Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Esim ve cocuklar uyurken 30dk leslie yaptim .
Simdi onlara patates kizartmasi yapiyorum
Bende simdiden karnimi doyuruyorumki sofrada yemiyim.

Aksama da hain planlari var pişi istiyorlar yani bugun buyuk sinanacagim.
Ama sabah guzel bir eksi gordum o gazla spor bile yaptim heba edemem.

Evet sizde durumlar ne kahvaltida ne yediniz aksama ne yiyeceksiniz

Mezun olduktan sonra 2-3 gün sadece tahin-pekmez ye, başka birşey yeme, tiksinirsin
Mezun olduktan sonraya gerek yok biliyorum tiksinmiyorum 97 kiloyu her gün, günde iki kere yiyerek aldim

Cok kotuu olmus ya dizi izleyince izleyesin geliyor bence hic baslamamak lazm oglen falan izlede gece tehlikeli ya

Ben de yaptim kahvaltimi, 2 yumurtadan tost yaptim. Sabahlari spor yapmayi cok istiyorum, ama sabah uykumu alamadigim için halsizlikten kolumu kaldiramiyorum.
Cok kotuu olmus ya dizi izleyince izleyesin geliyor bence hic baslamamak lazm oglen falan izlede gece tehlikeli ya
Tv kültürüm hiç yok ya. Çoğu zaman tv açmıyorum bile

Mezun olduktan sonraya gerek yok biliyorum tiksinmiyorum 97 kiloyu her gün, günde iki kere yiyerek aldim
Ben de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum

Ben de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum
5 gün azdeğil ki ben bi oturuşta bitirebilirim

Ben de yaptim kahvaltimi, 2 yumurtadan tost yaptim. Sabahlari spor yapmayi cok istiyorum, ama sabah uykumu alamadigim için halsizlikten kolumu kaldiramiyorum.

Tv kültürüm hiç yok ya. Çoğu zaman tv açmıyorum bile
En mantıklısı aslında ya ben cocuktan önce cok izlerdm sırf can skntısından felan ama smdi zatn izleyemiyorm uyudugnda vs takip ettigm bi dizi var onuda oglenleri spor yaparken aciyorm genelde, nadirende esimle film izliyiruz okadar

Siz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorum kiz 1 kg ne ki bi oturuşta bile yerim bende sınır yok ne kötü degil mi
Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyemem ben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim

Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyemem ben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
Benim de çikolata zayıf noktam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…