- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.921
Gel beraber izleyelim hacıKizcem uyuyor hala niye erkenden kalkiyorum acaba diye düşünürken aslında sabahin sessizligini seviyorumbalkona çıkıp etrafı izlemek hoşuma gidiyor...
Gökyüzünü,uçan kuşları, esen rüzgârı
sağol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Denemek lazım takibe aldım kadını
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Sağol canım yanıma alıyorum suyumu ama bazen unutuyorum ya
Afiyet olsun canım güzel bence
Simit yarım olsaymis daha iyiymiş onun dışında güzel canım afiyet olsun
Çok kötü değil bence afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın kaptanim
Yaaa keşke burayada yagsaGel beraber izleyelim hacıEki Görüntüle 2736048
Kahvemi aldım geldim
Ben de kahve yapmaya yeltendim niyetli olduğum aklıma geldiYaaa keşke burayada yagsaçok severim al eline kahveni ince ince ahenkli dans ediyorlarmış karın yağışını izle
Son günüm diye tadını çıkarmaya çalışıyorum.Ben de kahve yapmaya yeltendim niyetli olduğum aklıma geldi
Bizim imsak 05.44 gibi olabilirSon günüm diye tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Yarından itibaren sabah 05:00 'da tarçınlı kahveye bekliyorum
Bizimki 06:03 ama ev halkının da aklına girdim, Pazartesi ve Perşembe hep birlikte tutacağız, sahur hazırlamam lazımBizim imsak 05.44 gibi olabilir
Tamam o zaman günler kısa zaten hiç anlamazlar bile tabi sizin minik sahur yapıp uyursa gün içinde biraz uyursanız çok daha kolay olurBizimki 06:03 ama ev halkının da aklına girdim, Pazartesi ve Perşembe hep birlikte tutacağız, sahur hazırlamam lazım
Haftada 2 gün mutfka derli toplu olurTamam o zaman günler kısa zaten hiç anlamazlar bile tabi sizin minik sahur yapıp uyursa gün içinde biraz uyursanız çok daha kolay olur
Bilerek mi yaptı acabaYine Norm fazlasıyım (4. Kez) ve bu defa hiç üzülmedim müdürden kurtulabilirim böylelikle
Üzülmedinse sorun yok heleki sorunlu bir idarecin varsa müjde bile sayılırYine Norm fazlasıyım (4. Kez) ve bu defa hiç üzülmedim müdürden kurtulabilirim böylelikle
sağol canım
Ya keşke gelsek Hatay’a nasıl mutlu olurumBilerek mi yaptı acaba
Önce kadro açıp sonra düşürmek nedir ya
Kurtulmak için fırsat
Buraya gel
Bilişim canımÜzülmedinse sorun yok heleki sorunlu bir idarecin varsa müjde bile sayılırBiyoloji miydi canım senin branş
Buradayım canim oglan büyüdükçe ilgi istiyor benimle oyna diyor ya da telefondan video ac diyor oylenerelerdesin hic ugramiyosun:)
yazik uzuldum bende
ama cok dusuncelikv den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?