Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

off 2.5 saat utu borekleri eritmissindir bence o arada

haha evet karantinaya alinmaliyiz

kesinlikle katılıyorum fulyacım :) nedir bu böyle takımca dökülüyoruz yaa benim soğuk algınlığı falan değil sanki ciğerlerime buz dağı kaçmış gibi. donuyorum ve ömksürürken ciğerden geliyor zedelenip parça parça dökülücek valla ciğerlerim oda sallanıyor ya öksürürken resmen

anam ütü mü :) ne güzel :) ev işlerinden en sevdiğim iştir ütü :) bayılırım hatta :) heleki böyle üşürken allahhh ne güzel gelir oo :) bende bulaşık yıkamaktan nefret ederim hiç sevmem bulaşığı o tatlılar börekler vrya ah onlar.. bu arada börek 1 2 dilim ye ama tatlı almamaya özen göster canım. ünsilin salgısını arttırıp yağ depolatırmış tatlı. börek yaptığındada mutlaka ıspanaklı yada peynirli yap fırında pişir kalorisi az oluyor ve eritmesi rahat oluyor ( diyetisyen önerisi)

günaydın kızlar..bu sabah tartıldım ve 89 çıktım,inanamadım ama çok hoşuma gitti bu durum..
sabah menümü yazayım;2 haşlanmış yumurta,peynir,sucuk

aksine bende ütüyü hiç sevmem.birde üstüne ütüm bozuldu.evdeki 12 kişiyi bırakıp ütü almaya gittim eşimle.benim içinde yürüyüş oldu.börekler mecburiyetten.sebze yemeği yoktu.evdekilere uymak zorunda kaldım.tatlı da fazla değil 2 tane ekler yedim.bu arada selülit için masaj aleti aldım.daha kullanamadım ama biberiye+susam+badem+kekik yağı ile göbek ve basenlerimi ovup masaj yapacam.biberiye yağ parçalıyormuş.bakalım nasıl bir faydası olacakmı.

senin isin de zor valla bence utuyu daha fazla geciktirmeden yap aradan ciksin.. askitonu da uyut burnuna da selpak tik
aşkitom bugün daha iyi gibi..burnundan halihazırda yapışkan bir madde akmadı..selpak tıkmama gerek yok , yaşasın!!!

üzülme , bütün diyetler haftasonu bozulur ve pazartesi yeniden başlanır..bugün kaldığın yerden devam et..ben diyet yapıpda, misafiriyle börek yemeyen kişi görmedim henüz..

hayırlı sabahlar kızlar hafta sonu sapıttım 2 gün hiç dikkat etmedim bu gün yine tam dikkat etmeye başladım
bu sabah tam 1 saat yürüdüm geldim ögleden sonra 1.5 saat fitneese giricem

kızlar ben daha ev işimi yapmadım bu gün p tesi çoooooooooook işlerim var kayganam alt katta kadın oglu üzülmesin diye evi kokan kadının evinde işkence çekiyor ALLAH YARDIMCISI OLSUN

Geçmiş olsun hopiiş.... ahh iştah konusunda ne kadar benziyoruz yahu :)))

Selamlar beybileer,

yeni ev yeni hayat wuhuuuu :)))) Çamaşır makinamla aşk yaşıyorum resmen, dünden beri çalışıp duruyo garibim :))) Çok mutluyum çok çok çoook.... Maşallah....

Bu günkü menüm;

Sabah;

Biraz dandik bir menü oldu

1 kase rus salatası
1 kase arnavut ciğeri

öğlen
2 yumurta
1 parça peynir
(sabahla öğlen yer değiştirmiş olsun bari)

ara
1 elma

akşam
bir sebze yemeği yaparım herhalde daha kara veremedim :)

Selamlar Kızlarr, evdeki bilgisayarım bozuldu o yüzden dün giremedim, sayfada baya ilerlemiş, oku oku bitmedi

Betül gelmişş sonunda özlettin kendini canımm, artık buralarda ol özletme kendiniz, buralardan uzaklaştın diyet ne alemde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
2 yumurta
2 d.kepek ekmeği
Yarım avuç içi kadar peynir

Ara: Yok

Öğle
1 kase çorba
1 bardak cacık

Ara: 1 portakal

Akşam
1 elma.

Spor: 1 saat spor+1 saat yürüyüş.

günaydın kızlar..bu sabah tartıldım ve 89 çıktım,inanamadım ama çok hoşuma gitti bu durum..
günaydın :9 sevindim hoş duruma canım bir tavsiye vereyim sucuk salam yerine pastırma alabilirsin. Bir de yağının en az yerinden alırsan diğerlerine göre daha iyi olur bizim marketteki adam kimseden çekmiyor bana pastırma verirken çektiğini ''ama orası çok yağlı bak onu key geri burdan ver''
selpak tıkmak deyimine bayıldım ay siz çok yaşayın hemi hatunlar
güüüüüüüüüüüüüüüünaydın 9. takım
günaydın

betüşüm acep seneye bursada mı üni. ye gitsem gelsem yerleşsem yanına merak etme kız maddi olarak ona buna para verceğime sana yardım ederim sen çalışıyon ev işlerine de yardım ederim
İçten içten sövdüğünü duyar gibiyim

Eki Görüntüle 579054

günaudın canlarım

şöööyle bir yeşilçay iyi gider..
Hani dediydim ya kuaföre gitsem pazartesi de gezsem diye kuaföre gitmeye üşendim. dolayısıyla bugünkü yağmurlar faturayı yatırıp koşa koşa eve geldim ama nescafe goldumu unutmadım. Birazdan kayfe keyfi yapacam. sade kahveye taktım şu ara

gunaydin hatunlar dun 3 aydan sonra ilk kez 400 kalorilik (yeni eklenmis) aksam yemegimi yedim tabiki bitiremedim midem artik ceviz kadar olmus sanirim. neyse kesin bu hafta kilo alicam diye dusunurken sabah bir tartildim 250 gram gitmis hehe (hic yoktan iyidir?)

ben de menumu yazayim bari

sabah: 1 kase yulaf lapasi (bol tarcinli)
ara: cappuccinolu milkshake
ogle: limonlu tahilli bar, sade kahve
ara: bitki cayi
aksam: firinda kabak mucver (yagsiz, unsuz vs..) , yagsiz yogurt
gece: bitki cayi
su: 2 litreyi gecmeyi umut ediyorum :2:

tebrikler

ben de utuden nefret edderim elimden geldigi kadar yapmamaya calisirim zaten gomlek haric hicbir seyi de utulemem annem ic camasirlarini bile utulerdi ben o konuda hic ona cekmemisim valla. esim de bastan uyarmisti utu haric her tur ev isini yaparim, sen de yapmam diyorsan haftada bir anneme utuletiriz demisti yirim ya kv de hazir bekliyordu zaten getirsinler de utuleyeyim diye

üzülme , bütün diyetler haftasonu bozulur ve pazartesi yeniden başlanır..bugün kaldığın yerden devam et..ben diyet yapıpda, misafiriyle börek yemeyen kişi görmedim henüz..

su 3 aydir yapmadigim kek borek tatli kalmadi neredeyse ama yemeyi birak tadina bile bakmadim hoppisim naber

:) yağ parçalarmı bilmiyorum biberiye sıkı ter attırıyor dediler gittim aldım spor yaparkende kullandım ama pek etkisini görmedim canım. çayını içenler falan varmış nedir ne değildir bilmiyorum :) o ekler dediğin şey varya 1 tane ufak boyu tamı tamına 500 kalori yok öyle yemek tatlı falan vallahi bak mızraklarım hee :) çok cadı hissettim kendimi :) ama sebze yemeğin olmadığından affedilebilir birşey:) bu arada ütü aldıysan yeni ütün hayırlı uğurlu olsun canımcım :)

selam bayanlar :):):):) bugün okula gidecektim sabah kalktım kar var etrafta üşendim ama şimdi o karda kalkıp 1 minibüslük yola spora gideceğim :) bazen şaşıyorum kendime nasıl böyle bir azim varken zayıflayamadım diye :) diyetisyen bu hafta 70 in 100 gram fazlasını görürsem kafanı kırıcam dedi :) bende inşallahlarla çıktım bakalım aşağı yukarı doğru uygulamaya başlıyorum bugün sabah tartıma çıktım 70.6 çıktı ama nedir doğrumudur bilemedim :) inşallah doğrudur. neysem menümü yazayım hemencik uzun zamandır menü paylaşmıyorum :) görün sizde şok geçirin bakalım bu kadar şeyi nasıl yediğime şaşırıyorum :)

sabah:
2 dilim (50 gr) light ekmek
1 kk ( 30 gr.) süzme peynir
1 tatlı kaşığı zeytin yağında kızartılmış domates biber ( çok acıydı )
1 bardak yeşilçay

ara:
2 mandalina (150 gr)

öğlen:
tavuk göğüsüyle yapılmış nohut ( 200 gr var yada yok)
2 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
1 kase (200 gr) yoğurt

ara:
2 mandalina

akşam:
nohut yemeği ( 200 gr olur bu defa)
1 kase çorba ( kararsızm neyli olacağına dair)
3 yemek kaşığı kadar pilav
1 kase yoğurt

ara:
1 portakal
2 mandalina
1 elma (yeşil)

henüz 2. / 3. ara ve akşam yemeğimi yemedim :) şimdi hazırlanıp buz tuta tuta spora gideceğim :) nişanlım 2 günlük geri geldi iş çokmuş geri çağırmışlar oda ayıp olmasın dedi geldi garibim :) fırsattan istifade onuda görmeye gidicem dönüşte bi 20 30 dk da öyle yürüyüşüm olur :) gerçi salonda iyi ter atıyorum ama olsun :) görenler fark var diyorlar ölçüm yapıyorum aynı çıkıyor ama bakalım artık nedir ne değildir. yararı var gibi :)

Canım bu menü ne böyle, aralarda bir porsiyon meyve yemek gerekmiyor mu seninkiler 2-3 porsiyon olmuş, bu menülerle verebiliyor musun?

Bu arada bende biberiye yağını aldm bugün sürücem spordan önce bakalım etkisini görecekmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…