Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizcem uyuyor hala niye erkenden kalkiyorum acaba diye düşünürken aslında sabahin sessizligini seviyorum balkona çıkıp etrafı izlemek hoşuma gidiyor...
Gökyüzünü,uçan kuşları, esen rüzgârı
Bende sabah erken kalkamiyorum ama gecenin sessizligini seviyorum bende. Su siralar 2 den once uyuyamiyorum.
Yanlizlik guzel sey yavv
Ben de kahve yapmaya yeltendim niyetli olduğum aklıma geldi
Ahh kiyamam aksama guzel bi kahvalti hazirlasydin kendine
Yine Norm fazlasıyım (4. Kez) ve bu defa hiç üzülmedim müdürden kurtulabilirim böylelikle
Ne oldugunu anlamadim ama galiba iyi bisey
iyi aksamlar kizlar
2 gundur aktif olamadim
kaynim icin isteme soz yapiyoruz
hazirliklarla ugrasiyoz
ee kv ye bukadar yakin olunca butun uslerin icinde buluyom kendimi
bos vakitdede sporumu yapiyorum
simdi kosu bandindayim
spor icin anca vakit buldum
Hayirli olsun allah kolaylik versin canim.
Sen tasinacakmisin kv yanindan. Yeni gelinmi oturacak kv nin yanina
Oyy allah korumus ela.
Ayy bende feci panik olurdum sanirim.
Cocuklari saniye bis birakmaya gelmiyor.
Hosgeldin tulin ins hedefledigin kiloya kisa zamanda ulasirsin. Ben de hatice 29 yasindayim kiko vermekle ugrasiyorum. Ama takimin motivasyinu sahane sik gelir kaynasirsan kopamazsin ve kiloda verirsin
Sade ve sadece kek olacaksa kacamagin olabilir sanki. Ama gunun geri kalanini hafif gecirmen lazim
Tabi ertesi gunude. Simdi bunlara deger dersen 3 dlm bence yiyebilirsin canim
Beni de bir dilim kesmez

Günaydın kızlaaaaaaar alintılarım var ama üşeniyorum
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı ya komşu aramış kendisi çok hayvan sever kedi besliyor evinde falan beni hiç alakadar etmez evinde naptigi ama son zamanlarda sürekli apartman içinde görüyoruz sırnaşık oluyor kediler eşimde bende sevmiyoruz hani dokunamayiz evde sevmeyiz kılı tüyü derken bizim kapı önündeki ayaklabiliğın içine girmiş yatmış ben çıkaracam kapıyı aniden açarsan saldırır korkmayın diyor çıldırmamak elde değil dedim biz çok sıkıntı oluyor iki çocukla evden çıkmaya çalışıyorum o eve girmeye çalışıyor falan hiç umurunda değil olan sinirim tepeme çıktı laftan sözden de anlamıyorlar esimi aradım dedim bunlar ne laftan anlayacak ne sözden kapalı ayakkabılık alalım iyisi dedi yokta ben niye bı çare arıyorum onlardan tık yok hayret bişey

Sağol canım biri olur derse hemen gömülebilirim zaten bana şundan lazım

Ev kedisi apartmanda mı dolaşıyor?Benim komşumda besliyor ama kediyi hep camda görüyorum.bazen dışarı çıkarıyor kendisi.Haklısın ben de çok korkuyorum.Hatta bazı hayvansever arkadaşlarım anlam veremiyor bir korkuya ama ne yapayım hareket eden herşeyden korkuyorum

Keyfince dışarı cikiyo geri eve alıyorlar cnm geçen biz asansöre bindik biz aşağı inene kadar o da apartmanın dış kapısına gelmiş bizim açmamızı bekliyor açınca çıktı uzaktan çok sevimliler bazıları cidden ama yok dokunmak falan bana göre değil tiksiniyorum elimizde değil

Kızlar tartım bozuldu galiba . sürekli değişik rakamlar çıkıyor.Doğru tartıyor mu diye 5 litrelik su şişesi ölçtüm onda sıkıntı yok.ama beni 71.9,70.0,69.2(keşke gerçek olsaydı)hatta 6 kilo ölçtü bir seferinde.
Komşumdan baskülünü istedim onunkinin de pili bitmiş .Şimdi çarşıya gidip pil alacağım belki pil ile ilgili bir sorun vardır Yarına düzelmezse ya

Kızlar menulere baktım eksik menüler var
denizbenimadim canım sen hiç paylasmamissin ne yedin ne ictin deyiver
Valla daha bugün İyiz çok şükür. Aşırı kaçamak falan yapmadım. Ama düzenli de beslenmedim. Ne bulsam onu yedim açıkçası. Menü paylaşmaya da üşendim. Günlük ne yediğimi unuttum desem abartı olur mu
Ay kızım gece uyandı. Oturma odasına gittik. Engelleri falan kaldırmıştım sabah süpürtürüm diye. Uyuya kalmışım. Tüm kitapları indirmiş. Allahtan üstüne devrilmemiş. Çok tehlikeli bu dönemler Allahım hepimizin evladını korusun
Hoşgeldin Tülincim
Ben Deniz.13. Yılını çalışan bir Fen Bilimleri öğretmeniyim. 36 yaşındayım. Nerdeyse 1 yaşında olacak bir kızım var. Umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Şanslısın boyun uzun burda çoğumuz Hobbit gibi 160 ız
hosgeldin canim ben ayse
27 yasindayim 1 kizim var
benim hedefe cok az kaldi
insallah sende burda hemen verirsin:)
Kız ben senin adını Medine sanıyordum
Bi de söz falan çok heyecanlı ya keşke kız kardeşlerim de evlense
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Uykusuzluk inanılmaz yoruyor ve yıpratıyor canım. Hele bir de çalışan anneysen
Kız ev kedisinin ne işi var ayakkabılıkta komşuların baya pis insanlar sanırım

Kız ev kedisinin ne işi var ayakkabılıkta komşuların baya pis insanlar sanırım
Cnm tamamen ev kedisi değil zaten o kediler bahçede apartmanda dolaşır keyfine göre eve de alıyorlar birakiyolar da naptiklari belli değil amann değişikler vala birazdan ayakkabılık takı bütün ayakkabıları alıp yikanacaklari yıkayıp yikanmayanlari silecem mecbur

sorma kuzum yaa inanılmaz asabileştim
eşim bile -ki kendisi evin en asabisi olur- bu ara çok bağırır oldun, ayyy niye acaba
perişan vaziyetteyim yaa artık gece uyanmalarına bişe demiyorum ama uyanıp da 2 saat 3 saat ayakta durmak nedir ay

Ne bileyim hayvan beslemek güzel de eve alınan hayvanın temiz olması lazım

Düşün ben 5 aydır aynı durumdayım. Geçen anlattım ya oturup uzun uzun ağladım diye

Düşün ben 5 aydır aynı durumdayım. Geçen anlattım ya oturup uzun uzun ağladım diye
benimki de epeydir böyle yaa, yanıma alıp uyuyunca ehhh işte fena değil ama bu seferde onu gören büyük kızım da yanıma geliyor uyumak için bu sefer bi yatakta üç kişi bana gelenler geliyor yine uyuyamıyorum
ayyyyyy imdaaaatttttt
bi de ben ağlasam vallahi

Allah senin de yardımcın olsun kaderdaşım

Günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum. Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum bu sıcak karşılama için.
hoşgeldin canım sağlıklı kilo vermeler dilerim
ben yasemin 36 yaşındayım, Allah bağışlarsa 2 tane kızım var biri 7 yaşında biri de neredeyse 2

Ahh kiyamam aksama guzel bi kahvalti hazirlasydin kendine
İftarı yapıp sofrayı bulaşıkları kaldırdıktan sonra ilk iş kahve yapıyorum sonra da çay
Ne oldugunu anlamadim ama galiba iyi bisey
İyi bir şey olabilirdi olmadı
Eltimin kedi fobisi var oğlunu yeni doğurduğu zaman aşıya götürecek çocuğu bebek arabası depoda onu almaya iniyor bebek arabasının üstünü bi açıyor içinde kedi doğum yapmış içinde bir sürü kedi kucağında bebekle düşüp bayılıyor korkudan ev kedisi evde olur ne bileyim
Pildendir canım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…