- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.201
Maşallah Fulya yaa, su gibi gidiyor kilolar aman nazarımız değmesin
çoook hastayım ben..aynen böyle..burnum ayrı , gözüm ayrı akıyor..
tesekkur ederim canimbayadir bu kilolari gormemistim o yuzden ben de acayip mutluyum. bir de surekli esime resim cektiriyorum onden yandan arkadan. pcde bir klasorum var tum fotolar orada.. arada acip bakiyorum da ben bile gozlerime inanamiyorum. insan aynaya bakinca o kadar farketmiyor acikcasi. ama resimleri karsilastirdigimdas goruyorum dag gibi fark var
..kızlar ben şimdi paylaşım alanına baktım ..ama bizim listeyi göremedim..herkes eklemiş, bizimki yok..:26:
Resimlerde gerçekten çok belli oluyor canım bende hamileliğin son dönemi ve doğum sonrası halime bakıyorum da şimdi dağlar kadar fark var..
Maşallah sana umarım istediğin kiloya inersin..Gerçi bu gidişle vereceğin garanti..
9. Takım Cuma zayıflama yarışması 287. Etap
zehra_s 61,9/62,2/-0,3/%-0,48
fadime02 98/96,5/1,5/%1,53
nagieymen 66,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
btlbetul 65,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
NoRaaa 71,5/70,1/1,4/%1,96
hoppidicik 91/91/0,0/%0,00 kilosu değişmedi
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
TrulyScrumptious 79,5/78,2/1,3/%1,64
9. takım toplam yüzdesi %0,58
sırf sizin için 500 soruyu 4 saatte çözdüm. son anda yetişmeyi başardım.listeyi kontrol için verdim ama bir de siz bakıverin
ben hesaplama işinden anlamıyorumkiii..yoksa seni beklermiydim..sırf sizin için 500 soruyu 4 saatte çözdüm. son anda yetişmeyi başardım.listeyi kontrol için verdim ama bir de siz bakıverin
hastayım fulyaaağğ..gözlerim şakır şakır, burnum şıpır şıpır akıyor..hem farenjit, hem grip oldum.:111:...selam kizlar daha yeni eve girdim.. takima bir bakayim dedim ama benden sonra bir tek seng yazmis hayirdir nerelerdesiniz? haftasonu olsa anlarim da cumadan kayboldunuz ne is
ahh cikmam lazim bakardim ama acelem var canim ya.. kizlar baksinlar. bu arada 5 kisi kalmisiz listede (seninle 6)? bence uye alimi yapmaliyiz soyle en konuskanindan
hadi neyse bu kez cidden gidiyorum, sonra gorusuruz
slm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
sürekli bilgisayar başındayım ama çok sıklıkla forumu takip edemiyorum.sürekli müşteriler geliyor.
aranıza 68.2 kg katıldım.geçen sene de bu kilolardaydım. bi azim bir sporla 61,20 e kadar düşmüştüm.
hemde 2 ay gibi bir sürede.şimdi spora gidemiyorum. bu gün 2 hafta oldu biberiye çayına başladım.2 gündür de sirkeli ballı su içiyorum.
geçen hafta 70 kiloyu görmüştüm. regl dönemindeyim ama bu sabah tartıldığımda 68 lerden aşağıya inmişim.
hepimize bol sağlıklı fit görünümlü günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?