- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.101
Nerde bu millet, nerdee bu devlet
Canım cok sıkılıyor yaa, dışarda yağmur yağıyor ve bu yağmurda spora gidicem ben.
kaynanam üst katta bugün özgürüm
dışarısı bunaltıcı ev karanlık olmuş daha evin işi duruyor.diyetime bugün tekrar başladım
günaydınnn 9.takımın çıtır hatunlarıbir pazartesi daha yine yeniden başlayalım diyete :) herkes iyidir inşallah
ben tüm hafta süper götürüyorum da haftasonu ipin ucu kaçıyo şuara kararsızım hiçç denemediğim karatay diyetinimi denesem yoksa betüşün elma diyetini kendime uyarlayıp mı yapsam ( sağlam kahvaltı günün geri kalanı elma gibi )
Hoşgeldin Zehra abla, diyet yönünden nasıl geçti günün?
akrabalarım canım..biraz yoruldum ama evde oturmak bana yaramıyor beebende burdayım noldu kız habersiz misafirlerinmi geldi
valla bugün ben spora gittiysem dahada spor günlerimi kaçırmam heralde..o ne pis havaydı öyle...evde oturulası , kek yapılası, kendini hamurişine verilesi bir gündü ama ben spora gittimNerde bu millet, nerdee bu devlet
Canım cok sıkılıyor yaa, dışarda yağmur yağıyor ve bu yağmurda spora gidicem ben.
bende hafta sonu coşuyorumİşte geldim burdayım..Sen nerdesin.. Sporamı gittin yoksa kolay gelsin canım..
Günaydın demek için çok geç kaldım canım sanada merhaba diyelim
Hafta sonu evdeysen mutlaka bozuluyor diyet ama ben diyete başladığımdan beri hafta içi bozmazsam pazarları izin veriyorum kendime (haftada 1 gün izinli oluyorum) işin garibide en az pazar yiyorum izinliyim ya psiklojik galiba..
Canım bence elma diyeti yapma geçen haftaki diyetin güzeldi öğlenleri de yürüyüş yapıyordun ona devam et daha sağlıklı bence..
nerde öyle oturmak anca evi temizliyorum 3 odayı mutfagı temizlemek hele birde pazartesiyse iş hiç bitmiyorbaşver be fadime abla yapma bugünde ev işi (hoş birgün yapmasak düzen falan kalmıyoda neyse ) kendine benden bir kahve söyle kıvrıl peteğin önüne kedi gibi aç tvyi ohh mis
akrabalarım canım..biraz yoruldum ama evde oturmak bana yaramıyor bee
valla bugün ben spora gittiysem dahada spor günlerimi kaçırmam heralde..o ne pis havaydı öyle...evde oturulası , kek yapılası, kendini hamurişine verilesi bir gündü ama ben spora gittimhelal olsun bana ve tüm spora gidenlere..
oo üst kattakiler alsaydı kargoyu..spor gününü nasıl kaçırdın fadimebugün benim spor günümdü kargoyla siparişlerim gelicekti onları bekledim ne gelen var ne giden
oo üst kattakiler alsaydı kargoyu..spor gününü nasıl kaçırdın fadime
kızlar şimdi size bir sorum olacak..(haydi sor sor dediğinizi duyuyorum)..şimdi efendim ben kışlık bot alacağımda hangisi olduğuna karar veremiyorum..fotoları koyuyorum , yardım edin please..1. resim diyenler rt, 2. resim diyenler fava yüklen..Eki Görüntüle 573332 Eki Görüntüle 573331
kızlar şimdi size bir sorum olacak..(haydi sor sor dediğinizi duyuyorum)..şimdi efendim ben kışlık bot alacağımda hangisi olduğuna karar veremiyorum..fotoları koyuyorum , yardım edin please..1. resim diyenler rt, 2. resim diyenler fava yüklen..Eki Görüntüle 573332 Eki Görüntüle 573331
evet, bende 1. modeli beğenmiştim zaten..1. model 169, 2. model 149 yetale..ahanda burda Ayakkabı Aşktır! ben bu siteden çok alışveriş yaptım..ürünleri kaliteli..banada lazım ama 41 varmıdır fiatı nedir
hoşşgeldin yetişememişim sana :/
seninde misafirler epey yüzsüzmüş.sen pattanak gel bi de yatıya kal hemide 2 gece.amannnn :18:
ehehehhe :)
herkes ayrı bi isim takacak galibabende dershane, ingilizce kursu falan yoğunluktan kafamı kaldırıp hayat nasıl acaba diyemiyorum pek
Aklıma gelmişken sorayım brhmnsnt (ismini yanlış yazdıysam kusura bakma ancak bu kadar hatırlayabildim) geçen hafta 1700 kalorilik diyetle 1.700 gr vermiştin diyetisyene gittin mi sonuç nedir?
yahu sen öğretmenmiydin??banim kafam iyice karıştı :44:ben seni öğrencisin , okul bitince öğretmen olacaksın zannediyordum..e o zaman neden dershane?..herneyse..1. model benimde daha içime sinmişti zaten ..teşekkürler..":)bende öyl ecanım okul+lisede öğretmenlik+dershane var birde bugünden itibaren p.tesi-çarşamba-cuma B-fit idmanım var 30 dk araçla yolculuk yapmam gerekiyor oraya gitmek için. salı ve perşembe günleride voleybol idmanım var maçlarımda başladı bakalım artık nasıl yetişicem etrafaantrenörlük var birde
canım birinci daha masculen daha hoş duruyor çok beğendim :)
yahu sen öğretmenmiydin??banim kafam iyice karıştı :44:ben seni öğrencisin , okul bitince öğretmen olacaksın zannediyordum..e o zaman neden dershane?..herneyse..1. model benimde daha içime sinmişti zaten ..teşekkürler.."
yalan dünyaaaaaa
büşra desende yeter canım :) ben kilo vermemiştim 1.7 kg civarında yağ parçalamıştım canım. ama bu hafta regl döneminde olduğum ve hafta başında şeker tükettiğim için 900 gr. kadar geri geldiydi. bugün b-fit e başladım haftada 3/4 gün gidip spor yapıcam kalan günlerdede idmanlarım var zaten. çarşamba günü tekrar kontrole gidicem nasipse diyetisyene. maçtan sorna gidicem :) sonuçlardan haberdar ederim canım. pek iç açıcı değil ama tahminen çünkü regl olunca duramıyorum sürekli tatlı istiyor canım
akrabalarım canım..biraz yoruldum ama evde oturmak bana yaramıyor bee
valla bugün ben spora gittiysem dahada spor günlerimi kaçırmam heralde..o ne pis havaydı öyle...evde oturulası , kek yapılası, kendini hamurişine verilesi bir gündü ama ben spora gittimhelal olsun bana ve tüm spora gidenlere..
yalan dünyaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?