Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki
Geçmiş olsun canım, ilaç mı verdi.
Evseem var henüz o da artı olursa tadından yenmez derecemiz

İznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani
67 nin yüzde 5 inin altına indiğim zaman girebiliyor muyum?

Bu artı ile takımın yüzdesi epey düştü maalesef

Listeye ilk girdiğin günden beri motivasyonun yoktu maalesef canım.

İteleye iteleye geldik zaten buraya kadar

Artık benimde yüreğim kalmadı seni motive etmeye canım, bir süre relax olman hepimiz için iyi olacak galiba

Tabi bu zaman zarfında emzirmenin ilk ayları metabolizmanın en hızlı olduğu dönemi heba etmiş olacaksın

normalde oruc tutacaktim.migren tuttu uzun yokdan gelince
agri kesici ictim.mecbur
zaten sahurda busey yememistim sadece 2 yudum.su icmistim
bildirimimi yapayim
gecen cuma 60.3
bu cuma 59.6
fark 700
yuzde 1.160Eki Görüntüle 2737583
Tebrik ederim canım bu şekilde devam edersen yılbaşında mezunsun

Günaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
İyi bir başlangıç senin metabolizman da gayet iyi bence yılbaşında hedef kilonda olursun

Kızımı doktora götürdük göz kapağının üst tarafta Arpacık çıktı geçmiyordu yeni dönüyoruz eve bildirimler çok iç açıcı değil sanki
Geçmiş olsun canim. Ne dedi doktor krem falan mi verdi

Geçmiş olsun cnm
Tabi bu zaman zarfında emzirmenin ilk ayları metabolizmanın en hızlı olduğu dönemi heba etmiş olacaksın
Aksine metabolizmam öncesinde daha hızlıydı bence benim şu an ekstra bı hızlılık yok aksine yavaşladı herkesin bünyesi farklı olduğunu düşünüyorum senin için emzirme dönemi hızlanmış olabilir ama benim için tam tersi oldu bence cnm dolu menü yapsam olmuyor hafif menü yapsam da aynı metabolizmam hızlı olsa bence böyle olmazdı
Listeye ilk girdiğin günden beri motivasyonun yoktu maalesef canım.
Hepimizin motivasyonun düştüğü çıktığı zamanlar var tamamen motivasyonum dusukken girmedim listeye ben cnm ilk gunden beri hiç yoktu motivasyonun demek sanki fazla biraz hepimiz kilomuzdan memnun değiliz ki burdayım bende motivasyonu düşürmemek adina düzenli menü katılım sağladıma inanıyorum bı sure free takılıp takıma zararsız takilcam hayırlısı

İznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani
E tamam işte yesin içsin tartılsın. Oldu bitti
Zaten izindekileri izin kilosunun altına inmeden listeye almama kararı almıştık canım bunu uygulayalım kişiye özel bir durum değil ama sürekli bu sebepten sıkıntı yaşıyoruz biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…