- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.041
Ayyy cnm Allah korumuş Rabb'im esirgesin ikisi de küçük bı dk boş bırakmaya gelmzBugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güyakızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllahMerhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.
ADINIZ: Tülin
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82.5
HEDEF KİLONUZ: 72
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolarımla Mutsuzum Çünkü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.
Erken kapattım cnm ondan sıkıntı olmaz diye düşündümsabahki lavas olmamis
askasmki dolmada tarti oncesi olmasaymis keske
Kek dışında çok çok hafif gecirirsen olabilir cnm bence kalori sayKızlar bu cuma kaçamakları konusunda resmen nefsimle mücadele ediyorum.Yani bir kaçamak kesmiyor beni sabah kahvaltısında ve akşam tatlısı olarak yapmak istiyorum hep.Dün bir arkadaşım geldi ıslak kek, poğaça , kısır yaptım .ben sadece çay içtim.ama aklım kekte kaldı.cuma beni 1 dilim kesmez 3 dilim düşünüyorumçok mu sizce?
AynenNe bileyim hayvan beslemek güzel de eve alınan hayvanın temiz olması lazım
Cnm ben kızımda kullandığım bebek arabası vardi Bodrum'da oğluma yeni aldım pusetli olanlardan duruyordu aşağıda sağlamdı da kızımın küçükluk kıyafetlerini bisikleti arabasını verelim dedik bı baktık her yer tüy apartmanın kapısı açık durmaz gireceği başka b yer yok bu komşumun kedileri inmiş sanırım bı ara baya vardı çocukları da alıyor apartmana tertemiz araba mahfolmus sinir olmuştuk eşimle değişik insanlar valla laftan anlamayan cinslerdenEltimin kedi fobisi var oğlunu yeni doğurduğu zaman aşıya götürecek çocuğu bebek arabası depoda onu almaya iniyor bebek arabasının üstünü bi açıyor içinde kedi doğum yapmış içinde bir sürü kedi kucağında bebekle düşüp bayılıyor korkudan ev kedisi evde olur ne bileyim
Bende bunlardan istiyorum bklm resim de bunu diyordu sanırım bklm hallederim diyordu bugün dediğin gibi çok kullanışlı bunlar bence deŞunlar çok iyiFit mutlu anne duvara monte,metalEki Görüntüle 2736730 bir de dikey koyduğun için ayakkabıları fazla eni de yok koridoru da daraltmıyor ben şoktan mobilya olandan almıştım şimdi olsa bu tarz bir şey alırım