Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin canım :) ecenin (seng) işine karışmak gibi olmasında sorduğuna cevap vermek istedim :) kurallara göre benim bildiğim yeni üye 2 haftalık deneme sürecine giriyor. sonrasında listelere dahil ediliyor.

hoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.

hoşgeldin aramıza canım :) ben izin haftamdayım ama ayrı kalmamaya gayret ediyorum :) malum buradan ayrı kalınca geri geliyor kilolar :)

yaa demi aksine canın ne görse istiyor sanki bende atamadım üstümden bi türlü şu iştahı kapanmak bilmiyor mübarek geçmiş olsun hopişcim tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

lennn büşra de büşra bsr ( büşra) mhmmt ( muhammet) bilmem açık oldumu :) :):):):):) cancazım nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et :) büşra yada neşe fark etmez yani :) sorma canım bugün yolcularken başladı sulu sulu ağlamaaya benim gözlerde biz ilk tanıştığımızdan beri ayrı şehirlerdeyiz canım ilk defa aynı şehirde yaşama şansı bulduk. ama oda gitmek zorunda kaldı maalesef o aslında niğdede oturuyor ama afyonda okuyor. bense aslında bursalıyım ama ankarada okuyorum:) burada iş bulmuştu ama annesi gil okul v.s. var diye karşıydı burda durmasına okulu 1 yıl uzadı diye zaten baya kızgınlar. birde burda kalırken afyondaki evinede kira ödüyordu rahatsız oluyordu o yüzden. şimdilik gitti bakalım kesin bir karar alırsa geri dönebilir belki. tez zamanda kavuşuruz inşallah canım ya zor oluyor çünkü böyle git gel falan sıkıntılı oluyor

selam kızlar bende cuma yarışmalarına dahil olmak isterim.ama kim bizi gruba alıyo nasıl oluyo.biraz bilgi lütfen

canım cuma zayıflama yarışmalarına katılmak isteyenlerin paylaşım alanları vqar oradan bilgilerini sebebini falan paylaşıyorsun ardından takım kaptanları seni kendi gruplarındaki kontenjan dahilinde takımlara davet ediyorlar.

gecmis olsun yahu takimca dokuluyoruz benim de burnum hafiften akmaya basladi hasta olmasam bari islerin de tam en yogun oldugu donem :18:

hosgeldiiiin, ben Fulya tanistigimiza memnun oldum hikayelerimiz cok benziyor ben de uni'den sonra kilo aldim, ankara'da yasiyordum vs vs. evlenip gittim daha da kilo aldim gerci ya neyse sen yine iyisin ankara'dan konya'ya gitmissin ben ta ingiltere'ye gittim neyse 2 yil oldu gerci alistim artik zor ama gercekten de ailenden arkadaslarindan uzak yepyeni bir yerde duzen kurmaya calismak. umarim en kisa zamanda sevecegin bir is bulursun sansin acik olsun kilolari da burada hep beraber veririz

valla her zaman burdayım artık..kovsanizda gitmem:)))bu arada bugün basladim ya diyete coooooooook açım ben

dayan ilk gunler oyle oluyor aclik bas agrisi daha once yapmissin bilirsin 3 gun dayandin mi sonra gerisi kolay

hmm ..vallla ben tereciye tere satıyomuşumda haberim yokmuş..e o zaman yarış başlasın anacım

ben de yeni isten geldim degiselim istersen sen benim yerime ise git ben evde yatayim, bana uyar
oyyyyy fulyacım işin o yönünü hiç düşünemedim ben..hasta ve evde olmaktan daha kötüsü tabiiki hasta ve işe gidiyor olmak değilmi??offf..halime şükredeyim o zaman..

selam kızlar bende cuma yarışmalarına dahil olmak isterim.ama kim bizi gruba alıyo nasıl oluyo.biraz bilgi lütfen
gel bacım gelll..yarışmaya gellll..herkese yetecek kadar yerimiz var..

oyyy janım benim..(evet, j ile)..kız okurken yoruldum bee..o ordaymış sen burdaymışsında sonra o oraya gelmiş sen buraya falan filan..len ne zaman kavuşacaksınız siz..ya da şöyle sorayım..evlilik düşünüyormusunuz??eğer evlilik falan düşünüyorsanız tez zamanda okulu bitirmesi bencede en mantıklısı ..o yüzden ben kaygananın yanındayım..

lennn büşra de büşra bsr ( büşra) mhmmt ( muhammet) bilmem açık oldumu :) :):):):):) cancazım nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et :) büşra yada neşe fark etmez yani :) sorma canım bugün yolcularken başladı sulu sulu ağlamaaya benim gözlerde biz ilk tanıştığımızdan beri ayrı şehirlerdeyiz canım ilk defa aynı şehirde yaşama şansı bulduk. ama oda gitmek zorunda kaldı maalesef o aslında niğdede oturuyor ama afyonda okuyor. bense aslında bursalıyım ama ankarada okuyorum:) burada iş bulmuştu ama annesi gil okul v.s. var diye karşıydı burda durmasına okulu 1 yıl uzadı diye zaten baya kızgınlar. birde burda kalırken afyondaki evinede kira ödüyordu rahatsız oluyordu o yüzden. şimdilik gitti bakalım kesin bir karar alırsa geri dönebilir belki. tez zamanda kavuşuruz inşallah canım ya zor oluyor çünkü böyle git gel falan sıkıntılı oluyor [/QUOTE]

canım biz evlenmeden önce 12 yıl birlikteydik.ikimizde ankarada yaşıyorduk ama eşim önce konyada sonrada çankırıda okudu.okul bitti askere gitti yani baya çok bekledim ama sabrın sonu mutluluk oluyor.zor bi süreç ama biraz sabretmek gerekiyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki

kızlar öğlen 2 kase şehriye çorbası içtim.
akşamda döner yedim(sadece etini((( yedim)
arada peynir yedim.bugün benim için milad olması lazım,uzun zamandır bu kadar az yememiştim.ancakkkkkk bi yola girdim ve kilo vermeden çıkmıcam

fulya'cım senin durumun gerçekten daha zormuş.başka bi ülkeye gitmek zor ya.inşallah bende bu duruma alışırım ama ne bileyim ya insan özlüyor.ankara'yı özlemiyorum ama orda bıraktığım sevdiklerimi özlüyorum,burda tanıdığım kimse yok insan kahve içecek arkadaş arıyor yada ne biliyim iki laf edecek.offfffff offfffff ne yapalım mecbur alışcaz

allah sizi ne etmesin yahu boş yerimiz var.üye alalım diyonuz hatunu katılmak isteyenler topiğine yolluyonuz ayağımıza kadar gelmiş geri çevirdik resmen bakayım bir davet almışmı

oyyyyy fulyacım işin o yönünü hiç düşünemedim ben..hasta ve evde olmaktan daha kötüsü tabiiki hasta ve işe gidiyor olmak değilmi??offf..halime şükredeyim o zaman..

yat kalk sukret . ben calismiyorken calismayi ozlerdim simdi de ev hanimi olsam diyorum tum gun pcde oyun oynasam yan gelip yatsam (ama bi yandan da bir yerden para gelse surekli)

evet cok zor canim ilk yilimda zaten depresyondaydim sonra alisiverdim is de bulunca duzeni kurdum artik cok seviyorum buralari onun da etkisi var ama hic arkadasim yok mesela. bir tane vardi onunla da bayadir gorusmuyoruz en iyi arkadasim (hatta tek arkadasim) esim yani... kahvemi de kk basinda icersem arkadasim oluyor anca oyle

evet yaa sorma takımca gribiz :2::2:

senin isin de zor valla bence utuyu daha fazla geciktirmeden yap aradan ciksin.. askitonu da uyut burnuna da selpak tik

mrb kızlar.çok geç oldu ama anca vakit bulabildim.ev full misafir doluydu.
tabi benim diyet allaha emanet.
sabah dengeli bir şekilde kahvaltımı yaptım.öncesinde sirkeli ballı suyumu ve biveriye çayımıda içtim ama öğleden sonra
misafir aizliğine uğradım.öğle yemeğini atladım ancak akşam börekeler tatlıda havada uçuştu.bende biraz değil bayağı bir abarttım yedim. sonrasında 2,5 saatlik bir ütü marotonu başladı.ama bayağı bir hareketli bir gündü.1 saatlik yürüşte yaptım.yediklerimin birazı gitmiştir herhalde. herkese ii geceler...

ehehhe çok güzel anlatmışsın bayıldım bende o kadar ilaç içtim o kadar dinlendim ettim tekrarladı soğuk algınlığım hemde daha fenayım :2::2::2:

henüz çok fazla ütü maratonu yaşamadım ama şimdiden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…