Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah Fulya yaa, su gibi gidiyor kilolar aman nazarımız değmesin

tesekkur ederim canim bayadir bu kilolari gormemistim o yuzden ben de acayip mutluyum. bir de surekli esime resim cektiriyorum onden yandan arkadan. pcde bir klasorum var tum fotolar orada.. arada acip bakiyorum da ben bile gozlerime inanamiyorum. insan aynaya bakinca o kadar farketmiyor acikcasi. ama resimleri karsilastirdigimdas goruyorum dag gibi fark var

çoook hastayım ben..aynen böyle..burnum ayrı , gözüm ayrı akıyor..

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin..

Resimlerde gerçekten çok belli oluyor canım bende hamileliğin son dönemi ve doğum sonrası halime bakıyorum da şimdi dağlar kadar fark var..

Maşallah sana umarım istediğin kiloya inersin..Gerçi bu gidişle vereceğin garanti..

Bugünkü menüm

sabah
1 fincan çay
1 paket çubuk kraker (Geç kaldım okula evde vardı yanıma aldım)

Öğlen
1 tost
1 ayran

Ara
1 portakal

Akşam kısır ve ayran planlıyorum..

Gördüğünüz gibi yine düzensiz oldu bugün ben azar azar ve düzenli yemezsem kilo alıyorum malesef..
Bu arada şimdiye kadar 1 litre su ve 40 dk. yürüyüş

..kızlar ben şimdi paylaşım alanına baktım ..ama bizim listeyi göremedim..herkes eklemiş, bizimki yok..:26:

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 287. Etap

zehra_s 61,9/62,2/-0,3/%-0,48
fadime02 98/96,5/1,5/%1,53
nagieymen 66,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
btlbetul 65,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
NoRaaa 71,5/70,1/1,4/%1,96
hoppidicik 91/91/0,0/%0,00 kilosu değişmedi
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
TrulyScrumptious 79,5/78,2/1,3/%1,64

9. takım toplam yüzdesi %0,58

ben kaciyorum millet ise gitmem lazim, hic sevmiyorum cumalari 4ten 10a kadar is hava da berbat.. gri, yagmurlu, ruzgrli (direkt firtina da diyebiliriz) ve de soguk esim birakicak beni ise (ama kendisi henuz bunu bilmiyor daha soylemedim). otobus falan bekleyemem bu havada
neyse kizlar gece (veya yarin ugrayan olursa) gorusuruz. umarim takimcak diskalifiye olmayiz bu liste olayi yuzunden ya neyse....

sırf sizin için 500 soruyu 4 saatte çözdüm. son anda yetişmeyi başardım. listeyi kontrol için verdim ama bir de siz bakıverin

Seng tam zamaninda yetistin

sırf sizin için 500 soruyu 4 saatte çözdüm. son anda yetişmeyi başardım. listeyi kontrol için verdim ama bir de siz bakıverin

ahh cikmam lazim bakardim ama acelem var canim ya.. kizlar baksinlar. bu arada 5 kisi kalmisiz listede (seninle 6)? bence uye alimi yapmaliyiz soyle en konuskanindan
hadi neyse bu kez cidden gidiyorum, sonra gorusuruz

takım bugün bomboştu. lütfen artık sade ben değil herkes katılmak isteyenler topiğini takip etsin. net paketim bitti benim yarın kurstan sonra işim olmazsa geliirim

ben hesaplama işinden anlamıyorumkiii..yoksa seni beklermiydim..

selam kizlar daha yeni eve girdim.. takima bir bakayim dedim ama benden sonra bir tek seng yazmis hayirdir nerelerdesiniz? haftasonu olsa anlarim da cumadan kayboldunuz ne is
hastayım fulyaaağğ..gözlerim şakır şakır, burnum şıpır şıpır akıyor..hem farenjit, hem grip oldum.:111:...

ahh cikmam lazim bakardim ama acelem var canim ya.. kizlar baksinlar. bu arada 5 kisi kalmisiz listede (seninle 6)? bence uye alimi yapmaliyiz soyle en konuskanindan
hadi neyse bu kez cidden gidiyorum, sonra gorusuruz

evet ya..5 kişi kaldık, onlarda sık giremeyenler zaten..n'olcak bu halimiz böylegideyim iki-üç kişi çağırayım topiğe..bulursam tabii..

slm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
sürekli bilgisayar başındayım ama çok sıklıkla forumu takip edemiyorum.sürekli müşteriler geliyor.
aranıza 68.2 kg katıldım.geçen sene de bu kilolardaydım. bi azim bir sporla 61,20 e kadar düşmüştüm.
hemde 2 ay gibi bir sürede.şimdi spora gidemiyorum. bu gün 2 hafta oldu biberiye çayına başladım.2 gündür de sirkeli ballı su içiyorum.
geçen hafta 70 kiloyu görmüştüm. regl dönemindeyim ama bu sabah tartıldığımda 68 lerden aşağıya inmişim.
hepimize bol sağlıklı fit görünümlü günler diliyorum...

Takıma hoşgeldin canımm inşallah hep beraber kutluruz şu kilolardan.

Birşey sormak istiyorum, biberiye çayı işe yarıyor mu geçenlerde başka bir topicte okudum biberiye yağını vucüda sürdüğünüz zaman baya bir incelme oluyormuş, ben de bugün alıcam spordan önce sürücem bakalımm faydası olacak mı?

sl noRaa ben karışık biberiyeli bitki çayını içiyorum.midemde hafifleme oldu.bende yağ yaktığını okumuştum oyüzden başlamıştım.
geçen sene yağını kullandım ama selülit için.o zaman ben faydasını görmüştüm.dün akşam ölçülerime baktım.belden 2 göbekten 1 santim incelme var.basende maalesef yok.birde tok karna bakmıştım.bana göre faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…