Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 ay daha mı erteleyeceksin fit olmayı :))

Evettt yaaa bana da iş yapmak iyi geliyor, ama hem temiz olacak hem dinlenme zamani olacak ikisi bir arada olanindan yok mu acaba
Ben mümkün olduğunca elde yıkamıyorum valla . Atiyorum çoğu şeyi mak.

Evettt yaaa bana da iş yapmak iyi geliyor, ama hem temiz olacak hem dinlenme zamani olacak ikisi bir arada olanindan yok mu acaba

Ben mümkün olduğunca elde yıkamıyorum valla . Atiyorum çoğu şeyi mak.
sana bişe diyeyim mi gün 48 saat de olsa biz yine dinlenmeyi beceremeyiz gibime geliyor

3 ay daha mı erteleyeceksin fit olmayı :))
Listeyi olumsuz etkilemek benim cok canimi sıkıyor niran. Yoksa ertelemem. O zaman anneme gittigim için öyle oldu. Annem corona taziye derken al ver al ver oldu. Cumaya kaçamak için yemin ettim. Bakalim haftaya görürüm inşallah spora basladim. Regl olsam tamam gider.

lafımı yerine koyarım diyorsun

ama yok canım pazar gününden beri böyle ve pazar günü meyve bile yemedim
bi de 3 mandalina bana ne ki 1 kilo yediğimi bilirim hiç böyle olmazdı
Kaçmaz. Farkli olarak sadece maydanoz yaptiysan muhtemelen o yapmistir.

Bende oyle yspiyorm sanki dha eglenceli oluyor cabuk geciyor zaman severek yapiyorm sporu bu ara, cok guzel incelme de yaptı bana farkediyorm
Ohh afiyet olsunn, yani yarn tartilcaksin ozaman dmi bizimlede paylas kilonu.
Hafif tutarsan verirsn bence oruckende
Planli yasama geçiyorum dediğim günden beri işlerim bitmiyor halbu ki ben günü planlayip kendime daha fazla zaman yaratmak istemiştim bende mi bi terslik var acaba galiba evi daha fazla temizler oldum
Cok ev isi de gereksiz bence ben beni rahatsiz eden yeri yapiyorm esimde rahat o konuda o yuzdn hic sıkmıyorm kendmi. Cocuk uyurken genelde kendime zaman ayiriyorm spor yapiyorm film izliyorm vs.

Olabilir canım çünkü benim oğlumda 2 yaşındayken orta kulak iltihabı geçirdi .önce ateş başladı sonra kulak ağrısı oldu yani arada tam hatırlamadığım bir süre geçmişti.
Sanırım öyle canım bakalım
Allah şifa versin kuzu hemen atlatir insallah cnm
Amin kuzum sağ ol
denizbenimadim kizin nasl oldu cnm atesleniyormu hala
Gece yine 41 i buldu ateşi. Ateşten baygın baygın ağladı yavrum. Sabaha kadar salonun üstündeki koltukta kucağımda atletle uyudu. Bi şey giydirince ateşi fırladı hemen.
denizbenimadim canim yoksun bugün kızın nasil oldu. Bence 10 gün içinde dişi çıkaracak. Ben diş olduğunu düşünüyorum iye değil ise
Canım altta 3. Diş patlamış zaten. Ucu görünüyor ama sadece diş bu kadar hırpalar mi bilmiyorum. Kanda iltihap çıktı işte. Orta kulak enfeksiyonundan şüphelendi eşimin arkadaşı. Şu lanet korona yüzünden sürekli hastaneye de gidemiyoruz. Yavrum eridi 2 günde. Benim de sinirlerim çok bozuldu. Ateşi çıktıkça ağrıdan ağladıkça canım gidiyor resmen

evet canım maydonoz limon yaptım tek fark
diğer türlü herşey her zaman yediklerim
ama çok da tok tutuyor bilemedim yaa bıraksam mı devam mı etsem
Himm bence 15 günü tamamla
Canim acaba sende minimalist olduğun için çok dağılmıyor yada cok mu düzenlesin. Ne bileyim benim ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı bitiyor.
Aa ben kandaki enfeksiyonu gormemisim. Kanda enfeksiyon varsa odur o zaman canim. Cok mu yuksek crp si. Kiyamam yaaa benim de icim gidiyor hasta olduklarinda ya. Bütün cocuklara karşı öyleyim. Insan bütün hastalığını ağrısını kendi çekmek istiyor. ben çeksem onlarin yerine derim hep.

O şişlik bende de var ama ben Regl yakın ona bağlamıştım
canım sen bu ara çok yoruldun da ondan da olabilir
kızın nasıl peki toparlandı mı biraz

haklısın kuzum 15 günü tamamlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…