- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.741
Ooo böyle planlı gidiyorsa normal tabi benim adamda spor alışkanlığı sıfır gün içinde sürekli oturmuyor tempolu ama spordan sayılmıyor tabi onlar o kadar sıkmiyor yediklerini degun icinde hic bisey yemiyodu sadece aksmadan aksma
isten geliyodu el kadar izgara tavuk
yogurt,salata yiyodu sonra 1.5 2 saat spora gidiyodu
İyi geceler canımIyi geceler kızlar uyuyorm ben
Doğum günü kutlu olsun minnoşun, bir ömür sağlıklı ve mutlu yaşasın inşallahCanlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
bi basladimi tam yapiyo ama onemli olan baslamak esim icindeOoo böyle planlı gidiyorsa normal tabi benim adamda spor alışkanlığı sıfır gün içinde sürekli oturmuyor tempolu ama spordan sayılmıyor tabi onlar o kadar sıkmiyor yediklerini de
Iyi geceler kızlar uyuyorm ben
iyi geceler kizlarrİyi geceler kızlar bende biraz dizi izlerim oğlum daha tam dalmadi sonrasında uyurum insAllah
Kaç günlerdir yürüyelim diyordu, kabul etmiyordum, alışveriş diyince ikna oldum, bana oyun oynamış meğerBenzinden değil yağdan yakalımyürüyüş için çok güzel motivasyon aklımda olsun 2 adımlık bir yere bile arabayla gitme adetim var kabak çekirdeği çooookk severim ama kalorisi yüksek diye yemiyorum ara öğün olarak kullanılabilir mi
Bunu duyduğuma çok sevindim canımKızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim
Fit hatunsun, ne alsan yakışır sanabende sefamerve den ceket sipari vericem kendime
kaban mi alsam yoksa ici kurklu mont mu alsam karar veremedim
biraz siteye girip.bakiyim
ayy cok mutlu oldummFit hatunsun, ne alsan yakışır sana
İyi alışverişler
Kaynanana ole heryerini elletme kızgecen esimle konusurken hic farketmedinmi zayifladigimi felan desim
yok sen zaten hep zayifsin nasil farkediyim dedi onada cok mutlu oldum
Kaynana değil kocası ayolKaynanana ole heryerini elletme kızoglu yetmes gibi b de kv karışlıo
Kaynanana ole heryerini elletme kızoglu yetmes gibi b de kv karışlıo
eliyle karis hesabi olcen kv diKaynana değil kocası ayol
Çok saol canımcım valla bıraz dinlenmeye gırdım sonra yıne devam zaten dıyete ama eskısı kadar katı olmayacagım aylık 500 gr versem bıle yeter artık
Ben kaban dha cok begeniyorm daha asil duruyor sankibende sefamerve den ceket sipari vericem kendime
kaban mi alsam yoksa ici kurklu mont mu alsam karar veremedim
biraz siteye girip.bakiyim
Ne guzell keske kendiliginden söyleseler benmki hayatta söylemez ben sormadangecen esimle konusurken hic farketmedinmi zayifladigimi felan desim
yok sen zaten hep zayifsin nasil farkediyim dedi onada cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?