Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kurabiye, sütlaç, lahmacun kulaga pek hos gelmıyor ama cuma menusu sanırım ödüllü

Güzel
Patates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?

Benim denemediğim şey kalmadı yok ısırıyor. Öptüğünü sanıyor sanırım. Çünkü bazen öpmek için uzandığımda dudağımı da ısırıyor
Bi sürü şey okudum hepsini denedim yok olmuyor
Üstelik benden başka kimseyi ısırmıyor
Devam sürü anne sütü yerine sanırım.
Benimki de genelde kanıyor
Eliptic alışınca tv karşısında iyi oluyor. Ben YouTube açıp ordan bi şeyler izlerken yapıyorum

Afiyet olsun canım güzel menü olmuş sporda var
Afiyet olsun canım güzel menü
Patates kızartması, makarna kulaga hos gelmıyor, kk ne demekti helvadaki?
Kesinlikle kötü bı menüydu amacım sadece kahvaltıda kaçamak yapmaktı ama bugün baya saçımla uğraştım boyadım beklerken oğlan kızla ilgilendim tekrar boya bs derken yemek yapamadm makrna oldu cevap verilmiş ama söyleyim yine de kk kibrit kutusu peynire vs yazıyorum genelde ben miktar daha net anlasilsin diye

Bence bir çözümü vardir , sen henüz denk gelmemissindir.
Birde çok gerginsin gibi geliyor. Yani gözümde her şeye hızlıca yetişmeye çalışan gergin bir deniz var. Bi dur bi nefes al. Bol bol saril bol bol öp. Bol bol saçını okşa. Illaki yapiyorsun ama daha fazla yap. Tadini çıkar. Emzirme ve uyuma anindaki sorunu farkettigin için kızından ok sende gerginlik var. Rahat bırak zorlama. Zaten zorlayinca da olmuyor neden zorlayip kendini bu kadar geriyorsun ki. Bunlari tecrübeden söylüyorum gercektennn bak. Oğlum da yaşadıklarımı yaşıyorsun, ama kızımı rahat biraktiğim için cok rahatim.

Haklısın canım gerginim. Ama aşırı canım acıyor. Bi de acı eşiğim çok çok düşük. Genel anesteziyle sezeryan oldum kendime gelmem bilincimin açılması ve uyanmam arasındaki süre 2 saat. 2 saat boyunca bağıra bağıra ağladım düşünebiliyor musun o yüzden canım aşırı yanıyor. Kız kaş bıyık bile aldıramıyorum ben Allahtan çok tüylü biri değilim

E Allah aci eşiğini ordan almış başka yere eklemiş ama acı eşiğinin düşük olmasinin bedelini yavruşun niye ödesin yawww.
Bi dikkat et sen zorla emzirmeye çalıştığında mi yapıyor yoksa, kendi emmek istediğindede yapiyormu. Benim kizim bazen içmek istemediginde de ısırıyor.
Yaa kiyamiyorum ne yapayim. Bizim acı esigimiz bu kadar düşükse onlarin ki nasıldır acaba. Hiç diş ağrısı yaşadın mi bilmiyorum, ama diş denilince ben direk çöküyorum cok cekmisligim car.

Ben de kıyamıyorum çok üzülüyorum o yüzden. Hiç zorla emzirmiyorum hatta emzirmek istemiyorum kendi açıp emiyor. Ama diyorum ya garip bi şey normalde huysuzluk yok noluyorsa emerken ve uykuya geçişte oluyor. Uykuya geçemiyor ve emerken ısırıyor

Dur bende biraz araştırayım merak ettim .
Bi de bir şey soracağım, hamilelikte senin uyku duzenlerin nasildi. Genel olarak

sutlac ve ya kurabiyeden biri olmasaydi daha iyiydi cnm
guzel olmus canim
guzel canim
sabahkiler cok geldi sadece gozume cnm

sabahkiler cok geldi sadece gozume cnm
Evet canım çok oldu cidden tabağımi mutfakta ayarlayıp geliyordum her zmn bugün ortaya koydum hepsini bı daha alayım derken kaçtı normade tabagimdaki bittiğinde almıyorum iyi oluyordu yarın da tabağımi hazırlayıp gelirim mutfakta

Dur bende biraz araştırayım merak ettim .
Bi de bir şey soracağım, hamilelikte senin uyku duzenlerin nasildi. Genel olarak
Kötüydü. Aşırı kilo aldığım için nefes alamıyordum. Uyuyamıyordum. Horlamaya başlamıştım eşimin dediğine ve çektiği videoya göre velhasıl uykularım çok kalitesizdi.
Ama karar verdim eşimin de ısrarıyla artık uyutmaya uğraşmıcam. Bırakcam gerekirse halıda sızsın. Benim de çocuğumun da psikolojisi bozulacak yoksa. O kadar pozitif bi bebek ki benim yüzümden psikolojisi bozulursa çok suçluluk duyarım

Tebrikler kizlarrrrrr.
Yuzdeler gercekten cok yakin tebrikler

Bu seferlik
Haftaya listedeyim o zaman gör sen beni
Haftaya en fazla aradaki farkı kapatmış olursun, ama kapattığında ben de yerimde olmıycam
cgdmk aramiz cok az bu hafta yarismaliyiz sanirimm

Aynenn rakibiz belli kii hedefn kac bu hafta ben 65i ucundanda olsa gormek istiyormm
Evet aramız çok az, iyi bir çekişme olacak, merak ediyorum sonucu

Sen 65i görürsen ben yenilirim
66.5 benim çok iyi bir rakam çünkü.
Yüzdeyle de geçmiş olursun..
Amannn Jasminium84 da gözümü korkuttu sert kaya maya dedim sonuç noldu

Seni de kiloyla olmasa da yüzdeyle geçerim

Bak bak bakkk
Ben boğayım kızıııımmmm
Bence benimle inatlaşmaya kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…