Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın.. Bugün benim için hafta başı :) elimden geldiğince şu 2 gün paylaşım yapacağım. Net paketinin süresi bitiyor.

Günaydın kızlarr,,, bugün hava düne göre çok iyi, dün nasıl bir hava vardı dondum resmen, hopiş abla gibi soğuk demeden çıktım yola spora gittim ben de spordakiler çok inceldiğimi söylüyorlar, önümüzdeki hafta ölçüm yapılacak çok heyecanlıyım

Bugün elma diyetinin 5.günü gerçi elma diyeti demeye bin şahit lazım ama birşeyler yememi engellediği için elma diyeti diye kandırıyorum kendimi

Bugünkü Menümü de paylaşayım

Sabah
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Salata

Ara: 1 elma+1 mandalina

Akşam
2'si bir arada nescafe

Ara: 1 elma+1 kase yoğurt.

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor.

öğretmenlik okuyorum canım öğrenciyim yani doğru biliyorsun :) ama benim okulda okul deneyimi diye bir dersim var o yüzden haftada 1 gün gidiyorum imkb turizm lisesinde öğretmenlik yapıyorum :)
hmm yanlış hatırlamıyorum o zaman..aferin bana..lisede branşın nedir??

oo fulyacım diyet sende tavan yapmış anlaşılan, her an patladı patlayacak durumu var :18:az dişini sık , az kalmış (demesi kolay)benimde 1. model daha hoşuma gitmişti , tabanının biraz kalın olmasından dolayı acaba demiştim ama yinede onda karar kıldım..ilgilendiğin için teşekkür ederim kıııııııııııııııııııııııız...(kıııııııız =bknz:yalan dünya , zerrin )..esprilerine hastayım o kadının ..
Günaydın.. Bugün benim için hafta başı :) elimden geldiğince şu 2 gün paylaşım yapacağım. Net paketinin süresi bitiyor.
sanada günaydım minnak seng ece

nasılsınız bugün oruçluyum kayganam kesin bize iner birazdan ,
menüm sahurda gece demedim balık salata yedim 2 d ç ekmek
Allah kabul etsin fadimetoş..tutmadıklarının yerine mi tutuyorsun ..benimde çoook tutulacak günlerim var bir yerden başlasam iyi olacak aslında

kızlar bugün istanbul da bir güzel bir güzel hava var ki ...kendini dışarı atılası, para harcanası, bol bol alışveriş yapılası bir hava..yarın kar geliyormuş , hepiniz iyi değerlendirin canlarım..

Gunaydin kizlar her yer buz tutmus dondum adeta otobus beklerken
Is cikisi alisveris yapicam bugun, heyecanla 17:30u bekliyorum

Sen de felaket tellalligi yapmasana hoppis :) 3 ay agzima diyet listemdekilerin disinda bir kirinti bile girmemis simdi mi patlayacak yeminliyim ya kacamak yapmamaya. Surada kalmis verilecek 18 kilocuk ^^

nedense ben 2. resimi beğendim çoğunluğa ters düştüm :)
nasılsınız kızlar ben kırgınım bu sefer kesin grip oluyorum uykusuzum oğlum gece öksürük nöbetinden uyuyamadı ee doğal olarak bende uyumadım

kıııız sen benim lafımlamı bozacaksın diyeti...sen dedin ya iştahım arttı diye bende ondan öyle şeyettim..normal diyet yapıpda otla, börtü böcekle beslenenler bile bir zaman sonra sıkılıyorken sen yine iyi dayandın..benim gazıma gelip diet bozacaksan boz o zaman boz boz..bozamaz ki ..nihahahahaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım..sağol fikrini belirttiğin için..

borçlarımı sonra tutucam

benimde camları silesim geldi sildim bitti hazır misafirler üst kattayken

Diğer takımları dolanıyorum, bazı bilgiler aldım regl döneminde yapılan sporun 2 katı etkisi oluyormuş bugün spora baya yüklenmem lazım

inş çok güzel sonuçlar alırsın canım bende merakla bekliyorum ölçüm sonucunu :) menü iyi
nasılsınız bugün oruçluyum kayganam kesin bize iner birazdan ,
menüm sahurda gece demedim balık salata yedim 2 d ç ekmek
kaygana kaynar kazana
sanada günaydım minnak seng ece

ben ders çalışmaktan havayı bilem görmedim bugün
Diğer takımları dolanıyorum, bazı bilgiler aldım regl döneminde yapılan sporun 2 katı etkisi oluyormuş bugün spora baya yüklenmem lazım
hiç farketmedin mi canım.durduk yere terlersin.Daha çok acıktığını hissedersn :) bencede iyi değerlendir. tuzu tamemn kes. su iç kaçamak yapma..
gidiyorum geliyorum kendi başıma konuşuyorum...bu ne yahu
güya ben bugün çok yazacaktım meğersem net paketimin kendide azalmış idare ediyorm..
kızlar yemekten 10 dakika sonra 100 kere hoplamak kilo verdiriyormuş

annaaam içim dışıma çıkar benim be

dershaneden ceza aldım yarın arkadaşıma gidicem tiramisuyla kısır yapcez.. de şu hazır tiramisularda zor geldi bize
var mı yapılışını bilen falan.önerisi olan.Yada hazır yapabileceğimiz tatlıyı şunla değiştirin diyebileceğiniz..

ben bu kiloyla 60 yapıyorum 1 hafta sonra 100 yaparım

benim kızım geçenlerde bir tatlı yaptı çok güzel

hoş beldin canım :) çok yoğunum yaa sorma valla b fit sistemi güzel ancak kuzeninin söylediği kadar evde yapılası birşey değil. şöyle anlatayım hareket ettirme yetisin,in sana ait olduğu makinalar var o mekinalarda iç bacak dış bacak arka bacak alt bacak kollar yanlar göbek çalıştırıyorsun. bi zil var 30 / 45 saniyede bir çalıyor o arada makinadan inip hemen kenarda antrenörün gösterdiği harejetleri yapıyorsun. böyle 3 tur dönüyorsun. ben sporcu olduğum halde ( ki biliyorsun yani sporda sınır tanımam ) bütün kaslarımı tek tek hissettim özellikle bacak kaslarımın çalışmasını sonuna kadar hissettim yani. bu 3 tur ortalama 30 dk sürüyor sende 0 dk sonra nabzını yükselterek kalori yakımını yağ yakımını attırıyorsun. ardından açma germe hareketleriyle sonlandırıyorsun. spordan sonraki yarım saat içerisinde ayran tüketmeni istiyorlar yağ yakımını arttırmak için :)

canım burda ben dururken aranırmı öyle tarif falan :) uluslar arası mutfak dersim vardı bugün ( normaldede aşçıyım istediğini sorabilirsin) bende tiramisu yaptım hemide en orjinalini :) rum la yaptım. sana en pratik tarifini vereyim tatlım :)

herhangi bir markete girip;
1 paket kedi dili büskivi
1 kutu süt ( 1lt.)
1 kutu pasta kreması ( vanilyalı / sakın krem şanti alma)
1 paket labne
1 yada 2 tane çözünür 2 si bir arada kahve alıyorsun çıkıp eve geliyorsun :)
1 paket kakao da al :) üstüne lazım :)

önce pasta kremasını üstündeki süt miktarından yarım çay bardağı daha az süt ile hazırlıyorsun ( dr.otkere ise tam süt kullan azaltma)
ardından kedi dili büsküvilerin yarısını sıcak suyla karıştırdığın kahveye çok kısa süreli olarak batırıp çıkartıyorsun.
yaptığın pasta kremasının içerisine labneyi katıp iyice karıştırıyorsun ardından 1 sıra dizdiğin kedi dili büsküvilerin üstüne yayıyorsun kremanın yarısını. ardından kalan kedi dili büsküvilerede aynı işlemi uygulayıp kremanın üstüne bir kat daha büsküvi diziyorsun sonra yine krema.. bu şekilde dolaba atıyorsun. 15 20 dk sonra çıkartıp üstüne çay süzgecinden kakao serpiyorsun :) hazır :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…