- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.141
4.12.20 CUMA MENUM:
11:00 kahve ile 1 tane kurabiye
12:00 yarım simit, 1 yumurta, 3 dilim sucuk, 1 dilim kasar ile menemen, 1kk peynir, 2 cherry
15:30 kahve ile fırın sütlac
18:00 2 lahmacun( ev yapımı dışardakilerle 1 tane eşdegerdir), Ayran, Salata
2.lt su
Spor yok
Güzel4 aralık menüm
Sabah 10:00
Bi dilim peynir 3zeytin 4ceri domates 2dilim tb ekmegi
13:30 bi mandalina
16:00 sade kahve 2hurma
18:00
2kepce kırmızı mercimek çorbası,5kasik pirasa kavurması,5kasik yogurt 1dilim tm buğday ekmeği
Su 4lt
Spor 70dk yyürüyüş
70×2=140pnPnrrr-12
Patates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?4 Aralık Cuma
Kahvaltı 13:30
12 zeytin
1 kaşık acılı sos
1 kk tahin helvası
2 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük patates kızartması
Akşam 18:30
2 servis kaşığı yoğurtlu makarna
Bol salata
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
Menüm olmadı biliyorum ama yarına full konsantre devam ilk hedefime çok az kaldı 85 ucundan da ols görürüm belki bu hafta
Bencede 3takimda birinci yüzdeler çok yakınKendimizi birinci olarak görüyorum çok ufak farkla 1. Olamamışız o yüzden Çalsın davullar başlasın halay
Benim denemediğim şey kalmadı yok ısırıyor. Öptüğünü sanıyor sanırım. Çünkü bazen öpmek için uzandığımda dudağımı da ısırıyorÇok zorlar zaten. Ama seviyorum eliptigi nedense bana eğlenceli geliyordu. Bizde de bu ara uyku düzeni diye bir şey kalmadi. Diş çıkaracak cok zorlaniyor. Kızın gibi bu ara her yerime yapışıp ısırmaya çalışıyor. Ama benim hayir yapma dediğimi anliyor kararlı bir şekilde söylüyorum. Sonra bir daha yapmiyor. Arada unutuyor başa sariyoruz ama yapma dedikten sonra yapmiyor. Sürekli tetikteyim bende. Isiracagini hissettigim an elimi dişlerinin arasina koyuyorum bırakıyor. Tabi bazen de kanatiyor
Devam sütü galiba ama emin değilim ben hiç kullanmadim. Oğlumda 22 aya kadar emdi. Sonra zaten inek sütü kefir o şekilde ilerledi. Devam sütünun farkı ne mama gibi bir sey mi acaba
Kibrit kutusu demek canımPatates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadak
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş sporda var4 aralık menüm
2kepce kırmızı mercimek çorbası,5kasik pirasa kavurması,5kasik yogurt 1dilim tm buğday ekmeği
Su 4lt
Spor 70dk yyürüyüş
70×2=140pnPnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menü4 aralık cuma
09.00 tereyagında yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir
13.00 yeşil fasulye yemegi 10 kaşık
18.00 şehriye çorbası birkase,ıspanak yemegi 7 kaşık,1 kase yogurt
Spor:30*3:90Pnrrr-12
Su:3 litre
Kesinlikle kötü bı menüydu amacım sadece kahvaltıda kaçamak yapmaktı ama bugün baya saçımla uğraştım boyadım beklerken oğlan kızla ilgilendim tekrar boya bs derken yemek yapamadm makrna oldu cevap verilmiş ama söyleyim yine de kk kibrit kutusu peynire vs yazıyorum genelde ben miktar daha net anlasilsin diyePatates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?
Bence bir çözümü vardir , sen henüz denk gelmemissindir.Benim denemediğim şey kalmadı yok ısırıyor. Öptüğünü sanıyor sanırım. Çünkü bazen öpmek için uzandığımda dudağımı da ısırıyor
Bi sürü şey okudum hepsini denedim yok olmuyor
Üstelik benden başka kimseyi ısırmıyor
Devam sürü anne sütü yerine sanırım.
Benimki de genelde kanıyor
Eliptic alışınca tv karşısında iyi oluyor. Ben YouTube açıp ordan bi şeyler izlerken yapıyorum
Haklısın canım gerginim. Ama aşırı canım acıyor. Bi de acı eşiğim çok çok düşük. Genel anesteziyle sezeryan oldum kendime gelmem bilincimin açılması ve uyanmam arasındaki süre 2 saat. 2 saat boyunca bağıra bağıra ağladım düşünebiliyor musunBence bir çözümü vardir , sen henüz denk gelmemissindir.
Birde çok gerginsin gibi geliyor. Yani gözümde her şeye hızlıca yetişmeye çalışan gergin bir deniz var. Bi dur bi nefes al. Bol bol saril bol bol öp. Bol bol saçını okşa. Illaki yapiyorsun ama daha fazla yap. Tadini çıkar. Emzirme ve uyuma anindaki sorunu farkettigin için kızından ok sende gerginlik var. Rahat bırak zorlama. Zaten zorlayinca da olmuyor neden zorlayip kendini bu kadar geriyorsun ki. Bunlari tecrübeden söylüyorum gercektennn bak. Oğlum da yaşadıklarımı yaşıyorsun, ama kızımı rahat biraktiğim için cok rahatim.
E Allah aci eşiğini ordan almış başka yere eklemişHaklısın canım gerginim. Ama aşırı canım acıyor. Bi de acı eşiğim çok çok düşük. Genel anesteziyle sezeryan oldum kendime gelmem bilincimin açılması ve uyanmam arasındaki süre 2 saat. 2 saat boyunca bağıra bağıra ağladım düşünebiliyor musuno yüzden canım aşırı yanıyor. Kız kaş bıyık bile aldıramıyorum ben Allahtan çok tüylü biri değilim
Ben de kıyamıyorum çok üzülüyorum o yüzden. Hiç zorla emzirmiyorum hatta emzirmek istemiyorumE Allah aci eşiğini ordan almış başka yere eklemişama acı eşiğinin düşük olmasinin bedelini yavruşun niye ödesin yawww.
Bi dikkat et sen zorla emzirmeye çalıştığında mi yapıyor yoksa, kendi emmek istediğindede yapiyormu. Benim kizim bazen içmek istemediginde de ısırıyor.
Yaa kiyamiyorum ne yapayim. Bizim acı esigimiz bu kadar düşükse onlarin ki nasıldır acaba. Hiç diş ağrısı yaşadın mi bilmiyorum, ama diş denilince ben direk çöküyorum cok cekmisligim car.
Dur bende biraz araştırayım merak ettim .Ben de kıyamıyorum çok üzülüyorum o yüzden. Hiç zorla emzirmiyorum hatta emzirmek istemiyorumkendi açıp emiyor. Ama diyorum ya garip bi şey normalde huysuzluk yok noluyorsa emerken ve uykuya geçişte oluyor. Uykuya geçemiyor ve emerken ısırıyor
sutlac ve ya kurabiyeden biri olmasaydi daha iyiydi cnm4.12.20 CUMA MENUM:
11:00 kahve ile 1 tane kurabiye
12:00 yarım simit, 1 yumurta, 3 dilim sucuk, 1 dilim kasar ile menemen, 1kk peynir, 2 cherry
15:30 kahve ile fırın sütlac
18:00 2 lahmacun( ev yapımı dışardakilerle 1 tane eşdegerdir), Ayran, Salata
2.lt su
Spor yok
guzel olmus canim4 aralık menüm
Su 4lt
Spor 70dk yyürüyüş
70×2=140pnPnrrr-12
guzel canim4 aralık cuma
09.00 tereyagında yumurta, 1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir
13.00 yeşil fasulye yemegi 10 kaşık
18.00 şehriye çorbası birkase,ıspanak yemegi 7 kaşık,1 kase yogurt
Spor:30*3:90Pnrrr-12
Su:3 litre
sabahkiler cok geldi sadece gozume cnm4 Aralık Cuma
Kahvaltı 13:30
12 zeytin
1 kaşık acılı sos
1 kk tahin helvası
2 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük patates kızartması
Akşam 18:30
2 servis kaşığı yoğurtlu makarna
Bol salata
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
Menüm olmadı biliyorum ama yarına full konsantre devam ilk hedefime çok az kaldı 85 ucundan da ols görürüm belki bu hafta
Evet canım çok oldu cidden tabağımi mutfakta ayarlayıp geliyordum her zmn bugün ortaya koydum hepsini bı daha alayım derken kaçtı normade tabagimdaki bittiğinde almıyorum iyi oluyordu yarın da tabağımi hazırlayıp gelirim mutfaktasabahkiler cok geldi sadece gozume cnm
Kötüydü. Aşırı kilo aldığım için nefes alamıyordum. Uyuyamıyordum. Horlamaya başlamıştım eşimin dediğine ve çektiği videoya göreDur bende biraz araştırayım merak ettim .
Bi de bir şey soracağım, hamilelikte senin uyku duzenlerin nasildi. Genel olarak
Tebrikler kizlarrrrrr.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 703. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) ==> % 0,802
2. (10.TAKIM) ==> % 0.786
3. (9.TAKIM) ==> % 0.783
BİREYSEL DERECELER
1. @pamukskr ==> %2.046==>4. TAKIM
2. @Namaria ==> %1,923 ==> 5. TAKIM
3. @pessinus ==> %1,773==> 13.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Souldfly ==> %-1,391==> 13.TAKIM
Haftaya en fazla aradaki farkı kapatmış olursun, ama kapattığında ben de yerimde olmıycamBu seferlik
Haftaya listedeyim o zaman gör sen beni
Evet aramız çok az, iyi bir çekişme olacak, merak ediyorum sonucucgdmk aramiz cok az bu hafta yarismaliyiz sanirimm
Aynenn rakibiz belli kii hedefn kac bu hafta ben 65i ucundanda olsa gormek istiyormm
Bak bak bakkkHaftaya en fazla aradaki farkı kapatmış olursun, ama kapattığında ben de yerimde olmıycam
Evet aramız çok az, iyi bir çekişme olacak, merak ediyorum sonucu
Sen 65i görürsen ben yenilirim
66.5 benim çok iyi bir rakam çünkü.
Yüzdeyle de geçmiş olursun..
AmannnJasminium84 da gözümü korkuttu sert kaya maya dedim sonuç noldu
Seni de kiloyla olmasa da yüzdeyle geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?