- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.781
Böbrekler tüm vücudu olumsuz etkiliyor canım, bundan sonra çok dikkat etHandandandan niran böbrek ler bacaklarda sıkıntı yaratır mi. 2 gündür bacaklarim mahvetti beni altt bacaklar özellikle
Evettt yaa. Bütün vucudumda enfeksiyon hissediyorum. Urolojiye randevu alıp gitmem lazimBöbrekler tüm vücudu olumsuz etkiliyor canım, bundan sonra çok dikkat et
Çok yorucu ve çok zor iki kere denedim ikisinde de pek başarı sağladığım söylenemezAnnemde çok fazla yapar, çok yağlı oluyor beni tutuyor canım
Tavada yapıp ocakta mı pişiriyorsunSu böreği şu binkac seneye gelene kadar yapardım baya hamuru birden yoğurup açıp hallederdim ama şimdilerde gözüm yemiyor bı de kalorisini düşününce yapasim gelmiyor canım da istiyor 85 gördüğümde küçük tavada yapıp yemeyi düşünüyorum ama
Kalorisi çok fazla, aşırı yorucu, saatlerce zahmetle yap 10 dk yensin, ne gerek var ya.Çok yorucu ve çok zor iki kere denedim ikisinde de pek başarı sağladığım söylenemez
Aynı fikirdeym sonrası ipin ucu kacabiliyor cnkuHer Cuma bir kaçamak yeter bence
İkisi birlikte fazla olur
Ya börek ya da çikolata olsun
inşallahSu böreği şu binkac seneye gelene kadar yapardım baya hamuru birden yoğurup açıp hallederdim ama şimdilerde gözüm yemiyor bı de kalorisini düşününce yapasim gelmiyor canım da istiyor 85 gördüğümde küçük tavada yapıp yemeyi düşünüyorum ama
Evet cnm normalde de su böreği ocakta pişer biz fırında pisirmeyizTavada yapıp ocakta mı pişiriyorsun
İyi yürümüşsünMerhaba arkadaşlarrr
nasılsınızzz
ben de 2,5 saat yürüdüm. inşallah akşama da ipin ucunu kaçırmazsam yarın eksi görürüm, gerçi ben pilavdanım ama motivasyon olsun
Su böreğinin yufkaları suda haşlanır, fırında pişirilir ama sizinki farklı bir tarif herhaldeEvet cnm normalde de su böreği ocakta pişer biz fırında pisirmeyiz
Aslı ocakta kısık ateşte çevire çevire yapılır canımSu böreğinin yufkaları suda haşlanır, fırında pişirilir ama sizinki farklı bir tarif herhalde
Gerçekten mi şaşırdım...Aslı ocakta kısık ateşte çevire çevire yapılır canım
Su böreğinin yufkaları suda haşlanır, fırında pişirilir ama sizinki farklı bir tarif herhalde
Aynen cnm aslı ocakta pişerAslı ocakta kısık ateşte çevire çevire yapılır canım
Ketesi de çok güzel Erzurum'unBen Erzurum’da alıştım su böreğine Erzurum’lular su böreğini çok yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?