- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.061
Niran genelde saat başı alarm kurun ve bir bardak suyu yudum yudum için der canımson günlerde kendime su içiremiyorum ne yapabilirim
Su içmezsen boşuna diyet yapmış olursun ama canım, saat başlarına alarm kur, 1'er bardak içson günlerde kendime su içiremiyorum ne yapabilirim
Hoşgeldin Nevra,ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
En güzel zamanlar tutmak için diye düşündüm, niyeti çevirmezsem yolun sonu Ramazan BayramıAllah kabul etsin kuzum
borçlarımı ben de bitirebilsem bi keşke
hadi inşallah kuzumEn güzel zamanlar tutmak için diye düşündüm, niyeti çevirmezsem yolun sonu Ramazan Bayramı
Dayanamam zaten ben tiksinirim canım, birde alerjik astımım var zaten, canıma kastım mı var, bahçeli bir ev olursa bahçede bakarız ama o zamana kadar da kızlar evde olmazÇok tüy döküyor ya. Kedisi olan 2 arkadaşıma yemeğe gittim. İkisinde de yemeğimden kedi kılı çıktı
Açıktıracağını tahmin ettim ama çiğ beslenmek istedim canım.Hata etmişsin canım. Trabzon hurmasında vitamin mineral karbonhidrat var genelde. Tok tutmaz ki2 yumurta domates salatalık yemeni tavsiye
İyi tanımışsın beniNiran genelde saat başı alarm kurun ve bir bardak suyu yudum yudum için der canım
Hadi Allah kabul etsin o zamanAçıktıracağını tahmin ettim ama çiğ beslenmek istedim canım.
Yapabilsem çiğ beslenme diyeti yapacağım da henüz o irade yok bende
Zehra ile bana eşlik et canımhadi inşallah kuzum
ben de niyet etsem bi aslında hazır günler kısayken hava da soğukken ödesem borçlarımı
Bende bugün derste fena oldum, Allah'tan 3 saat idiHadi Allah kabul etsin o zaman
Ben oruçluyken okuldaysam perişan oluyorum
Faranjit var bende de. Bi şey içmeyince boğazım mahvoluyor ya
sagol canim oyle:)Tatlı telaşlar var desene hayırlı olsun inşallah
1 tane yetiyo 2.dilimi yersem bi kac gunum heba olacak diye dusunKızlar bu cuma kaçamakları konusunda resmen nefsimle mücadele ediyorum.Yani bir kaçamak kesmiyor beni sabah kahvaltısında ve akşam tatlısı olarak yapmak istiyorum hep.Dün bir arkadaşım geldi ıslak kek, poğaça , kısır yaptım .ben sadece çay içtim.ama aklım kekte kaldı.cuma beni 1 dilim kesmez 3 dilim düşünüyorumçok mu sizce?
allah sabir versin yaa gece uykusuzlugu cok kotugünaydın kızlar
bugün sabah 02.30dan beri ayaktayım
gözlerim yanıyor uykusuzluktan
anlamıyorum niye böyle uykuları ufak kızımın
öğlen de çok uyumuyor
artık zombiye döndüm iyice, sinirlerim çok hırpalandı en ufak bişeye cozluyorum
ve düne göre artıdayım acaba uykusuzluk mu yapmıştır
normalde biz seneye tasincaktik ama kizimin okulu olmadi oyuzden 1 sene daha kalicazHayirli olsun allah kolaylik versin canim.
Sen tasinacakmisin kv yanindan. Yeni gelinmi oturacak kv nin yanina
gecen youtube da video gormustum kedilerin sirri diyeGünaydın kızlaaaaaaaralintılarım var ama üşeniyorum
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı ya komşu aramış kendisi çok hayvan sever kedi besliyor evinde falan beni hiç alakadar etmez evinde naptigi ama son zamanlarda sürekli apartman içinde görüyoruz sırnaşık oluyor kediler eşimde bende sevmiyoruz hani dokunamayiz evde sevmeyiz kılı tüyü derken bizim kapı önündeki ayaklabiliğın içine girmiş yatmış ben çıkaracam kapıyı aniden açarsan saldırır korkmayın diyor çıldırmamak elde değil dedim biz çok sıkıntı oluyor iki çocukla evden çıkmaya çalışıyorum o eve girmeye çalışıyor falan hiç umurunda değil olan sinirim tepeme çıktı laftan sözden de anlamıyorlaresimi aradım dedim bunlar ne laftan anlayacak ne sözden kapalı ayakkabılık alalım iyisi dedi yokta ben niye bı çare arıyorum onlardan tık yok hayret bişey
cuma tarti oncesi iyi olmamisKızlar tartım bozuldu galiba . sürekli değişik rakamlar çıkıyor.Doğru tartıyor mu diye 5 litrelik su şişesi ölçtüm onda sıkıntı yok.ama beni 71.9,70.0,69.2(keşke gerçek olsaydı)hatta 6 kilo ölçtü bir seferinde.
Komşumdan baskülünü istedim onunkinin de pili bitmiş .Şimdi çarşıya gidip pil alacağım belki pil ile ilgili bir sorun vardır Yarına düzelmezse ya
yok yokKız ben senin adını Medine sanıyordum
Bi de söz falan çok heyecanlı ya keşke kız kardeşlerim de evlense
benim ayakkabilikta boyle cok kullanisliŞunlar çok iyi @bi prenses annesi duvara monte,metalEki Görüntüle 2736730 bir de dikey koyduğun için ayakkabıları fazla eni de yok koridoru da daraltmıyor ben şoktan mobilya olandan almıştım şimdi olsa bu tarz bir şey alırım
ben dun aksam ki yedigimle tutuyorumSahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayimADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
ay tiksinmissindirÇok tüy döküyor ya. Kedisi olan 2 arkadaşıma yemeğe gittim. İkisinde de yemeğimden kedi kılı çıktı
tavuklu salata yapicam canim:)Cumadan önce ki son düzlük kizlarmenülerde neler var bem bugün iki oöğün yapip 4 gibi balikla kapatmayi düşünüyorum
çok teşekkür ederim inşallah veririmHoşgeldin Nevra,
163 boy Türk kadını standartlarının üstünde kısa değilsin
Kilon da fazla değil aslında ama diyete niyet ettiysen bozmayalım niyetini :))
2-3 kiloyu 2-3 haftada verirsin zaten, yeterki buradan kopma
çok memnun oldum afiyet olsun :)sagol canim oyle:)
1 tane yetiyo 2.dilimi yersem bi kac gunum heba olacak diye dusun
allah sabir versin yaa gece uykusuzlugu cok kotu
ben 3 gun ust uste uyyamazsam migren tutuyo hemen
normalde biz seneye tasincaktik ama kizimin okulu olmadi oyuzden 1 sene daha kalicaz
biz cikmis olsaydik kaynim oturcakti burda ama olmadi
kv uzuldu ama caktirmiyo
azda diger gelin alissin yanimda dursunda diyordur
gecen youtube da video gormustum kedilerin sirri diye
cok enteresan gelmisti
ama evde felan bende sevmiyorum
cuma tarti oncesi iyi olmamis
insallah hallolur canim
yok yok
valla ne biliyim.o kadar heycanli degilim
benim ayakkabilikta boyle cok kullanisli
ben dun aksam ki yedigimle tutuyorum
sadece ilacla birlikte su icip.yattiim
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim
1kizim var 6 yasinda
insallah istedigin kiloya dusersin:)
ay tiksinmissindir
ben bidaha bisey yiyemezdim.orda heralde
tavuklu salata yapicam canim:)
edeyim kuzum yaaZehra ile bana eşlik et canım
amin kuzumm, zombiye döndüm zaten hiçbişe yapamaz oldum ne okuduğum kitaptan bişe anlıyorum ne çalıştığım iştensagol canim oyle:)
1 tane yetiyo 2.dilimi yersem bi kac gunum heba olacak diye dusun
allah sabir versin yaa gece uykusuzlugu cok kotu
ben 3 gun ust uste uyyamazsam migren tutuyo hemen
normalde biz seneye tasincaktik ama kizimin okulu olmadi oyuzden 1 sene daha kalicaz
biz cikmis olsaydik kaynim oturcakti burda ama olmadi
kv uzuldu ama caktirmiyo
azda diger gelin alissin yanimda dursunda diyordur
gecen youtube da video gormustum kedilerin sirri diye
cok enteresan gelmisti
ama evde felan bende sevmiyorum
cuma tarti oncesi iyi olmamis
insallah hallolur canim
yok yok
valla ne biliyim.o kadar heycanli degilim
benim ayakkabilikta boyle cok kullanisli
ben dun aksam ki yedigimle tutuyorum
sadece ilacla birlikte su icip.yattiim
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim
1kizim var 6 yasinda
insallah istedigin kiloya dusersin:)
ay tiksinmissindir
ben bidaha bisey yiyemezdim.orda heralde
tavuklu salata yapicam canim:)
hurma susatır diye biliyorum. çok fazla kalorili de değildir sanırımson günlerde kendime su içiremiyorum ne yapabilirim
Sahurda çok yemeyeceksen geçte tartılabilirsinedeyim kuzum yaa
yarın sabah niyet edip tutayım
ama sabah çok erken tartılırım o zaman mecbur di mi?
ben sahursuz yapıyorum canım aslında ama sıkıntı akşam eve geç gidiyorum tartıyı kaçırırımSahurda çok yemeyeceksen geçte tartılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?