- 31 Ekim 2013
- 21.727
- 73.086
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.381
Girmek istiyorum tabiiCanım listeye alabiliriz demiştik seni aslında girmek istemiyor musun listeye ?
İstiyorsan alırız canım, hemen bi bakayım ne zaman mezun olmuşsun
10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyorzsaracoglu (65.7/64.8/0.9/%1.37) mezun olmak istiyor
Jasminium84 (56.8/56.4/0.4/%0.70) mezun olmak istiyor
Haziran değil miymiş10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Biz beraber mezun olduk 6 ay dolmamış canım
Daha 1 ay var yani10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Bende Haziran diye hatırlıyordum canımHaziran değil miymiş
Biz beraber mezun olduk 6 ay dolmamış canım
Daha 1 ay var yani
Neyse olsun artık ne yapayımBende Haziran diye hatırlıyordum canım
teşekkürler valla bende üzgzünüm haftayaMevcut kilonun en az %10u kadar hedef koymak lazım canım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Sarmalardan belliydi artı geleceğin bu ilk ve son olsun yüzde olarak çok etkileniyor liste -%1.5 kadar etkiliyorsun lütfen takım motivasyonu ve kendi motivasyonunu etkilemeden devam etmeye çalış
Güzel canımben daha fazla bekliyordum açıkçası
Vay ne ortalama yapmışsınız10 Temmuzda mezun olmuşsun canım, 6 ay geçmesi gerekiyor
Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canımteşekkürler valla bende üzgzünüm haftayaHandandandan dediği gibi 69.9 görebilirim inşallah :)
Şimdi freeye geceyım canım ozaman ben , tesekkurler
15 kg var, 5 haftada zor o hedef canım, seni her halükarda listeye alacağızNeyse olsun artık ne yapayım
Belki 10 Ocak’a kadar hedefime ulaşırım, zor ama
hedefim öyle inşallah adet geç kalınca biraz da canım da sıkkın olunca batırdım benim de hedefim öyleydi normalde haftaya cuma için ekstra bir çaba göstereceğim :)Yani istediğimiz bu değil aslında bir hafta süper bir hafta dip yüzde değil her hafta ortalama %1 gibi bir ortalama bekliyoruz tabi senin bunu telafi etmek için gelecek hafta %2.5 yaparsan 70in altına inmiş olursun canım
Ben hedefimi yüksek tutayım da hırsa geleyim15 kg var, 5 haftada zor o hedef canım, seni her halükarda listeye alacağız
Cok güzel olurBen hedefimi yüksek tutayım da hırsa geleyim
Tmm canım , takımda aktif olacak mısın pekiŞimdi freeye geceyım canım ozaman ben , tesekkurler
Olacagım canımTmm canım , takımda aktif olacak mısın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?