- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.161
[
vay vay vay..adamlara helal olsun..bizde olsa kırk dereden su getirir, aletin yenisinide vermezler, üzerinede para isterlerdi..3 ayda 24 kilo süüper hatta fiberötesi bişey fulya..al , nazarlığın benden Nazar
hmm hangi tatlı ki obenim kızım geçenlerde bir tatlı yaptı çok güzel
hoş beldin canım :) çok yoğunum yaa sorma vallab fit sistemi güzel ancak kuzeninin söylediği kadar evde yapılası birşey değil. şöyle anlatayım hareket ettirme yetisin,in sana ait olduğu makinalar var o mekinalarda iç bacak dış bacak arka bacak alt bacak kollar yanlar göbek çalıştırıyorsun. bi zil var 30 / 45 saniyede bir çalıyor o arada makinadan inip hemen kenarda antrenörün gösterdiği harejetleri yapıyorsun. böyle 3 tur dönüyorsun. ben sporcu olduğum halde ( ki biliyorsun yani sporda sınır tanımam ) bütün kaslarımı tek tek hissettim özellikle bacak kaslarımın çalışmasını sonuna kadar hissettim yani. bu 3 tur ortalama 30 dk sürüyor sende 0 dk sonra nabzını yükselterek kalori yakımını yağ yakımını attırıyorsun. ardından açma germe hareketleriyle sonlandırıyorsun. spordan sonraki yarım saat içerisinde ayran tüketmeni istiyorlar yağ yakımını arttırmak için :)
canım burda ben dururken aranırmı öyle tarif falan :) uluslar arası mutfak dersim vardı bugün ( normaldede aşçıyım istediğini sorabilirsin) bende tiramisu yaptım hemide en orjinalini :) rum la yaptım. sana en pratik tarifini vereyim tatlım :)
herhangi bir markete girip;
1 paket kedi dili büskivi
1 kutu süt ( 1lt.)
1 kutu pasta kreması ( vanilyalı / sakın krem şanti alma)
1 paket labne
1 yada 2 tane çözünür 2 si bir arada kahve alıyorsun çıkıp eve geliyorsun :)
1 paket kakao da al :) üstüne lazım :)
önce pasta kremasını üstündeki süt miktarından yarım çay bardağı daha az süt ile hazırlıyorsun ( dr.otkere ise tam süt kullan azaltma)
ardından kedi dili büsküvilerin yarısını sıcak suyla karıştırdığın kahveye çok kısa süreli olarak batırıp çıkartıyorsun.
yaptığın pasta kremasının içerisine labneyi katıp iyice karıştırıyorsun ardından 1 sıra dizdiğin kedi dili büsküvilerin üstüne yayıyorsun kremanın yarısını. ardından kalan kedi dili büsküvilerede aynı işlemi uygulayıp kremanın üstüne bir kat daha büsküvi diziyorsun sonra yine krema.. bu şekilde dolaba atıyorsun. 15 20 dk sonra çıkartıp üstüne çay süzgecinden kakao serpiyorsun :) hazır :):)
yardım için sağolun kızlar.. ortaya karışık çıktı işte birşeylercanımmmtiramisu pandispanya keki ile yapılınca yaş pasta oluyor kedi dili ile az önceki mesajımda yazdığım tarife göre yapmayı dene sende eminim çok daha farklı lezzette olacağını görürsün :)
ayy merak ettim bendemi gidip konuşsam bizim burdakiyle.. çok heveslendimGü-nay-dın 9.takımın güzel bayanları
sabah tartıldım 5 günde 2 kilo vermişimve hiç zorlanmadan verdim sanırım yarın 6'lı rakamları da görürüm
Büşracım canım b-fite başladın demek hadi bakalım inşallah sende faydasını görürsün ki benim 1 ay olacak faydasını şimdiden gördüm ben ilk başladığım zaman yarım saatcik ne ki derdim ama o 30 dk'da su gibi oluyorumve gerçekten bütün kaslar, bütün vucüt çalışıyor. Hoca diyor ki, sen ilk geldiğinde yan taraflarında sanki iki armut vardı şimdi baya fark var. 3 aylık üyelik yaptırdım bakalım 3 ayda ne kadar fark edecek.
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yumurta
2 d.kepek ekmeği
3 zeytin
Ara: 1 armut+1 mandalina
Öğle
2 kepçe çorba
Salata
Ara: 1 portakal+1 elma
Akşam
1 kase yoğurt
Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor.
tamamdır canım cuma gnü not düşerimslm kızlar ve ece :)
ececim bu msjım takımla birlikte sana cnm :) ben diyet modundan çıkalı (giremedim ki çıkayım ) yaklaşık 2 hafta oluyo çabalamam rağmen toparlayamıyorum bu hafta ve önümüzdeki hafta izin istiyorum biraz diyet modundan çıkayım belki iyi gelir motivasyonumu artırmam lazım
temizligi yaptim bitti biraz yarim yamalak da olsa
oo teknosa onu yaptıysa gerisini sen düşüntemizligi yaptim bitti biraz yarim yamalak da olsa
ya evet hatirliyorum biz bir modem almistik esimle o zaman nisanliyken iste o turkiyeye gelmisti benim modem bozuk diye bana yenisini almistik.. eve geldik taktik calismiyor. internetci bi usta cagirdik adam ugrasti ugrasti yok calismiyor. ertesi gun fisiyle geri goturduk dedik bunu geri vermek istiyoruz. alamayiz dedi. ama calismiyor dedik. e zaten bozuk aleti asla geri almayiz dedi. e bozuk sattiniz ama dedim? sinir olduk 1 saat agiz dalasi yaptilar resmen. en sonunda geri aldilar ama sadece hediye ceki verdiler o da yani mesela biz 100 tl odediysek verdikleri cek 70 tl'ydi.. hatirladikca igreniyorum resmen pislikler... bunu yapanlar da teknosa bu arada..... turkiye'de aldigim hicbir seyi iade edemedim, etsem de parami geri alamadim. burada kaybettigin aleti bile yeniliyor adamlar onlarin sucu olmadigi haldeya var ya her gun burada yasamayi bana sevdirecek bir neden daha buluyorum resmen.... ama bu sistem turkiye'de olsa suistimal edecek "uyanik"lar cok olur yurumez bunun da farkindayim.
tesekkur ederim hoppisim ilk ay (ozellikle ilk 2 hafta) cok hizli verdim sonra yavasladi tabi su an haftada 1-1.5 gidiyor. verilecek kilo azaldikca haftada verdigim kilo da azaliyor bir de haftaya menume 400 kalori eklenecek ya o hafta hic kilo veremeyebilirmisim diyetisyen oyle demisti. olsun ben memnunum
oo teknosa onu yaptıysa gerisini sen düşün..evet, dediğin gibi bir sistem olsada çok suistimal edilir..yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal vaziyeti..eğitim şart arkadaş..ben bunu bilir, bunu söylerim.........haftada 1-1.5 mi veriyosun ..çok değilmi (gramla kilo veren eleman )..e sen bu gidişle mezunda olursun bizide bırakırsın yani..yavaş yavaş ver kilonu canım, ne acelen var aaa..
Gü-nay-dın 9.takımın güzel bayanları
sabah tartıldım 5 günde 2 kilo vermişimve hiç zorlanmadan verdim sanırım yarın 6'lı rakamları da görürüm
Büşracım canım b-fite başladın demek hadi bakalım inşallah sende faydasını görürsün ki benim 1 ay olacak faydasını şimdiden gördüm ben ilk başladığım zaman yarım saatcik ne ki derdim ama o 30 dk'da su gibi oluyorumve gerçekten bütün kaslar, bütün vucüt çalışıyor. Hoca diyor ki, sen ilk geldiğinde yan taraflarında sanki iki armut vardı şimdi baya fark var. 3 aylık üyelik yaptırdım bakalım 3 ayda ne kadar fark edecek.
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yumurta
2 d.kepek ekmeği
3 zeytin
Ara: 1 armut+1 mandalina
Öğle
2 kepçe çorba
Salata
Ara: 1 portakal+1 elma
Akşam
1 kase yoğurt
Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor.
mutlu yıllar sana :) mutlu yıllar sana :) iyi ki doğrunnn :) ne güzel tarih beee... :)bugün yine spora gitmedim kargoyu bekliyorum ne gelmez kargoymuş
sinir oldum
hahaa..o iş kolay derrrmişimbu diyete baslarken ayda ortalama 5-6 kg veriliyor demislerdi tabi ilk ay birden cok veriyorsun da sonra ortalama 5-6'ya denk geliyormus gercekten oyle de oldu. yalniz su an yedigim seyleri gorsen resmen kus kadar yiyorumcumartesiden itibaren normal yemeye baslicam bakalim o zaman kacar kacar gidecek. korkma yeeeevrum ben sizleri birakmam mezun olsam da.. mart-nisan gibi mezun olsam super olur ama daha bebek calismalarina basliciiiz (izin cikarsa senden)
hayırdır minnak..n'oldu??bende bu sabah oldum ama çook erken oldum..spor yapmak hormon dengemi altüst etti herhalde..yoksa tarih hiç şaşmazdı..Iyi değilim be hoppişim :/ moral bozuk, yorgunum üstüne bir de regl eklenince sen düşün :/ sen nasılsın
yeni yaşın kutlu olsun fadimetoşş..sana doğumgünü pastası yaptırdım ,afiyet olsun..seç, beğen , al..
selam millet yine bir carsamba ve yine benim bos gunum, ve yine temizlik zamani :84: bu sefer esim de yok yardim etcek kimse yok neyse biraz daha oturayim birazdan girisirim
adimsayar almistim yani sadece adim da saymiyor bir cok ozelligi var Fitbit Ultra diye bir sey.. 2 ay once almistim ama hic kullanmamistim. dun ise giderken takayim dedim aksam bi geldim dusurmusum, etegimin belinde takiliydihem de ne bicim para saymistim 250 liraya falan denk geliyor ona sinir oldum hic kullanamadan gitti diye. sonra dun gece bu Fitbit'in musteri hizmetlerine mail attim 1 gunde dustu kayboldu diye sikayet ettim bi guzel. sabah bi telefon geldi yenisini yolluyorlarmis hangi renk istersiniz diyorlar hizmete bak harika bidaha belime takmam artik sutyenime falan takarim napayim bidaha dusurursem 3.yu gondereceklerini hic sanmiyorum
gelelim diyet kismina. diyetimin ilk asamasini bitirmeme 3 gun kaldi. 3 ayda verdigim kilo 24kaldi 18.. 4 ayda falan vermeyi umut ediyorum kalani da. cumartesi sabah diyetisyen randevum var sonra da (3 ay aradan sonra) yeniden peynir yogurt yumurta sebze vs vs yemeye baslicam heyecanliyim zero icecekler de serbest ama onlara hic bulasmamaya kararliyim.
nagisim bana da oyle olmustu yaris modundan bir sure uzaklasmak iyi gelebiliyor evet ama sureyi cok uzatma sonra benim gibi 1 sene ortalardan kaybolmamotivasyonun tavan yapmis sekilde seni bekliyoruz
oyy ben de seni yeeeevrumbir hoppidicik kolay yetismiii
ah fadimetos ah o kargo yuzunden sen haftalarca eve tikilip kalma dane kargoymus cidden
bu arada dogum gunun kutlu olsuuuun:81::118::124:
Doğum günün kutlu olsun fadime abla, ailenle, sevdiklerinle daha nice senelere inşallah
Kızlar ben spora gidiyorum, yarın şu elma meyve karışımı diyetimin1 haftası oluyor, cuma menümü biraz artırıcam sanırım bakayım cuma tartıda kaç çıkıyorum duruma göre değiştiricem menülerimi.
yeni yaşın kutlu olsun fadimetoşş..sana doğumgünü pastası yaptırdım ,afiyet olsun..seç, beğen , al..
afiyet olsun..löp löp yağ olsun (olmasın olmasın:))akşam kızımda senin pastan kadar güzel olmasada ,pasta almış bana bende iftardan sonra bir dilim attım mideye bu gün diyetisyene gidicem saat 11 psikyatır rendevum var ordan çıkınca diyetisyene gidicem
hahaa..o iş kolay derrrmişim..
hayırdır minnak..n'oldu??bende bu sabah oldum ama çook erken oldum..spor yapmak hormon dengemi altüst etti herhalde..yoksa tarih hiç şaşmazdı..
akşam kızımda senin pastan kadar güzel olmasada ,pasta almış bana bende iftardan sonra bir dilim attım mideye bu gün diyetisyene gidicem saat 11 psikyatır rendevum var ordan çıkınca diyetisyene gidicem
olculerini aldin mi canim baslamadan yoksa orada aliyorlar mi? ben de merak ediyorum bakalim nereden ne kadar incelme olacakevet canım benm :) başladım1 aylık gideceğim ben ya :) diyetisyenim sağolsun hediye ediverdi :) bakalım ne kadar incelme olacak bende :)
olculerini aldin mi canim baslamadan yoksa orada aliyorlar mi? ben de merak ediyorum bakalim nereden ne kadar incelme olacak
hayırdır minnak..n'oldu??bende bu sabah oldum ama çook erken oldum..spor yapmak hormon dengemi altüst etti herhalde..yoksa tarih hiç şaşmazdı..
ıhım hıhımm :2:günaydın tombul kelebklerim..sabah şerifleriniz hayr olsun..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Oğluma bakan abla çok hasta oldu babamlar bende kaldı 3 gün.. Üzerine birde ben hasta oldum o yüzden 2 gündür yoktum..
Ececim okulda öğretmenler odasında 1 tane bilgisayar var ama çok kalabalığız ve bilgisayar hiç boş kalmıyor. Eve gelince de oğlumu alıyorum yemek, bulaşık akşamları ev işleriyle biraz biraz uğraşıyorum arada giriyorum nete.. Anlayacağın çok katılamıyorum aranıza ne yapalım kaptan olarak ne karar verirsen uyarım olmuyor Zehra abla dersen anlarım canım..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Oğluma bakan abla çok hasta oldu babamlar bende kaldı 3 gün.. Üzerine birde ben hasta oldum o yüzden 2 gündür yoktum..
Ececim okulda öğretmenler odasında 1 tane bilgisayar var ama çok kalabalığız ve bilgisayar hiç boş kalmıyor. Eve gelince de oğlumu alıyorum yemek, bulaşık akşamları ev işleriyle biraz biraz uğraşıyorum arada giriyorum nete.. Anlayacağın çok katılamıyorum aranıza ne yapalım kaptan olarak ne karar verirsen uyarım olmuyor Zehra abla dersen anlarım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?