Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir sürü şey var da iki gündür özellikle kafamı karıştıran bir şey var açıkçası normalde herşeyi danışırdım da bu sefe utanıyorum
aaaa..sorsana kızz..bak bende merak ettim şimdi:26:
Arkadaşlarım sizlere de soruyorum bu ara hastalıklar üst üste geldi okul ev ve çocukla uğraşıyorum ve fazla katılamıyorum aranıza şikayetiniz yada tavsiyeniz var mı? Kararınıza uyarım..

..
canım benim için no problem..

minnak seng ece bence takıma eleman almalıyız canım..katılım az , herkesin şu aralar işleri var..e diğerleride sabah uğruyor sonra araki bulasın..kendimi yalnız hissediyom topikte

zehracım teşekkürler

bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum

aaaa..sorsana kızz..bak bende merak ettim şimdi:26:
canım şu özel ilişkilerde kafam çok karışık.
minnak seng ece bence takıma eleman almalıyız canım..katılım az , herkesin şu aralar işleri var..e diğerleride sabah uğruyor sonra araki bulasın..kendimi yalnız hissediyom topikte

yalnızlık mı :18::18: ben bilirim oni.. takip edelim o zaman

vaaaay fadimetoş süpersin..:13:ilaçların kesildiğine göre artık zayıflaman daha kolay olacak desene..

selam kızlar nasılsınız?? dün diyetisyene gittim yağ parçalamam devam ediyor ancak hala kilo vermiş değilim o yüzden sağ olsun ceza diyeti verdi bana bugünde hasta oldum sabahtan beri istifra ediyorum idmana gittim geldim ama hiç kendimde değilim yarın ve 2 hafta için izinli sayar mısınız beni kızlar??

Geçmiş olsun canım 2 gündür bende senin gibiydim salgın var galiba.. Doktora git ihmal etme..

Günaydın herkese, bugün İstanbul'da dünkü gibi kar havası var güneş açmış ama buz gibi hava, dondum gelirken kaç gündür soğuğa rağmen ne güzel tempolu yyürüş yapıyordum dün sporda ayağımı burktum bugün işe zor geldim

Gelelim sadete

Geçen hafta: 71,5
Bu hafta: 70,1

kilom geçen hafta ile aynı..ben aynı olduğunu düşünmüyorum, regl olduğumdan dolayı olsa gerek..

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim kaşar
2 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
1 bardak ayran

Ara: 1 elma ya da 1 portakal

Akşam: 1 elma

Ara: Yok

Spor: 1 saat spor

Yürüşte yaptım ama ayağımı burktuğum için tempolu değil, yavaş yavaş yürüdüm.

kilom geçen hafta ile aynı..ben aynı olduğunu düşünmüyorum, regl olduğumdan dolayı olsa gerek..

ondandir canim kesin, 1-2 kg farkediyor regl zamanina yakin.. olunca da 3. gune kadar azalsa da hala devam ediyor sislik ben de haftaya o halde olcam hem regl siskinligi hem de pazardan itibaren menume ekleme yapilacagi icin, kilo falan verebilecegimi hic sanmiyorum. hatta almayayim da

çoook hastayım ben..aynen böyle..burnum ayrı , gözüm ayrı akıyor..

gecmis olsun kusum bol sivi al ve de iyice dinlen baska da yapacak bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…