Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvalti hafif kacamakli olmus onun diisnda guzel cnm afyt olsun
Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetim
MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyor

Epilepsi oğlumda da var canım .Şükür 1 yıldır ilaç kullanmıyor iyileşti.zaten çok hafif formu idi 1 kere nöbet geçirdi ama 10 yıl ilaç kullandı . bu hastalıktan korkma özellikle Küçük çocuklarda çabuk iyileşiyor.Tarihte önemli bilim adamları ve siyasetçi ve yazarlardan bu hastalığa sahip olanlar var yinede ilerlemelerine mani olmamış.Allah şifa versin kuzularımıza.
Basenlerim fırtlamadan giyeceğim elbiselerin eteklerin hayalini kuruyorum
Hayrolsun canım.Ben de buna benzer kıyamet rüyaları görüyorum.Tam dalgalar üzerime geliyor ya da gök çöküyor adeta o sırada güm güm kalp atışı ile uyanıyorum.
Tamamdir kaptan
@beyazleylak canim bu hafta guzel olacak.
Ben menu yazmiyordum bugunden itibaren yazmaya basliyorum senin menuleride siki takipteyim

Gunaydin
Ruyan gercekten kotuymus.
Hep zaten bebelerin uyudgu zaman anneleri uyuyamaz
Eküriiimmmm benim uçarılım seninle listeleri fakat beni yanlış etiketlemişsin o kişi ben değilim
Ya gecn aya gore adetm 2 hafta gecikti aşırı gerginim o yuzden evin icinde bile eşim diyor bakışlarınla dövüyorsun noldu sana gevşe
Ben de o dönemlerde aşırı gergin oluyorum mutlaka biri ile tartışıyorum
@hadikonusalim
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah'ım
Hayırdır kuğucum .Geçmiş mesajlarda farketmedim denizle ilgili bir durum mu var kime ne oldu ?Rabbim sabır versin .

Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetim

MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyor
Aynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.
Amin cnm insallah. Diş donemi zor gercekten onlarıda anlamak lazm tabi

Ne yedin.aksam boregi yemeden durabildinmi canim
hava kapali felanmi oyuzdenmiki
ben hic sevmiyorum kapali havayi
Yok canim yaa benim kendimle alakali
Adi neki.
Bide seker yazmissin tatli falanmi oliyor bu canim
Pasta olmasa guzelmis menun cnm afyt olsun. Yarin ne sporu yapicaksn cnm leslie mi
Leslie buyuk ihtimla canim

3+3 öğün çok fazla değil mi canım
Son arayı yapmasan bari

Menünü yukarıda düzenlediğim gibi alt alta yazarsan okurken kolaylık olur canım

Su az gibi geldi, 3 lt kadar tüketirsen daha iyi olur
Bana da öyle geldi ama dedigini yapayim bakalim vardir herhalde bildigi

Pogaca olmasa super menuymus canim
Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel
Guzel canim
12 aralık cumartesi
09.00 1 yumurta haslanmıs, 1 dilim ekmek

13.00 menemen

15.00 sütlü kahve

18.00 fırında 3 tavuk but, 1 patates,2 sogan

Spor yok

Su 3 litre
Patates kucukse guzel canim bence
12 Aralık Cumartesi

16.00
1 ev yapımı hamburger
1 kase yoğurt çorbası
Bol yeşil salata
1 adet Trabzon hurması

su: 1,5 lt
Guzel bence canim
Guzel bence canim
3 yk mercimekli bulgur pilavı (hesapta yoktu, çocuklardan artmıştı, çöpe gitmesin dedim)
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 dilim börek
Turşu
Cok degilmis bulgur canim.
Boregin dilimide kucukse eritmissindir ins

Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim
Bizede boyle bir destek lazim
Acaba başkaları da benim gibi bunu görür görmez kaç Gr altın alacağını hesaplamış mıdır
Ben de yaptım ve çok üzgünüm 1 dilim yedim
Şu korona hayatlarımızı altüst etti.insallah bir an önce biter de sevdiklerinize kavusuruz
İnşallah doya oya gezmeyi arkadaşlarımla buluşmayı normal ve rutin gelen ama şu an yapamadığım herşeyi özledim
Hangi bölümü okuyorsun canım?
annem değil annanemdi yaşlılık yani kalbi çarpıyor tansiyonu yükseliyor bir anda kalp krizi zannettik malatyay gönderdiler direk çok şükür iyi şimdi
Geçmiş olsun canım
Kalori hesabı çok yaptım işe yarıyor fat secret uygulamasını öneririm.Dezavantajı şu süreklilik sağlanamıyor.Sıkılıyor insan
Merhaba canım hoşgeldin ben Asude .Aralıklı Oruç uzun süredir beslenme tarzım benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama diyetsiz yine zayıflayamadım.Günlük kalori alımı gerçekten önemli.
Ayetel kürsiyi okumadıkca gitmiyor
Ayetel Kürsi kale gibi .İçine girince ferahlıyorsun
Kopmayacağını biliyordum
Kahvemi hala içemedim:))
Azsonraaa , kimler bana eşlik ederrr
Afiyet olsun kahve yağ yakıcı bir içecek ama malesef nefret ettiğim için bir fincanı dahi bitiremiyorum.İçebilmeyi isterdim.
bende yuruyus bandina ciktimm

hadin kizlar sporaaa. bu hafta cok iyi yuzdeyle takimi ucuralimm
Kolay gelsin canım.Ben de açık havada yürüyüşe sardım bu aralar resmen canım çekmeye başladı
çok şükür canım korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar 1 hafta oldu test vereli yakında karantinaları biter.
Geçmiş olsun canım
Halbuki cok.emindim.seni etiketledigimie

Menunu yazdinmi canimcim. Yarin ayni sporu mu yapsak acaba birbirimizi durteriz hem
Kesinlikle yapalım.Menümü şimdi yazacağım bugün yoğundum.

Aynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.
Amin cnm insallah. Diş donemi zor gercekten onlarıda anlamak lazm tabi
insAllah canım
Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel
Aynen yarın daha güzel bı gün olacak insAllah
Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim
insAllah bı daha olmaz bklm
Kopmayacağını biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…