Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeni yaşın kutlu olsun fadimetoşş..sana doğumgünü pastası yaptırdım ,afiyet olsun..seç, beğen , al..

Eklentiler

• $cakeplanner_diagram_fries.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $50th-birthday-cakes-31.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
temizligi yaptim bitti biraz yarim yamalak da olsa

[
vay vay vay..adamlara helal olsun..bizde olsa kırk dereden su getirir, aletin yenisinide vermezler, üzerinede para isterlerdi..3 ayda 24 kilo süüper hatta fiberötesi bişey fulya..al , nazarlığın benden Nazar

ya evet hatirliyorum biz bir modem almistik esimle o zaman nisanliyken iste o turkiyeye gelmisti benim modem bozuk diye bana yenisini almistik.. eve geldik taktik calismiyor. internetci bi usta cagirdik adam ugrasti ugrasti yok calismiyor. ertesi gun fisiyle geri goturduk dedik bunu geri vermek istiyoruz. alamayiz dedi. ama calismiyor dedik. e zaten bozuk aleti asla geri almayiz dedi. e bozuk sattiniz ama dedim? sinir olduk 1 saat agiz dalasi yaptilar resmen. en sonunda geri aldilar ama sadece hediye ceki verdiler o da yani mesela biz 100 tl odediysek verdikleri cek 70 tl'ydi.. hatirladikca igreniyorum resmen pislikler... bunu yapanlar da teknosa bu arada..... turkiye'de aldigim hicbir seyi iade edemedim, etsem de parami geri alamadim. burada kaybettigin aleti bile yeniliyor adamlar onlarin sucu olmadigi halde ya var ya her gun burada yasamayi bana sevdirecek bir neden daha buluyorum resmen.... ama bu sistem turkiye'de olsa suistimal edecek "uyanik"lar cok olur yurumez bunun da farkindayim.

tesekkur ederim hoppisim ilk ay (ozellikle ilk 2 hafta) cok hizli verdim sonra yavasladi tabi su an haftada 1-1.5 gidiyor. verilecek kilo azaldikca haftada verdigim kilo da azaliyor bir de haftaya menume 400 kalori eklenecek ya o hafta hic kilo veremeyebilirmisim diyetisyen oyle demisti. olsun ben memnunum

benim kızım geçenlerde bir tatlı yaptı çok güzel
hmm hangi tatlı ki o

yardım için sağolun kızlar.. ortaya karışık çıktı işte birşeyler
ayy merak ettim bendemi gidip konuşsam bizim burdakiyle.. çok heveslendim
tamamdır canım cuma gnü not düşerim umarım bomba gibi dönersin.

temizligi yaptim bitti biraz yarim yamalak da olsa

yaaa geçen hafta enişteye kızıyordun

oo teknosa onu yaptıysa gerisini sen düşün..evet, dediğin gibi bir sistem olsada çok suistimal edilir..yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal vaziyeti..eğitim şart arkadaş..ben bunu bilir, bunu söylerim.........haftada 1-1.5 mi veriyosun..çok değilmi (gramla kilo veren eleman)..e sen bu gidişle mezunda olursun bizide bırakırsın yani..yavaş yavaş ver kilonu canım, ne acelen var aaa..

bu diyete baslarken ayda ortalama 5-6 kg veriliyor demislerdi tabi ilk ay birden cok veriyorsun da sonra ortalama 5-6'ya denk geliyormus gercekten oyle de oldu. yalniz su an yedigim seyleri gorsen resmen kus kadar yiyorum cumartesiden itibaren normal yemeye baslicam bakalim o zaman kacar kacar gidecek. korkma yeeeevrum ben sizleri birakmam mezun olsam da.. mart-nisan gibi mezun olsam super olur ama daha bebek calismalarina basliciiiz (izin cikarsa senden)

Iyi değilim be hoppişim :/ moral bozuk, yorgunum üstüne bir de regl eklenince sen düşün :/ sen nasılsın

evet canım benm :) başladım 1 aylık gideceğim ben ya :) diyetisyenim sağolsun hediye ediverdi :) bakalım ne kadar incelme olacak bende :)

bugün yine spora gitmedim kargoyu bekliyorum ne gelmez kargoymuş
sinir oldum
mutlu yıllar sana :) mutlu yıllar sana :) iyi ki doğrunnn :) ne güzel tarih beee... :)

hahaa..o iş kolay derrrmişim..

Iyi değilim be hoppişim :/ moral bozuk, yorgunum üstüne bir de regl eklenince sen düşün :/ sen nasılsın
hayırdır minnak..n'oldu??bende bu sabah oldum ama çook erken oldum..spor yapmak hormon dengemi altüst etti herhalde..yoksa tarih hiç şaşmazdı..

yeni yaşın kutlu olsun fadimetoşş..sana doğumgünü pastası yaptırdım ,afiyet olsun..seç, beğen , al..

bu arada dogum gunun kutlu olsuuuun :81::118::124:

hayırlı sabahlar kızlar hepine çok teşekkür edrim hep beraber zayıflamak umuduyla

akşam kızımda senin pastan kadar güzel olmasada ,pasta almış bana bende iftardan sonra bir dilim attım mideye bu gün diyetisyene gidicem saat 11 psikyatır rendevum var ordan çıkınca diyetisyene gidicem

akşam kızımda senin pastan kadar güzel olmasada ,pasta almış bana bende iftardan sonra bir dilim attım mideye bu gün diyetisyene gidicem saat 11 psikyatır rendevum var ordan çıkınca diyetisyene gidicem
afiyet olsun..löp löp yağ olsun (olmasın olmasın:))

gunaydin takimim yine buzzzzzzzz gibi bir sabah :18: evden cikasim yok valla hic, tv karsisinda uzerime de battaniye alip kedimi de yanima alip kivrilip yatasim var butun gun

hahaa..o iş kolay derrrmişim..

hayırdır minnak..n'oldu??bende bu sabah oldum ama çook erken oldum..spor yapmak hormon dengemi altüst etti herhalde..yoksa tarih hiç şaşmazdı..

ben de olsam da kurtulsam yine basladi sislikler vs benimki de genelde 28 gunden sasmazdi ama gecen ay 9 gun gecikti diyetten heralde... bu ay olmasa bari

afiyet olsun umarim tartiya yansimaz bugun o pasta dilimi

evet canım benm :) başladım 1 aylık gideceğim ben ya :) diyetisyenim sağolsun hediye ediverdi :) bakalım ne kadar incelme olacak bende :)
olculerini aldin mi canim baslamadan yoksa orada aliyorlar mi? ben de merak ediyorum bakalim nereden ne kadar incelme olacak

olculerini aldin mi canim baslamadan yoksa orada aliyorlar mi? ben de merak ediyorum bakalim nereden ne kadar incelme olacak

Ölçüleri orda alıyorlar aylık olarak takip ediliyor benim de bir ayıM dolacak ben de çok merak ediyorum incelme olmuş mu, kıyafetlerimden hissediyorum ama bakalım kaç cm incelmişimm

Betüş nerde yaaa, hiç görünmüyor ortalarda.

Sabah
2 d.kepek ekmeği
2 yumurta
4 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt
Domates+Salata

Ara: 1 elma+1 portakal

Akşam: 1 elma

Ara: Yok.

Spor: 1 saat spor+1 saat yürüyüş.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Oğluma bakan abla çok hasta oldu babamlar bende kaldı 3 gün.. Üzerine birde ben hasta oldum o yüzden 2 gündür yoktum..
Ececim okulda öğretmenler odasında 1 tane bilgisayar var ama çok kalabalığız ve bilgisayar hiç boş kalmıyor. Eve gelince de oğlumu alıyorum yemek, bulaşık akşamları ev işleriyle biraz biraz uğraşıyorum arada giriyorum nete.. Anlayacağın çok katılamıyorum aranıza ne yapalım kaptan olarak ne karar verirsen uyarım olmuyor Zehra abla dersen anlarım canım..

bir sürü şey var da iki gündür özellikle kafamı karıştıran bir şey var açıkçası normalde herşeyi danışırdım da bu sefe utanıyorum
günaydın tombul kelebklerim..sabah şerifleriniz hayr olsun..
ıhım hıhımm :2:

canım buna ben değil takım karar verir.Onlara sor ne yapmalıyım diye bende ona göre karar alayım. sonuçta sürekli paylaşım yapan onlar. Ben bir yerde misafir sayılırım..

Arkadaşlarım sizlere de soruyorum bu ara hastalıklar üst üste geldi okul ev ve çocukla uğraşıyorum ve fazla katılamıyorum aranıza şikayetiniz yada tavsiyeniz var mı? Kararınıza uyarım..

Ayrıca Fadimecim doğum gününmüş mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…