Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy cnm Allah korumuş Rabb'im esirgesin ikisi de küçük bı dk boş bırakmaya gelmz
Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah
sabahki lavas olmamis
askasmki dolmada tarti oncesi olmasaymis keske
Erken kapattım cnm ondan sıkıntı olmaz diye düşündüm
Kek dışında çok çok hafif gecirirsen olabilir cnm bence kalori say
Ne bileyim hayvan beslemek güzel de eve alınan hayvanın temiz olması lazım
Aynen
Cnm ben kızımda kullandığım bebek arabası vardi Bodrum'da oğluma yeni aldım pusetli olanlardan duruyordu aşağıda sağlamdı da kızımın küçükluk kıyafetlerini bisikleti arabasını verelim dedik bı baktık her yer tüy apartmanın kapısı açık durmaz gireceği başka b yer yok bu komşumun kedileri inmiş sanırım bı ara baya vardı çocukları da alıyor apartmana tertemiz araba mahfolmus sinir olmuştuk eşimle değişik insanlar valla laftan anlamayan cinslerden
Bende bunlardan istiyorum bklm resim de bunu diyordu sanırım bklm hallederim diyordu bugün dediğin gibi çok kullanışlı bunlar bence de

Ya çok sinir bozucu hakikaten hayvan da çocuk gibi sorumluluğunu alamayacaksan sahiplenmemek lazım

narinal

Buraya gel canım
İlk sayfada takım kurallarimiz var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur seni tanıyalım
kuralları okudum uygulamaya çalışırım büyük ölçüde yaparım ancak tanıtım formunu dolduramadım çok acemiyim. mesajla göndersem olur mu?

Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Sütte baya tok tutuyor asljnda süt mu icseydin cnm Allah kabul etsin kolaylaştırsn insAllah
Benik büyük kızda kedi istiyor bugünlerde, hergün satılık kedi ilanlarına bakıp bize ağlaya ağlaya yalvarıyor.
Kediyi severim ama evde değil :))
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ayy çok sıkıntı

ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)

Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım ideal kilona ulaşırsın sağlıkla yenide hamile kalorsinz insAllah

Benik büyük kızda kedi istiyor bugünlerde, hergün satılık kedi ilanlarına bakıp bize ağlaya ağlaya yalvarıyor.
Kediyi severim ama evde değil :))
Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok tüy döküyor ya. Kedisi olan 2 arkadaşıma yemeğe gittim. İkisinde de yemeğimden kedi kılı çıktı

Amin kuzum naptınsa hemen işportacı gelmiş takıma
Ay ne korkunç bi travma

Ya çok sinir bozucu hakikaten hayvan da çocuk gibi sorumluluğunu alamayacaksan sahiplenmemek lazım
Kesinlikle katılıyorum
Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Hata etmişsin canım. Trabzon hurmasında vitamin mineral karbonhidrat var genelde. Tok tutmaz ki 2 yumurta domates salatalık yemeni tavsiye ederim
Hatun sinir olmalık olduğunun farkındabundan sonra Nevra ya şişko diyelim siniri bozulsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ama boyum kısa zayıf durmuyorum zaten. :))

aman ne bileyim yazmamla damlaması bir olmuş
hayır bi de çocuğuma öneri yapıyor, bilmediğim şeyi çocuğuma içirecek kadar şuursuz mu duruyorum ay oradan

hoşgeldiniz veririsiniz inşallah ben Betül memnun oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…