- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.001
Sürekli peslerindeyim zaten, ama bi anlık bir şey yaa. O esnada girmesem tutup cekse panikten ipi falan açamazdım boynundan. Çıkmaz kesinlikle. Ya ip atliycam dedi bir de yanimdaydiKaç gün aklından çıkmaz bu
Dikkat et canım, tehlikeli olabilecek şeyleri istese bile eline verme
Şükür rahatladım biraz olsun canım çok şükürCanımın içi ayniyim. Ara ara böbreğim tutuyor. Dayanilmaz bir ağrı sonra hafifliyor. Sen nasil oldun. Sizinkiler nasil. Hep babama bir şey olacak diye korkup kötüyü çağırma lütfen. 5 gün geçtiyse daha da kötü olmazlar insallah
ne Güzel ama eloş baya ilerde olacak olacak okula başladığındaAnladimm canim. Öğrenebildi mi ne durumda. Bizimki ingilizceleriyle öğrendi artik renklerde sıkıntı yok şu ara hayvanlarin ingilizcesine takmış o konuda ilerlememiz lazim ama hiç zamanim yok
Allah korumuş resmen Ela aman sadaka çıkarın kesinBugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Super olur valla yaHadi hayırlısı canım 6 ayın doldu herhalde ve yeniden motive isen seni şöyle listeye alalım ne dersin ?
Son zamanlarda cozuttum biraz kaptanimSen zaten çok güzel veriyordun canısı, diyetisyen desteğine ihtiyacın yok ki
62.7 geldim canim malesef artik evin içinde olduğumuz için devamlı koruyamıyorum kilomuAfiyet olsun
Afiyet olsun canım saatleri yazmayı unutmayalım
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus
Afiyet olsun su spor çok güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun lokum olmasaymis keşke
Allah kabul etsin
Afiyet olsun
Tostu ne kadar yedinafiyet olsun spor
Afiyet olsun suyu arttir canım
Sporlarinida puanlamayi unutma
Olmamis bu menüsporda yok
Afiyet olsun
Hadi hayirlisi olsun canım güncel kilon kaçtı
Aynenn şimdi söyledim eşime. Versin yarin mutlaka. Şu an da anaokulu kitaplarindan ilerliyoruz zaten. 10 a kadar saymayi da öğrendi. SiMdi sayıları tanimaya çalışıyoruz. Sayilar konusjnda çok geç ilerliyor. Bakalim.Şükür rahatladım biraz olsun canım çok şükür
ne Güzel ama eloş baya ilerde olacak olacak okula başladığında
Allah korumuş resmen Ela aman sadaka çıkarın kesin
O Zaman tartı bildirimini unutma canım artık fotoğraflı nick ve Tarih yazarak paylaşılıyor tabi listedekiler gibi menü yazıp yorumlamayı da unutma canımSuper olur valla ya
Teşekkürler hoşbuldum inşallahhosgeldin canim ben ayse
27 yasindayim 1 kizim var
benim hedefe cok az kaldi
insallah sende burda hemen verirsin:)
Ne guzel ya goruntu cok hoşGel beraber izleyelim hacıEki Görüntüle 2736048
Cok sukur cnm cok sevindim700 Gr almış doktor dördüncü ay için iyi dedi,sütüm bu ay ara ara çok azaldı korkuyordum ,doktor iyi deyince rahatladım
Hosgeldin canim diyetisyensizde yapabillirdin sn bence ama ekstra bir motivasyon olmus senin icin :)Selam canlar ben bugün diyete başladım diyet modundayim sonunda diyetisyenden online destek alıyorum 1 ay deneyeceğim insallah guzel veririmburalarda olmaya çalışacağım
Ayy tabi yeni baslayip birden fazla yapinca oyle oluyorrr yarn hissedersin :)Benim bütün vücut pertbirden cok yuklendim galiba
Hayirlisiyla olur insallah hersey cnm kolay gelsn cokiyi aksamlar kizlar
2 gundur aktif olamadim
kaynim icin isteme soz yapiyoruz
hazirliklarla ugrasiyoz
ee kv ye bukadar yakin olunca butun uslerin icinde buluyom kendimi
bos vakitdede sporumu yapiyorum
simdi kosu bandindayim
spor icin anca vakit buldum
Ayyy Allah korumus cnm ya gercktn bazen bi anlık ya iyiki iyiki girmissin ve gormussun. Bu arada oglan kiskaniyormu kardesni mesela araba olayında kasten mi attıBugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Merhaba cnm hosgeldin boyun uzun 72 cok iyi olur insallah kolaylikla versin burdaki motivasyon cok baska gercekten :) bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 17 aylık. Burda 2 kez mezun oldum 3 olcak insallah az kaldı :)Merhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.
ADINIZ: Tülin
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82.5
HEDEF KİLONUZ: 72
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolarımla Mutsuzum Çünkü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.
Allah korumuş canım dikkat et yanlız birakmaBugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.
Hoşbuldum teşekkür ediyorum. Memnun oldum. İki kez mezun olduktan sonra tekrar kilo aldınız merak ettimNe guzel ya goruntu cok hoş
Cok sukur cnm cok sevindim
Hosgeldin canim diyetisyensizde yapabillirdin sn bence ama ekstra bir motivasyon olmus senin icin :)
Ayy tabi yeni baslayip birden fazla yapinca oyle oluyorrr yarn hissedersin :)
Hayirlisiyla olur insallah hersey cnm kolay gelsn cok
Ayyy Allah korumus cnm ya gercktn bazen bi anlık ya iyiki iyiki girmissin ve gormussun. Bu arada oglan kiskaniyormu kardesni mesela araba olayında kasten mi attı
Merhaba cnm hosgeldin boyun uzun 72 cok iyi olur insallah kolaylikla versin burdaki motivasyon cok baska gercekten :) bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 17 aylık. Burda 2 kez mezun oldum 3 olcak insallah az kaldı :)
Hoşbuldum teşekkürler. Allah bağışlasın.Allah korumuş canım dikkat et yanlız birakma
Hoşgeldin canım aramıza
34yasinda 4.5yasinda bi kiz annesiyim
guzel canim afiyet olsun9aralık menüm
Sabah 10:30
Sahanda 1yumurta,kahvaltilik kırmızı biber 2yemek kaşığı,3zkeytin 2dilim tb ekmegi
15:00 sade kahve bi kare bitter çikolata
18:15
3kepce kadar lahana kavurması,bi kase yogurt
2salatalik turşu 1dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt
Spor 30dk yürüyüş 60pn
40dk leslie 120pn
Toplam 180pnPnrrr-12
guzel olmus canimMENUM:
Ac karnına 1 tane hurma
10:00 kahve, 1 dilm ekmek, 1 salam, 1kk peynir, 1yumurta, 1tk bal
13:00 1 bardak sut, 1muz, 3yk yulaf, 1ykchia, 2ceviz,tarcın
16:30 1 bardak protein süt
18:00 3 sarı kanat, 3 dilim patates, bol Salata
2.5lt su
Spor 30 dk leslie 90p
1100 hoplama 110
250 mekik 50 =toplam 250p
spor olsaydi sarmayi telafi ederdin canim9 aralık
09.00 mantar sote,1 dilim ekmek
13.00 ıspanak yemegi 10 kaşık
15.00 sütlü Türk kahvesi
18.00 yaprak sarma, adet sayamadım
21.00 1 mandalina yerim
Su:3 litre
Spor yok
guzel canim:)9 Aralik çarşamba
Sabah 09.00
1.5 h.yumurta
1Salatalik
3 ceviz
2 kaşık lor
Marul
Ara
Sütlü t.kahvesi
1 avuç yarisi k.cekirdegi
Öğle 12.30
2.5 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia
1 yeşil elma biztttt
Ara
Yeşil çay
5 badem 3 kayisi
Akşam 18.00
8 kaşık kabak yemeği
Su 3.5 olur
Spor
30 dk leslie 1000 ip 290pPnrrr-12
guzel olmus canim allah kabul etsinOruçluydum.
akşam 18.00
250 gr orman kebabı
250 gr kuru patlıcan yemeği
2-3 yk yoğurt
turp roka
2 kuru kayısı
1 avuç karışık kuruyemiş
kahve
1,5 lt su olur
sabahki lavas olmamis9 Aralık Çarşamba
Kahvaltı 11:30
1 tane lavaş
1 kk Beyaz peynir
1 küp şeker kadar tahin helvası
5 zeytin
2 kaşık yoğurt
Çay
Ara 15:00
Kahve ile 1 parça kayısı pestili
Akşam 16:00
1 kase mercimek çorbası
3 minik kuru dolma
2 kaşık yoğurt
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
tek ogun yaptigin icin guzel bence9 Aralık Çarşamba
13.00
3 yk kısır
4 köfte
2 dilim peynir
1 büyük kase yeşil salata
3 hurma 3 erik
su: 2 lt
Spor: 30 dk leslie
guzel canim:)09 Aralık Çarşamba
11:30
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim TB ekmeği
2 ceviz
4 zeytin
2 dilim hindi füme
Ara00 Yeşil elma ve 4 badem + kahve
19:00 Akşam Yemeği
Mercimek çorbası 1 kase
Taze fasülye yemeği (6-7 kaşık)
Yoğurt 1 kase (5-6 k)
1 but tavuk haşlama
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş 120 pPnrrr-12
insallah sagol:)olur insallah hersey cnm kolay gelsn cok
Ilkinde yeni evlenmistim baya kiloluydum uzerinede almistm 91leri gormustm 65le mezun oldm hamile kaldim 1 sene sonrasi yani 1 sene korumustm. Sonra 81 ile doguma gittim dogum sonrasi evde 75 ciktm aslinda o donem odem vs diye hizli gitti 70lere indim ama sut olsn vs diye yiyerk gene 75leri gordm sonra yine 66 dusup burda mezun oldm. Dikkat etmeyince direk 70leri gordm orda fixledim. Agustosta almanyaya gittim ailemin yanına ordan dondugumde 74 idim. Simdi 67leri gordm tekrar insallah 65de mezun olup bu defa koruycam. Salınca alması cok kolay cunkiHoşbuldum teşekkür ediyorum. Memnun oldum. İki kez mezun olduktan sonra tekrar kilo aldınız merak ettim
Sağol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Güzelmiş canım ellerine sağlık
Allah korumuş kuzum ya geçmiş olsunBugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Sağol canımguzel canim afiyet olsun
guzel olmus canim
spor olsaydi sarmayi telafi ederdin canim
ama son 2 gun kala olmamis
guzel canim:)
guzel olmus canim allah kabul etsin
sabahki lavas olmamis
askasmki dolmada tarti oncesi olmasaymis keske
tek ogun yaptigin icin guzel bence
guzel canim:)
insallah sagol:)
Tmm cozutsan bile özüne dönersin.Son zamanlarda cozuttum biraz kaptanim
Tatlı telaşlar var desene hayırlı olsun inşallah aiyi aksamlar kizlar
2 gundur aktif olamadim
kaynim icin isteme soz yapiyoruz
hazirliklarla ugrasiyoz
ee kv ye bukadar yakin olunca butun uslerin icinde buluyom kendimi
bos vakitdede sporumu yapiyorum
simdi kosu bandindayim
spor icin anca vakit buldum
Ela canım nasıl korkmuşsundur.Allah korumuş .Sadaka vermeniz iyi olur tabi.Çocuk işte hayal dünyasında yaşıyorlar.Geçmiş olsun.Bugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Hoşgeldin Tülin ben Asude 37 yaşındayım bence gelmekle çok iyi ettin müthiş bir motivasyon var buradaMerhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.
Ben de alıp alıp verdim ama bu sefer kararlıyım son olacak bu ruhen ve bedenen acı çekiyorum her diyette resmenIlkinde yeni evlenmistim baya kiloluydum uzerinede almistm 91leri gormustm 65le mezun oldm hamile kaldim 1 sene sonrasi yani 1 sene korumustm. Sonra 81 ile doguma gittim dogum sonrasi evde 75 ciktm aslinda o donem odem vs diye hizli gitti 70lere indim ama sut olsn vs diye yiyerk gene 75leri gordm sonra yine 66 dusup burda mezun oldm. Dikkat etmeyince direk 70leri gordm orda fixledim. Agustosta almanyaya gittim ailemin yanına ordan dondugumde 74 idim. Simdi 67leri gordm tekrar insallah 65de mezun olup bu defa koruycam. Salınca alması cok kolay cunki
canım bence çok 3 dilim kekcuma kaçamakları konusunda resmen nefsimle mücadele ediyorum.Yani bir kaçamak kesmiyor beni sabah kahvaltısında ve akşam tatlısı olarak yapmak istiyorum hep.Dün bir arkadaşım geldi ıslak kek, poğaça , kısır yaptım .ben sadece çay içtim.ama aklım kekte kaldı.cuma beni 1 dilim kesmez 3 dilim düşünüyorumçok mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?