- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.881
Allah korusun inşallah canımİyiler şükür canım hala tedirginim ama inşallah korktuğumuz gibi olmaz
Çok sağol canımAllah korusun inşallah canım
Ayyyy canım aklımdan çıkmış kusura bakma nolur Niran sorunca hatırladımİyiler şükür canım hala tedirginim ama inşallah korktuğumuz gibi olmaz
Bunu bende gordum yag yakimi icindi sanirim.Kızlar instada bi kadın var bi tarif vermiş
Hem yağ yakımı hem de bağışıklık güçlendirici
1 tk kekik
1 tk sumak
1 çk ucuyla karabiber
1 çk zerdeçal
1 çk ucuyla tarçın
bunları bi fincanda karıştırıp üzerine kaynar su ekleyip üstünü kapatıyoruz beş dk sonra içiyoruz
Akşam yapmak gerekiyormuş
Evet kuzum bu kadınBunu bende gordum yag yakimi icindi sanirim.
Ayni kisimi acep seher akgul diye biriydi benim gordugum.sayfa
İyi sayılır canım , hafif bunalımdayım sanırım , korona stresi ve bebek bakımı yoruldum sanki , hazırlandık annemegeldik şimdi , inş iyi gelir. .
Ben hiç sahur yapmıyorum canım ramazan da dahil. Bugün tuttum, dün de sahur yapmadım. Bu günler kısa olduğu için rahat geçiyor zaten. Yeme olayını da akşamla kapattım, daha yemem, atıştırmam.İyi akşamlar kızlar son canlı dersim birazdan başlayacak arada derede yazayım dedim.Oruç tutan arkadaşlara bir sorum var.Sahur yapmayı düşünüyor musunuz?Gece kalkıp yemek ben de kilo yapıyor .Yatmadan yesem desem daha acıkmamış oluyorum .Hiç birşey yemesem tek öğün perişan eder beni zaten bir sürü hastalıkla boğuşuyorum bağışıklığımı düşüremem şimdi.Kararsız kaldım ?Sanki en iyisi 12 de yiyip yatmak gibi duruyor
Su ne kadarmış canım, severim böyle 2si Bi arada çaylarıKızlar instada bi kadın var bi tarif vermiş
1 tk kekik
1 tk sumak
1 çk ucuyla karabiber
1 çk zerdeçal
1 çk ucuyla tarçın
bunları bi fincanda karıştırıp üzerine kaynar su ekleyip üstünü kapatıyoruz beş dk sonra içiyoruz
Canım 1 fincanı dolduracak kadar suBen hiç sahur yapmıyorum canım ramazan da dahil. Bugün tuttum, dün de sahur yapmadım. Bu günler kısa olduğu için rahat geçiyor zaten. Yeme olayını da akşamla kapattım, daha yemem, atıştırmam.
Su ne kadarmış canım, severim böyle 2si Bi arada çayları
Yaçok pardon yanlış yerde paylaştımGüzel menu canım ,suyu ben de artık pek içemıyorum kış geldi diye
Sigara böreği tarzı şeyleri diyette hayatımızdan çıkarsak dha iyi ama az yemişsin , afiyet olsun canım
Güzel menü , günde 5 ögün süt ve süt ürünü ue demişti bi cocuk dr u emzirmeye etkısı için de nerdeeee, kefiri benım de içmem lazım en azından
Güzel menü , spor da var
Ben salamı cok saglıklı bulmuyorum, afiyet olsun canım menum guzel
Menü nerde
Cumartesi pazar yediklerime sayıyorumGüzel menu canım ,suyu ben de artık pek içemıyorum kış geldi diye
Sigara böreği tarzı şeyleri diyette hayatımızdan çıkarsak dha iyi ama az yemişsin , afiyet olsun canım
Güzel menü , günde 5 ögün süt ve süt ürünü ue demişti bi cocuk dr u emzirmeye etkısı için de nerdeeee, kefiri benım de içmem lazım en azından
Güzel menü , spor da var
Ben salamı cok saglıklı bulmuyorum, afiyet olsun canım menum guzel
Menü nerde
Kurleriyle baya zayiflayan var canim takip ediyorum ama yapamadim biEvet kuzum bu kadın
Aaa azmış, iyi. çok olunca içmesi de zor oluyor :)Canım 1 fincanı dolduracak kadar su
Akşam yemeyince zor olmıcak mı8 Aralık Salı
12.30
3 yk kısır
1 büyük kase yeşil salata
Domates salatalık
3 hurma
3 erik
su: 3 lt
Spor: 30 dk leslie
Çok güzel mi menü afiyet olsun canım8 aralık salı
09.00 küçük tavada kıymalı yumurta, 1 dilim peynir ,1 dilim tb ekmek
13.00 ödem atıcı corba bir kase
18.00 etli türlü yemegi 10 kaşık
Su:2.5 litre
Spor yok
Yaaa, ben bugün takip etmeye başladım hemen de bu kür çıktı karşıma maydonoz bitince bunu da yaparımK
Kurleriyle baya zayiflayan var canim takip ediyorum ama yapamadim bi
Evet di mi yaaAaa azmış, iyi. çok olunca içmesi de zor oluyor :)
Çok acıkıyorum hem de ama akşam geç çıktım bugün toplantı koymuşlardıAkşam yemeyince zor olmıcak mı
Orucluyken akşam yeniliyor ya zor gelmiyor da akşamı atlayamam ben, akşam yemeği önemli :))
Çok güzel mi menü afiyet olsun canım
Bende surekli etraf topluyorm oyuncak yastiklar vs oglanin gun icinde dagittiklari ama oyle dolap ici sil cam sil vs bayadir yapmadm kendim daha onemliyim dolap iclerni 1 senedir silmedm mesela ama gozum hic yemiyor denkgelir kirlenmis gorursem o an siliyorm okadar. Belki cok temiz titiz birine evim kirli gelebillr yani ama beni rahatsiz etmiyor esimde rahat cok sukur yatagı bile toplama nasi olsa tekrar yatcaz diyor adamHimm bence 15 günü tamamla
Canim acaba sende minimalist olduğun için çok dağılmıyor yada cok mu düzenlesin. Ne bileyim benim ne çamaşırı bitiyor ne mutfağı bitiyor.
Aa ben kandaki enfeksiyonu gormemisim. Kanda enfeksiyon varsa odur o zaman canim. Cok mu yuksek crp si. Kiyamam yaaa benim de icim gidiyor hasta olduklarinda ya. Bütün cocuklara karşı öyleyim. Insan bütün hastalığını ağrısını kendi çekmek istiyor. ben çeksem onlarin yerine derim hep.
Guzel bi tarife benziyor bendemi denesem onumuzdeki haftaKızlar instada bi kadın var bi tarif vermiş
1 tk kekik
1 tk sumak
1 çk ucuyla karabiber
1 çk zerdeçal
1 çk ucuyla tarçın
Ben bi 10 gün sonra deneyeceğim canımBende surekli etraf topluyorm oyuncak yastiklar vs oglanin gun icinde dagittiklari ama oyle dolap ici sil cam sil vs bayadir yapmadm kendim daha onemliyim dolap iclerni 1 senedir silmedm mesela ama gozum hic yemiyor denkgelir kirlenmis gorursem o an siliyorm okadar. Belki cok temiz titiz birine evim kirli gelebillr yani ama beni rahatsiz etmiyor esimde rahat cok sukur yatagı bile toplama nasi olsa tekrar yatcaz diyor adam
Guzel bi tarife benziyor bendemi denesem onumuzdeki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?