Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohh Afiyet olsun cnm tavuk bende yarın aldırırim sanırım cumaya yarın anneme gidecek gibiyim bklm eşin kilolu mu oda başladı benimki başta hızlı gidiyordu ama duraksadı
cok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)

Menülerde neler var kızlar

Ben dünden kalan tarhana çorbasının yanına bakla pişirip, üzerine sarmısaklı yoğurt yapacağım.

Hala boğazım ağrıyor, sarmısaklı yoğurt iyi gelir belki
Bu yazdiginda hemen cevaplaya basmışım öyle ce kaldi. Et sote biraz da sebze yedim

ahhh keşke yaaa
benim bi arkadaşımın annesi 1 gün yürüyüşe çıkmasın mutsuz oluyor kadın o kadar seviyor hareketi
darısı başımıza
Spora bi başlayan bırakamıyo, bi bırakan da başlayamıyo ben bi ara hafta uc aksam 3 er saat spor yapardım çok dinçtim hiç zor gelmezdi, arkadaslarım nerden buluyon bu enerjiyi derdi, şimdş benim 10 da birini yapana tepkim arkadaslarımdan beter , bir hayranlık..

Sağol canım kızmayayım bağırmamayayım diye çok uğraşıyorum ama beni çok yıpratıyor şu inadını nasıl kıracağım bilmiyorum
Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
E ela_2019 elom balım kaymağım nerdeeesiiiinnn

Bugün hiç yazmadı insaallah iyidir
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.

Senden iyi bi kaynana da olur , gelinin olsun bitane de
Hiç kendimi oğlan anası olarak hayal edemiyorum nedense
Neye inat ediyor kuzum
Bugün uyku için inat etti babası uyutacakmış dediği oldu uyumadı ama sonra ben devraldım yine inadından uyumadı bugün mesela
Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Yoruyor beni eloş ışığı,kapıyı ben kapatmadım diye bile inatlaşıyor

Benim oğlumda da vardi o. Kapi açık kalsin kriziydi bi ara sonra ışığa döndü dediğin gibi Ben artik alıştığım için direk onun istediği gibi oluyordu. Sorun kalkiyordu ortadan. Kapatmak istiyorsa kapattir canim. Sonra daha cok yoruluyor ve daha cok üzülüyor sun

Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
Nice güzel sağlıklı yaşları olsun
Kızım 5yasina girecek 2yasindan beri var ben yapacaktım ışığı ben kapatacaktim gibi gibi
Inatcimi inatçı bugün evcilik oynadık benim ne konusacagima bile o karar veriyor sonra yeni aldigimiz hikaye kitaplari vardı onları okudum sonra masaj yaptirdi

cok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
1 ayda veriyor erkekler az sıksa kendilerini gerçekten hızlı veriyolar ama bizim kadar düşünmüyorlar bu meseleleri ben de çok laf çalıyordum kilo ver falan hiç umurdamıyordu ben de bıraktım biraz sıksa kendini gerçekten 1 en fazla 2 ayda verir

kızlar kızlaaarrr,
chloe ting mi leslie mi sizce
hangisi daha etkili sizce
ben yazın bi ara ikisini de yapmıştım. chloe ting tabi ki daha zor ama videolarının süreleri daha az olduğu için çok aşırı yormuyor. bence daha etkili kısa olmasına rağmen. ama leslie de daha zevkli :)
yeni hayat da ayrı heyecan verici tabi. yeni çevre, yeni ev, her şey silbaştan. yeni çevreye uyum sağlaması da zevkli oluyor tabi. 3.5 yıl sonra naipse memlete taşınıcaz artık, belli bi süre sonra acaba yine taşınmak ister miyim diye düşünmüyor değilim :) ama insanın memleketi gibisi yok ya.
evet çok aşırı eşyam yok, evlenirken de göçebe hayatım olacağını bildiğim için ona göre eşya aldım.
E o zaman Antalya ya buyurun çok güzeldir buralar
Antalya'ya gezmeye gitmiştik, açıkçası hiç mi hiç beğenmedik. bize göre değil :) ama Alanya farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…