Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü

Selam canlar ben bugün diyete başladım diyet modundayim sonunda diyetisyenden online destek alıyorum 1 ay deneyeceğim insallah guzel veririm buralarda olmaya çalışacağım
Hadi hayırlısı canım 6 ayın doldu herhalde ve yeniden motive isen seni şöyle listeye alalım ne dersin ?

Selam canlar ben bugün diyete başladım diyet modundayim sonunda diyetisyenden online destek alıyorum 1 ay deneyeceğim insallah guzel veririm buralarda olmaya çalışacağım
Sen zaten çok güzel veriyordun canısı, diyetisyen desteğine ihtiyacın yok ki

700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
Bebek besleniyormuş demekki, 700 ge çok iyi bir rakam
5 aylık iken doğum kilosunun 2 katı olması lazım
Kafanın rahatlaması iyi olmuş

700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
MaşAllah canım 5 aylık olacak bı kaç güne bizimki de bu ay fazla almadı kilo ama çok hareketli ondan sanırım boyu uzadı ama kg az aldı kaç gr almalılar acaba artık yavaşlıyor sanırım alım

MaşAllah canım 5 aylık olacak bı kaç güne bizimki de bu ay fazla almadı kilo ama çok hareketli ondan sanırım boyu uzadı ama kg az aldı kaç gr almalılar acaba artık yavaşlıyor sanırım alım
5.aydan itibaren kilo alımı yavaşlar
Ayda 200-300 gr alırlar
1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…