Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

normalde oruc tutacaktim.migren tuttu uzun yokdan gelince
agri kesici ictim.mecbur
zaten sahurda busey yememistim sadece 2 yudum.su icmistim
bildirimimi yapayim
gecen cuma 60.3
bu cuma 59.6
fark 700
yuzde 1.160Eki Görüntüle 2737583
Tebrik ederim canım
Ama haftaya 1.liği geri alcam ensendeyim

Evet canım sırf 300 gr daha hafif gelmek için dayandım
Zaten ders aralarında yemek yiyemiyorum.normalde de geç yiyorum.Ama su çok zorladı çook.ders anlatırken kötü oldum .o yüzden haftaya 11:00 gibi inşallah arada derede başarırsam tartılacağım.
Canım bu saate kadar bekleyip dilin damağın kuruyunca gerçek tartı olmuyor maalesef.

Keşke 300 Gr için beklemeseydin, izinden döndüğün için 70.4 'ün altında listeye giremiyorsun...

Kısmet mi desem kısmetsizlik mi bilemedim

Giriyor işte Niran 70.1

Tebrik ederim canım süper
normalde oruc tutacaktim.migren tuttu uzun yokdan gelince
agri kesici ictim.mecbur
zaten sahurda busey yememistim sadece 2 yudum.su icmistim
bildirimimi yapayim
gecen cuma 60.3
bu cuma 59.6
fark 700
yuzde 1.160Eki Görüntüle 2737583
Güzel eksi canım tebrikler
Gebe sayfasına yapmışsın bildirimini buraya çekeyim bari

Geçememişim

Gecen cuma :71.6
Bu cuma:70.7
Fark:900 gr
Yüzde:1,256

Eki Görüntüle 2737603
M Manolya15 tebrikler canım

Giriyor işte Niran 70.1
İznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani

İznin üzerinden 3 aydan fazla süre geçtiği için iznw ayrıldığı kilonun %5 'in üzerinde olmalı, yada eksi de olmalı, 67.0 ile ayrılmış, sınır 70.4 diye hesapladım, altında giremiyor yani
Zaten izindekileri izin kilosunun altına inmeden listeye almama kararı almıştık canım bunu uygulayalım kişiye özel bir durum değil ama sürekli bu sebepten sıkıntı yaşıyoruz biliyorsunuz

Zaten izindekileri izin kilosunun altına inmeden listeye almama kararı almıştık canım bunu uygulayalım kişiye özel bir durum değil ama sürekli bu sebepten sıkıntı yaşıyoruz biliyorsunuz
Haklısın canım
Zaten istesekte alamıyoruz şu anda

Keşke listeye girecem diye hırs yapmasaydım nasib değil olsun ben böyle de size karşı sorumluluk hissediyorum.Bundan sonra erken tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…