- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.161
İyi geceler canımOglan uyudu bende yaticam kizlar aksamdan beri esniyorm nedense uykum var bugun. Insallah guzel uyuruz da guzel bi eksi goruruz yarın hepimiz
Fazla protein böbreklere zarar biliyorsun değil mi?Sen söyleyince farkettim ben de yumurta ile peynir yiyorumpeynir o kadar demirbaş ki meyve sebze gibi geliyor bana. aslında tek fazla protein süt yorumumu geri alıyorum.
Hayır bilmiyordum canım bu yıla kadar hiç böbrek problemim olmadı bebekliğimden beri iye ile savaşıyorum .sanırım taşlar da o yüzden oluştu.dikkat ederim bundan sonraFazla protein böbreklere zarar biliyorsun değil mi?
Peynir ve yumurtayı aynı öğünde yeme.
Bir gün yumurta diğer gün peynir olacak şekilde değişim yap
bir kaç gündür bu sorun var bunu deneyeyim :)Su içmezsen boşuna diyet yapmış olursun ama canım, saat başlarına alarm kur, 1'er bardak iç
teşekkür ederim deneyeceğimhurma susatır diye biliyorum. çok fazla kalorili de değildir sanırım
deneyeyim bakalımŞükür tartım kendine geldi pilde sıkıntı varmış.Tüm ev ahalisini 3 er 5er tarttım
Asayaiş berkemal
@hadikonusalim kızın nasıl oldu canım iyileşti mi biraz?
E evseem su benimde aşırı zorlandığım bir konu ama bırak kiloyu susuzluktan hastalıklar çıktı.o o yüzden zorluyorum kendimi.Play Store'dan su uygulamalarını indirebilirsin ya da 1 litrelik bir şişeyi yanından ayırma onu 3 kere bitireceğim diye hedef koy.Bardak bardak içince olmuyor
Artı olanlar yarın linç yiyecek haberin olsunyarın güzel eksiler gelir inşallahkendimden pek umutlu değilim
Suyu içtikçe içesin gelir, içmezsen de içmeyesin gelir :))bir kaç gündür bu sorun var bunu deneyeyim :)
Kalsiyumdan yoğun beslenmek böbreklerde taş yapar.Hayır bilmiyordum canım bu yıla kadar hiç böbrek problemim olmadı bebekliğimden beri iye ile savaşıyorum .sanırım taşlar da o yüzden oluştu.dikkat ederim bundan sonra
Sarmaları saymamak adetten oldu galiba :))
kendimi hazırlıyorum buna tahmin ettiğimden çok çıkmaz inşallah hayırlısıyla yarın olsunArtı olanlar yarın linç yiyecek haberin olsun
aynen öyle ya düzen kurmam gerekiyor yineSuyu içtikçe içesin gelir, içmezsen de içmeyesin gelir :))
Bugün saymışsın ama 2 gün üst üste sarma olmamış canım10 Aralık Perşembe
sabah 11.30
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tk tahin
yarım domates
akşam 17.30
12 sarma
ayran
su.1.5 lt
spor yok((
Bunun sonu yok biliyorsun niran 75ler 77ler gelir emeklerini heba etmeBugünkü iftar yemeğinden sonra kendimden ümidi kestimsizde umudu kesin
Olur canım, mutlu olurumBunun sonu yok biliyorsun niran 75ler 77ler gelir emeklerini heba etmesilkelen bugün bugunde kalsın...
Yarın güzel bi başlangıç yapbugünkü stresini yemekten çıkarma...
Ne dersin bu hafta yarışalım mi?güzel ikili oluruz yüzdelerimiz yarışır
Olur yap canımOlur canım, mutlu olurum, bildirim mi yapmam gerekiyor yarın, sana özelden yapayım en iyisi
Oruç iken veremediğimi bilenler beni tutmaz canımOlur yap canım
9 takım yarış nasil olur bi görün kızlar bu hafta kıyasıya ölümüne yarışıyoruz
Şimdi hepiniz kaptanı tutar
Ben seni tutuyorum beyazım kuğumOlur yap canım
9 takım yarış nasil olur bi görün kızlar bu hafta kıyasıya ölümüne yarışıyoruz
Şimdi hepiniz kaptanı tutar
Olur canim ama haftaya katılsam daha iyi surekli tartilmak istemiyorumO Zaman tartı bildirimini unutma canım artık fotoğraflı nick ve Tarih yazarak paylaşılıyor tabi listedekiler gibi menü yazıp yorumlamayı da unutma canım
Bölgesel istedim basenlerim icin bi deneyeyim canimNe guzel ya goruntu cok hoş
Cok sukur cnm cok sevindim
Hosgeldin canim diyetisyensizde yapabillirdin sn bence ama ekstra bir motivasyon olmus senin icin :)
Ayy tabi yeni baslayip birden fazla yapinca oyle oluyorrr yarn hissedersin :)
Hayirlisiyla olur insallah hersey cnm kolay gelsn cok
Ayyy Allah korumus cnm ya gercktn bazen bi anlık ya iyiki iyiki girmissin ve gormussun. Bu arada oglan kiskaniyormu kardesni mesela araba olayında kasten mi attı
Merhaba cnm hosgeldin boyun uzun 72 cok iyi olur insallah kolaylikla versin burdaki motivasyon cok baska gercekten :) bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 17 aylık. Burda 2 kez mezun oldum 3 olcak insallah az kaldı :)
Deneme süresi olsun bakalım o zamana kadarTmm cozutsan bile özüne dönersin.
Sen bu işi biliyorsun çünkü
Listeye girmene henüz biraz daha süre var
Sarmısak da koyuyor musun suyaKizlar diyetisyen aksamdan ceviz ıslatıp sabah ac karna icmemi cevizi de yememi söyledi ne ise yarıyor fikriniz var mı metabolizma icindi degil mi
Hayir sadece ceviz 1 adetSarmısak da koyuyor musun suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?