- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.841
3 ay daha mı erteleyeceksin fit olmayı :))Bence listeden çıkmak insanin düzenini cok bozuyor. Bende hedefe ulaşmadan cikmak istemiyorum ama böyle giderse muhtemelen cikacagim. Bakalim bu hafta regl olup ödemi atarsam haftaya devam. Ama kilo veremezsem haftaya ayrılacağım
Evettt yaaa bana da iş yapmak iyi geliyor, ama hem temiz olacak hem dinlenme zamani olacakben de öyleyim, günlerce ev işi yapmayayım hiç gözüme gelmez
ama işe girişince de aman orayı yapayım aman burayı yapayım derken işim de bitmez, çünkü temizleyp toparladıkça ruhumun rahatladığını hissedip daha da çok yapıyorum
Ben mümkün olduğunca elde yıkamıyorum valla . Atiyorum çoğu şeyi mak.Planlı olmak abartmaya sebep oluyor, benimde elim sudan çıkmıyor, 3 gündür elde yıkanacak bulaşıkları akşamdan akşama yıkamaya karar verdim, sürekli şunu da yapayım bunuda yapayım diyince kendine ayıracak vakti kalmıyor insanın.
Beni kimseden saymadığına göre kitap okumaya çekilebilirimBugün kimse yokkk yaaa
Hu huuuuu milletttt nerdesinizzzz
sana bişe diyeyim mi gün 48 saat de olsa biz yine dinlenmeyi beceremeyiz gibime geliyorEvettt yaaa bana da iş yapmak iyi geliyor, ama hem temiz olacak hem dinlenme zamani olacakikisi bir arada olanindan yok mu acaba
Ben mümkün olduğunca elde yıkamıyorum valla . Atiyorum çoğu şeyi mak.
Listeyi olumsuz etkilemek benim cok canimi sıkıyor niran. Yoksa ertelemem. O zaman anneme gittigim için öyle oldu. Annem corona taziye derken al ver al ver oldu. Cumaya kaçamak için yemin ettim. Bakalim haftaya görürüm inşallah spora basladim. Regl olsam tamam gider.3 ay daha mı erteleyeceksin fit olmayı :))
ctesiden bu saate 51 sayfa birikmiş
okudum
Yokkk yokkk seninle konuşmak ta iyi geliyor kizBeni kimseden saymadığına göre kitap okumaya çekilebilirim
Aynennnn öyle valla hisana bişe diyeyim mi gün 48 saat de olsa biz yine dinlenmeyi beceremeyiz gibime geliyor
Mandalina gaz yaparrkızlar bişe soracağım
maydonoz suyu gaz yapar mı
pazar gününden beri karnımda bi şişlik var anlamadım gitti
Orda olmak isterdimGünaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
lafımı yerine koyarım diyorsunMandalina gaz yaparr
Kaçmaz. Farkli olarak sadece maydanoz yaptiysan muhtemelen o yapmistir.lafımı yerine koyarım diyorsun
ama yok canım pazar gününden beri böyle ve pazar günü meyve bile yemedim
bi de 3 mandalina bana ne ki 1 kilo yediğimi bilirim hiç böyle olmazdı
evet canım maydonoz limon yaptım tek farkKaçmaz. Farkli olarak sadece maydanoz yaptiysan muhtemelen o yapmistir.
Bende oyle yspiyorm sanki dha eglenceli oluyor cabuk geciyor zaman severek yapiyorm sporu bu ara, cok guzel incelme de yaptı bana farkediyormNihayet spor yapmaya başladım. Hepsinden biraz biraz yapmak daha eğlenceli oluyor gibi onu anladim. 60 dk leslie sanırım biraz uzun olduğu için gözümde büyütuyorum aslinda severim leslie ama uzun geliyor sanki.
30 leslie 1000 ip tamama. 30 dk da plates yaparim
Ohh afiyet olsunn, yani yarn tartilcaksin ozaman dmi bizimlede paylas kilonu.Benimde canlı dersler bitti, ev ahalisine İskenderun döner yaptım, tabi kendime de :))
Yarın yada Perşembe günü oruçlara başlayacağım, ama oruç tutarken kilo veremiyor olmam kara kara düşündürüyor beni
Bu arada hala tartılmadım, oruca başlarken tartılıp 2-3 hafta sonra yeniden tartılacağım, oruç iken kilo verebiliyorsam listeye girerek devam ederim
Cok ev isi de gereksiz bence ben beni rahatsiz eden yeri yapiyorm esimde rahat o konuda o yuzdn hic sıkmıyorm kendmi. Cocuk uyurken genelde kendime zaman ayiriyorm spor yapiyorm film izliyorm vs.Planli yasama geçiyorum dediğim günden beri işlerim bitmiyorhalbu ki ben günü planlayip kendime daha fazla zaman yaratmak istemiştim bende mi bi terslik var acaba galiba evi daha fazla temizler oldum
Sanırım öyle canım bakalımOlabilir canım çünkü benim oğlumda 2 yaşındayken orta kulak iltihabı geçirdi .önce ateş başladı sonra kulak ağrısı oldu yani arada tam hatırlamadığım bir süre geçmişti.
Amin kuzum sağ olAllah şifa versin kuzu hemen atlatir insallah cnm
Gece yine 41 i buldu ateşi. Ateşten baygın baygın ağladı yavrum. Sabaha kadar salonun üstündeki koltukta kucağımda atletle uyudu. Bi şey giydirince ateşi fırladı hemen.denizbenimadim kizin nasl oldu cnm atesleniyormu hala
Canım altta 3. Diş patlamış zaten. Ucu görünüyor ama sadece diş bu kadar hırpalar mi bilmiyorum. Kanda iltihap çıktı işte. Orta kulak enfeksiyonundan şüphelendi eşimin arkadaşı. Şu lanet korona yüzünden sürekli hastaneye de gidemiyoruz. Yavrum eridi 2 günde. Benim de sinirlerim çok bozuldu. Ateşi çıktıkça ağrıdan ağladıkça canım gidiyor resmendenizbenimadim canim yoksun bugün kızın nasil oldu. Bence 10 gün içinde dişi çıkaracak. Ben diş olduğunu düşünüyorum iye değil ise
O şişlik bende de var ama ben Regl yakın ona bağlamıştımkızlar bişe soracağım
maydonoz suyu gaz yapar mı
pazar gününden beri karnımda bi şişlik var anlamadım gitti
Himm bence 15 günü tamamlaevet canım maydonoz limon yaptım tek fark
diğer türlü herşey her zaman yediklerim
ama çok da tok tutuyor bilemedim yaa bıraksam mı devam mı etsem
Canim acaba sende minimalist olduğun için çok dağılmıyor yada cok mu düzenlesin. Ne bileyim benim ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı bitiyor.Bende oyle yspiyorm sanki dha eglenceli oluyor cabuk geciyor zaman severek yapiyorm sporu bu ara, cok guzel incelme de yaptı bana farkediyorm
Ohh afiyet olsunn, yani yarn tartilcaksin ozaman dmi bizimlede paylas kilonu.
Hafif tutarsan verirsn bence oruckende
Cok ev isi de gereksiz bence ben beni rahatsiz eden yeri yapiyorm esimde rahat o konuda o yuzdn hic sıkmıyorm kendmi. Cocuk uyurken genelde kendime zaman ayiriyorm spor yapiyorm film izliyorm vs.
Aa ben kandaki enfeksiyonu gormemisim. Kanda enfeksiyon varsa odur o zaman canim. Cok mu yuksek crp si. Kiyamam yaaa benim de icim gidiyor hasta olduklarinda ya. Bütün cocuklara karşı öyleyim. Insan bütün hastalığını ağrısını kendi çekmek istiyor. ben çeksem onlarin yerine derim hep.Sanırım öyle canım bakalım
Amin kuzum sağ ol
Gece yine 41 i buldu ateşi. Ateşten baygın baygın ağladı yavrum. Sabaha kadar salonun üstündeki koltukta kucağımda atletle uyudu. Bi şey giydirince ateşi fırladı hemen.
Canım altta 3. Diş patlamış zaten. Ucu görünüyor ama sadece diş bu kadar hırpalar mi bilmiyorum. Kanda iltihap çıktı işte. Orta kulak enfeksiyonundan şüphelendi eşimin arkadaşı. Şu lanet korona yüzünden sürekli hastaneye de gidemiyoruz. Yavrum eridi 2 günde. Benim de sinirlerim çok bozuldu. Ateşi çıktıkça ağrıdan ağladıkça canım gidiyor resmen
canım sen bu ara çok yoruldun da ondan da olabilirO şişlik bende de var ama ben Regl yakın ona bağlamıştım
haklısın kuzum 15 günü tamamlayayımHimm bence 15 günü tamamla
Canim acaba sende minimalist olduğun için çok dağılmıyor yada cok mu düzenlesin. Ne bileyim benim ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı bitiyor.
Aa ben kandaki enfeksiyonu gormemisim. Kanda enfeksiyon varsa odur o zaman canim. Cok mu yuksek crp si. Kiyamam yaaa benim de icim gidiyor hasta olduklarinda ya. Bütün cocuklara karşı öyleyim. Insan bütün hastalığını ağrısını kendi çekmek istiyor. ben çeksem onlarin yerine derim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?