- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.721
Yandık ozaman, neyse bi avazda kurtulmus olur insallah o da fazla uzamadan patlasa bariBu ara 4. de çıkar, çok ara olmaz
Başka bir sıkıntısı kalmıyor artık canım, yavaş yavaş rahata erersinYandık ozaman, neyse bi avazda kurtulmus olur insallah o da fazla uzamadan patlasa bari
Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetimKahvalti hafif kacamakli olmus onun diisnda guzel cnm afyt olsun
MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyorKızlar oglan uyudu şükür bende acayip uykusuzum bu ara sabahn korunde uyaniyor sonradn tekrar uyuyor. 3cü köpekdisimiz patlamis az önce farkettim sanrm huysuzluklari hep ondan hepsi arka arkaya patladi acaba 4 uncude gelirmi? Gelirse bi sure daha boyle devam ederiz huysuz duzensiz uykular vs...
Evet canım çok yoğun bir gündü oğluma ders çalıştırdım kuzenimin çocuğuna arapça çalıştırdım hafta sonu koşturmacası derken hiç imkanım olmadı telefonu elime alamadım.Beyaz leylak bugün görünmedin canım
Epilepsi oğlumda da var canım .Şükür 1 yıldır ilaç kullanmıyor iyileşti.zaten çok hafif formu idi 1 kere nöbet geçirdi ama 10 yıl ilaç kullandı . bu hastalıktan korkma özellikle Küçük çocuklarda çabuk iyileşiyor.Tarihte önemli bilim adamları ve siyasetçi ve yazarlardan bu hastalığa sahip olanlar var yinede ilerlemelerine mani olmamış.Allah şifa versin kuzularımıza.haftaya olmasa bile yeni yilda insalalh.mezun olcam:)
bende istiyorum.doycektim
gecmis olsun allah sifasini versin canim
benim kizimda epilepsi hastasi xiziksel bi sorunu yok cok sukur ama yasina gore geriden geliyo
0 kalorili kacamak
bence guzel uygulama
Basenlerim fırtlamadan giyeceğim elbiselerin eteklerin hayalini kuruyorum
Hayrolsun canım.Ben de buna benzer kıyamet rüyaları görüyorum.Tam dalgalar üzerime geliyor ya da gök çöküyor adeta o sırada güm güm kalp atışı ile uyanıyorum.Gunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Eküriiimmmm benim uçarılım seninle listeleriTamamdir kaptan
@beyazleylak canim bu hafta guzel olacak.
Ben menu yazmiyordum bugunden itibaren yazmaya basliyorum senin menuleride siki takipteyim
Gunaydin
Ruyan gercekten kotuymus.
Hep zaten bebelerin uyudgu zaman anneleri uyuyamaz
Ben de o dönemlerde aşırı gergin oluyorum mutlaka biri ile tartışıyorumYa gecn aya gore adetm 2 hafta gecikti aşırı gerginim o yuzden evin icinde bile eşim diyor bakışlarınla dövüyorsun noldu sana gevşe
Hayırdır kuğucum .Geçmiş mesajlarda farketmedim denizle ilgili bir durum mu var kime ne oldu ?Rabbim sabır versin .@hadikonusalim
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah'ım
Insallah canım yaBaşka bir sıkıntısı kalmıyor artık canım, yavaş yavaş rahata erersin
Aynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetim
MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyor
Ne yedin.aksam boregi yemeden durabildinmi canimKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.
İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Yok canim yaa benim kendimle alakalihava kapali felanmi oyuzdenmiki
ben hic sevmiyorum kapali havayi
Adi neki.Köyde annem yufka gibi aciyor pisiriyor sacda ince ince kesiyor bi tepsilik kadar posetleyip dondurucuya atiyor burda hamur yoğurup 3tane altina 3tane de üstüne hamur açıyoruz aralarina yag tabiki
Kesilen yufkalari yagla az sekerle harmanlayip ortasına koyuyoruz Eki Görüntüle 2738358
Bu gorseldeki gibi pisirince özelden atarim
Leslie buyuk ihtimla canimPasta olmasa guzelmis menun cnm afyt olsun. Yarin ne sporu yapicaksn cnm leslie mi
Halbuki cok.emindim.seni etiketledigimieEküriiimmmm benim uçarılım seninle listelerifakat beni yanlış etiketlemişsin o kişi ben değilim
3 yk mercimekli bulgur pilavı (hesapta yoktu, çocuklardan artmıştı, çöpe gitmesin dedim)Ne yedin.aksam boregi yemeden durabildinmi canim
Bana da öyle geldi ama dedigini yapayim bakalim vardir herhalde bildigi3+3 öğün çok fazla değil mi canım
Son arayı yapmasan bari
Menünü yukarıda düzenlediğim gibi alt alta yazarsan okurken kolaylık olur canım
Su az gibi geldi, 3 lt kadar tüketirsen daha iyi olur
"Yok birşey bildikleri" dersem ileri gitmiş olmam herhalde.Bana da öyle geldi ama dedigini yapayim bakalim vardir herhalde bildigi
Pogaca olmasa super menuymus canim
Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel12 Aralık Cumartesi
Kahvaltı 10:30
Sucuklu yumurta (3 dilim sucuk+1 yumurta)
Bal 1 tatlı kaşığı
1 dilim incir reçeli
1 parça peynir
2 yk yoğurt
8 zeytin
2 lokma poğaça+1 dilim beyaz ekmek
7 ince dilim patates kızartması
Çay
Ara 15:30
1 avuç fındık
1 kuru incir
Akşam 18:00
7 kaşık yeşil fasulye yemeği
1 kepçe şekersiz karışık hoşaf
4 kaşık bulgur pilavı
Su 3.5 lt
Spor yok
Guzel canim12 Aralık cumartesi
Sabah 10.30: 4 YK menemen kk peynir avuç içi kadar bazlama şekersiz cay
Aksam18.00: 8 tane çiğ köfte 2 bardak ayran bolca marul
Su:2 litre olur
Spor: 30 dk yürüyüş 60 puanPnrrr-12
@Tontiskom
Patates kucukse guzel canim bence12 aralık cumartesi
09.00 1 yumurta haslanmıs, 1 dilim ekmek
13.00 menemen
15.00 sütlü kahve
18.00 fırında 3 tavuk but, 1 patates,2 sogan
Spor yok
Su 3 litre
Guzel bence canim12 Aralık Cumartesi
16.00
1 ev yapımı hamburger
1 kase yoğurt çorbası
Bol yeşil salata
1 adet Trabzon hurması
su: 1,5 lt
Guzel bence canimMENUM: (cumartesi 12.12.20)
9:30 1 fincan kahve ile 1 kurabiye
12:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 1yk chia, 15 badem, yarim muz, tarcın
15:30 1 bardak protein süt,minik mandalina
16:30 kahve 2kare bitter
18:00 5 yk bulgur pilavı, 3yk et sote, 1 kepce barbunya, 1 kase salata
2.5lt su
Spor 30 dk leslie 90p
1200 hoplama 120
300 mekik 60 =toplam 270p
Cok degilmis bulgur canim.3 yk mercimekli bulgur pilavı (hesapta yoktu, çocuklardan artmıştı, çöpe gitmesin dedim)
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 dilim börek
Turşu
Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledimHerkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
Acaba başkaları da benim gibi bunu görür görmez kaç Gr altın alacağını hesaplamış mıdırBizede boyle bir destek lazim
Ben de yaptım ve çok üzgünüm 1 dilim yedimKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.
İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
İnşallah doya oya gezmeyi arkadaşlarımla buluşmayı normal ve rutin gelen ama şu an yapamadığım herşeyi özledimŞu korona hayatlarımızı altüst etti.insallah bir an önce biter de sevdiklerinize kavusuruz
Hangi bölümü okuyorsun canım?Kızlar selamlar bugün sabahtan mutfağa giriştim
Epey toparladım da
Arada Veli toplantısı vardı ona katıldım
birazdan da yemek hazırlığına girişeceğim
bugün yarın ve pazartesi aöf sınavlarım var ama hiç çalışmadım ya bakalım inşallah bildiğim şeyler olur da ortalamadan geçerim
Geçmiş olsun canımannem değil annanemdi yaşlılık yani kalbi çarpıyor tansiyonu yükseliyor bir anda kalp krizi zannettik malatyay gönderdiler direk çok şükür iyi şimdi
Kalori hesabı çok yaptım işe yarıyor fat secret uygulamasını öneririm.Dezavantajı şu süreklilik sağlanamıyor.Sıkılıyor insanBen kalori hesabına dayalı bir program izlemeyi düşünüyorum. Günlük ortalama 1500 kalori civarında alarak kilo vermeyi planlıyorum. Günlük bir saat yürüyüşlede destekleyeceğim. Sen nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsun?
Merhaba canım hoşgeldin ben Asude .Aralıklı Oruç uzun süredir beslenme tarzım benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama diyetsiz yine zayıflayamadım.Günlük kalori alımı gerçekten önemli.1 saat yürüyüş süper kalori hesabı yapabilenlere de hayranımBen Protein ağırlıklı beslenecegim.karbonhidratı azaltayım diyorum.Kalori hesabı yapamam gibi geliyor. Aralıklı oruç düşünüyorum.suyu az tüketiyorum artıracağım. haftanın 3 günü Leslie 3 günü (haftasonu özellikle) 30 dk yürüyüş.1 gün dinlenme ve bir egzersiz programı indirdim onu da hergun yaparım diyorum.
Ayetel Kürsi kale gibi .İçine girince ferahlıyorsunAyetel kürsiyi okumadıkca gitmiyor
Slmlar kızlaryaptım yeşil çayımı oğlumu uyuttum örgü orcem hava bı açıyor bı kapıyor eşimin elinde egzama vardı onun için sabun sipariş vermiştim cargo dağıtıma çıkmış menü paylaşmaya devam edicem burdan kopmak niyetinde değilim bklm yeniden toparlayabilirim inanıyorum adım konusunda bende harekete geçmeliyim keisnlikle
Afiyet olsun kahve yağ yakıcı bir içecek ama malesef nefret ettiğim için bir fincanı dahi bitiremiyorum.İçebilmeyi isterdim.Kahvemi hala içemedim:))
Azsonraaa , kimler bana eşlik ederrr
Kolay gelsin canım.Ben de açık havada yürüyüşe sardım bu aralar resmen canım çekmeye başladıbende yuruyus bandina ciktimm
hadin kizlar sporaaa. bu hafta cok iyi yuzdeyle takimi ucuralimm
Geçmiş olsun canımçok şükür canım korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar 1 hafta oldu test vereli yakında karantinaları biter.
Kesinlikle yapalım.Menümü şimdi yazacağım bugün yoğundum.Halbuki cok.emindim.seni etiketledigimie
Menunu yazdinmi canimcim. Yarin ayni sporu mu yapsak acaba birbirimizi durteriz hem
Avuç içi büyüklüğündeydi, 15 parçaya bölüp 15 dk da yedim :))Cok degilmis bulgur canim.
Boregin dilimide kucukse eritmissindir ins
insAllah canımAynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.
Amin cnm insallah. Diş donemi zor gercekten onlarıda anlamak lazm tabi
Aynen yarın daha güzel bı gün olacak insAllahSabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel
insAllah bı daha olmaz bklmKarabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim
Kopmayacağını biliyordum
Bencede herkes hesaplamistirAcaba başkaları da benim gibi bunu görür görmez kaç Gr altın alacağını hesaplamış mıdır
Bugun kacamak hakkimizi ikimizde kullanmisiz canim bundan sonra dikkat menulereBen de yaptım ve çok üzgünüm 1 dilim yedim
Taktik guzel benceAvuç içi büyüklüğündeydi, 15 parçaya bölüp 15 dk da yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?