- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.181
aaaa..sorsana kızz..bak bende merak ettim şimdi:26:bir sürü şey var da iki gündür özellikle kafamı karıştıran bir şey varaçıkçası normalde herşeyi danışırdım da bu sefe utanıyorum
canım benim için no problem..Arkadaşlarım sizlere de soruyorum bu ara hastalıklar üst üste geldi okul ev ve çocukla uğraşıyorum ve fazla katılamıyorum aranızaşikayetiniz yada tavsiyeniz var mı? Kararınıza uyarım..
..
canım şu özel ilişkilerde kafam çok karışık.aaaa..sorsana kızz..bak bende merak ettim şimdi:26:
minnak seng ece bence takıma eleman almalıyız canım..katılım az , herkesin şu aralar işleri var..e diğerleride sabah uğruyor sonra araki bulasın..kendimi yalnız hissediyom topikte
aaaa..sorsana kızz..bak bende merak ettim şimdi:26:
canım benim için no problem..
hmm..şucanım şu özel ilişkilerde kafam çok karışık.
:
bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum
selam kızlar nasılsınız?? dün diyetisyene gittim yağ parçalamam devam ediyor ancak hala kilo vermiş değilim o yüzden sağ olsun ceza diyeti verdi banabugünde hasta oldum sabahtan beri istifra ediyorum idmana gittim geldim ama hiç kendimde değilim yarın ve 2 hafta için izinli sayar mısınız beni kızlar??
gece yapcaktim bildirimi unutmusum kizlar bu haftaki kilom 78.2
kilom geçen hafta ile aynı..ben aynı olduğunu düşünmüyorum, regl olduğumdan dolayı olsa gerek..
çoook hastayım ben..aynen böyle..burnum ayrı , gözüm ayrı akıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?