Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar instada bi kadın var bi tarif vermiş
Hem yağ yakımı hem de bağışıklık güçlendirici

1 tk kekik
1 tk sumak
1 çk ucuyla karabiber
1 çk zerdeçal
1 çk ucuyla tarçın

bunları bi fincanda karıştırıp üzerine kaynar su ekleyip üstünü kapatıyoruz beş dk sonra içiyoruz
Akşam yapmak gerekiyormuş

Tekrar merhaba herkese Kızlar benimle aynı durumu yaşıyan var mı?Diyete başladığım an sindirim sistemim duruyor.Bu sefer iki hafta normaldi ve çok sevinmiştim ama yine tıkandım kaldım.Afedersiniz 5 gündür çıt yok öyle kayısı falan da işe yaramıyor.Şu an cumaya geçmesi için dua ediyorum çünkü 1 haftalık rekorlarım var

Bunu bende gordum yag yakimi icindi sanirim.
Ayni kisimi acep seher akgul diye biriydi benim gordugum.sayfa

Ben hiç sahur yapmıyorum canım ramazan da dahil. Bugün tuttum, dün de sahur yapmadım. Bu günler kısa olduğu için rahat geçiyor zaten. Yeme olayını da akşamla kapattım, daha yemem, atıştırmam.
Su ne kadarmış canım, severim böyle 2si Bi arada çayları

Canım 1 fincanı dolduracak kadar su

Yaçok pardon yanlış yerde paylaştım

Cumartesi pazar yediklerime sayıyorum

8 Aralık Salı

12.30
3 yk kısır
1 büyük kase yeşil salata
Domates salatalık
3 hurma
3 erik

su: 3 lt
Spor: 30 dk leslie
Akşam yemeyince zor olmıcak mı
Orucluyken akşam yeniliyor ya zor gelmiyor da akşamı atlayamam ben, akşam yemeği önemli :))
8 aralık salı

09.00 küçük tavada kıymalı yumurta, 1 dilim peynir ,1 dilim tb ekmek

13.00 ödem atıcı corba bir kase

18.00 etli türlü yemegi 10 kaşık

Su:2.5 litre

Spor yok
Çok güzel mi menü afiyet olsun canım

K
Kurleriyle baya zayiflayan var canim takip ediyorum ama yapamadim bi
Yaaa, ben bugün takip etmeye başladım hemen de bu kür çıktı karşıma maydonoz bitince bunu da yaparım

Aaa azmış, iyi. çok olunca içmesi de zor oluyor :)
Evet di mi yaa

Akşam yemeyince zor olmıcak mı
Orucluyken akşam yeniliyor ya zor gelmiyor da akşamı atlayamam ben, akşam yemeği önemli :))

Çok güzel mi menü afiyet olsun canım
Çok acıkıyorum hem de ama akşam geç çıktım bugün toplantı koymuşlardı
Bunu bildiğimden öğlenle kapattım günümü

Bende surekli etraf topluyorm oyuncak yastiklar vs oglanin gun icinde dagittiklari ama oyle dolap ici sil cam sil vs bayadir yapmadm kendim daha onemliyim dolap iclerni 1 senedir silmedm mesela ama gozum hic yemiyor denkgelir kirlenmis gorursem o an siliyorm okadar. Belki cok temiz titiz birine evim kirli gelebillr yani ama beni rahatsiz etmiyor esimde rahat cok sukur yatagı bile toplama nasi olsa tekrar yatcaz diyor adam
Guzel bi tarife benziyor bendemi denesem onumuzdeki hafta

Ben bi 10 gün sonra deneyeceğim canım
Denersen bize de geri bildirim yap olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…