- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.381
Mezun olduktan sonra 2-3 gün sadece tahin-pekmez ye, başka birşey yeme, tiksinirsinSormaaa helva ve tahin pekmez Allahimmmm, kepçe kepçe desem yeridir
Mezun olduktan sonraya gerek yok biliyorum tiksinmiyorumMezun olduktan sonra 2-3 gün sadece tahin-pekmez ye, başka birşey yeme, tiksinirsin
Cok kotuu olmus yaDelirdim sanırım bu gece uyku tutmadı bu saatte kadar uyanıktimoğlumun uyuduğu gün ben uyuyamıyorum ben uyuyacagimda oğlum uyumuyor çıldırmamak elde değil sabaha büyük pişmanlık duycam ama bu saatte kadar dizi izledim
Şimdi uyumayı deniycem uyuyabilirsem artık
Ben de yaptim kahvaltimi, 2 yumurtadan tost yaptim. Sabahlari spor yapmayi cok istiyorum, ama sabah uykumu alamadigim için halsizlikten kolumu kaldiramiyorum.Esim ve cocuklar uyurken 30dk leslie yaptim .
Simdi onlara patates kizartmasi yapiyorum
Bende simdiden karnimi doyuruyorumki sofrada yemiyim.
Aksama da hain planlari var pişi istiyorlaryani bugun buyuk sinanacagim.
Ama sabah guzel bir eksi gordum o gazla spor bile yaptim heba edemem.
Evet sizde durumlar ne kahvaltida ne yediniz aksama ne yiyeceksiniz
Tv kültürüm hiç yok ya. Çoğu zaman tv açmıyorum bileCok kotuu olmus yadizi izleyince izleyesin geliyor bence hic baslamamak lazm oglen falan izlede gece tehlikeli ya
Ben de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordumMezun olduktan sonraya gerek yok biliyorum tiksinmiyorum97 kiloyu her gün, günde iki kere yiyerek aldim
1kgluk paketmiBen de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum
5 gün azdeğil kiBen de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum
Siz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorum1kgluk paketmi
En mantıklısı aslında ya ben cocuktan önce cok izlerdm sırf can skntısından felan ama smdi zatn izleyemiyorm uyudugnda vs takip ettigm bi dizi var onuda oglenleri spor yaparken aciyorm genelde, nadirende esimle film izliyiruz okadarBen de yaptim kahvaltimi, 2 yumurtadan tost yaptim. Sabahlari spor yapmayi cok istiyorum, ama sabah uykumu alamadigim için halsizlikten kolumu kaldiramiyorum.
Tv kültürüm hiç yok ya. Çoğu zaman tv açmıyorum bile
Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyememSiz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorumkiz 1 kg ne ki bi oturuşta bile yerim bende sınır yok ne kötü degil mi
Benim de çikolata zayıf noktamBende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyememben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?