- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.121
Ama bu cok adaletsiz gercekten uzuluyor bu duruma. Bende isterim sarma dolma yiyeyim de tartıya son 2 gun bize ayıp oluyor sankiSarmaları saymamak adetten oldu galiba :))
Sağlık olsun canım borçlarını tutarsın en azındanBugünkü iftar yemeğinden sonra kendimden ümidi kestimsizde umudu kesin
HaklısınızAma bu cok adaletsiz gercekten uzuluyor bu duruma. Bende isterim sarma dolma yiyeyim de tartıya son 2 gun bize ayıp oluyor sanki
Insallah cnm bende ayni dusunuyorm kiloyu verdm tamam kafası cok yanls ozmn eski yeme aliskanligina donup kilo aliniyor o yuzden ben mezun olduktan sonra 2 kilo dha vereym ama uzun solukta diyerekten ayni modda belki biraz dha hafif devam etmek istiyorm Allah nasip ederseTatlı telaşlar var desene hayırlı olsun inşallah a
Ela canım nasıl korkmuşsundur.Allah korumuş .Sadaka vermeniz iyi olur tabi.Çocuk işte hayal dünyasında yaşıyorlar.Geçmiş olsun.
Hoşgeldin Tülin ben Asude 37 yaşındayım bence gelmekle çok iyi ettin müthiş bir motivasyon var burada
Ben de alıp alıp verdim ama bu sefer kararlıyım son olacak bu ruhen ve bedenen acı çekiyorum her diyette resmenZaten midem de küçülür 58-59 olunca diye tahmin ediyorum
Saygisizlik olmus biraz sonucta apartmanda yasiyors herkezi dusunmek zorunda, ki kediler cisi gelse ayakabbılarad aiseyebillir.Günaydın kızlaaaaaaaralintılarım var ama üşeniyorum
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı ya komşu aramış kendisi çok hayvan sever kedi besliyor evinde falan beni hiç alakadar etmez evinde naptigi ama son zamanlarda sürekli apartman içinde görüyoruz sırnaşık oluyor kediler eşimde bende sevmiyoruz hani dokunamayiz evde sevmeyiz kılı tüyü derken bizim kapı önündeki ayaklabiliğın içine girmiş yatmış ben çıkaracam kapıyı aniden açarsan saldırır korkmayın diyor çıldırmamak elde değil dedim biz çok sıkıntı oluyor iki çocukla evden çıkmaya çalışıyorum o eve girmeye çalışıyor falan hiç umurunda değil olan sinirim tepeme çıktı laftan sözden de anlamıyorlaresimi aradım dedim bunlar ne laftan anlayacak ne sözden kapalı ayakkabılık alalım iyisi dedi yokta ben niye bı çare arıyorum onlardan tık yok hayret bişey
Sonunda duzelms pildenmis sevindm cnm yoksa buyuk sorundu cuma tartisi icinKızlar tartım bozuldu galiba . sürekli değişik rakamlar çıkıyor.Doğru tartıyor mu diye 5 litrelik su şişesi ölçtüm onda sıkıntı yok.ama beni 71.9,70.0,69.2(keşke gerçek olsaydı)hatta 6 kilo ölçtü bir seferinde.
Komşumdan baskülünü istedim onunkinin de pili bitmiş .Şimdi çarşıya gidip pil alacağım belki pil ile ilgili bir sorun vardır Yarına düzelmezse ya
Baya az yemissin cnm ve protein olsa enazindan tok tutardı diye dusundumSahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Hosgeldn cnm Allah nasip eder bi kardesi olur insallah :) fazla kilon yok zatenADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
NirannnnnBugünkü iftar yemeğinden sonra kendimden ümidi kestimsizde umudu kesin
Başı çekene ceza verilir haberin olsun :))Kim ki aceppp
Yaniii aklımd yarin guzel eksi gelmesinler yerden yereee vurucamHaklısınız
Saymadan yiyenleri ve Çarşamba Perşembe günü menülerine dikkat etmeyenleri çivili sopa sevebilirsiniz
SanmamNeden ki kilo mu aldın yogsammmm
Hakkındır :))Yaniii aklımd yarin guzel eksi gelmesinler yerden yereee vurucam
Oruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.Nirannnnn
Olan olmus bosver, 1 kere yedik diye vazgecseydik buralara gelebillitmiydik. Yarin yeni bir baslangic yaparsn olur biter. Hem senin canin sıkkın ondan yedin yoksa yemezdin bence, oruc tutmak yaramıyor demissin ya ona inanmiyorum
Kaldığın yerden devam et canımOh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
Ilk gun du ya belki o yuzden zorlamistir cnm insallah yarin cok daha iyi olur. Bu arada tartildinmiOruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.
Normalde tek öğün yapsam o kadar yemem
Yarın da deneyeyim
Olsunn baslangic alisma de pes etme battı balık yan gider cok yanlış oluyor bu durumda cunkiOh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
Medine66 ve hadikonuşalım tutturabilirlerse belki onlar bi de pınarın yakınYarın mezunumuz var mı acaba
Tartılmadım canımgun du ya belki o yuzden zorlamistir cnm insallah yarin cok daha iyi olur. Bu arada tartildinmi
Pınarı 63 'den bırakmaya niyetim yok :))Medine66 ve hadikonuşalım tutturabilirlerse belki onlar bi de pınarın yakın
Benim bu hafta olmaz ama 1-2 haftaya insallahhMedine66 ve hadikonuşalım tutturabilirlerse belki onlar bi de pınarın yakın
Aslında mantıkli ama hic gormedm cesaret edemiyorummPınarı 63 'den bırakmaya niyetim yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?