- 8 Mart 2020
- 5.765
- 27.974
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.941
İyiyim canım
kolay gelsin canımOfff 30 dk leslie 1000 tane ip atladin su içindeyim şu an
Güçlü iste dua niyetine geçsinYa keşke gelsek Hatay’a nasıl mutlu olurum
Afiyet olsun canım güzel menü8 Aralik salı
Kahvaltı 10.00
Dört kaşık lor peyniri
4 ceviz
Bir haslabmis yumurta
Bol yeşillik
Öğle 13: 30
Üç kaşık bulgur ileı,brokoli yogurtlama
Ara mandalina
Aksam 18.00
Dört tane köfte
Bol salata
Yoğurt
20.30
Bir bardak kefir
3 litre su spor yok
Nasil bebisin gelişimi dr ne dedi kilosu içinİyiyim canımsabah 4 ay kontrolümüz vardi hastaneye gittik.öğleden sonra da canlı dersim var akşama kadar,beş dk girip bakiverip çıkayım dedim
700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladımNasil bebisin gelişimi dr ne dedi kilosu için
Çok iyi sevindim canım700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
Hadi hayırlısı canım 6 ayın doldu herhalde ve yeniden motive isen seni şöyle listeye alalım ne dersin ?Selam canlar ben bugün diyete başladım diyet modundayim sonunda diyetisyenden online destek alıyorum 1 ay deneyeceğim insallah guzel veririmburalarda olmaya çalışacağım
Sen zaten çok güzel veriyordun canısı, diyetisyen desteğine ihtiyacın yok kiSelam canlar ben bugün diyete başladım diyet modundayim sonunda diyetisyenden online destek alıyorum 1 ay deneyeceğim insallah guzel veririmburalarda olmaya çalışacağım
Bebek besleniyormuş demekki, 700 ge çok iyi bir rakam700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
MaşAllah canım 5 aylık olacak bı kaç güne bizimki de bu ay fazla almadı kilo ama çok hareketli ondan sanırım boyu uzadı ama kg az aldı kaç gr almalılar acaba artık yavaşlıyor sanırım alım700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
Ya o zmn bizimki de iyi önde gidiyordu eşitleyecek sanırım az alarak5 aylık iken doğum kilosunun 2 katı olması lazım
Kafanın rahatlaması iyi olmuş
5.aydan itibaren kilo alımı yavaşlarMaşAllah canım 5 aylık olacak bı kaç güne bizimki de bu ay fazla almadı kilo ama çok hareketli ondan sanırım boyu uzadı ama kg az aldı kaç gr almalılar acaba artık yavaşlıyor sanırım alım
Anladım cnm çok teşekkürler5.aydan itibaren kilo alımı yavaşlar
Ayda 200-300 gr alırlar
1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması lazım
Sarmaları mı götürüyor acep sessiz sessizKızlar menulere baktım eksik menüler var
denizbenimadim canım sen hiç paylasmamissin ne yedin ne ictin deyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?