Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diğer takımları dolanıyorum, bazı bilgiler aldım regl döneminde yapılan sporun 2 katı etkisi oluyormuş bugün spora baya yüklenmem lazım

Evt, ben de okudum onu az önce. Metabolizmamız regl döneminde daha hızlı olduğu için bence de olabilir. :112:

Cnm hazır pandispanya kekler var ya. İşte tiramisunun sadece ara kremasını yapıp (ve tabii ki keki uygun şekilde ıslatıp:112:) onun arasına-üstüne sürün. Oldu size tiramisu. Hiç kekle, fırınla uğraşmamış olursunuz. :112:

canımmm tiramisu pandispanya keki ile yapılınca yaş pasta oluyor kedi dili ile az önceki mesajımda yazdığım tarife göre yapmayı dene sende eminim çok daha farklı lezzette olacağını görürsün :)

Vaovv, uluslar arası mutfak dersi he? E çok iyiymiş. Kuzucm ne okuyordun ki sen? :44:
Biliyorum cnmcm evde yapılacak bir şey olmadığını. Zaten hakkında okuduğum, küçük kasları çalıştırdıkları ve bu sebepten daha çok yağ yaktırdıkları, yorumları ısındırmıştı beni onlara.
Ama sanırım kuzenimin manuel yürüyüş bandı olarak anlattığı şey gözümde yurttaki fi tarihinden kalma yürüyüş bandını hatırlattığı için olsa gerek hemmen vazgeçtim. (Tabii bana da bahane lazım ya)
Ama şimdi bunu okudum ya, hemen yarın görüşmeye giderim bakalım, ne çıkacak.

O tarifi biliyorum cnm. Bizim buralarda direkt kedi dili olarak anılır kendileri ve ben tabii ki her pastaya olduğu gibi ona da bayılırım.
Benim yazdığımı ben bireysel olarak denemedim. Ama çalışan bayanlar tiramisuyu genellikle böyle yapıyorlar. Gerçek tiramisu yerine geçeceğini düşünmüyorum ama nihayetinde labne içerecek ve benim gözümde tiramisu=labne. Tabii benim ki amatör yiyici bakışı. Sen öyle diyorsan öyledir.

git git hemen konuş ve başla bende öyle yürüyüş bandına benzer birşey yok valla cnaım kuzeninin gittiğinde farklı bir alet varsa bilemeyeceğim. ama ben gayet memnun kaldım yani :)
bu arada ben turizm öğretmenliği okuyorum. lisedende turizm çıkışlıyım 2 sezon aşçılık 1 sezon resepsiyonistlik yapmışlığım var :) vitamin barından tutta snack bara alkol bara kadar her alanda çalıştım :) o yüzden hem alaylı hem mektepli sayılırım :)

buradada kedidili diyorlar canım zaten kedi dili diye yazmıştım :) pandispanya ile yaptığın şey sadece yaş pastadan ibaret. labneyi koyduğun kremanın lezzeti bambaşkadır. en asıl orjinal tiramisu mascarpone peyniri ile yapılır. ki ben bugün aldım o peynirden maşallah nasıl bir değeri varsa altın gibi mübarek 500 gr. 27.50 tl içim acıdı yeminle... birde rom aldım hem alkollüsünü hem rom esanslı ama alkolsüzünü battım remen öğrenci bütçesiyle.. haftaya meksika mutfağını yapacağız :) bakalım neler olacak bu arada uluslar arası birşeyler tadarken olabildiğince türklere özgü yapımlardan kaçın canım. anlattığım gibi tiramisuyu yaş pasta gibi yersin yoksa :)

bozmiycam

:131::125::126:

gidiyorum geliyorum kendi başıma konuşuyorum...bu ne yahu

Ohh oh, maş.
Bir süre tiramisunun o yaş pasta haline bile hasret kalacağa benziyorum zaten. Konuştukça cnm çekti yahu. Neyse, yeme isteğimizi görmemezlikten gelerek en acilinden atlıyoruz.
Gelelim sana; öğren, öğret güzelim. Bayılırım bu tür bilgilere. Ama aman diyim, sen o yaptıklarından yeme.

Son düzenleme:

sormaa bugün yaptık işte tiramisu falan sonra italyanların sebzeli çorbasndan panell bilmemneyli tavuğundan o kadar uğraştım o tiramisunun kremasının kıvamı için toplasan 5 çatal yoktur yediğim birde sabahın köründe gidip rum (rom) aldım yetmedi esans aradım migrosun içinde :) ama yiye yiye 5 ufacık çatal yedim

,

kız akşam akşam ne güldüm varya :) çok iyi oldu karikatür :)

Sen yine de 5 çatal diyip geçme kuzum. 5 çatal bundan 4 çatal şundan. Bunların hepsi kalori bombası.

Gü-nay-dın 9.takımın güzel bayanları

sabah tartıldım 5 günde 2 kilo vermişim ve hiç zorlanmadan verdim sanırım yarın 6'lı rakamları da görürüm

Büşracım canım b-fite başladın demek hadi bakalım inşallah sende faydasını görürsün ki benim 1 ay olacak faydasını şimdiden gördüm ben ilk başladığım zaman yarım saatcik ne ki derdim ama o 30 dk'da su gibi oluyorum ve gerçekten bütün kaslar, bütün vucüt çalışıyor. Hoca diyor ki, sen ilk geldiğinde yan taraflarında sanki iki armut vardı şimdi baya fark var. 3 aylık üyelik yaptırdım bakalım 3 ayda ne kadar fark edecek.

Bugünkü Menüm
Sabah
2 yumurta
2 d.kepek ekmeği
3 zeytin

Ara: 1 armut+1 mandalina

Öğle
2 kepçe çorba
Salata

Ara: 1 portakal+1 elma

Akşam
1 kase yoğurt

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor.

slm kızlar ve ece :)
ececim bu msjım takımla birlikte sana cnm :) ben diyet modundan çıkalı (giremedim ki çıkayım ) yaklaşık 2 hafta oluyo çabalamam rağmen toparlayamıyorum bu hafta ve önümüzdeki hafta izin istiyorum biraz diyet modundan çıkayım belki iyi gelir motivasyonumu artırmam lazım

hopiş hoca size salonda hangi hareketleri yaptırıyor
bazen aeorobik, bazen step , bazende minderde yer hareketleri yapıyoruz canım..spor hocamı çoook seviyorum..şeker gibi hatun vallahi..diğeri robot gibi hareketleri yaptırıp gidiyordu, şimdiki hocam kakara kikiri..tam benlik..

kızlar yemekten 10 dakika sonra 100 kere hoplamak kilo verdiriyormuş
len yemekten 10 dk. sonra zıplanırmımidem ağzıma gelir valla..

yewruuuuum....seviyom kız seni..tam benim kafa

selam millet yine bir carsamba ve yine benim bos gunum, ve yine temizlik zamani :84: bu sefer esim de yok yardim etcek kimse yok neyse biraz daha oturayim birazdan girisirim

adimsayar almistim yani sadece adim da saymiyor bir cok ozelligi var Fitbit Ultra diye bir sey.. 2 ay once almistim ama hic kullanmamistim. dun ise giderken takayim dedim aksam bi geldim dusurmusum, etegimin belinde takiliydi hem de ne bicim para saymistim 250 liraya falan denk geliyor ona sinir oldum hic kullanamadan gitti diye. sonra dun gece bu Fitbit'in musteri hizmetlerine mail attim 1 gunde dustu kayboldu diye sikayet ettim bi guzel. sabah bi telefon geldi yenisini yolluyorlarmis hangi renk istersiniz diyorlar hizmete bak harika bidaha belime takmam artik sutyenime falan takarim napayim bidaha dusurursem 3.yu gondereceklerini hic sanmiyorum

gelelim diyet kismina. diyetimin ilk asamasini bitirmeme 3 gun kaldi. 3 ayda verdigim kilo 24 kaldi 18.. 4 ayda falan vermeyi umut ediyorum kalani da. cumartesi sabah diyetisyen randevum var sonra da (3 ay aradan sonra) yeniden peynir yogurt yumurta sebze vs vs yemeye baslicam heyecanliyim zero icecekler de serbest ama onlara hic bulasmamaya kararliyim.

nagisim bana da oyle olmustu yaris modundan bir sure uzaklasmak iyi gelebiliyor evet ama sureyi cok uzatma sonra benim gibi 1 sene ortalardan kaybolma motivasyonun tavan yapmis sekilde seni bekliyoruz

yewruuuuum....seviyom kız seni..tam benim kafa

oyy ben de seni yeeeevrum bir hoppidicik kolay yetismiii

bugün yine spora gitmedim kargoyu bekliyorum ne gelmez kargoymuş
sinir oldum

ah fadimetos ah o kargo yuzunden sen haftalarca eve tikilip kalma da ne kargoymus cidden

bugün yine spora gitmedim kargoyu bekliyorum ne gelmez kargoymuş
sinir oldum

Doğum günün kutlu olsun fadime abla, ailenle, sevdiklerinle daha nice senelere inşallah

Kızlar ben spora gidiyorum, yarın şu elma meyve karışımı diyetimin 1 haftası oluyor, cuma menümü biraz artırıcam sanırım bakayım cuma tartıda kaç çıkıyorum duruma göre değiştiricem menülerimi.

[
vay vay vay..adamlara helal olsun..bizde olsa kırk dereden su getirir, aletin yenisinide vermezler, üzerinede para isterlerdi..3 ayda 24 kilo süüper hatta fiberötesi bişey fulya..al , nazarlığın benden Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…