Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohh nihayet behuzurdan daha iyi birşey yok betülüm..karnın aç olsun ama kafan rahat olsun..zamanla herşeyini tamam edersin inşallah..senin adına çok sevindim..

çook haklıısın canım yaa... üç günlük dünya... yeteri kadar abuk sabuk şeyler yaşadım, biraz çiçek böcek iki renk katayım hayatıma...

hahaaayytt bende gidermişim bir yıl sonra ayyyy belli mi olur... şu evden çıktım yaa, var yaaa artık hayatta her şeyin mümkün olduğuna inanırım... koca lazım değilde kirayı paylaşmak adına evlenilebilir yok yok ben kafamı dinliyeyim bir süre... bende bu yıla kadar tek bir odada tıkılıydım haliyle eşyam bile yoktu yani... şimdi kanepem felam var böyle adamlar yerleştiriyo ben şapşik şapşik eve benzedi dimi diyorum çamaşır mak. geldi nasıl kullanılacağını anlattırdım daha kullanmaya cesaret edemedim çünkü çamaşırlarımı ablamlara taşıyordum makinam yoktu hiç dokunmuşluğum yok makinaya çok utanç verici... varlık içinde yokluk çektim salak gibi....

yarın kurstan sonra bir kuaföre uğrasam iyi olacak pazartesi de şööööyle süslenip püsleneyim de azcık gezeyim yahu ama nereye

aklıma bir fikir geldiiii yılbaşı geliyor hanımlar. Kutlayalım kutlamayalım. düşünceler ne olursa olsun yapacağımız iyi şeyler işin bir dönüm noktası haline getirebiliriz. Benim aklıma 2 şey geldi. biri gerçeğe yakın normal bir yılbaşı çekilişi. diğeri de çekilişle belirlenen takım için bir yarışma.Böyle ya da benzer bir şey oluşturalım ve bunu bu hafta içinde belirleyelim.çünkü 2 hafta kaldı :)

slm kızlar .eve daha yeni girebildim.sürekli pc başındayım ama iş yoğunluğum fazla olduğu için sürekli okuyamıyorum.
günlük liste yazıyormuşuz ama be bugün abarttım,
sabah
sirkeli ballı sıcak su
1 kupa biberiye çayı
2 dilim ekmek peynir
1 kupabiberi çayı
ara öğün 2 elma 4 galeta
1 kupa biberiye çayı
öğleni atladım
akşam 2 yarım porsiyon sebze yemeği
1 dilim pasta
2 sigara böreği
ve meyve
şimdide sirkeli ballı sıcak suyumu içip yatacam.

herkese merhabalar kızzzzlaaaarrr :) nasılsınız bakalım? ben yine yine yine hastayım :2: ahanda böyle hapşuuuuuuu diye dolaşıyorum ortalarda yarın nişanlım afyona geri dönüyor sabahtan oınun yanına gidicem baya moralim bozuk ama bir yandanda onun açısından iyi oldu orda kira burda kira zor geliyordu ona şimdi daha rahat olacak. beraber olamayacağımız için üzülüyorum ama bu arada dönüşüm muhteşem olacak gibime geliyor :) bugün diyetisyene gittim 71.5 çıktım 1 kilo vermişim :) ceza diyeti baaayaaaa işe yaramış :) haftaya 70 den 100 gram fazla istemiyorum dedi :) bu hafta b-fite düzenli gittim 3 gün 2 günde idman yaptım ama haftaya 5 gün b-fite gidicem çünkü idmanlarımız tatile girdi :) sonrada final sitresi başlayacak hadi hayırlısı :) geçmişi okuyamadım yazanlar v.s. varsa görmediğim için özür dilerim. hastalar varsa geçmiş olsun doğum günü düğünü şenliği olan varsa hayırlı olsun yeni gelen varsa ooohh sefamız olsun :)

hoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.

selam kızlar...aranıza yeni katıldım.yazılanları daha okuma fırsatım olmadı,en kısa zamanda okuyup sohbete dahil olacağım.öncelikle bir şey sormak istiyorum,ben yarışa hemen dahil oluyormuyum,yoksa ne zaman kilo bildiriminde bulunmaya başlıyacağım

kızlar yazdıklarınız biraz okudum..kısaca size kendimden bahsedeyim boyum 166 kilom 91( 3 ay önce evlendim,hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım,tamam çok zayıf olmadım ama bu kadarda değildi.üniversiteyi bitirdikten sonra evde kalmak beni bitirdi ve kilo almaya başladım.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum,eşim konyaya atandı ve herşeyi bırakıp konyaya geldim.insan sevdiği için herşeyi yapar,kaf dağının ötesi olsa giderdim ama çok zormuş yaaaa( bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum,konuşacak kimsenin olmaması çok zor.özlem çok zor.şimdi iş arıyorum,inşallah kısa zamanda bulursam belki daha kolay olur burda yaşamak.kısa dedim kafa ütülemeye başladım.benim vaktim çok,dolayısıyla sık sık ziyaret ederim.bugün itibariyle çok sıkı karbonhidrat diyetine başladım.

oh oh ohhh maaşallah..elemterefiş , kem gözlere şiş..herkesler uğramış topiğimize ama ben yokkeeeenn..kızlar vallahi bu grip işi pek kötü birşeymiş..çoluk çocuk hepimiz dökülüyoruz ..yalnız benim anlamadığım bu kadar hastayım , burnum silinmekten yara oldu, benim bu iştah neden kapanmadı:26:kurban olduğum bir iştah vermişki ne hastalıkta , ne üzüntüde ne kederde banamısın demiyor..n'apalım tek derdimiz bu olsun artık, yapacak birşey yok..

yarın kurstan sonra bir kuaföre uğrasam iyi olacak pazartesi de şööööyle süslenip püsleneyim de azcık gezeyim yahu ama nereye
minnakık nereye olcek..vardı ya hani aganigi maganigi bişeyler..oraya işte

merhaba bsrmemememekoe (len o nasıl nick öööle)..gözlerimden yaşlar akarak okuyorum seni ama başka birşeyden değil hastalıktan..nişanlının uzağa gitmesine üzüldüm canım ya..insan sevdiklerini hep yanında istiyor , heleki mevzu aşık olduğu kişiyse durum daha vahim..tam durumunuzu bilmiyorum, nişanlın neden gitti, okuyormu çalışıyormu ama inşallah yakın zamanda kavuşursunuz canım

hoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.

1-2 saatte bizim için kafi..pardon senin için diyecektimsonuçta kendin için buradasın , değilmi..
öncelikle hoşgelmişsen gardaş!!.. (ben sıradan hoşgeldinleri sevmiyorum)..şu an birebir benim ölçülerimdesin ..can sıkıntınada , kilolarınada derman oluruz inşallah yeterki sen sık sık online ol...

valla her zaman burdayım artık..kovsanizda gitmem:)))bu arada bugün basladim ya diyete coooooooook açım ben

valla her zaman burdayım artık..kovsanizda gitmem:)))bu arada bugün basladim ya diyete coooooooook açım ben

diyet yapmak aç kalmak değilkiara öğünler ve ana öğünlerle 5-6 öğün yemelisin..aç kalmak hem seni hem bünyeni yorar, kilo vermeni zorlaştırır..maddi durumun yerindeyse diyetisyeni öneririm..hoş bizimden diyetisyenden bir farkımız kalmadı ama ..neyse..

canım ben diyetisyene gittim hemde birkaç kere.kavitasyona,power plate,ozon,regen,lpg, vs vs herseye gittim ama sonuç alamadım.birkaç gün zorlancam ama migdem küçülecek ve daha az zorlancam.bu diyeti daha öncede yaptım 2 ayda 25 kilo verdim.tabi o zaman 18 yaşındaydım ama şimdide vereceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…