- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.221
sl noRaa ben karışık biberiyeli bitki çayını içiyorum.midemde hafifleme oldu.bende yağ yaktığını okumuştum oyüzden başlamıştım.
geçen sene yağını kullandım ama selülit için.o zaman ben faydasını görmüştüm.dün akşam ölçülerime baktım.belden 2 göbekten 1 santim incelme var.basende maalesef yok.birde tok karna bakmıştım.bana göre faydası var.
takıma hoşgeldin özdemir...(özdemirslm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
sürekli bilgisayar başındayım ama çok sıklıkla forumu takip edemiyorum.sürekli müşteriler geliyor.
aranıza 68.2 kg katıldım.geçen sene de bu kilolardaydım. bi azim bir sporla 61,20 e kadar düşmüştüm.
hemde 2 ay gibi bir sürede.şimdi spora gidemiyorum. bu gün 2 hafta oldu biberiye çayına başladım.2 gündür de sirkeli ballı su içiyorum.
geçen hafta 70 kiloyu görmüştüm. regl dönemindeyim ama bu sabah tartıldığımda 68 lerden aşağıya inmişim.
hepimize bol sağlıklı fit görünümlü günler diliyorum...
sl noRaa ben karışık biberiyeli bitki çayını içiyorum.midemde hafifleme oldu.bende yağ yaktığını okumuştum oyüzden başlamıştım.
geçen sene yağını kullandım ama selülit için.o zaman ben faydasını görmüştüm.dün akşam ölçülerime baktım.belden 2 göbekten 1 santim incelme var.basende maalesef yok.birde tok karna bakmıştım.bana göre faydası var.
slm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
sürekli bilgisayar başındayım ama çok sıklıkla forumu takip edemiyorum.sürekli müşteriler geliyor.
aranıza 68.2 kg katıldım.geçen sene de bu kilolardaydım. bi azim bir sporla 61,20 e kadar düşmüştüm.
hemde 2 ay gibi bir sürede.şimdi spora gidemiyorum. bu gün 2 hafta oldu biberiye çayına başladım.2 gündür de sirkeli ballı su içiyorum.
geçen hafta 70 kiloyu görmüştüm. regl dönemindeyim ama bu sabah tartıldığımda 68 lerden aşağıya inmişim.
böylede bir topik var..lanet olsun dostum...http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
canım sen yine de saçmala birşeyler. Neyle sohbetin başlayacağı belli olmaz yeni üyeler alacağız zaten..slm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
kızlar tepemin tası denilen bir bölge vardır ya vücudumuzda, işte benim tam orası çooook ağrıyor..koku alma duyumuda kaybettim, hükümsüzdür..
Ne güzel ya istediğini ye ama kilo olmaböylede bir topik var..lanet olsun dostum...http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
Ayağım hala sakat ona rağmen sporu bırakmadım ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama ara verirsem sanki bir daha başlamak zor gelir diye düşünüyorum. Bu arada dün 70,1 ken bu sabah 69,5 çıktım
Ne güzel ya istediğini ye ama kilo olmabütün tatlıları, hamur işlerini löp löp götür sonra tartıya çık kilon aynı çıksın mucize gibi ben 1 haftada verdiğim 1 kiloyu 1 kase aşure+1 börekle 1 günde alıyorum denenmiştir yani böylede bir bünye var yaa 1 hafta canın çıksın sonra da o verdiğin kiloyu 1 günde al.
Boğazım ağrıyor benimde
bir an evvel net paketi yapsam da girebilsem foruma ya. bilgisayarı her zaman açamıyorum. gerçi telefondan da çok giremiyorum ama olsun.
Ne güzel ya istediğini ye ama kilo olmabütün tatlıları, hamur işlerini löp löp götür sonra tartıya çık kilon aynı çıksın mucize gibi ben 1 haftada verdiğim 1 kiloyu 1 kase aşure+1 börekle 1 günde alıyorum denenmiştir yani böylede bir bünye var yaa 1 hafta canın çıksın sonra da o verdiğin kiloyu 1 günde al.
slm kızlar dün akşam grubunuza davet edildim.arada bir bakıyorum ama gelen yok diye çıkıyordum.
betüüüüüüülll..gördüm seni daa
kız ben oraya girsem var ya her hafta 1 kilo aldırırım onlara..garanti veriyorumNe güzel ya istediğini ye ama kilo olmabütün tatlıları, hamur işlerini löp löp götür sonra tartıya çık kilon aynı çıksın mucize gibi ben 1 haftada verdiğim 1 kiloyu 1 kase aşure+1 börekle 1 günde alıyorum denenmiştir yani böylede bir bünye var yaa 1 hafta canın çıksın sonra da o verdiğin kiloyu 1 günde al.
böylede bir topik var..lanet olsun dostum...http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
Boğazım ağrıyor benimde
bir an evvel net paketi yapsam da girebilsem foruma ya. bilgisayarı her zaman açamıyorum. gerçi telefondan da çok giremiyorum ama olsun.
ohh nihayet beSelam beybiler,
burayı ihmal ettim ama beni kovmayın pleasee... taşınma olayı bitti çok şükür.... kavgasız gürültüsüz oldu hala bir yerden bir şey patlayıvercek büyü bozulcak diye korkuyorum açıkçası... nihayet bu akşam evimde uyucam... ne hoş bir duyguymuş yahu hem annemden kalan eve sahip çıkamadığım için buruk hemde sonunda o pis insanlardan kurtulduğum için mutluyum... annemin kemikleri sızlıyormudur acaba... aahh birde perdelerim olaydı.... perdesizim yahu.... neyse bakıcaz artık..... şimdilik camlara ne gersem diye düşünüyorum....bu gece gazete yapıştırıcam muhahahaa fakirliğin gözü kör olsun :))))
hadi bakalım yarından itibaren gene aranızdayım..... dönüşüm biraz +++ olabilir... korkunun ecele faydası yokmuş..... ayyyy evimde spor bile yapabilcem... alt kat olmadığı için alt kattaki kapıma dayanır korkusu yaşamıcam :)))) hadi inşallah artık dönerde şu bahtımız dahada kötü bir tek şey yaşamak istemiyorum artık....
muccckkk öpüldünüz...
azcık geçmişinzi kurcalıyayım...
hahaaaa..heleki bu .. http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/530382-popom-buyusun-istiyorum.htmlbunlar şaka gibi yaa... muhabbetleri hiç okudunuzmu ne yesem acaba muhabbeti var yahu.... hiç anlam veremediğim bir bünye... kendimi bildim bileli, ne yemesem kardır, diye düşünürken bile yiyen biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?