- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.861
Yazın idrar yolları enfeksiyonunda 26 çıkmıştı burda 8. Ama çok aşırı ateş yapıyor. Ben de anlamadım. Normalde 5 olmalıydı maksimum sanırım. Kafası resmen kazan gibi yanıyorAa ben kandaki enfeksiyonu gormemisim. Kanda enfeksiyon varsa odur o zaman canim. Cok mu yuksek crp si. Kiyamam yaaa benim de icim gidiyor hasta olduklarinda ya. Bütün cocuklara karşı öyleyim. Insan bütün hastalığını ağrısını kendi çekmek istiyor. ben çeksem onlarin yerine derim hep.
ahhhh yavrum benim yaaYazın idrar yolları enfeksiyonunda 26 çıkmıştı burda 8. Ama çok aşırı ateş yapıyor. Ben de anlamadım. Normalde 5 olmalıydı maksimum sanırım. Kafası resmen kazan gibi yanıyor
Üşütecek diye korkuyorum bi şey giydirmiyorum sabaha kadar atletle üstü açık
Handandandan sana da cevap vermiş olayım canım
Jasminium84
Canim vücut o kadar sıcakken nasil üşüyebilir ki . Ateşi düşünce dikkat etmen yeterli. Çorap falan hiç giydirme. Bol bol elini yüzünü yıka. Çok değil miş evet ama vücut ateşe karşı dirençsiz demekki. Antibiyotik 3 günden sonra etki etmeye başlar. Tabi doğru teşhis doğru antibiyotikseYazın idrar yolları enfeksiyonunda 26 çıkmıştı burda 8. Ama çok aşırı ateş yapıyor. Ben de anlamadım. Normalde 5 olmalıydı maksimum sanırım. Kafası resmen kazan gibi yanıyor
Jasminium84
Umarım doğrudurCanim vücut o kadar sıcakken nasil üşüyebilir ki . Ateşi düşünce dikkat etmen yeterli. Çorap falan hiç giydirme. Bol bol elini yüzünü yıka. Çok değil miş evet ama vücut ateşe karşı dirençsiz demekki. Antibiyotik 3 günden sonra etki etmeye başlar. Tabi doğru teşhis doğru antibiyotikse
İnşallah canım sağ olahhhh yavrum benim yaa
bir an önce atlatsa keşke ya
yavrum çabucak iyileşir inşallah
InsallahhhUmarım doğrudur
Allah ona uzun ömür versin, böyle kaynanalara çok imreniyorum. Allah başınızdan eksik etmesin. Üzülmez mi insan, bakar mısın inceliğe, iyi niyete, temiz kalbe, buna rağmen çektiklerine..15 gün içip 15 gün ara verip eğer fayda görürsem bi 15 gün daha yapacağım canım
evet canım çok naif, çok anlayışlı, çok tatlı bir kadındır, ALlah ömür versin ona
tek başına 5 çocuğunu büyüttü evlendirdi eksiksiz yaptı herşeyini
sonra da 4 torununa gık demeden yine o baktı
o yüzden böyle olunca eşim de ben de çok üzülüyoruz yani sanki ne yapsak az anneme
1.5 gün aşkolsun :) 3-4 gün hiç gelmediğim olmadı, zaten 10 gün oldu geleli3-4 günde bir uğrarsan oku oku bitmez ayol
amiinnn canımm, Allahım ona sağlıklı uzun ömür versinAllah ona uzun ömür versin, böyle kaynanalara çok imreniyorum. Allah başınızdan eksik etmesin. Üzülmez mi insan, bakar mısın inceliğe, iyi niyete, temiz kalbe, buna rağmen çektiklerine..
1.5 gün aşkolsun :) 3-4 gün hiç gelmediğim olmadı, zaten 10 gün oldu geleli
Nohutun yanında ekmek olmasa daha mı iyi olurdu sanki. Onun dışında güzel bence, afiyet olsun canım6 aralık menüm
Sabah 10:30 ceyrek tb ekmeginden tost 5zeytin 4 çeri domates yeşil çay
14:30 sade kahve 10 çiğ badem
18:00
3kepce nohut yemeği,3kasik yoğurt turşu
1 dilim tm buğday ekmeği
21:00 bi kase yogurt bi mandalina
Su 3.5 lt olur yatana kadar
40dk leslie 120 pn @Pnrrr-20
Güzel beslenmişsin afiyet olsun canım6 Aralık Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Azıcık kiymayla bol sogan ve biber kavurdum ondan 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara
1 ceviz 5 fındık
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk şiş küçüktü parçalar
1 kaşık yoğurt
Salata
3 kaşık bulgur pilavı
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
Çok temiz Bi menü afiyet olsun canım7 aralik pazartesi
10.00
2dlm peynir
2 dlm ekmek
7 zeytin
1 elma
1 dlm ayva
yesillik
14.00
1 elma
sutlu kahve
1 mandalina
18.00
1 kase tavuk corbasi
salata
2yk bulgur pilavi
su 2.5
aralarda detoks cayi
spor 50 dk yuruyus
1000 ip
25 dk kol egzersizi
toplam 425 puan @Pnrrr-20
Aynen öyle canım. Kötü bi şey olmasın da yapacak bir şey yokdenizbenimadim
Canım rabbim şifa versin inş yarına daha iyi olur
Benim kizimada antibiyotik iğne iyi geliyordu gecen sene anaokulunda ilk senesiydi sürekli hasta oluyordu ateş çok zor gerçekten anne olarak elimizden bir şey gelmiyorda
Oh ne guzel. Burda da hafif yagmur vardi. Kar yagsa ne guzel olurGünaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
Ohh ne guzel olmus dinlenmissin dir biraz.Bugün ilk defa geç uyandım canım ya
9 'da bizimkiler uyandırdı, şaşırdılar da sen bu saate kadar uyumazsın diye :))
Birkaç gündür beslenmeyi bozdum, hemen uykuya yansıdı.
Ne kadar hafif beslenilirse vücut o kadar rahat oluyor, az uyku ile yetiniyor.
Hemen eski düzenime dönmem lazım
Yemeyi azalttigin icin dir bence o zaman.Bende anlamadim. Ama eskiye oranla cok azalttim. Ödemden dolayi tartida fazla görüyorum. Bilmiyorum yada direnc oldu, daha önce de bu kiloda cok takılmıştım. Hem bobrekler hem regl hem direnç hepsi birleşti sanki. Bi regl olsam
Tek kalmak zor gercekten rabbim yardimcisi olsun.önemli değil ama bizim için önemli canım :)
kayınvalidem dişlerini yaptırdı ama kötü yapmışlar ağzı hep yara olmuş, dün eşim onu götürdü tekrar doktora ama işte bi parçacık dolma yemiş kalan 1 parçayı da eşime demiş ki oğlum çok güzel al sen ye diye eşim de içlenmiş, gariban gibi öyle bi parça şey yemiş arkamda bıraktım geldim dedi, zaten küçücük bişe iyice bi parça kalmış dedi halsiz halsiz, ağladı oturdu
ben de çok üzüldüm kadıncağız tek başına yaşıyor bırak bana gelmeyi kızına bile gitmez aman kimseyi rahatsız etmeyim diye
Olabilirmi ama sislik indirmek icin degilmiydi o. Bilemedim canimkızlar bişe soracağım
maydonoz suyu gaz yapar mı
pazar gününden beri karnımda bi şişlik var anlamadım gitti
Offf cok yukselmis yine. Gun icinde de yulseldimi atesi canim. Bizim gun icinde normal gece artardi atesi.Sanırım öyle canım bakalım
Amin kuzum sağ ol
Gece yine 41 i buldu ateşi. Ateşten baygın baygın ağladı yavrum. Sabaha kadar salonun üstündeki koltukta kucağımda atletle uyudu. Bi şey giydirince ateşi fırladı hemen.
Canım altta 3. Diş patlamış zaten. Ucu görünüyor ama sadece diş bu kadar hırpalar mi bilmiyorum. Kanda iltihap çıktı işte. Orta kulak enfeksiyonundan şüphelendi eşimin arkadaşı. Şu lanet korona yüzünden sürekli hastaneye de gidemiyoruz. Yavrum eridi 2 günde. Benim de sinirlerim çok bozuldu. Ateşi çıktıkça ağrıdan ağladıkça canım gidiyor resmen
Geçmiş yaparken yazdığını görmemişim sormuşum canım, geçmiş olsun, ateşi bugün düşmeye başlar muhtemelenYazın idrar yolları enfeksiyonunda 26 çıkmıştı burda 8. Ama çok aşırı ateş yapıyor. Ben de anlamadım. Normalde 5 olmalıydı maksimum sanırım. Kafası resmen kazan gibi yanıyor
Jasminium84
Sahurda tarçınlı kahve içmeyi düşünüyorum sadece, bazı günlerde limonlu su içerim.İyi akşamlar kızlar son canlı dersim birazdan başlayacak arada derede yazayım dedim.Oruç tutan arkadaşlara bir sorum var.Sahur yapmayı düşünüyor musunuz?Gece kalkıp yemek ben de kilo yapıyor .Yatmadan yesem desem daha acıkmamış oluyorum .Hiç birşey yemesem tek öğün perişan eder beni zaten bir sürü hastalıkla boğuşuyorum bağışıklığımı düşüremem şimdi.Kararsız kaldım ?Sanki en iyisi 12 de yiyip yatmak gibi duruyor
İnşallah çabucak toparlanır üzülme canım ben de çok etkileniyorum çocuk hasta iken ama öyle öyle büyüyecekler inşallahCanım altta 3. Diş patlamış zaten. Ucu görünüyor ama sadece diş bu kadar hırpalar mi bilmiyorum. Kanda iltihap çıktı işte. Orta kulak enfeksiyonundan şüphelendi eşimin arkadaşı. Şu lanet korona yüzünden sürekli hastaneye de gidemiyoruz. Yavrum eridi 2 günde. Benim de sinirlerim çok bozuldu. Ateşi çıktıkça ağrıdan ağladıkça canım gidiyor resmen
Ben 4 gündür sahursuz tutuyorum canım ama akşam çayının yanında bir şeyler yiyorum günler çok kısa nasıl geçiyor anlamıyorum bileİyi akşamlar kızlar son canlı dersim birazdan başlayacak arada derede yazayım dedim.Oruç tutan arkadaşlara bir sorum var.Sahur yapmayı düşünüyor musunuz?Gece kalkıp yemek ben de kilo yapıyor .Yatmadan yesem desem daha acıkmamış oluyorum .Hiç birşey yemesem tek öğün perişan eder beni zaten bir sürü hastalıkla boğuşuyorum bağışıklığımı düşüremem şimdi.Kararsız kaldım ?Sanki en iyisi 12 de yiyip yatmak gibi duruyor
İyiler şükür canım hala tedirginim ama inşallah korktuğumuz gibi olmazU UcanSupurge annen baban ve kardeşin nasıllar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?