Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama bu cok adaletsiz gercekten uzuluyor bu duruma. Bende isterim sarma dolma yiyeyim de tartıya son 2 gun bize ayıp oluyor sanki
Haklısınız
Saymadan yiyenleri ve Çarşamba Perşembe günü menülerine dikkat etmeyenleri çivili sopa sevebilirsiniz

Insallah cnm bende ayni dusunuyorm kiloyu verdm tamam kafası cok yanls ozmn eski yeme aliskanligina donup kilo aliniyor o yuzden ben mezun olduktan sonra 2 kilo dha vereym ama uzun solukta diyerekten ayni modda belki biraz dha hafif devam etmek istiyorm Allah nasip ederse
Saygisizlik olmus biraz sonucta apartmanda yasiyors herkezi dusunmek zorunda, ki kediler cisi gelse ayakabbılarad aiseyebillir.
Normalde cok severm annemler besliyor bende 4 sene beraber yasadm ama bizimkiler disari cikmiyor hep evde oteki turlusu mantikli gelmiyor bana
Sonunda duzelms pildenmis sevindm cnm yoksa buyuk sorundu cuma tartisi icin
Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Baya az yemissin cnm ve protein olsa enazindan tok tutardı diye dusundum
Hosgeldn cnm Allah nasip eder bi kardesi olur insallah :) fazla kilon yok zaten
Bende pınar bi oglum var 17 aylik zamanla dha cok kaynasiriz insallh
Bugünkü iftar yemeğinden sonra kendimden ümidi kestimsizde umudu kesin
Nirannnnn
Olan olmus bosver, 1 kere yedik diye vazgecseydik buralara gelebillitmiydik. Yarin yeni bir baslangic yaparsn olur biter. Hem senin canin sıkkın ondan yedin yoksa yemezdin bence, oruc tutmak yaramıyor demissin ya ona inanmiyorum

Nirannnnn
Olan olmus bosver, 1 kere yedik diye vazgecseydik buralara gelebillitmiydik. Yarin yeni bir baslangic yaparsn olur biter. Hem senin canin sıkkın ondan yedin yoksa yemezdin bence, oruc tutmak yaramıyor demissin ya ona inanmiyorum
Oruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.
Normalde tek öğün yapsam o kadar yemem
Yarın da deneyeyim

Oruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.
Normalde tek öğün yapsam o kadar yemem
Yarın da deneyeyim
Ilk gun du ya belki o yuzden zorlamistir cnm insallah yarin cok daha iyi olur. Bu arada tartildinmi
Oh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
Olsunn baslangic alisma de pes etme battı balık yan gider cok yanlış oluyor bu durumda cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…