- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.261
selam kızlar...aranıza yeni katıldım.yazılanları daha okuma fırsatım olmadı,en kısa zamanda okuyup sohbete dahil olacağım.öncelikle bir şey sormak istiyorum,ben yarışa hemen dahil oluyormuyum,yoksa ne zaman kilo bildiriminde bulunmaya başlıyacağım
hoşbulduk.evet pc başındayım ama her an bakamıyorum.müşterilerim bazen fazla oluyor.ama en azın 1-2 saate kontrol edebilirim.
oh oh ohhh maaşallah..elemterefiş , kem gözlere şiş..herkesler uğramış topiğimize ama ben yokkeeeenn ..kızlar vallahi bu grip işi pek kötü birşeymiş..çoluk çocuk hepimiz dökülüyoruz ..yalnız benim anlamadığım bu kadar hastayım , burnum silinmekten yara oldu, benim bu iştah neden kapanmadı:26:kurban olduğum bir iştah vermişki ne hastalıkta , ne üzüntüde ne kederde banamısın demiyor ..n'apalım tek derdimiz bu olsun artık, yapacak birşey yok..
minnakık nereye olcek..vardı ya hani aganigi maganigi bişeyler..oraya işte
merhaba bsrmemememekoe (len o nasıl nick öööle)..gözlerimden yaşlar akarak okuyorum seni ama başka birşeyden değil hastalıktan..nişanlının uzağa gitmesine üzüldüm canım ya..insan sevdiklerini hep yanında istiyor , heleki mevzu aşık olduğu kişiyse durum daha vahim..tam durumunuzu bilmiyorum, nişanlın neden gitti, okuyormu çalışıyormu ama inşallah yakın zamanda kavuşursunuz canım
selam kızlar bende cuma yarışmalarına dahil olmak isterim.ama kim bizi gruba alıyo nasıl oluyo.biraz bilgi lütfen
herkese merhabalar kızzzzlaaaarrr :) nasılsınız bakalım? ben yine yine yine hastayım:2: ahanda böyle hapşuuuuuuu diye dolaşıyorum ortalarda yarın nişanlım afyona geri dönüyor sabahtan oınun yanına gidicem baya moralim bozuk ama bir yandanda onun açısından iyi oldu orda kira burda kira zor geliyordu ona şimdi daha rahat olacak. beraber olamayacağımız için üzülüyorum ama bu arada dönüşüm muhteşem olacak gibime geliyor :) bugün diyetisyene gittim 71.5 çıktım 1 kilo vermişim :) ceza diyeti baaayaaaa işe yaramış :) haftaya 70 den 100 gram fazla istemiyorum dedi :) bu hafta b-fite düzenli gittim 3 gün 2 günde idman yaptım ama haftaya 5 gün b-fite gidicem çünkü idmanlarımız tatile girdi :) sonrada final sitresi başlayacak hadi hayırlısı :) geçmişi okuyamadım yazanlar v.s. varsa görmediğim için özür dilerim. hastalar varsa geçmiş olsun doğum günü düğünü şenliği olan varsa hayırlı olsun yeni gelen varsa ooohh sefamız olsun :)
kızlar yazdıklarınız biraz okudum..kısaca size kendimden bahsedeyim boyum 166 kilom 91( 3 ay önce evlendim,hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım,tamam çok zayıf olmadım ama bu kadarda değildi.üniversiteyi bitirdikten sonra evde kalmak beni bitirdi ve kilo almaya başladım.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum,eşim konyaya atandı ve herşeyi bırakıp konyaya geldim.insan sevdiği için herşeyi yapar,kaf dağının ötesi olsa giderdim ama çok zormuş yaaaa ( bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum,konuşacak kimsenin olmaması çok zor.özlem çok zor.şimdi iş arıyorum,inşallah kısa zamanda bulursam belki daha kolay olur burda yaşamak.kısa dedim kafa ütülemeye başladım.benim vaktim çok,dolayısıyla sık sık ziyaret ederim.bugün itibariyle çok sıkı karbonhidrat diyetine başladım.
valla her zaman burdayım artık..kovsanizda gitmem:)))bu arada bugün basladim ya diyete coooooooook açım ben
hastayım , evdeyim..
hmm ..vallla ben tereciye tere satıyomuşumda haberim yokmuşcanım ben diyetisyene gittim hemde birkaç kere.kavitasyona,power plate,ozon,regen,lpg, vs vs herseye gittim ama sonuç alamadım.birkaç gün zorlancam ama migdem küçülecek ve daha az zorlancam.bu diyeti daha öncede yaptım 2 ayda 25 kilo verdim.tabi o zaman 18 yaşındaydım ama şimdide vereceğime inanıyorum
oyyyyy fulyacım işin o yönünü hiç düşünemedim benben de yeni isten geldimdegiselim istersen sen benim yerime ise git ben evde yatayim, bana uyar
gel bacım gelll..yarışmaya gellll..herkese yetecek kadar yerimiz var..selam kızlar bende cuma yarışmalarına dahil olmak isterim.ama kim bizi gruba alıyo nasıl oluyo.biraz bilgi lütfen
oyyy janım benim..(evet, j ile)..kız okurken yoruldum bee..o ordaymış sen burdaymışsında sonra o oraya gelmiş sen buraya falan filan..len ne zaman kavuşacaksınız siz..ya da şöyle sorayım..evlilik düşünüyormusunuz??eğer evlilik falan düşünüyorsanız tez zamanda okulu bitirmesi bencede en mantıklısı ..o yüzden ben kaygananın yanındayım..lennn büşra de büşrabsr ( büşra) mhmmt ( muhammet) bilmem açık oldumu :) :):):):):) cancazım nasıl hitap etmek istersen öyle hitap et :) büşra yada neşe fark etmez yani :) sorma canım bugün yolcularken başladı sulu sulu ağlamaaya benim gözlerde biz ilk tanıştığımızdan beri ayrı şehirlerdeyiz canım ilk defa aynı şehirde yaşama şansı bulduk. ama oda gitmek zorunda kaldı maalesef o aslında niğdede oturuyor ama afyonda okuyor. bense aslında bursalıyım ama ankarada okuyorum:) burada iş bulmuştu ama annesi gil okul v.s. var diye karşıydı burda durmasına okulu 1 yıl uzadı diye zaten baya kızgınlar. birde burda kalırken afyondaki evinede kira ödüyordu rahatsız oluyordu o yüzden. şimdilik gitti bakalım kesin bir karar alırsa geri dönebilir belki. tez zamanda kavuşuruz inşallah canım ya zor oluyor çünkü böyle git gel falan sıkıntılı oluyor
oyyyyy fulyacım işin o yönünü hiç düşünemedim ben..hasta ve evde olmaktan daha kötüsü tabiiki hasta ve işe gidiyor olmak değilmi??offf..halime şükredeyim o zaman..
fulya'cım senin durumun gerçekten daha zormuş.başka bi ülkeye gitmek zor ya.inşallah bende bu duruma alışırım ama ne bileyim ya insan özlüyor.ankara'yı özlemiyorum ama orda bıraktığım sevdiklerimi özlüyorum,burda tanıdığım kimse yok insan kahve içecek arkadaş arıyor yada ne biliyim iki laf edecek.offfffff offfffff ne yapalım mecbur alışcaz
gecmis olsun yahu takimca dokuluyoruz benim de burnum hafiften akmaya basladi hasta olmasam bari islerin de tam en yogun oldugu donem :18:
hosgeldiiiin, ben Fulya tanistigimiza memnun oldumhikayelerimiz cok benziyor ben de uni'den sonra kilo aldim, ankara'da yasiyordum vs vs. evlenip gittim daha da kilo aldim gerci ya neyse sen yine iyisin ankara'dan konya'ya gitmissin ben ta ingiltere'ye gittim neyse 2 yil oldu gerci alistim artik zor ama gercekten de ailenden arkadaslarindan uzak yepyeni bir yerde duzen kurmaya calismak. umarim en kisa zamanda sevecegin bir is bulursun sansin acik olsun kilolari da burada hep beraber veririz
dayan ilk gunler oyle oluyor aclik bas agrisi daha once yapmissin bilirsin3 gun dayandin mi sonra gerisi kolay
evet yaa sorma takımca gribiz:2::2:
.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik ...fulyağğğ..
hehee..nasıl anladım kuzumivit buyrun
hehee..nasıl anladım kuzumfulyağğ hem hastayım , hem şu saatte çocukların okul kıyafetlerini ütülemem lazım ki ancak biraz kendime gelebildim..birde küçük aşkitom caillou diye tutturmuş, laptop ister, başımın etini yer , burnundan sümükler akar ..napsamki??
ehehhe çok güzel anlatmışsın bayıldımhehee..nasıl anladım kuzumfulyağğ hem hastayım , hem şu saatte çocukların okul kıyafetlerini ütülemem lazım ki ancak biraz kendime gelebildim..birde küçük aşkitom caillou diye tutturmuş, laptop ister, başımın etini yer , burnundan sümükler akar ..napsamki??
mrb kızlar.çok geç oldu ama anca vakit bulabildim.ev full misafir doluydu.
tabi benim diyet allaha emanet.
sabah dengeli bir şekilde kahvaltımı yaptım.öncesinde sirkeli ballı suyumu ve biveriye çayımıda içtim ama öğleden sonra
misafir aizliğine uğradım.öğle yemeğini atladım ancak akşam börekeler tatlıda havada uçuştu.bende biraz değil bayağı bir abarttım yedim. sonrasında 2,5 saatlik bir ütü marotonu başladı.ama bayağı bir hareketli bir gündü.1 saatlik yürüşte yaptım.yediklerimin birazı gitmiştir herhalde. herkese ii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?