Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde canlı dersler bitti, ev ahalisine İskenderun döner yaptım, tabi kendime de :))

Yarın yada Perşembe günü oruçlara başlayacağım, ama oruç tutarken kilo veremiyor olmam kara kara düşündürüyor beni

Bu arada hala tartılmadım, oruca başlarken tartılıp 2-3 hafta sonra yeniden tartılacağım, oruç iken kilo verebiliyorsam listeye girerek devam ederim

Jasminium84 haftalardır sana yazmak istiyorum ama fırsat bulupta bir türlü yazamadım

Takımama ilk geldiğim günden beri seni tanıyorum canım, hep birlikteydik :))

Son 1-2 aydır sende olumlu yönde farklı bir yaşam enerjisi ve motivasyon hissediyorum.

Her ne yapıyorsan sana iyi gelen her ne ise devam et canım.
Böyle çok daha güzelsin

bravo canımm, inşallah ben de başlarım artık

İyi kayınvalide örneklerinin olması beni mutlu ediyor..
Kıymetlerini bilmek lazım :))
bilmez miyim canım, başımın tacı o benim
diyorum ya eşimin huyu az ucundan kayınvalideme benzeseydi ne iyiydi :)

ellerine sağlık canım afiyet olsun

tartılmıyorsun peki incelme hissediyor musun

Bende Leslie yapamıyorum ama daha eğlenceli bulduğum 45 dk lık bir video vardı, bulursam paylaşayım

aaa gerçekten mi canımm çok sevindim bunu duyduğuma

sanırım kitaplarıma dönmek bana iyi geldi, başka bi dünyaya girmek inanılmaz rahatlatıyor beni
bir de tabii kimseye umursamamaya çalışıp ucundan da olsa başarıyor olmak da çok iyi hissettiriyor kendimi

Bende Leslie yapamıyorum ama daha eğlenceli bulduğum 45 dk lık bir video vardı, bulursam paylaşayım
atlamali ziplamali olanlar sıkıntılı mi oluyor senin için yoksa sevmiyor musun. Paylasirsan sevinirim

Saçını boyatmak ayna da farklı bir sen görmekte belki olumlu etkilemiştir sari içini açmıştır

Saçını boyatmak ayna da farklı bir sen görmekte belki olumlu etkilemiştir sari içini açmıştır
aslında o bi sonuçtu canım
kendimi iyi hissetmeye başladıkça kendime vakit ayırmam gerektiğini farkedip ilk iş kilo vermeye adapte oldum sonra da saçım da değişikliğe gittim
yoksa kendimi iyi hissetmediğim zamanlar ne yaparsam yapayım yaramıyor bana, beni kendime getiremiyor
Niran'ın beni ilk tanımaya başladığı zamanlarda ne değişiklikler yaptım ama bana mısın demiyordu

Planli yasama geçiyorum dediğim günden beri işlerim bitmiyor halbu ki ben günü planlayip kendime daha fazla zaman yaratmak istemiştim bende mi bi terslik var acaba galiba evi daha fazla temizler oldum
ben de öyleyim, günlerce ev işi yapmayayım hiç gözüme gelmez
ama işe girişince de aman orayı yapayım aman burayı yapayım derken işim de bitmez, çünkü temizleyp toparladıkça ruhumun rahatladığını hissedip daha da çok yapıyorum

Planli yasama geçiyorum dediğim günden beri işlerim bitmiyor halbu ki ben günü planlayip kendime daha fazla zaman yaratmak istemiştim bende mi bi terslik var acaba galiba evi daha fazla temizler oldum
Planlı olmak abartmaya sebep oluyor, benimde elim sudan çıkmıyor, 3 gündür elde yıkanacak bulaşıkları akşamdan akşama yıkamaya karar verdim, sürekli şunu da yapayım bunuda yapayım diyince kendine ayıracak vakti kalmıyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…