Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok düşünceli benim ilerdeki versiyonum galiba.
Yakında bir yere taşınsa keşke. Evlatlar için cok zor anne

maydonozun ödem atma etkisi var ya o yüzden maydonoz olmalı canım
ama hiç yiyemiyorum dersen posasını bırak suyunu iç sadece bence onun da muhakkak faydası olur
Tamam canım tesekkur ederim, deniycem. Kaç gün içeceksin
Çok tatlı, minnoş, kendi halinde bi kayınvaliden var sanırım. Anlatınca ben de üzüldüm

Cok düşünceli benim ilerdeki versiyonum galiba.
Yakında bir yere taşınsa keşke. Evlatlar için cok zor anne
öyle canım, çok düşkün annesine
bir de çok erken yaşta baba bırakmış gitmiş başka kadınla
abileri de almanyaya yerleşmiş o yüzden evin erkeği eşim olmuş
kayınvalidem de çok naif çok sakin bir kadındır belki de bu sebepten ailesi de dahil herkes tarafından ezilmiş ne yazık ki
o yüzden eşim çok içleniyor böyle durumlarda
ne zaman annesinin bir olay karşısında sesi çıksa eşimin hoşuna gider mesela
hep diyorum yakınlarda bi yere getirsek diye ama annem bırakmaz evini diyor, en büyük kaynım almış o evi ona o yüzden çok kıymetli onun için

Tamam canım tesekkur ederim, deniycem. Kaç gün içeceksin

Çok tatlı, minnoş, kendi halinde bi kayınvaliden var sanırım. Anlatınca ben de üzüldüm
15 gün içip 15 gün ara verip eğer fayda görürsem bi 15 gün daha yapacağım canım

evet canım çok naif, çok anlayışlı, çok tatlı bir kadındır, ALlah ömür versin ona
tek başına 5 çocuğunu büyüttü evlendirdi eksiksiz yaptı herşeyini
sonra da 4 torununa gık demeden yine o baktı
o yüzden böyle olunca eşim de ben de çok üzülüyoruz yani sanki ne yapsak az anneme

Ayy cok uzuldum yaa. Grupça ortak bir özelliğimiz de bu galiba. Eşlerimiz genelde evin sorumluluk alani

Ayy cok uzuldum yaa. Grupça ortak bir özelliğimiz de bu galiba. Eşlerimiz genelde evin sorumluluk alani
aynen öyle canım
babanın eksikliği- fiziki veya duygusal- erkeklerde aslında çok büyük yara açıyor
erkekler bunu kabullenmez eminim, ama kişiliklerini büyük oranda etkileyen bişe bu

Cnm az önce okudm oyle bir durumda bende yapamazdm spor hak verdm sana umursamaz gbi
Seni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göre

Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorum

Günaydınnnn canımmm eski rakibemmm
Cumaya neler olur bilinmezz sen arti ben eksi olurum belkimmm
Hafif beslenmek gercktn her anlamda iyi uyku veyatta genel olarakta gun icersinde daha enerjik oluyor insan. Nezaman donuceksin listeye
cok uzuldum ya benm kv de oyle hic evini birakip gelmek istemez gelse bile zorla geliyor yaşlandıkca daha da az gelir olurdu, bende ısrar etmiyorm artk yoruldm durma söylemekten. Keske biraz gelse yanınıza

aynen öyle canım
babanın eksikliği- fiziki veya duygusal- erkeklerde aslında çok büyük yara açıyor
erkekler bunu kabullenmez eminim, ama kişiliklerini büyük oranda etkileyen bişe bu
Evet kesinlikle öyle. Birde erkek kardeşlerin uzakta yaşamasi. Eminim orda yaşayan bir erkek kardeşi olsaydi biraz daha rahat olurdu. Sorumluluğu yükü yariya inmiş gibi hisseder di

aynen kuzum hem öyle hem de benim de tadım kaçtı annemi öyle düşününce yapasım gitti
rahmetli anneannem de öyleydi, başka yerde asla kalamazdı ki oğulları da kızı da el üstünde tutardı, yediği önünde yemediği arkasında ama rahat etmezdi işte
kayınvalidem de seninki de öyle heralde
ama ben ısrar edeceğim en kötü cumadan getirsin haftasonunu bizde geçirsin

Evet kesinlikle öyle. Birde erkek kardeşlerin uzakta yaşamasi. Eminim orda yaşayan bir erkek kardeşi olsaydi biraz daha rahat olurdu. Sorumluluğu yükü yariya inmiş gibi hisseder di
öyle kuzum, kayınbiraderlerim de her fırsatta gelmişler ve gelirler türkiye ye ama işte yanyana olmak gibi olmuyor
şimdi görümcemle birlikte ilgilenmeye çalışıyorlar ellerinden geldiğince

Yazık ya üzüldüm kadıncağıza ne kadar da düşünceli kimseyi rahatsız etmiyeyim diyor.Sizler de ne güzel onun derdiyle dertleniyorsunuz.Yalnız yaşayıp arayanı soranı olmayan o kadar insan var ki.Bence de hafta sonu konusunda ısrarcı olun.Gerçi gerçekten evinde mutludur.Ama insan endişeleniyor yaşlı olunca

hep öyledir kayınvalidem, bana kızlarımla ilgili bişe söylemek istediğinde bile kızım karışmak istemem ama diye başlar ve çekine çekine söyler hatta bazen eşime söylermiş ki belki yasemin yanlış anlar oğlum ama... diye
keşke yalnız kalmak da ısrarcı olmasa gerçekten bu şekilde hiç rahat etmiyor içimiz
ama o kendi helinde o kadar mutlu ki bşe de diyemiyoruz

Selam iyi akşamlar herkese
nerelerdesin hic ugramiyosun:)

yazik uzuldum bende
ama cok dusuncelikv den

Anlıyorum seni canım benim kayınvalidem de kendi evinde kendi dünyasında o kadar mutlu ki ne kadar üzerine düşsek rahat ettirmeye çalışsak da misafir gibi hissediyor.Kayınpederim ile birlikte yaşıyor ama o olmasa da evinden çıkmaz muhtemelen

nerelerdesin hic ugramiyosun:)

yazik uzuldum bende
ama cok dusuncelikv den
öyledir canım
ALlah ondan razı olsun
eşime arada derim azıcık annene çekmiş olsan seni daha çok severdim diye :)

alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar demek ki canım
ben bile 8 senelik evliyim, 30 yılımı geçirdiğim eve gidip kalmam gerektiğinde istemiyorum geriliyorum

Allah şifa versin canım üzüldüm Kadıncağıza ne kadar naif insanlar var şu hayatta

Nihayet spor yapmaya başladım. Hepsinden biraz biraz yapmak daha eğlenceli oluyor gibi onu anladim. 60 dk leslie sanırım biraz uzun olduğu için gözümde büyütuyorum aslinda severim leslie ama uzun geliyor sanki.
30 leslie 1000 ip tamama. 30 dk da plates yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…