Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazın idrar yolları enfeksiyonunda 26 çıkmıştı burda 8. Ama çok aşırı ateş yapıyor. Ben de anlamadım. Normalde 5 olmalıydı maksimum sanırım. Kafası resmen kazan gibi yanıyor
Üşütecek diye korkuyorum bi şey giydirmiyorum sabaha kadar atletle üstü açık
Handandandan sana da cevap vermiş olayım canım
Jasminium84

ahhhh yavrum benim yaa
bir an önce atlatsa keşke ya
yavrum çabucak iyileşir inşallah

Canim vücut o kadar sıcakken nasil üşüyebilir ki . Ateşi düşünce dikkat etmen yeterli. Çorap falan hiç giydirme. Bol bol elini yüzünü yıka. Çok değil miş evet ama vücut ateşe karşı dirençsiz demekki. Antibiyotik 3 günden sonra etki etmeye başlar. Tabi doğru teşhis doğru antibiyotikse

Umarım doğrudur

Allah ona uzun ömür versin, böyle kaynanalara çok imreniyorum. Allah başınızdan eksik etmesin. Üzülmez mi insan, bakar mısın inceliğe, iyi niyete, temiz kalbe, buna rağmen çektiklerine..
3-4 günde bir uğrarsan oku oku bitmez ayol
1.5 gün aşkolsun :) 3-4 gün hiç gelmediğim olmadı, zaten 10 gün oldu geleli

amiinnn canımm, Allahım ona sağlıklı uzun ömür versin

Nohutun yanında ekmek olmasa daha mı iyi olurdu sanki. Onun dışında güzel bence, afiyet olsun canım
Güzel beslenmişsin afiyet olsun canım
Çok temiz Bi menü afiyet olsun canım

Aynen öyle canım. Kötü bi şey olmasın da yapacak bir şey yok Biraz uykusuzluk ve stres gerginliği var o kadar

Günaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
Oh ne guzel. Burda da hafif yagmur vardi. Kar yagsa ne guzel olur
Ohh ne guzel olmus dinlenmissin dir biraz.
Denedigin yontem ise yaradimi meraktayim
Yemeyi azalttigin icin dir bence o zaman.
Direncse bile kirilacak kuzum merk etme
Tek kalmak zor gercekten rabbim yardimcisi olsun.
Benim kv de ayni gel diyoruz gelmiyor.gecen eltime geldi kaldi bi 3_4 gun bize gel ordanda dedik. Yok evime gidiyim bi sonra da size gelirim dedi . rahat edemiyorlar demekki. Onlarada hak veriyorum kendimi.dusununce. am seni ki hicmi gelip kalmaz. Bizimki sirayla kaliyor cocuklarinda yine. Simdi bide yasak olunca biz gidemeyince mecburiyetten geliyor artik.

kızlar bişe soracağım
maydonoz suyu gaz yapar mı
pazar gününden beri karnımda bi şişlik var anlamadım gitti
Olabilirmi ama sislik indirmek icin degilmiydi o. Bilemedim canim
Offf cok yukselmis yine. Gun icinde de yulseldimi atesi canim. Bizim gun icinde normal gece artardi atesi.
İns bu gece rahat uyur ilaclar fayda etmeye baslar da

Geçmiş yaparken yazdığını görmemişim sormuşum canım, geçmiş olsun, ateşi bugün düşmeye başlar muhtemelen

İyi akşamlar kızlar son canlı dersim birazdan başlayacak arada derede yazayım dedim.Oruç tutan arkadaşlara bir sorum var.Sahur yapmayı düşünüyor musunuz?Gece kalkıp yemek ben de kilo yapıyor .Yatmadan yesem desem daha acıkmamış oluyorum .Hiç birşey yemesem tek öğün perişan eder beni zaten bir sürü hastalıkla boğuşuyorum bağışıklığımı düşüremem şimdi.Kararsız kaldım ?Sanki en iyisi 12 de yiyip yatmak gibi duruyor

Son düzenleme:
Sahurda tarçınlı kahve içmeyi düşünüyorum sadece, bazı günlerde limonlu su içerim.

Günler zaten çok kısa, acıkacağımı düşünmüyorum.

Bu arada bağışıklığı açlık güçlendirir canım, aç iken bütün sistemler bağışıklık sistemini güçlendirmek için çalışır, hasta iken o nedenle iştahımız kesilir :))

İnşallah çabucak toparlanır üzülme canım ben de çok etkileniyorum çocuk hasta iken ama öyle öyle büyüyecekler inşallah
Ben 4 gündür sahursuz tutuyorum canım ama akşam çayının yanında bir şeyler yiyorum günler çok kısa nasıl geçiyor anlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…