- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.721
Benzinden değil yağdan yakalımBiz alışverişe çıktık, saatlerce yürüdük.
Arabayla gidelim dedim, "benzinden değil yağdan yakalım" dedi.
Şimdi geldim, pertim çıktı.
Yemek saatimde çoktan geçti.
Kabak çekirdeği çitleyip çay içerim artık :))
Sagol kugummNice güzel sağlıklı yaşları olsun
Kızım 5yasina girecek 2yasindan beri var ben yapacaktım ışığı ben kapatacaktim gibi gibi
Inatcimi inatçı bugün evcilik oynadık benim ne konusacagima bile o karar veriyorsonra yeni aldigimiz hikaye kitaplari vardı onları okudum sonra masaj yaptirdi
Öyle yaptım canım.Malesef her yer korona çember daralıyorCanım gelir gelmez bi duş alsaydın, agzını burnunu calkala, bişey olmaz inş . Şimdi zaten heryer korona
Benim olmazsa olmazim. Yemedigim zaman stres e giriyorum. Başka şeylere saldirmak istiyorum. Ve 26 kilo verdim. Yani yediklerini dengelersen veriyorsunBenzinden değil yağdan yakalımyürüyüş için çok güzel motivasyon aklımda olsun 2 adımlık bir yere bile arabayla gitme adetim var kabak çekirdeği çooookk severim ama kalorisi yüksek diye yemiyorum ara öğün olarak kullanılabilir mi
Hay maşallah 26 kiloBenim olmazsa olmazim. Yemedigim zaman stres e giriyorum. Başka şeylere saldirmak istiyorum. Ve 26 kilo verdim. Yani yediklerini dengelersen veriyorsun
Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorumBenim oğlumda da vardi o. Kapi açık kalsin kriziydi bi ara sonra ışığa döndü dediğin gibi Ben artik alıştığım için direk onun istediği gibi oluyordu. Sorun kalkiyordu ortadan. Kapatmak istiyorsa kapattir canim. Sonra daha cok yoruluyor ve daha cok üzülüyor sun
O his bendede oluyor hep zehram nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ☹Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum
Cok sevindim canımmmKızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim
Aynen iyi olmus cnm dengelemissinTek öğün yaptım canım, kabak çekirdeği de çitleyemedim.
Dün börek yemiştim, bugün dengelenmiş oldu
Ne guzel ya keske benim olsacok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
Anladm cnm hayirlisi olsun insallahKuzum pandemi de var
Hemen gidemez
Birkaç ay kalır belki de bahara kadar bilemiyorum
Başlamak için onun gidişini beklemeyi düşünmüyorum
Ahhhh ne güzel yaaaSpora bi başlayan bırakamıyo, bi bırakan da başlayamıyoben bi ara hafta uc aksam 3 er saat spor yapardım çok dinçtim hiç zor gelmezdi, arkadaslarım nerden buluyon bu enerjiyi derdi, şimdş benim 10 da birini yapana tepkim arkadaslarımdan beter , bir hayranlık..
canımmm güzel yaşları olsun kuzununCanlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
İşte Budur yaaa çok sevindimKızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
İyiymiş başta gitti eşimin ama takıldı kaldı şimdi 6 kg gitti bı 10 kg daha verse yetecek aslında ama olmuyorcok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
Annemler geldi beni dinlendirmek için ama dinlendim mi yoruldum mu bilemedım
Yani aralikta ocak gibi 4 kilo verdim sonra subatta 93 ile takima başladım . Bebeğim 2.5 aylıktı başladığımda, 1 yaşını doldurdu işte. Emzirmenin avantaji değil dezavantaji var bence kilo vermede. Sürekli sütüm eksilmesin modundasin. Emzirmiyor olsaydim eğer şu an hedefledigim kilo ya ulaşmış olabilirdim.Hay maşallah 26 kilosizleri gördükçe gaza geliyorum ne kadar sürede verdin canım
Ona bunu hissettirmeden yapmanin bir yolu olmali. Mesela sen onu yönlendirir gibi yapsan, o söylemeden sen söylesen,, evet şimdi lambayi kapat bakalim, şimdi de kapiyi kapatalim tarzinda. Bilmiyorum kuzu, insan en iyi kenditaniyor çocuğunu. Dışardan yorumyapmasi kolay oluyor.Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum
Hadiii bakalimmm cokkk sevindim. Ha şöyleeee yaaa. Zaman her türlü geçiyor,istediğin yerde olmak varken neden olduğun yerde sayasin kiKızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
Aminn canim sağol
Aminncanim teşekkür ederimAhhhh ne güzel yaaa
Hadi yine başlayalım o zaman yaa
Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
canımmm güzel yaşları olsun kuzunun
İşte Budur yaaa çok sevindim
kızmak istemiyorum üzülmesini istemiyorum çünkü çok küçük ama öyle alışacak öyle gidecek diye korkuyorum bi yandan zor iş çocuk büyütmekO his bendede oluyor hep zehram nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ☹
Öyle yapıyorum canım ama boşuna çenemi yoruyorum gibi hissediyorum mesela sofraya tabağını kendi koymak istiyor örneğin çorba kasesi hem sıcak hem dökme ihtimali sulu olduğu için daha yüksekOna bunu hissettirmeden yapmanin bir yolu olmali. Mesela sen onu yönlendirir gibi yapsan, o söylemeden sen söylesen,, evet şimdi lambayi kapat bakalim, şimdi de kapiyi kapatalim tarzinda. Bilmiyorum kuzu, insan en iyi kenditaniyor çocuğunu. Dışardan yorumyapmasi kolay oluyor.
tabi tabiKv candır
dogum gunu kutlu olsun prensesinSen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
1 ayda veriyorerkekler az sıksa kendilerini gerçekten hızlı veriyolar ama bizim kadar düşünmüyorlar bu meseleleri ben de çok laf çalıyordum kilo ver falan hiç umurdamıyordu ben de bıraktım biraz sıksa kendini gerçekten 1 en fazla 2 ayda verir
gun icinde hic bisey yemiyodu sadece aksmadan aksmayiymiş başta gitti eşimin ama takıldı kaldı şimdi 6 kg gitti bı 10 kg daha verse yetecek aslında ama olmuyor
13 deki simit olmamış bı simit 4 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum yarın yeseydin keşke onun dışında güzel turşu yarın olmazsa iyi olur Afiyet olsun cnm2 aralık carsamba
09.00 haslanmış yumurta, iki dilim ekmek
11.00 1 ayva
13.00 1 simit,2 dilim peynir
15.00 sütlü Türk kahvesi
18.00 1 kepçe yayla corbası, 1 kepce kıymalı taze fasulye,3 kaşık bulgur pilavı, bir kase yogurt,2 adet salatalık turşusu
Spor:30 *3:90Pnrrr-12
Su:3 litre
Aksam çok kalabalık olmuş canım afiyet olsunKahvaltı
Geç yaptım
1 h yumurta
1 yk reçel
5 siyah zeytin
1 dl ekmek
1 çb kazdağı çayı
Akşam
1 kase peynirli tarhana çorbası
4-5 siyah zeytin
3 yk pırasa yemeği
1 kk peynir
2 dl ekmek
2-3 yk bezelye susuz
2 yk tarator
orta şekerli kahve
2.1 lt su
Bisküvi nerden çıktı kız gereksiz olmuş sanki ama genel olarak güzel menü Afiyet olsun cnm2 aralık çarşamba
Sabah 11.00
Yağda 1 yumurta
1 bardak çay
3 bisküvi
Akşam 16.00
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2.5lt
Spor 30 dakika leslie
Afiyet olsun canım süper menü2 Aralık Çarşamba
14:45
2 yumurta ile peynirli omlet (tereyağı koydum biraz)
1 ceviz
2 dilim TB ekmeği (kızarmış)
17:00 Ara
3 ç.kaşığı Nar
19:45 Akşam Yemeği
5 kaşık taze fasulye kavurması +4 k yoğurt
Su 3 litre spor 200 ip :40 p 20 mekik :4 p Toplam 44 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
9:30 kahve, 3 hurma
11:30 2 dilim cavdar, 1 hasl. yumurta, 10 zeytin, 1kk peynir, 1ck.salca,1tk tereyag
14:30 kahve, 2 ceviz, 1 avuc kuru uzum, 1 kare bitter
16:30 2 minik mandalina
18:00 2 kepce sebze corbası, 7yk alabaş yemegi, 2 catal brokkoli yogurtlu
2. 5lt su
Sporyok
Afiyet olsun canım güzel menü1 aralik sali
5 zeytin
2dlm ekmek
1 mandalina
1dlm peynir
1 yumurta omlet
ceyrek muz
15.00
sutlu kahve
1 avuc findik
1 kare bityer
1 buyuk kase tavuklu salata
1dlm ekmek
spor 50 dk yuruyus 150 puan
300 ip atlama 60 puan
toplam 210 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canım guzel menü2 aralik carsamba
2 mandalina
1 avuc findik
ceyrek muz
15.30
1 avuc kuruyemis
1 bitter
18.30
el kadar izgara tavuk gogsu
salata
1dlm peynir
spor 60 dk yuruyus 180
20 dk kosu 80
roplam 260 puanPnrrr-12
teşekkür ederim ani bir karardı13 deki simit olmamış bı simit 4 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum yarın yeseydin keşke onun dışında güzel turşu yarın olmazsa iyi olur Afiyet olsun cnm
Aksam çok kalabalık olmuş canım afiyet olsun
Bisküvi nerden çıktı kız gereksiz olmuş sanki ama genel olarak güzel menü Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım süper menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım guzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?