Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen nasılsın elom nasıl oldun ? E ela_2019
Canımın içi ayniyim. Ara ara böbreğim tutuyor. Dayanilmaz bir ağrı sonra hafifliyor. Sen nasil oldun. Sizinkiler nasil. Hep babama bir şey olacak diye korkup kötüyü çağırma lütfen. 5 gün geçtiyse daha da kötü olmazlar insallah

Yapbozun renklerine göre çubukların renklerini gurupladık ben tek tek verdim çubukları o koydu sadece renklerin isimlerini söyledim bi pembe yapbozumuz yoktu onun yerine kırmızı kullandık
Anladimm canim. Öğrenebildi mi ne durumda. Bizimki ingilizceleriyle öğrendi artik renklerde sıkıntı yok şu ara hayvanlarin ingilizcesine takmış o konuda ilerlememiz lazim ama hiç zamanim yok

Lahana kavurması nedir ki afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel menü Allah kabul etsin
Lahana sarmasindan kalan parca lahanalari parmak genisliginde dograyip dondurucuya atıyorum

Bugün çıkardım tereyağ sogan pisirdim uzerine 2bardak su koydum kaynayinca 2tkabaklik doğranmış lahanayi icine koydum tuz bol biber az bulgurla suyunu cekene kadar pisiriyorum canım çok lezzetli oluyor

Bende kalan lahanalarla kendime dolma içi yapiyorum

9 Aralık Çarşamba

13.00
3 yk kısır
4 köfte
2 dilim peynir
1 büyük kase yeşil salata
3 hurma 3 erik

su: 2 lt
Spor: 30 dk leslie
Güzelmiş canım ellerine sağlık

Bugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen

Yineyineyeniden

Buraya gel canım
İlk sayfada takım kurallarimiz var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur seni tanıyalım
Merhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.

ADINIZ: Tülin
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82.5
HEDEF KİLONUZ: 72
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolarımla Mutsuzum Çünkü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.

ayy allahimm allah korumus
dedigin gibi sadaka ver canimq

hosgeldin canim ben ayse
27 yasindayim 1 kizim var
benim hedefe cok az kaldi
insallah sende burda hemen verirsin:)

Hoşgeldin Tülin,
Ben Niran, 37 yaşındayım
Azimli ve disiplinli olduktan sonra verilmeyecek kilo yok.
Aşağıdaki benzer konulardan menü sayfamıza gidebilirsin, orada da ilk sayfa ilk mesajda kurallar var, menüleri oraya yazıyoruz

Allah korumuş canım

Tontiskom cok hoşuma gitti yaa hoşgeldin aktif katılım sağlarsan bir birimizi daha iyi taniriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…