- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.281
mrb kızlar.çok geç oldu ama anca vakit bulabildim.ev full misafir doluydu.
tabi benim diyet allaha emanet.
sabah dengeli bir şekilde kahvaltımı yaptım.öncesinde sirkeli ballı suyumu ve biveriye çayımıda içtim ama öğleden sonra
misafir aizliğine uğradım.öğle yemeğini atladım ancak akşam börekeler tatlıda havada uçuştu.bende biraz değil bayağı bir abarttım yedim. sonrasında 2,5 saatlik bir ütü marotonu başladı.ama bayağı bir hareketli bir gündü.1 saatlik yürüşte yaptım.yediklerimin birazı gitmiştir herhalde. herkese ii geceler...
haha evet karantinaya alinmaliyiz
sabah dengeli bir şekilde kahvaltımı yaptım.öncesinde sirkeli ballı suyumu ve biveriye çayımıda içtim ama öğleden sonra
misafir aizliğine uğradım.öğle yemeğini atladım ancak akşam börekeler tatlıda havada uçuştu.bende biraz değil bayağı bir abarttım yedim. sonrasında 2,5 saatlik bir ütü marotonu başladı.ama bayağı bir hareketli bir gündü.1 saatlik yürüşte yaptım.yediklerimin birazı gitmiştir herhalde. herkese ii geceler...
kesinlikle katılıyorum fulyacım :) nedir bu böyle takımca dökülüyoruz yaabenim soğuk algınlığı falan değil sanki ciğerlerime buz dağı kaçmış gibi. donuyorum ve ömksürürken ciğerden geliyor zedelenip parça parça dökülücek valla ciğerlerim oda sallanıyor ya öksürürken resmen
anam ütü mü :) ne güzel :) ev işlerinden en sevdiğim iştir ütü :) bayılırım hatta :) heleki böyle üşürken allahhh ne güzel gelir oo :) bende bulaşık yıkamaktan nefret ederimhiç sevmem bulaşığı o tatlılar börekler vrya ah onlar.. bu arada börek 1 2 dilim ye ama tatlı almamaya özen göster canım. ünsilin salgısını arttırıp yağ depolatırmış tatlı. börek yaptığındada mutlaka ıspanaklı yada peynirli yap fırında pişir kalorisi az oluyor ve eritmesi rahat oluyor ( diyetisyen önerisi)
off 2.5 saat utuborekleri eritmissindir bence o arada
aşkitom bugün daha iyi gibi..burnundan halihazırda yapışkan bir madde akmadısenin isin de zor vallabence utuyu daha fazla geciktirmeden yap aradan ciksin.. askitonu da uyut burnuna da selpak tik
güüüüüüüüüüüüüüüünaydın 9. takım
oh oh ohhh maaşallah..elemterefiş , kem gözlere şiş..herkesler uğramış topiğimize ama ben yokkeeeenn ..kızlar vallahi bu grip işi pek kötü birşeymiş..çoluk çocuk hepimiz dökülüyoruz ..yalnız benim anlamadığım bu kadar hastayım , burnum silinmekten yara oldu, benim bu iştah neden kapanmadı:26:kurban olduğum bir iştah vermişki ne hastalıkta , ne üzüntüde ne kederde banamısın demiyor ..n'apalım tek derdimiz bu olsun artık, yapacak birşey yok..
günaydın :9 sevindim hoş durumagünaydın kızlar..bu sabah tartıldım ve 89 çıktım,inanamadım ama çok hoşuma gitti bu durum..
sabah menümü yazayım;2 haşlanmış yumurta,peynir,sucuk
selpak tıkmak deyimine bayıldım ay siz çok yaşayın hemi hatunlaraşkitom bugün daha iyi gibi..burnundan halihazırda yapışkan bir madde akmadı..selpak tıkmama gerek yok , yaşasın!!!
üzülme , bütün diyetler haftasonu bozulur ve pazartesi yeniden başlanır..bugün kaldığın yerden devam et..ben diyet yapıpda, misafiriyle börek yemeyen kişi görmedim henüz..
günaydıngüüüüüüüüüüüüüüüünaydın 9. takım
Selamlar beybileer,
yeni ev yeni hayat wuhuuuu :)))) Çamaşır makinamla aşk yaşıyorum resmen, dünden beri çalışıp duruyo garibim :))) Çok mutluyum çok çok çoook.... Maşallah....
Bu günkü menüm;
Sabah;
Biraz dandik bir menü oldu
1 kase rus salatası
1 kase arnavut ciğeri
öğlen
2 yumurta
1 parça peynir
(sabahla öğlen yer değiştirmiş olsun bari)
ara
1 elma
akşam
bir sebze yemeği yaparım herhalde daha kara veremedim :)
günaydın kızlar..bu sabah tartıldım ve 89 çıktım,inanamadım ama çok hoşuma gitti bu durum..
sabah menümü yazayım;2 haşlanmış yumurta,peynir,sucuk
aksine bende ütüyü hiç sevmem.birde üstüne ütüm bozuldu.evdeki 12 kişiyi bırakıp ütü almaya gittim eşimle.benim içinde yürüyüş oldu.börekler mecburiyetten.sebze yemeği yoktu.evdekilere uymak zorunda kaldım.tatlı da fazla değil 2 tane ekler yedim.bu arada selülit için masaj aleti aldım.daha kullanamadım ama biberiye+susam+badem+kekik yağı ile göbek ve basenlerimi ovup masaj yapacam.biberiye yağ parçalıyormuş.bakalım nasıl bir faydası olacakmı.
üzülme , bütün diyetler haftasonu bozulur ve pazartesi yeniden başlanır..bugün kaldığın yerden devam et..ben diyet yapıpda, misafiriyle börek yemeyen kişi görmedim henüz..
aksine bende ütüyü hiç sevmem.birde üstüne ütüm bozuldu.evdeki 12 kişiyi bırakıp ütü almaya gittim eşimle.benim içinde yürüyüş oldu.börekler mecburiyetten.sebze yemeği yoktu.evdekilere uymak zorunda kaldım.tatlı da fazla değil 2 tane ekler yedim.bu arada selülit için masaj aleti aldım.daha kullanamadım ama biberiye+susam+badem+kekik yağı ile göbek ve basenlerimi ovup masaj yapacam.biberiye yağ parçalıyormuş.bakalım nasıl bir faydası olacakmı.
selam bayanlar :):):):) bugün okula gidecektim sabah kalktım kar var etrafta üşendimama şimdi o karda kalkıp 1 minibüslük yola spora gideceğim :) bazen şaşıyorum kendime nasıl böyle bir azim varken zayıflayamadım diye :) diyetisyen bu hafta 70 in 100 gram fazlasını görürsem kafanı kırıcam dedi :) bende inşallahlarla çıktım bakalım aşağı yukarı doğru uygulamaya başlıyorum bugün sabah tartıma çıktım 70.6 çıktı ama nedir doğrumudur bilemedim :) inşallah doğrudur. neysem menümü yazayım hemencik uzun zamandır menü paylaşmıyorum :) görün sizde şok geçirin bakalım bu kadar şeyi nasıl yediğime şaşırıyorum :)
sabah:
2 dilim (50 gr) light ekmek
1 kk ( 30 gr.) süzme peynir
1 tatlı kaşığı zeytin yağında kızartılmış domates biber ( çok acıydı )
1 bardak yeşilçay
ara:
2 mandalina (150 gr)
öğlen:
tavuk göğüsüyle yapılmış nohut ( 200 gr var yada yok)
2 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
1 kase (200 gr) yoğurt
ara:
2 mandalina
akşam:
nohut yemeği ( 200 gr olur bu defa)
1 kase çorba ( kararsızm neyli olacağına dair)
3 yemek kaşığı kadar pilav
1 kase yoğurt
ara:
1 portakal
2 mandalina
1 elma (yeşil)
henüz 2. / 3. ara ve akşam yemeğimi yemedim :) şimdi hazırlanıp buz tuta tuta spora gideceğim :) nişanlım 2 günlük geri geldi iş çokmuş geri çağırmışlar oda ayıp olmasın dedi geldi garibim :) fırsattan istifade onuda görmeye gidicem dönüşte bi 20 30 dk da öyle yürüyüşüm olur :) gerçi salonda iyi ter atıyorum ama olsun :) görenler fark var diyorlar ölçüm yapıyorum aynı çıkıyor ama bakalım artık nedir ne değildir. yararı var gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?