- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.081
nagişçim bi tanesin... başta bende ikinci el bulayım dedim... sonra düşündüm bu güne kadar hep ikinci eldi herşeyim uygun bir kredi buldum ing de 0,37 faizle ayy reklama girmiyodur umarım.... birazda birikmişim vardı... kafamda hallettim eşya işini paramda hazır şimdi işte evin boyası falan yapılıyor... ondan sonra perde merde eşya toplıcaz... ayyy ilk defa evim olcak yaaa.... şimdiye kadar sefilleri oynadığıma yanarım....
anaam benden güzel akraba mı olur... kaç kaç gel bana kardeş oluruuz... paşanıda nihayet görebilcem desene çok heyecanlandııım
ahhh sorma bende de kaçtı gitti ipin ucu....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
hoppidicik .gelin la buraya..korkmayın bişey yapmıcam
günaydınnn 9.takımın çıtır hatunlarıbir pazartesi daha yine yeniden başlayalım diyete :) herkes iyidir inşallah
ben tüm hafta süper götürüyorum da haftasonu ipin ucu kaçıyo şuara kararsızım hiçç denemediğim karatay diyetinimi denesem yoksa betüşün elma diyetini kendime uyarlayıp mı yapsam ( sağlam kahvaltı günün geri kalanı elma gibi )
nagiş ben yapıyorum, bugün 4.günüm şimdilik çok iyi gidiyor, regl dönemimde olduğum için tartıya çıkmadım henüz ama sanıyorum 2 kilo vermişimdir, ben de kendime uydurdum elma diyetiniMesela dünkü menüm,
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 6-7 adet kuru üzüm
Öğle
Bol salata
Ara: 1 Yeşil elma
Akşam: 1 elma
Ara: 1 elma
Spor: 1 saat yürüyüş.
Öğlen sadece salata yiyorum belki yanına 1-2 kepçe çorba da olabilir.
kaynanam üst katta bugün özgürüm
dışarısı bunaltıcı ev karanlık olmuş daha evin işi duruyor.diyetime bugün tekrar başladım
menün güzel cnm hepten elmayla olmaz zaten esasında yaptığımız akşam yemek yememiş olmak elmayla mideyi kandırmak elma diyetinden de sayılmaz aslında
işin garip tarafı noracım hiçç diyet yapasımda yoksadece almayayım o bile yetecek kapalı havalar hopişten kalmaysa tam kek börek havası diyetlik değil yani
Hoşgeldin Zehra abla, diyet yönünden nasıl geçti günün?Merhaba 9. takımın güzelleri nasılsınız? Ben bir yoğun günü daha hayırlısı ile tamamladığım için mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?