- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.521
Çünkü kendi başarımızla yarışırdık hep hep birinciliğeSesli güldüm
Hakkaten nasıl gaza getirdiysek uzun aradan sonra sayemizde 1.oldular....
Bizden sonra ki en kötü takıma bakalım
Yanlız yarış bize yaramıyormuş, anlamış olduk
bu hafta ki hatalarım genel çapta bunlardı çok üzgünüm hepinizin hakkına girdiğim ve takımın sonuncu olmasına sebep olduğum için pişmanım haftaya hepimiz için güzel şeyler olsun teker teker çok özür diliyorum hepiminizden böyle düşüncesiz olduğum için hakkınızı helal edin kusura bakmayınMerhabalar bu hafta etap sonuncusu ne yazık ki benim geçen hafta verilen kilolarla gelen rahatlık bir yana asıl olarak az su içmem buna sebep oldu 2.5 litrenin altına düşmeyen ben 2 nin üstüne bile çıkmadım bu hafta hareketsizdim aynı zamanda ayrıca ölçüsüz yemek porsiyon miktarını bildirmemek de buna sebep oldu bu hafta daha dikkatli olacağım takımımın da sonuncu olmasına sebep oldum çok üzgünüm altın kural aktiflik bol su hareket
En doğru olan bu aslında, kendine rakip olmakÇünkü kendi başarımızla yarışırdık hep hep birinciliğe
Olan oldu artık, üzme bu kadar kendini...bu hafta ki hatalarım genel çapta bunlardı çok üzgünüm hepinizin hakkına girdiğim ve takımın sonuncu olmasına sebep olduğum için pişmanım haftaya hepimiz için güzel şeyler olsun teker teker çok özür diliyorum hepiminizden böyle düşüncesiz olduğum için hakkınızı helal edin kusura bakmayın
teşekkür ediyorum anlayış için canım kaptanımOlan oldu artık, üzme bu kadar kendini...
Bundan sonraki haftalarda önce kendin için sonra takımın için dikkat menülerine.
Üniversiteye fit bir genç kız olarak gitme isteğini erteleme.
Unutma ilk imaj önemlidir
Amin canım inşallah.üzülmek değilde kırıldım açıkçası neyse kendileri biliyor diyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor güzel sonuçlarını alırım inşallah.O zaman tamam canım üzülmediysen mutlu oldum inşallah gönlüne göre olur yeni işin
Nasıl gidiyor eğitimlere katılıyordun en son
70.1 ler:))))Onlar kim
Değiller70.1 ler:))))
bu hafta ki hatalarım genel çapta bunlardı çok üzgünüm hepinizin hakkına girdiğim ve takımın sonuncu olmasına sebep olduğum için pişmanım haftaya hepimiz için güzel şeyler olsun teker teker çok özür diliyorum hepiminizden böyle düşüncesiz olduğum için hakkınızı helal edin kusura bakmayın
O hep böyle etiketliyor seni de N niran diye etiketliyorOnlar kim
Tüm mesajları okuyorlar mı diye merak ettiğimden böyleeee
Biliyorum, ayrıntılarda boğulmuyor Hatun
Onlar biziz ama gerçekleri gelirlerse bilemiyorumOnlar kendilerini biliyor :) çözerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?