- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.801
Cok düşünceli benim ilerdeki versiyonum galiba.dedim eşime ee getirseydin keşke, ya da cumadan git al getir haftasonu kalsın diye ama yok diye ablama bile gitmiyor ki gelmez bilmiyor musun dedi evlendiğimden beri geldi mi dedi
ben de annemi aradım hemen geçmiş olsun dedikten sonra anne dedim gel kal bizde çocukları da görmüş olursun hiç konuşturmadı bile yok kızım ben kimseyi rahatsız etmem evimde mutluyum dedi
evi de soğukmuş epey bi ona da üzüldü eşim
ama yine diyeceğim haftasonu al getir diye iki gün olsun kalsın
Tamam canım tesekkur ederim, deniycem. Kaç gün içeceksin
maydonozun ödem atma etkisi var ya o yüzden maydonoz olmalı canım
ama hiç yiyemiyorum dersen posasını bırak suyunu iç sadece bence onun da muhakkak faydası olur
Çok tatlı, minnoş, kendi halinde bi kayınvaliden var sanırım. Anlatınca ben de üzüldümönemli değil ama bizim için önemli canım :)
kayınvalidem dişlerini yaptırdı ama kötü yapmışlar ağzı hep yara olmuş, dün eşim onu götürdü tekrar doktora ama işte bi parçacık dolma yemiş kalan 1 parçayı da eşime demiş ki oğlum çok güzel al sen ye diye eşim de içlenmiş, gariban gibi öyle bi parça şey yemiş arkamda bıraktım geldim dedi, zaten küçücük bişe iyice bi parça kalmış dedi halsiz halsiz, ağladı oturdu
ben de çok üzüldüm kadıncağız tek başına yaşıyor bırak bana gelmeyi kızına bile gitmez aman kimseyi rahatsız etmeyim diye
Aralık hedefi yazdım zaten :))Tekrar düzenle canim. Aralık hedefi yazacaksin.
öyle canım, çok düşkün annesineCok düşünceli benim ilerdeki versiyonum galiba.
Yakında bir yere taşınsa keşke. Evlatlar için cok zor anne
15 gün içip 15 gün ara verip eğer fayda görürsem bi 15 gün daha yapacağım canımTamam canım tesekkur ederim, deniycem. Kaç gün içeceksin
Çok tatlı, minnoş, kendi halinde bi kayınvaliden var sanırım. Anlatınca ben de üzüldüm
Ayy cok uzuldum yaa. Grupça ortak bir özelliğimiz de bu galiba. Eşlerimiz genelde evin sorumluluk alaniöyle canım, çok düşkün annesine
bir de çok erken yaşta baba bırakmış gitmiş başka kadınla
abileri de almanyaya yerleşmiş o yüzden evin erkeği eşim olmuş
kayınvalidem de çok naif çok sakin bir kadındır belki de bu sebepten ailesi de dahil herkes tarafından ezilmiş ne yazık ki
o yüzden eşim çok içleniyor böyle durumlarda
ne zaman annesinin bir olay karşısında sesi çıksa eşimin hoşuna gider mesela
hep diyorum yakınlarda bi yere getirsek diye ama annem bırakmaz evini diyor, en büyük kaynım almış o evi ona o yüzden çok kıymetli onun için
aynen öyle canımAyy cok uzuldum yaa. Grupça ortak bir özelliğimiz de bu galiba. Eşlerimiz genelde evin sorumluluk alani
Cnm az önce okudm oyle bir durumda bende yapamazdm spor hak verdm sana umursamaz gbiyarım demet maydonoz, 1 limonun suyu ve 1 su bardağı suyu blenderdan geçirip sabah aç karna içiyorum canım
akşam konusunda haklısın canım ama kahvaltıyı özellikle atlıyorum çünkü ne zaman kahvaltı yapsam çok değil 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum ve kafam sürekli yemekte olduğu için hiçbirşeye odaklanamıyorum
ama akşamları bugünden itibaren erkene çekiyorum kuzum, işyerine getirdim yemeğimi inşallah devam ettirebilirim
yaaa ne güzel keşke bizim de olsa
günaydın bu arada kuzumm
günaydın kuzumm
dün ben spor yapacaktım ama eşimin çok canı sıkkındı o öyleyken ben hoplayıp zıplayamadım
günaydın canım
Cumaya neler olur bilinmezz sen arti ben eksi olurum belkimmmSeni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göre
Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorum
Günaydınnnn canımmm eski rakibemmm
Hafif beslenmek gercktn her anlamda iyi uyku veyatta genel olarakta gun icersinde daha enerjik oluyor insan. Nezaman donuceksin listeyeBugün ilk defa geç uyandım canım ya
9 'da bizimkiler uyandırdı, şaşırdılar da sen bu saate kadar uyumazsın diye :))
Birkaç gündür beslenmeyi bozdum, hemen uykuya yansıdı.
Ne kadar hafif beslenilirse vücut o kadar rahat oluyor, az uyku ile yetiniyor.
Hemen eski düzenime dönmem lazım
önemli değil ama bizim için önemli canım :)
kayınvalidem dişlerini yaptırdı ama kötü yapmışlar ağzı hep yara olmuş, dün eşim onu götürdü tekrar doktora ama işte bi parçacık dolma yemiş kalan 1 parçayı da eşime demiş ki oğlum çok güzel al sen ye diye eşim de içlenmiş, gariban gibi öyle bi parça şey yemiş arkamda bıraktım geldim dedi, zaten küçücük bişe iyice bi parça kalmış dedi halsiz halsiz, ağladı oturdu
ben de çok üzüldüm kadıncağız tek başına yaşıyor bırak bana gelmeyi kızına bile gitmez aman kimseyi rahatsız etmeyim diye
Evet kesinlikle öyle. Birde erkek kardeşlerin uzakta yaşamasi. Eminim orda yaşayan bir erkek kardeşi olsaydi biraz daha rahat olurdu. Sorumluluğu yükü yariya inmiş gibi hisseder diaynen öyle canım
babanın eksikliği- fiziki veya duygusal- erkeklerde aslında çok büyük yara açıyor
erkekler bunu kabullenmez eminim, ama kişiliklerini büyük oranda etkileyen bişe bu
aynen kuzum hem öyle hem de benim de tadım kaçtı annemi öyle düşününce yapasım gittiCnm az önce okudm oyle bir durumda bende yapamazdm spor hak verdm sana umursamaz gbi
Cumaya neler olur bilinmezz sen arti ben eksi olurum belkimmm
Hafif beslenmek gercktn her anlamda iyi uyku veyatta genel olarakta gun icersinde daha enerjik oluyor insan. Nezaman donuceksin listeye
cok uzuldum ya benm kv de oyle hic evini birakip gelmek istemez gelse bile zorla geliyor yaşlandıkca daha da az gelir olurdu, bende ısrar etmiyorm artk yoruldm durma söylemekten. Keske biraz gelse yanınıza
öyle kuzum, kayınbiraderlerim de her fırsatta gelmişler ve gelirler türkiye ye ama işte yanyana olmak gibi olmuyorEvet kesinlikle öyle. Birde erkek kardeşlerin uzakta yaşamasi. Eminim orda yaşayan bir erkek kardeşi olsaydi biraz daha rahat olurdu. Sorumluluğu yükü yariya inmiş gibi hisseder di
Yazık ya üzüldüm kadıncağıza ne kadar da düşünceli kimseyi rahatsız etmiyeyim diyor.Sizler de ne güzel onun derdiyle dertleniyorsunuz.Yalnız yaşayıp arayanı soranı olmayan o kadar insan var ki.Bence de hafta sonu konusunda ısrarcı olun.Gerçi gerçekten evinde mutludur.Ama insan endişeleniyor yaşlı oluncadedim eşime ee getirseydin keşke, ya da cumadan git al getir haftasonu kalsın diye ama yok diye ablama bile gitmiyor ki gelmez bilmiyor musun dedi evlendiğimden beri geldi mi dedi
ben de annemi aradım hemen geçmiş olsun dedikten sonra anne dedim gel kal bizde çocukları da görmüş olursun hiç konuşturmadı bile yok kızım ben kimseyi rahatsız etmem evimde mutluyum dedi
hep öyledir kayınvalidem, bana kızlarımla ilgili bişe söylemek istediğinde bile kızım karışmak istemem ama diye başlar ve çekine çekine söyler hatta bazen eşime söylermiş ki belki yasemin yanlış anlar oğlum ama... diyeYazık ya üzüldüm kadıncağıza ne kadar da düşünceli kimseyi rahatsız etmiyeyim diyor.Sizler de ne güzel onun derdiyle dertleniyorsunuz.Yalnız yaşayıp arayanı soranı olmayan o kadar insan var ki.Bence de hafta sonu konusunda ısrarcı olun.Gerçi gerçekten evinde mutludur.Ama insan endişeleniyor yaşlı olunca
nerelerdesin hic ugramiyosun:)Selam iyi akşamlar herkese
yazik uzuldum bendededim eşime ee getirseydin keşke, ya da cumadan git al getir haftasonu kalsın diye ama yok diye ablama bile gitmiyor ki gelmez bilmiyor musun dedi evlendiğimden beri geldi mi dedi
Anlıyorum seni canım benim kayınvalidem de kendi evinde kendi dünyasında o kadar mutlu ki ne kadar üzerine düşsek rahat ettirmeye çalışsak da misafir gibi hissediyor.Kayınpederim ile birlikte yaşıyor ama o olmasa da evinden çıkmaz muhtemelenhep öyledir kayınvalidem, bana kızlarımla ilgili bişe söylemek istediğinde bile kızım karışmak istemem ama diye başlar ve çekine çekine söyler hatta bazen eşime söylermiş ki belki yasemin yanlış anlar oğlum ama... diye
keşke yalnız kalmak da ısrarcı olmasa gerçekten bu şekilde hiç rahat etmiyor içimiz
ama o kendi helinde o kadar mutlu ki bşe de diyemiyoruz
öyledir canımnerelerdesin hic ugramiyosun:)
yazik uzuldum bende
ama cok dusuncelikv den
alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar demek ki canımAnlıyorum seni canım benim kayınvalidem de kendi evinde kendi dünyasında o kadar mutlu ki ne kadar üzerine düşsek rahat ettirmeye çalışsak da misafir gibi hissediyor.Kayınpederim ile birlikte yaşıyor ama o olmasa da evinden çıkmaz muhtemelen
Allah şifa versin canım üzüldüm Kadıncağıza ne kadar naif insanlar var şu hayattaönemli değil ama bizim için önemli canım :)
amin kuzum sağolasınAllah şifa versin canım üzüldüm Kadıncağıza ne kadar naif insanlar var şu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?