Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bugün çayını da yağını da alayım en iyisi demekkı baya faydası var.

Canım hergün menülerini yaz olur mu, diğer kuralları seng ve diğer arkadaşlarda hatırlatır, bol paylaşım yapmamız gerekiyor, h.sonu takım genelde sessiz oluyor bugünkü gibi

takıma hoşgeldin özdemir...(özdemir)sürekli bilgisayar başındaysan tam aradığımız elemansınzira bizim takımın genel sorunu bilgisayar başına geçemem hali..herneyse..ilk günden dedikodu yapmayayım, sonra konuştukça konuşur , açıldıkça açılırız..

kızlar tepemin tası denilen bir bölge vardır ya vücudumuzda, işte benim tam orası çooook ağrıyor..koku alma duyumuda kaybettim, hükümsüzdür..

ben bir arastirayim su biberiye cayini.. gerci buralarda bulabilecegimi hic sanmiyorum ama neyse. ihlamur bile yok yasadigim yerde ebay'den siparis etmem gerekiyor anca

takima hosgeldin canim

haksizlik bu!

canım sen yine de saçmala birşeyler. Neyle sohbetin başlayacağı belli olmaz yeni üyeler alacağız zaten..
kızlar tepemin tası denilen bir bölge vardır ya vücudumuzda, işte benim tam orası çooook ağrıyor..koku alma duyumuda kaybettim, hükümsüzdür..

geçmiş olsun

Boğazım ağrıyor benimde
bir an evvel net paketi yapsam da girebilsem foruma ya. bilgisayarı her zaman açamıyorum. gerçi telefondan da çok giremiyorum ama olsun.

Ve ben geldimmm menü paylaşmaya

Sabah
2 yumurta
2,5 d.kepek ekmeği
2 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Avuç içi kadar haşlama tavuk

Ara: 2 eti form bisküvi

Akşam
1 elma
1 kase yoğurt.,

Spor: 1 saat

Ayağım hala sakat ona rağmen sporu bırakmadım ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama ara verirsem sanki bir daha başlamak zor gelir diye düşünüyorum. Bu arada dün 70,1 ken bu sabah 69,5 çıktım

ben de dizimi sakatladiktan sonra (8-9 ay once) ayni sebeple spora devam etmistim keske yapmasaymisim su an MR sirasi bekliyorum ameliyat gerekecekmis buyuk ihtimal meniskus zedelenmesi sebebiyle.

edit: felaket tellalligi yapmis olmayayim da yani benim basima gelen illa senin de basina gelecek diye bisey yok da iste ihtimalleri gozden gecir diyorum riski alirken

cidden ya ben de istiyorum oyle metabolizma :84:

Son düzenleme:
Boğazım ağrıyor benimde
bir an evvel net paketi yapsam da girebilsem foruma ya. bilgisayarı her zaman açamıyorum. gerçi telefondan da çok giremiyorum ama olsun.

Geçmiş olsun Ececim.. Bence de gel gel de toparla bizi..

Bencede ne kadar şanslılar ya.. Bende yediğim zaman hemen kilo alırım..

Canım aramıza hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Birlikte veririz kiloları..

Son düzenleme:
Selam beybiler,

burayı ihmal ettim ama beni kovmayın pleasee... taşınma olayı bitti çok şükür.... kavgasız gürültüsüz oldu hala bir yerden bir şey patlayıvercek büyü bozulcak diye korkuyorum açıkçası... nihayet bu akşam evimde uyucam... ne hoş bir duyguymuş yahu hem annemden kalan eve sahip çıkamadığım için buruk hemde sonunda o pis insanlardan kurtulduğum için mutluyum... annemin kemikleri sızlıyormudur acaba... aahh birde perdelerim olaydı.... perdesizim yahu.... neyse bakıcaz artık..... şimdilik camlara ne gersem diye düşünüyorum....bu gece gazete yapıştırıcam muhahahaa fakirliğin gözü kör olsun :))))

hadi bakalım yarından itibaren gene aranızdayım..... dönüşüm biraz +++ olabilir... korkunun ecele faydası yokmuş..... ayyyy evimde spor bile yapabilcem... alt kat olmadığı için alt kattaki kapıma dayanır korkusu yaşamıcam :)))) hadi inşallah artık dönerde şu bahtımız dahada kötü bir tek şey yaşamak istemiyorum artık....

muccckkk öpüldünüz...

azcık geçmişinzi kurcalıyayım...

kız ben oraya girsem var ya her hafta 1 kilo aldırırım onlara..garanti veriyorum..ne biçim bünyeleri varmış yahu ye ye kilo alma..

Boğazım ağrıyor benimde

seng geçmiş olsun... yahu geliyom gidiyom hep hastasın yahu.... hiç iyi bakamıyon kendine....

ohh nihayet behuzurdan daha iyi birşey yok betülüm..karnın aç olsun ama kafan rahat olsun..zamanla herşeyini tamam edersin inşallah..senin adına çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…