyor beni eloş ışığı,kapıyı ben kapatmadım diye bile inatlaşıyorSen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Insallahhh canimm benim teşekkür ederimNice güzel yaşları olsun inşallah canım
Benim oğlumda da vardi o. Kapi açık kalsin kriziydi bi ara sonra ışığa döndü dediğin gibi Ben artik alıştığım için direk onun istediği gibi oluyordu. Sorun kalkiyordu ortadan. Kapatmak istiyorsa kapattir canim. Sonra daha cok yoruluyor ve daha cok üzülüyor sunHiç kendimi oğlan anası olarak hayal edemiyorum nedense
Bugün uyku için inat etti babası uyutacakmış dediği oldu uyumadı ama sonra ben devraldım yine inadından uyumadı bugün mesela
Yoruyor beni eloş ışığı,kapıyı ben kapatmadım diye bile inatlaşıyor
Nice güzel sağlıklı yaşları olsunSen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
Kızım 5yasina girecek 2yasindan beri var ben yapacaktım ışığı ben kapatacaktim gibi gibiHiç kendimi oğlan anası olarak hayal edemiyorum nedense
Bugün uyku için inat etti babası uyutacakmış dediği oldu uyumadı ama sonra ben devraldım yine inadından uyumadı bugün mesela
Yoruyor beni eloş ışığı,kapıyı ben kapatmadım diye bile inatlaşıyor
1 ayda veriyorcok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
ben yazın bi ara ikisini de yapmıştım. chloe ting tabi ki daha zor ama videolarının süreleri daha az olduğu için çok aşırı yormuyor. bence daha etkili kısa olmasına rağmen. ama leslie de daha zevkli :)kızlar kızlaaarrr,
chloe ting mi leslie mi sizce
hangisi daha etkili sizce
yeni hayat da ayrı heyecan verici tabi. yeni çevre, yeni ev, her şey silbaştan. yeni çevreye uyum sağlaması da zevkli oluyor tabi. 3.5 yıl sonra naipse memlete taşınıcaz artık, belli bi süre sonra acaba yine taşınmak ister miyim diye düşünmüyor değilim :) ama insanın memleketi gibisi yok ya.Taşınmak, ev toplamak, ev yerleştirmek kısmını sevmem.
Farklı bir şehre gitme hayali güzel geliyor bana.
Benim evi bir tır taşıyamaz, o nedenle şehir içinde taşınmaya niyetimiz yok
Taşınmayı, yerleşmeyi sevdiğine göre epey minimalistsin galiba
Antalya'ya gezmeye gitmiştik, açıkçası hiç mi hiç beğenmedik. bize göre değil :) ama Alanya farklı.E o zaman Antalya ya buyurun çok güzeldir buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?