- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.121
hmm yanlış hatırlamıyorum o zaman..aferin bana..lisede branşın nedir??öğretmenlik okuyorum canım öğrenciyim yani doğru biliyorsun :) ama benim okulda okul deneyimi diye bir dersim var o yüzden haftada 1 gün gidiyorum imkb turizm lisesinde öğretmenlik yapıyorum :)
oo fulyacım diyet sende tavan yapmış anlaşılan, her an patladı patlayacak durumu var :18:az dişini sık , az kalmış (demesi kolay)benimde 1. model daha hoşuma gitmişti , tabanının biraz kalın olmasından dolayı acaba demiştim ama yinede onda karar kıldım..ilgilendiğin için teşekkür ederim kıııııııııııııııııııııııız...(kıııııııız =bknz:yalan dünya , zerrin )..esprilerine hastayım o kadının ..helal olsun ciddenben de son bir iki gundur surekli acikiyorum niye anlamadim. haftaya menum degisecek normal yemekleri yemeye baslayacagim diye heralde heyecandan iyice sabirsizlanmaya basladim
herkes 1 demis ben de onlara katiliyorum birinci resimdeki cok hos gorunuyor ben de ona cok benzer bir modeli giyiyorum 7-8 yildir hem de:26: esim cok maskulen buldugu icin begenmiyor ama ben bayiliyorum
ya evet ben de bu hafta basladim ikinci sezonu netten izlemeyeilk sezonu surekli takip ediyordum ama araya tatil girince unutmusum gitmis :44: gecen annem hatirlatti da o ara dank etti. 2 bolum izleyebildim simdiye kadar. 3.e basliyorum birazdan
:
sanada günaydım minnak seng eceGünaydın.. Bugün benim için hafta başı :) elimden geldiğince şu 2 gün paylaşım yapacağım. Net paketinin süresi bitiyor.
Allah kabul etsin fadimetoş..tutmadıklarının yerine mi tutuyorsun ..benimde çoook tutulacak günlerim varnasılsınız bugün oruçluyum kayganam kesin bize iner birazdan ,
menüm sahurda gece demedim balık salata yedim 2 d ç ekmek
Sen de felaket tellalligi yapmasana hoppis :) 3 ay agzima diyet listemdekilerin disinda bir kirinti bile girmemis simdi mi patlayacak(null)
kızlar şimdi size bir sorum olacak..(haydi sor sor dediğinizi duyuyorum)..şimdi efendim ben kışlık bot alacağımda hangisi olduğuna karar veremiyorum..fotoları koyuyorum , yardım edin please..1. resim diyenler rt, 2. resim diyenler fava yüklen..Eki Görüntüle 573332 Eki Görüntüle 573331
kıııız sen benim lafımlamı bozacaksın diyeti...Gunaydin kizlar her yer buz tutmus dondum adeta otobus beklerken
Is cikisi alisveris yapicam bugun, heyecanla 17:30u bekliyorum
Sen de felaket tellalligi yapmasana hoppis :) 3 ay agzima diyet listemdekilerin disinda bir kirinti bile girmemis simdi mi patlayacakyeminliyim ya kacamak yapmamaya. Surada kalmis verilecek 18 kilocuk ^^
geçmiş olsun canım..sağol fikrini belirttiğin için..nedense ben 2. resimi beğendim çoğunluğa ters düştüm :)
nasılsınız kızlar ben kırgınım bu sefer kesin grip oluyorumuykusuzum oğlum gece öksürük nöbetinden uyuyamadı ee doğal olarak bende uyumadım
borçlarımı sonra tutucamhmm yanlış hatırlamıyorum o zaman..aferin bana..lisede branşın nedir??
oo fulyacım diyet sende tavan yapmış anlaşılan, her an patladı patlayacak durumu var :18:az dişini sık , az kalmış (demesi kolay)benimde 1. model daha hoşuma gitmişti , tabanının biraz kalın olmasından dolayı acaba demiştim ama yinede onda karar kıldım..ilgilendiğin için teşekkür ederim kıııııııııııııııııııııııız...(kıııııııız =bknz:yalan dünya , zerrin )..esprilerine hastayım o kadının ..
sanada günaydım minnak seng ece
Allah kabul etsin fadimetoş..tutmadıklarının yerine mi tutuyorsun ..benimde çoook tutulacak günlerim varbir yerden başlasam iyi olacak aslında
benimde camları silesim geldi sildim bitti hazır misafirler üst kattaykenkızlar bugün istanbul da bir güzel bir güzel hava var ki ...kendini dışarı atılası, para harcanası, bol bol alışveriş yapılası bir hava..yarın kar geliyormuş , hepiniz iyi değerlendirin canlarım..
inş çok güzel sonuçlar alırsın canım bende merakla bekliyorum ölçüm sonucunu :) menü iyiGünaydın kızlarr,,, bugün hava düne göre çok iyi, dün nasıl bir hava vardı dondum resmen, hopiş abla gibi soğuk demeden çıktım yola spora gittim ben despordakiler çok inceldiğimi söylüyorlar, önümüzdeki hafta ölçüm yapılacak çok heyecanlıyım
Bugün elma diyetinin 5.günü gerçi elma diyeti demeye bin şahit lazımama birşeyler yememi engellediği için elma diyeti diye kandırıyorum kendimi
Bugünkü Menümü de paylaşayım
Sabah
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
Ara: Yok
Öğle
2 kepçe çorba
Salata
Ara: 1 elma+1 mandalina
Akşam
2'si bir arada nescafe
Ara: 1 elma+1 kase yoğurt.
Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor.
kaygana kaynar kazananasılsınız bugün oruçluyum kayganam kesin bize iner birazdan ,
menüm sahurda gece demedim balık salata yedim 2 d ç ekmek
sanada günaydım minnak seng ece
ben ders çalışmaktan havayı bilem görmedim bugünkızlar bugün istanbul da bir güzel bir güzel hava var ki ...kendini dışarı atılası, para harcanası, bol bol alışveriş yapılası bir hava..yarın kar geliyormuş , hepiniz iyi değerlendirin canlarım..
hiç farketmedin mi canım.durduk yere terlersin.Daha çok acıktığını hissedersn :) bencede iyi değerlendir. tuzu tamemn kes. su içDiğer takımları dolanıyorum, bazı bilgiler aldımregl döneminde yapılan sporun 2 katı etkisi oluyormuş bugün spora baya yüklenmem lazım
güya ben bugün çok yazacaktımgidiyorum geliyorum kendi başıma konuşuyorum...bu ne yahu
kızlar yemekten 10 dakika sonra 100 kere hoplamak kilo verdiriyormuş
inş çok güzel sonuçlar alırsın canım bende merakla bekliyorum ölçüm sonucunu :) menü iyi
kaygana kaynar kazana
ben ders çalışmaktan havayı bilem görmedim bugün
hiç farketmedin mi canım.durduk yere terlersin.Daha çok acıktığını hissedersn :) bencede iyi değerlendir. tuzu tamemn kes. su içkaçamak yapma..
güya ben bugün çok yazacaktımmeğersem net paketimin kendide azalmış idare ediyorm..
annaaam içim dışıma çıkar benim be
dershaneden ceza aldım yarın arkadaşıma gidicem tiramisuyla kısır yapcez.. de şu hazır tiramisularda zor geldi bize
var mı yapılışını bilen falan.önerisi olan.Yada hazır yapabileceğimiz tatlıyı şunla değiştirin diyebileceğiniz..
Slm 9. takımın çıtır bayanları.Nasılsınız bakalım? Son mesajı Büşranın yazdığını görünce genel listeden gelip bir bakayım, ne yazmış acaba dedim. Sonra da müthiş sazanlama yeteneğimi kullanarak cvp yazmak istedim. Affedin. :26:
Bence de ilk foto.Ama daha spor bir model olduğunu da unutma. :112:
Ohh oh, yoğunuz maş.Ya b-fit benim aklımı epey karıştıran bir kurum. Yani ben aa ne güzel, gitmek lazım falan derken, hakkında güzel yorumlar okurken kuzenimin de gittiğini öğrendim. Ve çok da önermiyor. Kendin de halledersin, ekstra bir şey katmıyor didi. Tabii bende kafa duman. Sen hiç gittin mi gidecek misin cnm?
Bu arada ben kendimi tanıtmayı unuttum sanırsam.Merak edenler için, ben 6. takımdan Ecz kızlar. Hepiciğinizi öpüyorum.
dershaneden ceza aldım yarın arkadaşıma gidicem tiramisuyla kısır yapcez.. de şu hazır tiramisularda zor geldi bize
var mı yapılışını bilen falan.önerisi olan.Yada hazır yapabileceğimiz tatlıyı şunla değiştirin diyebileceğiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?