- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.681
Üzüldüm .şu durumda 8 saat kapalı bir iş ortamında durmak risk gerçekten .Allah yardımcınız olsunevet canım ama bizimkiler nedense hiçbir adım atmıyorlar bu konu ile ilgili ben şöyle düşünüyorum okulda çok vaka çıktı ve hepsi de grip gibi hafif atlattı çok şükür o yüzden rahatladılar böyle geçiyorsa bişe olmaz diye
üniversitede mali işlerdeyim canım
bizim rektörümüz bile oldu, karar mercilerinden biri de o, muhtemelen hafif geçiyor diye önemsemeyip karar almıyorlar şu anda
yaa inşallah canım bi başlayamadım
Şükür eşimin müdürleri filan sorun çıkarmıyor öğrenci de olmayınca hiç sıkıntı yapmadılarevet canım ama bizimkiler nedense hiçbir adım atmıyorlar bu konu ile ilgili ben şöyle düşünüyorum okulda çok vaka çıktı ve hepsi de grip gibi hafif atlattı çok şükür o yüzden rahatladılar böyle geçiyorsa bişe olmaz diye
evet canim
amin canım sağolasın valla ben de korkarak geliyorum her gün bi birimde vaka çıkıyor ama ne olacak bilmiyorumÜzüldüm .şu durumda 8 saat kapalı bir iş ortamında durmak risk gerçekten .Allah yardımcınız olsun
çok şükür kuzum yaaŞükür eşimin müdürleri filan sorun çıkarmıyor öğrenci de olmayınca hiç sıkıntı yapmadılar
Herkes bıktı ya şu aşı bir an önce tesir eder de yaza bir nefes alırız inşallah.Hoş aşıya da güven olur mu o da ayrı bir muammaevet canim
burda yasli nufus cok oldugu icin olum oranida yuksek
bide huzur evinde virusde yada evinde olenleri saymiyorlar bile
sadece hastanede olenler sayiliyo
burdada butun magzalar kapaliydi(yiycek haric) bu hafta acildi noele kadar ama restoranlar felan kapali
disari cikmak icinde kagit doldurup cikiyoruz cezasi var
ama polisler bile umursamiyo herkes kendi tedbirini alsin kafasindalar
Biz alışverişe çıktık, saatlerce yürüdük.İyi akşamlar kizlar ben akşam yemeğimi yedim sizler napiyorsunuzkocam bey daha gelmedi
Benimki de geldi kızımın inadı yüzünden yine sinir küpüyüm duşa girdim odada oturuyorum öyleİyi akşamlar kizlar ben akşam yemeğimi yedim sizler napiyorsunuzkocam bey daha gelmedi
Hım kabak çekirdeği siz yazdıkça alayım diyorum unutuyorum afiyet olsun canımBiz alışverişe çıktık, saatlerce yürüdük.
Arabayla gidelim dedim, "benzinden değil yağdan yakalım" dedi.
Şimdi geldim, pertim çıktı.
Yemek saatimde çoktan geçti.
Kabak çekirdeği çitleyip çay içerim artık :))
Ahhh o inatları vala delirtiyor insanı sihhatler olsunBenimki de geldi kızımın inadı yüzünden yine sinir küpüyüm duşa girdim odada oturuyorum öyle
Sağol canım kızmayayım bağırmamayayım diye çok uğraşıyorum ama beni çok yıpratıyor şu inadını nasıl kıracağım bilmiyorumAhhh o inatları vala delirtiyor insanı sihhatler olsun
hayirlisi artik yasayip gorucez ise yarayip yaramad8giniHerkes bıktı ya şu aşı bir an önce tesir eder de yaza bir nefes alırız inşallah.Hoş aşıya da güven olur mu o da ayrı bir muamma
sporumu yaptim kahvemi ictim yaninda bi avuc kuruyemis yedimİyi akşamlar kizlar ben akşam yemeğimi yedim sizler napiyorsunuzkocam bey daha gelmedi
benim.kizimda cok inattSağol canım kızmayayım bağırmamayayım diye çok uğraşıyorum ama beni çok yıpratıyor şu inadını nasıl kıracağım bilmiyorum
Ohh Afiyet olsun cnm tavuk bende yarın aldırırim sanırım cumaya yarın anneme gidecek gibiyim bklm eşin kilolu mu oda başladı benimki başta hızlı gidiyordu ama duraksadısporumu yaptim kahvemi ictim yaninda bi avuc kuruyemis yedim
aksam yemegindede izgara tavuk gogsu ve salata var
bu ara tavuk cok yerim dun indirim vardi 10 kg aldim sirf diyetde yiyim diye
esimde basladi beraber yeriz artik
afiyet olsun yemek yendi spor yapıcam bakalım ne zaman hazır hissedersem kendımiİyi akşamlar kizlar ben akşam yemeğimi yedim sizler napiyorsunuzkocam bey daha gelmedi
Afiyet olsun kolay gelsin canımafiyet olsun yemek yendi spor yapıcam bakalım ne zaman hazır hissedersem kendımi
Bugün hiç yazmadı
Ohh missGünaydın kizcemle uyumuşuz yeni uyandk
Kv uzunmu kalicak alisayim demissinKaptanım bana biraz daha müsaade eder misin? Kv geliyor... Hem kv hem diyet aynı anda ağır gelir
Kv ye biraz alisam da diyete öyle başlayam olur mu?
Insallah hayirlisiyla olur zehracim
Şükür canım herhangi bir problem yokmuş folik asit kullan dedi 1 sene denedikten sonra olmazsa tedaviye başlayın filan dedi işte bildiğimiz şeyler
Eki Görüntüle 2731476
strontium 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (515. Etap) : 81,60
Bitiş Kilosu (701. Etap) : 64,40
Verilen Toplam Kilo : 17,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 21,08%
Toplam Süre : 29 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,73%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 593
Sevgili strontium 26 Nisan 2017 (515. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 517. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 20 Kasım 2020 (701. etap) tarihinde toplamda 17,20 kilo vermiş olarak ve 61,10 kilo olan hedefini 84% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 532. - 691. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Bende sebze corbasi ile alabas yemegi vardi yemek pek yamandı bidha yapmam herhaldeMenülerde neler var kızlar
Ben dünden kalan tarhana çorbasının yanına bakla pişirip, üzerine sarmısaklı yoğurt yapacağım.
Hala boğazım ağrıyor, sarmısaklı yoğurt iyi gelir belki
Super olmus yuruyus :) afyt olsn cnm tek ogun yaptn ozmn bugn oylemiBiz alışverişe çıktık, saatlerce yürüdük.
Arabayla gidelim dedim, "benzinden değil yağdan yakalım" dedi.
Şimdi geldim, pertim çıktı.
Yemek saatimde çoktan geçti.
Kabak çekirdeği çitleyip çay içerim artık :))
Tek öğün yaptım canım, kabak çekirdeği de çitleyemedim.Super olmus yuruyus :) afyt olsn cnm tek ogun yaptn ozmn bugn oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?