- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.241
ohh nihayet behuzurdan daha iyi birşey yok betülüm..karnın aç olsun ama kafan rahat olsun..zamanla herşeyini tamam edersin inşallah..senin adına çok sevindim..
BeTüüüüüŞ bu sana gelsin.Geç kaldım belkim böyle affedersin
Eki Görüntüle 572397
Sadece görüntüsü hediye ama kurabiyelerini yersen olmazamacına ters düşer
hadi hayırlısı ozaman beybilakin belirtmeden de geçemicem ben tam 3 sene evarkadaşı modunda 1 yatak odasıyla tek oda da tıkılmanın ardından kendim eve çıktım hemde teraslı kutu gibi süper bir çatı katına (2+1) neyse nasılsa evlilikte yok sen düzenini kur nagi dedim ayyy o eve bir özendim bir özendim benimdi huzurluydu sıcacıktı vs vs tam 1 yıl oturdum ve nasipya evlendim (sanada vururmuş piyango ) içimden hiçç gelmedi o evi dağıtmak o kadar özenerek kurmuştum ki eşime gel burda oturalım bile dedim içinden nasıl geçiyorsa nasıl mutlu olacaksan öyle yap cnm şu hayatta bir kere geliyoruz
sen yerleş düzeni kur ben gelirim ev hediyemle sende bana bir okkalı kahve yaparsın artık
betüş evinde güle güle otur evinde
seng geçmiş olsun... yahu geliyom gidiyom hep hastasın yahu.... hiç iyi bakamıyon kendine....
takıma hoşgeldin özdemir...(özdemir)sürekli bilgisayar başındaysan tam aradığımız elemansın zira bizim takımın genel sorunu bilgisayar başına geçemem hali ..herneyse..ilk günden dedikodu yapmayayım, sonra konuştukça konuşur , açıldıkça açılırız..
minnakık nereye olcek..vardı ya hani aganigi maganigi bişeyler..oraya işteyarın kurstan sonra bir kuaföre uğrasam iyi olacakpazartesi de şööööyle süslenip püsleneyim de azcık gezeyim yahu ama nereye
merhaba bsrmemememekoe (len o nasıl nick öööle)..gözlerimden yaşlar akarak okuyorum seni ama başka birşeyden değil hastalıktan..herkese merhabalar kızzzzlaaaarrr :) nasılsınız bakalım? ben yine yine yine hastayım:2: ahanda böyle hapşuuuuuuu diye dolaşıyorum ortalarda yarın nişanlım afyona geri dönüyor sabahtan oınun yanına gidicem baya moralim bozuk ama bir yandanda onun açısından iyi oldu orda kira burda kira zor geliyordu ona şimdi daha rahat olacak. beraber olamayacağımız için üzülüyorum ama bu arada dönüşüm muhteşem olacak gibime geliyor :) bugün diyetisyene gittim 71.5 çıktım 1 kilo vermişim :) ceza diyeti baaayaaaa işe yaramış :) haftaya 70 den 100 gram fazla istemiyorum dedi :) bu hafta b-fite düzenli gittim 3 gün 2 günde idman yaptım ama haftaya 5 gün b-fite gidicem çünkü idmanlarımız tatile girdi :) sonrada final sitresi başlayacak hadi hayırlısı :) geçmişi okuyamadım yazanlar v.s. varsa görmediğim için özür dilerim. hastalar varsa geçmiş olsun doğum günü düğünü şenliği olan varsa hayırlı olsun yeni gelen varsa ooohh sefamız olsun :)
hoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.
kızlar yazdıklarınız biraz okudum..kısaca size kendimden bahsedeyim boyum 166 kilom 91( 3 ay önce evlendim,hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım,tamam çok zayıf olmadım ama bu kadarda değildi.üniversiteyi bitirdikten sonra evde kalmak beni bitirdi ve kilo almaya başladım.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum,eşim konyaya atandı ve herşeyi bırakıp konyaya geldim.insan sevdiği için herşeyi yapar,kaf dağının ötesi olsa giderdim ama çok zormuş yaaaa ( bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum,konuşacak kimsenin olmaması çok zor.özlem çok zor.şimdi iş arıyorum,inşallah kısa zamanda bulursam belki daha kolay olur burda yaşamak.kısa dedim kafa ütülemeye başladım.benim vaktim çok,dolayısıyla sık sık ziyaret ederim.bugün itibariyle çok sıkı karbonhidrat diyetine başladım.
1-2 saatte bizim için kafi..pardon senin için diyecektimhoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.
öncelikle hoşgelmişsen gardaş!!.. (ben sıradan hoşgeldinleri sevmiyorumkızlar yazdıklarınız biraz okudum..kısaca size kendimden bahsedeyim boyum 166 kilom 91( 3 ay önce evlendim,hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım,tamam çok zayıf olmadım ama bu kadarda değildi.üniversiteyi bitirdikten sonra evde kalmak beni bitirdi ve kilo almaya başladım.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum,eşim konyaya atandı ve herşeyi bırakıp konyaya geldim.insan sevdiği için herşeyi yapar,kaf dağının ötesi olsa giderdim ama çok zormuş yaaaa ( bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum,konuşacak kimsenin olmaması çok zor.özlem çok zor.şimdi iş arıyorum,inşallah kısa zamanda bulursam belki daha kolay olur burda yaşamak.kısa dedim kafa ütülemeye başladım.benim vaktim çok,dolayısıyla sık sık ziyaret ederim.bugün itibariyle çok sıkı karbonhidrat diyetine başladım.
1-2 saatte bizim için kafi..pardon senin için diyecektimsonuçta kendin için buradasın , değilmi ..
öncelikle hoşgelmişsen gardaş!!.. (ben sıradan hoşgeldinleri sevmiyorum)..şu an birebir benim ölçülerimdesin ..can sıkıntınada , kilolarınada derman oluruz inşallah yeterki sen sık sık online ol...
valla her zaman burdayım artık..kovsanizda gitmem:)))bu arada bugün basladim ya diyete coooooooook açım ben
diyet yapmak aç kalmak değilkiara öğünler ve ana öğünlerle 5-6 öğün yemelisin..aç kalmak hem seni hem bünyeni yorar, kilo vermeni zorlaştırır..maddi durumun yerindeyse diyetisyeni öneririm..hoş bizimden diyetisyenden bir farkımız kalmadı ama ..neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?