- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.761
GünaydınGünaydın Kızlar
Tartıya kaldı 1 gün
Menüler Perşembeye uygun olsun, son öğünü de 5-6 dan sonraya bırakmayalım
Suyu da bol içelim ama akşamdan sonra abartmayalım
Son sporlar da yapılsın
Takımımıza bu hafta 1.lik getirelim
Zayıflamanın en güzel yanlarından biri de internetten alışveriş yapmak bunun hayalini kuruyorum çünkü alışverişe gitmeyi hiç sevmem .Şu an üst bedenim ve alt bedenim arasında 2 beden fark var zayıflarsam belki fark biraz azalırbende sefamerve den ceket sipari vericem kendime
kaban mi alsam yoksa ici kurklu mont mu alsam karar veremedim
biraz siteye girip.bakiyim
Başka da bir şey olmayacaksa olabilir belkiKızlar cumaya börek yapacağım kahvaltıya kalorisi hakkında bir bilginiz var mı 2 dilim yesem mesela akşamda çay ile hobi yesem(hobi en sevdiğim çikolata) kaçamak gününü çok mu kaçırmış olurum
Teşekkürler canımBaşka da bir şey olmayacaksa olabilir belki
Sagol canim teşekkürlertabi tabi
dogum gunu kutlu olsun prensesin
nice senelere
gun icinde hic bisey yemiyodu sadece aksmadan aksma
isten geliyodu el kadar izgara tavuk
yogurt,salata yiyodu sonra 1.5 2 saat spora gidiyodu
AminnnnDoğum günü kutlu olsun minnoşun, bir ömür sağlıklı ve mutlu yaşasın inşallah
2 sene once kaban almistim simdide digerinden aldim canimBen kaban dha cok begeniyorm daha asil duruyor sanki
Ne guzell keske kendiliginden söyleseler benmki hayatta söylemez ben sormadan
gecen 38 beden kot pantalon aldimZayıflamanın en güzel yanlarından biri de internetten alışveriş yapmak bunun hayalini kuruyorum çünkü alışverişe gitmeyi hiç sevmem .Şu an üst bedenim ve alt bedenim arasında 2 beden fark var zayıflarsam belki fark biraz azalır
anam o kadar kalorilimiymisBaşka da bir şey olmayacaksa olabilir belki
Ben Erzurum’da alıştım su böreğine Erzurum’lular su böreğini çok yaparlarTeşekkürler canımsu böreği yağlı benimkine yağı az koyacağım o zaman dengeleyebilirim.
Annemde çok fazla yapar, çok yağlı oluyor beni tutuyor canımBen Erzurum’da alıştım su böreğine Erzurum’lular su böreğini çok yaparlar
Cok zahmetli degilmi yaa. Yufkalar tek tek suda haslaniyorAnnemde çok fazla yapar, çok yağlı oluyor beni tutuyor canım
Tek başına çok zor zaten canımCok zahmetli degilmi yaa. Yufkalar tek tek suda haslaniyor
BencedeTek başına çok zor zaten canım
Zahmetli, bence gerek yok
Her Cuma bir kaçamak yeter benceKızlar cumaya börek yapacağım kahvaltıya kalorisi hakkında bir bilginiz var mı 2 dilim yesem mesela akşamda çay ile hobi yesem(hobi en sevdiğim çikolata) kaçamak gününü çok mu kaçırmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?