Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nerde bu millet, nerdee bu devlet

Canım cok sıkılıyor yaa, dışarda yağmur yağıyor ve bu yağmurda spora gidicem ben.

İşte geldim burdayım..Sen nerdesin.. Sporamı gittin yoksa kolay gelsin canım..

kaynanam üst katta bugün özgürüm
dışarısı bunaltıcı ev karanlık olmuş daha evin işi duruyor.diyetime bugün tekrar başladım

Kolay gelsin canım gerçi çoktan bitirmişsindir işlerini..

Günaydın demek için çok geç kaldım canım sanada merhaba diyelim
Hafta sonu evdeysen mutlaka bozuluyor diyet ama ben diyete başladığımdan beri hafta içi bozmazsam pazarları izin veriyorum kendime (haftada 1 gün izinli oluyorum) işin garibide en az pazar yiyorum izinliyim ya psiklojik galiba..
Canım bence elma diyeti yapma geçen haftaki diyetin güzeldi öğlenleri de yürüyüş yapıyordun ona devam et daha sağlıklı bence..

Hoşgeldin Zehra abla, diyet yönünden nasıl geçti günün?

Hoşbulduk canım diyet yönünden pek iyi geçmedi kahvaltıyla duruyorum hala suyuda az tükettim bugün..
Oğlumun bakıcısı hasta babam baktı bugün hep koşturdum kahvaltılarını hazırla oğlanı yedir okulda aklım onlardaydı.. Şimdide yemek yapıyorum babamlar bu akşam bizde kalacaklar.. Yarın oğlana bakacaklar yine..

bende burdayım noldu kız habersiz misafirlerinmi geldi
akrabalarım canım..biraz yoruldum ama evde oturmak bana yaramıyor bee

Nerde bu millet, nerdee bu devlet

Canım cok sıkılıyor yaa, dışarda yağmur yağıyor ve bu yağmurda spora gidicem ben.
valla bugün ben spora gittiysem dahada spor günlerimi kaçırmam heralde..o ne pis havaydı öyle...evde oturulası , kek yapılası, kendini hamurişine verilesi bir gündü ama ben spora gittimhelal olsun bana ve tüm spora gidenlere..

bende hafta sonu coşuyorum
başver be fadime abla yapma bugünde ev işi (hoş birgün yapmasak düzen falan kalmıyoda neyse ) kendine benden bir kahve söyle kıvrıl peteğin önüne kedi gibi aç tvyi ohh mis
nerde öyle oturmak anca evi temizliyorum 3 odayı mutfagı temizlemek hele birde pazartesiyse iş hiç bitmiyor

Son düzenleme:

bugün benim spor günümdü kargoyla siparişlerim gelicekti onları bekledim ne gelen var ne giden

kızlar şimdi size bir sorum olacak..(haydi sor sor dediğinizi duyuyorum)..şimdi efendim ben kışlık bot alacağımda hangisi olduğuna karar veremiyorum..fotoları koyuyorum , yardım edin please..1. resim diyenler rt, 2. resim diyenler fava yüklen..

:) ece iyidir ya :) sevdim hem yüce güzel demek ece bildiğim kadarıyla :) bende öyl ecanım okul+lisede öğretmenlik+dershane var birde bugünden itibaren p.tesi-çarşamba-cuma B-fit idmanım var 30 dk araçla yolculuk yapmam gerekiyor oraya gitmek için. salı ve perşembe günleride voleybol idmanım var maçlarımda başladı bakalım artık nasıl yetişicem etrafa antrenörlük var birde

Aklıma gelmişken sorayım brhmnsnt (ismini yanlış yazdıysam kusura bakma ancak bu kadar hatırlayabildim ) geçen hafta 1700 kalorilik diyetle 1.700 gr vermiştin diyetisyene gittin mi sonuç nedir?

büşra desende yeter canım :) ben kilo vermemiştim 1.7 kg civarında yağ parçalamıştım canım. ama bu hafta regl döneminde olduğum ve hafta başında şeker tükettiğim için 900 gr. kadar geri geldiydi. bugün b-fit e başladım haftada 3/4 gün gidip spor yapıcam kalan günlerdede idmanlarım var zaten. çarşamba günü tekrar kontrole gidicem nasipse diyetisyene. maçtan sorna gidicem :) sonuçlardan haberdar ederim canım. pek iç açıcı değil ama tahminen çünkü regl olunca duramıyorum sürekli tatlı istiyor canım

canım birinci daha masculen daha hoş duruyor çok beğendim :)

yahu sen öğretmenmiydin??banim kafam iyice karıştı :44:ben seni öğrencisin , okul bitince öğretmen olacaksın zannediyordum..e o zaman neden dershane?..herneyse..1. model benimde daha içime sinmişti zaten ..teşekkürler.."

öğretmenlik okuyorum canım öğrenciyim yani doğru biliyorsun :) ama benim okulda okul deneyimi diye bir dersim var o yüzden haftada 1 gün gidiyorum imkb turizm lisesinde öğretmenlik yapıyorum :)

Slm 9. takımın çıtır bayanları. Nasılsınız bakalım? Son mesajı Büşranın yazdığını görünce genel listeden gelip bir bakayım, ne yazmış acaba dedim. Sonra da müthiş sazanlama yeteneğimi kullanarak cvp yazmak istedim. Affedin. :26:

Bence de ilk foto. Ama daha spor bir model olduğunu da unutma. :112:

Ohh oh, yoğunuz maş. Ya b-fit benim aklımı epey karıştıran bir kurum. Yani ben aa ne güzel, gitmek lazım falan derken, hakkında güzel yorumlar okurken kuzenimin de gittiğini öğrendim. Ve çok da önermiyor. Kendin de halledersin, ekstra bir şey katmıyor didi. Tabii bende kafa duman. Sen hiç gittin mi gidecek misin cnm?

Bu arada ben kendimi tanıtmayı unuttum sanırsam. Merak edenler için, ben 6. takımdan Ecz kızlar. Hepiciğinizi öpüyorum.

helal olsun cidden ben de son bir iki gundur surekli acikiyorum niye anlamadim. haftaya menum degisecek normal yemekleri yemeye baslayacagim diye heralde heyecandan iyice sabirsizlanmaya basladim

herkes 1 demis ben de onlara katiliyorum birinci resimdeki cok hos gorunuyor ben de ona cok benzer bir modeli giyiyorum 7-8 yildir hem de:26: esim cok maskulen buldugu icin begenmiyor ama ben bayiliyorum

yalan dünyaaaaaa

ya evet ben de bu hafta basladim ikinci sezonu netten izlemeye ilk sezonu surekli takip ediyordum ama araya tatil girince unutmusum gitmis :44: gecen annem hatirlatti da o ara dank etti. 2 bolum izleyebildim simdiye kadar. 3.e basliyorum birazdan

hadi iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…