Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malzemeler:

5 yemek kaşığı yulaf kepeği

2 adet yumurta

4 yemek kaşığı light yoğurt

3 yemek kaşığı pınar süt tozu

1/2 paket kabartma tozu

Çörekotu

Hazırlanışı :

Not : Bu tarif ile 5 cm kalınlığında bir ekmek çıkıyor. İyi pişsin derseniz ince olması daha iyi.Yok ben ağır ağır yaparım pişiririm diyorsanız iki ölçü yapabilirsiniz.. 10 dilim çıkmaktadır..

Hazırlık : Tüm malzemeler sırasıyla çırpılır.Peçete ile 1 damla zeytinyağı ile kalıbınız yağlanır. ) 1 damla yı geçmesin kalıbınıza yapısıyorsa eger..Malzemeyi koyun üzerine çörek otu serpin.

Önceden ısıtılmış 180 derece fırında önce 15 dk Sonra 150 dereceye düşürülüp 15 dk daha pişirilir.. ( Bıçak yardımıyla kontrol edebilirsiniz.Fırına göre 25 dk sürebilir)

Afiyet Olsun..

Bundan 4-5 dilim yiyebilirsiniz günde.. Tüm yulaf kepeği hakkınızıda kullanmış olursunuz..

Eki Görüntüle 572634

hadi hayırlısı ozaman beybi lakin belirtmeden de geçemicem ben tam 3 sene evarkadaşı modunda 1 yatak odasıyla tek oda da tıkılmanın ardından kendim eve çıktım hemde teraslı kutu gibi süper bir çatı katına (2+1) neyse nasılsa evlilikte yok sen düzenini kur nagi dedim ayyy o eve bir özendim bir özendim benimdi huzurluydu sıcacıktı vs vs tam 1 yıl oturdum ve nasipya evlendim (sanada vururmuş piyango ) içimden hiçç gelmedi o evi dağıtmak o kadar özenerek kurmuştum ki eşime gel burda oturalım bile dedim içinden nasıl geçiyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap cnm şu hayatta bir kere geliyoruz
sen yerleş düzeni kur ben gelirim ev hediyemle sende bana bir okkalı kahve yaparsın artık

günaydınnn 9.takımın çıtır hatunları bir pazartesi daha yine yeniden başlayalım diyete :) herkes iyidir inşallah
ben tüm hafta süper götürüyorum da haftasonu ipin ucu kaçıyo şuara kararsızım hiçç denemediğim karatay diyetinimi denesem yoksa betüşün elma diyetini kendime uyarlayıp mı yapsam ( sağlam kahvaltı günün geri kalanı elma gibi )

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

hoppidicik .
gelin la buraya..korkmayın bişey yapmıcam

nagiş ben yapıyorum, bugün 4.günüm şimdilik çok iyi gidiyor, regl dönemimde olduğum için tartıya çıkmadım henüz ama sanıyorum 2 kilo vermişimdir, ben de kendime uydurdum elma diyetini Mesela dünkü menüm,

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 6-7 adet kuru üzüm

Öğle
Bol salata

Ara: 1 Yeşil elma

Akşam: 1 elma

Ara: 1 elma

Spor: 1 saat yürüyüş.

Öğlen sadece salata yiyorum belki yanına 1-2 kepçe çorba da olabilir.

menün güzel cnm hepten elmayla olmaz zaten esasında yaptığımız akşam yemek yememiş olmak elmayla mideyi kandırmak elma diyetinden de sayılmaz aslında
işin garip tarafı noracım hiçç diyet yapasımda yok sadece almayayım o bile yetecek kapalı havalar hopişten kalmaysa tam kek börek havası diyetlik değil yani

kaynanam üst katta bugün özgürüm
dışarısı bunaltıcı ev karanlık olmuş daha evin işi duruyor.diyetime bugün tekrar başladım

başver be fadime abla yapma bugünde ev işi (hoş birgün yapmasak düzen falan kalmıyoda neyse ) kendine benden bir kahve söyle kıvrıl peteğin önüne kedi gibi aç tvyi ohh mis

Canım bende öyleyim ya gaza geliyorum 3-4 gün çok güzel devam ediyorum sonra bir bakıyorum bozmusum hadı ufak bır kacamak yapsam neyse yok benim öyle de değil, ufak bır kacamak yapayım ne de olsa bozdum dıye ogün hersey yiyorum.kışın diyet yapmak daha zormus yazın sıcaklardan ınsanın canı bırsey cekmıyordu, bırde sımdı eve tıkılıp kalıyoruz.

Bu elma diyetine kimse sıcak bakmıyor ama bir değişiklik olsun dedım, normal bir şekilde diyetimi devam ettiremiyorum bari dedim belki böyle veririm, bakalım ne kadar devam ettireceğim.

Sabah
1 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
4 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Salata
1 elma

Ara: Yarım elma

Akşam: Yarım elma

Ara: 1 elma.

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor
Yeşilçay: 2 ya da 3 fincan

Aklıma gelmişken sorayım brhmnsnt (ismini yanlış yazdıysam kusura bakma ancak bu kadar hatırlayabildim ) geçen hafta 1700 kalorilik diyetle 1.700 gr vermiştin diyetisyene gittin mi sonuç nedir?

Nerde bu millet, nerdee bu devlet

Canım cok sıkılıyor yaa, dışarda yağmur yağıyor ve bu yağmurda spora gidicem ben.

Merhaba 9. takımın güzelleri nasılsınız? Ben bir yoğun günü daha hayırlısı ile tamamladığım için mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…