- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.081
Neymiş ki sırrıgecen youtube da video gormustum kedilerin sirri diye
cok enteresan gelmisti
ama evde felan bende sevmiyorum
Sabah tartıl o zaman canım, erken olması önemli değil, her zaman sabah tartılacaksın nasılsaben sahursuz yapıyorum canım aslında ama sıkıntı akşam eve geç gidiyorum tartıyı kaçırırım
tamamdır canımSabah tartıl o zaman canım, erken olması önemli değil, her zaman sabah tartılacaksın nasılsa
Allah’a şükür iyiler canım evde atlatıyorlarU UcanSupurge canim.sizinkuler nasillar toparlailarmi biraz
Aynen aşırı yoğun bir gündü .Oruca niyetlenmediğime pişman oldum 4 e kadar bişey yiyemedim bari akşamı bekleyeyim de tek öğün yapayım bugünBugün yoğun geçti market alışverişni yaptım
yarinda pazar var
birazdan aksam yemeği yiyeceğim çorba yoğurt
Canım menüleri alt tarafta da bulunanBugün ilk menümü paylaşıyorum. Hergün saat 5-6 gibi yeme işini bırakacağım o yüzden erken paylaşıyorum.
Kahvaltım
1 dilim ekmek 1 yumurta 10 zeytin 1 dilim peynir
Öğle
1 dilim ekmek 1 porsiyon kıymalı karnabahar
Ara öğün
5 adet ceviz ve bir avuç çekirdek
Akşam
İki dilim ekmekle kaşarlı tost, muz ve mandalina
Su şu ana kadar 1.5 litre
Spor yaptığın zaman menü ve spor sayfasının ilk sayfasında puanlamalar var puanını hesaplayıp yine oraya yazabilirsin canım 9.Takım Menü ve Spor ListeleriSporumu henüz yapmadım. Gece yürüyüşlerini sevdiğim için yasak başlamadan önce yürüyüşe çıkacağım
Tamam teşekkürlerCanım menüleri alt tarafta da bulunan
9.Takım Menü ve Spor Listeleri sayfasına yazıyoruz
Spor yaptığın zaman menü ve spor sayfasının ilk sayfasında puanlamalar var puanını hesaplayıp yine oraya yazabilirsin canım 9.Takım Menü ve Spor Listeleri
Eki Görüntüle 2736938
Bügün ilk defa yapacaksan çok ağır yapma o zaman canımKızlar tartı öncesi spor yapsam mı yapmasam mı
Şişlik olur mu sabaha
Bugün iyileşmiş gibi artık şükür teşekkür ederim canımŞükür tartım kendine geldi pilde sıkıntı varmış.Tüm ev ahalisini 3 er 5er tarttım
Asayaiş berkemal
denizbenimadim kızın nasıl oldu canım iyileşti mi biraz?
E evseem su benimde aşırı zorlandığım bir konu ama bırak kiloyu susuzluktan hastalıklar çıktı.o o yüzden zorluyorum kendimi.Play Store'dan su uygulamalarını indirebilirsin ya da 1 litrelik bir şişeyi yanından ayırma onu 3 kere bitireceğim diye hedef koy.Bardak bardak içince olmuyor
Çok şükür tekrarı olmasın inşallahBugün iyileşmiş gibi artık şükür teşekkür ederim canım
insanlara iyi enerji veriyomusNeymiş ki sırrıaynen bende öyle
ben yaptim bugundeKızlar tartı öncesi spor yapsam mı yapmasam mı
Şişlik olur mu sabaha
İki gündür yapıyorum canım yeni sayılırım bilemedimBügün ilk defa yapacaksan çok ağır yapma o zaman canım
Benim gibi bünyeyi 1000 iple zorlama
ama kuzum sen epeydir yapıyorsun vücudun alışmıştırgirunmeyen varliklari goruyorlarmis
ilk yaratilan hayvanlardan biriymis
peygamber efendimizde kedi beslemis
aklimda kalanlar bunlar canim
ben yaptim bugunde
Yarım saat Leslie çok zorlamaz herhaldeİki gündür yapıyorum canım yeni sayılırım bilemedim
Hoşgeldin canım ben ayşe , 36 yasındayım,1 kızım var 6 aylık ,güzel kilolar verirsin inşGünaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum. Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum bu sıcak karşılama için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?