Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benzinden değil yağdan yakalım yürüyüş için çok güzel motivasyon aklımda olsun 2 adımlık bir yere bile arabayla gitme adetim var kabak çekirdeği çooookk severim ama kalorisi yüksek diye yemiyorum ara öğün olarak kullanılabilir mi

Sagol kugumm

Benim olmazsa olmazim. Yemedigim zaman stres e giriyorum. Başka şeylere saldirmak istiyorum. Ve 26 kilo verdim. Yani yediklerini dengelersen veriyorsun

Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum

Tek öğün yaptım canım, kabak çekirdeği de çitleyemedim.
Dün börek yemiştim, bugün dengelenmiş oldu
Aynen iyi olmus cnm dengelemissin
cok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
Ne guzel ya keske benim olsa
Kuzum pandemi de var
Hemen gidemez
Birkaç ay kalır belki de bahara kadar bilemiyorum
Başlamak için onun gidişini beklemeyi düşünmüyorum
Anladm cnm hayirlisi olsun insallah

Ahhhh ne güzel yaaa
Hadi yine başlayalım o zaman yaa

Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
canımmm güzel yaşları olsun kuzunun

Kızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim
İşte Budur yaaa çok sevindim

Hay maşallah 26 kilo sizleri gördükçe gaza geliyorum ne kadar sürede verdin canım
Yani aralikta ocak gibi 4 kilo verdim sonra subatta 93 ile takima başladım . Bebeğim 2.5 aylıktı başladığımda, 1 yaşını doldurdu işte. Emzirmenin avantaji değil dezavantaji var bence kilo vermede. Sürekli sütüm eksilmesin modundasin. Emzirmiyor olsaydim eğer şu an hedefledigim kilo ya ulaşmış olabilirdim.
Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum
Ona bunu hissettirmeden yapmanin bir yolu olmali. Mesela sen onu yönlendirir gibi yapsan, o söylemeden sen söylesen,, evet şimdi lambayi kapat bakalim, şimdi de kapiyi kapatalim tarzinda. Bilmiyorum kuzu, insan en iyi kenditaniyor çocuğunu. Dışardan yorumyapmasi kolay oluyor.
Kızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim
Hadiii bakalimmm cokkk sevindim. Ha şöyleeee yaaa. Zaman her türlü geçiyor,istediğin yerde olmak varken neden olduğun yerde sayasin ki
E ela_2019 nice yaslari olsun kuzunun cnm
Aminn canim sağol
Aminncanim teşekkür ederim
Sanki daha cok msj alintilamistim ama gitmis yine kizlar. Cok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Insallah hepimiz ailelerimizle mutlu mesut yasayalim. Guzel günler görelim
Seviliyorsunuz

O his bendede oluyor hep zehram nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ☹
kızmak istemiyorum üzülmesini istemiyorum çünkü çok küçük ama öyle alışacak öyle gidecek diye korkuyorum bi yandan zor iş çocuk büyütmek
Öyle yapıyorum canım ama boşuna çenemi yoruyorum gibi hissediyorum mesela sofraya tabağını kendi koymak istiyor örneğin çorba kasesi hem sıcak hem dökme ihtimali sulu olduğu için daha yüksek Böyle ufak örnekler işte

tabi tabi
Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll

Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
dogum gunu kutlu olsun prensesin
nice senelere

yiymiş başta gitti eşimin ama takıldı kaldı şimdi 6 kg gitti bı 10 kg daha verse yetecek aslında ama olmuyor
gun icinde hic bisey yemiyodu sadece aksmadan aksma
isten geliyodu el kadar izgara tavuk
yogurt,salata yiyodu sonra 1.5 2 saat spora gidiyodu

13 deki simit olmamış bı simit 4 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum yarın yeseydin keşke onun dışında güzel turşu yarın olmazsa iyi olur Afiyet olsun cnm
Aksam çok kalabalık olmuş canım afiyet olsun
2 aralık çarşamba
Sabah 11.00
Yağda 1 yumurta
1 bardak çay
3 bisküvi

Akşam 16.00
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5lt
Spor 30 dakika leslie
Bisküvi nerden çıktı kız gereksiz olmuş sanki ama genel olarak güzel menü Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım süper menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
2 aralik carsamba

2 mandalina
1 avuc findik
ceyrek muz

15.30
1 avuc kuruyemis
1 bitter

18.30
el kadar izgara tavuk gogsu
salata
1dlm peynir

spor 60 dk yuruyus 180
20 dk kosu 80
roplam 260 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun canım guzel menü

teşekkür ederim ani bir karardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…