- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.301
kızlar yazdıklarınız biraz okudum..kısaca size kendimden bahsedeyim boyum 166 kilom 91( 3 ay önce evlendim,hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım,tamam çok zayıf olmadım ama bu kadarda değildi.üniversiteyi bitirdikten sonra evde kalmak beni bitirdi ve kilo almaya başladım.evlenmeden önce ankarada yaşıyordum,eşim konyaya atandı ve herşeyi bırakıp konyaya geldim.insan sevdiği için herşeyi yapar,kaf dağının ötesi olsa giderdim ama çok zormuş yaaaa ( bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum,konuşacak kimsenin olmaması çok zor.özlem çok zor.şimdi iş arıyorum,inşallah kısa zamanda bulursam belki daha kolay olur burda yaşamak.kısa dedim kafa ütülemeye başladım.benim vaktim çok,dolayısıyla sık sık ziyaret ederim.bugün itibariyle çok sıkı karbonhidrat diyetine başladım.
hastayım , evdeyim..
Selamlar beybileer,
yeni ev yeni hayat wuhuuuu :)))) Çamaşır makinamla aşk yaşıyorum resmen, dünden beri çalışıp duruyo garibim :))) Çok mutluyum çok çok çoook.... Maşallah....
Bu günkü menüm;
Sabah;
Biraz dandik bir menü oldu
1 kase rus salatası
1 kase arnavut ciğeri
öğlen
2 yumurta
1 parça peynir
(sabahla öğlen yer değiştirmiş olsun bari)
ara
1 elma
akşam
bir sebze yemeği yaparım herhalde daha kara veremedim :)
selam bayanlar :):):):) bugün okula gidecektim sabah kalktım kar var etrafta üşendimama şimdi o karda kalkıp 1 minibüslük yola spora gideceğim :) bazen şaşıyorum kendime nasıl böyle bir azim varken zayıflayamadım diye :) diyetisyen bu hafta 70 in 100 gram fazlasını görürsem kafanı kırıcam dedi :) bende inşallahlarla çıktım bakalım aşağı yukarı doğru uygulamaya başlıyorum bugün sabah tartıma çıktım 70.6 çıktı ama nedir doğrumudur bilemedim :) inşallah doğrudur. neysem menümü yazayım hemencik uzun zamandır menü paylaşmıyorum :) görün sizde şok geçirin bakalım bu kadar şeyi nasıl yediğime şaşırıyorum :)
sabah:
2 dilim (50 gr) light ekmek
1 kk ( 30 gr.) süzme peynir
1 tatlı kaşığı zeytin yağında kızartılmış domates biber ( çok acıydı )
1 bardak yeşilçay
ara:
2 mandalina (150 gr)
öğlen:
tavuk göğüsüyle yapılmış nohut ( 200 gr var yada yok)
2 yemek kaşığı zeytin yağlı taze fasulye
1 kase (200 gr) yoğurt
ara:
2 mandalina
akşam:
nohut yemeği ( 200 gr olur bu defa)
1 kase çorba ( kararsızm neyli olacağına dair)
3 yemek kaşığı kadar pilav
1 kase yoğurt
ara:
1 portakal
2 mandalina
1 elma (yeşil)
henüz 2. / 3. ara ve akşam yemeğimi yemedim :) şimdi hazırlanıp buz tuta tuta spora gideceğim :) nişanlım 2 günlük geri geldi iş çokmuş geri çağırmışlar oda ayıp olmasın dedi geldi garibim :) fırsattan istifade onuda görmeye gidicem dönüşte bi 20 30 dk da öyle yürüyüşüm olur :) gerçi salonda iyi ter atıyorum ama olsun :) görenler fark var diyorlar ölçüm yapıyorum aynı çıkıyor ama bakalım artık nedir ne değildir. yararı var gibi :)
:) yağ parçalarmı bilmiyorum biberiye sıkı ter attırıyor dediler gittim aldım spor yaparkende kullandım ama pek etkisini görmedim canım. çayını içenler falan varmış nedir ne değildir bilmiyorum :) o ekler dediğin şey varya 1 tane ufak boyu tamı tamına 500 kaloriyok öyle yemek tatlı falan vallahi bak mızraklarım hee :) çok cadı hissettim kendimi :) ama sebze yemeğin olmadığından affedilebilir birşey:) bu arada ütü aldıysan yeni ütün hayırlı uğurlu olsun canımcım :)[/QUO
ütü için tş ederim.akşam ekler yedim ama bu gün öğleni atladım
Selamlar Kızlarr, evdeki bilgisayarım bozuldu o yüzden dün giremedim, sayfada baya ilerlemiş, oku oku bitmedi
Betül gelmişş sonundaözlettin kendini canımm, artık buralarda ol özletme kendiniz, buralardan uzaklaştın diyet ne alemde?
Betülcüm yeni evin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu bozmasın tatlım..
Menün de iyi bence sabahla öğleni değiştirmişsin arada vucudu şaşırtmak lazım..
evi kokan kadın eltin oluyor değilmi???Allah seni var yakızlar ben daha ev işimi yapmadım bu gün p tesi çoooooooooook işlerim var kayganam alt katta kadın oglu üzülmesin diye evi kokan kadının evinde işkence çekiyor ALLAH YARDIMCISI OLSUN
nasıl yani??tadına bakmayacaksan neden yaptın o zaman..yapmamda yememde..yaparımda yerimde..hıhhsu 3 aydir yapmadigim kek borek tatli kalmadi neredeyse ama yemeyi birak tadina bile bakmadim hoppisim naber
güle güle kullan canıminternetden beğendiğim botlar geldide giydim bile..ahanda burda..Eki Görüntüle 579638
kız kadına acıdım çelik kapı açılınca koku yukarı çıkıyor okadar yani temizlik nedir bilmez çocukları bezlemiyor demeki ev çiş kokuyorevi kokan kadın eltin oluyor değilmi???Allah seni var ya
fadime..kadının eltisine taktığı isme bakarmısınız..evi kokan kadınbenimde yeni eltim oldu, acaba o da bana isim takarmı acep??işkillendim şimdi
nasıl yani??tadına bakmayacaksan neden yaptın o zaman..yapmamda yememde..yaparımda yerimde..hıhh
gözün aydın cumaya kadar daha güzel rakamlar görürsün inşallahMerhaba 9. takımın güzel bayanları nasılsınız?
Okuldan geldim çok şükür bugünü de tamamladık. Birazdan oğlanı almaya gideceğim..
Sayfalar baya ilerlemiş ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın.
Bende menümü yazayım
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim köy ekmeği, 1 kk peynir 3 zeytin
Ara yok
Öğlen 1 kase aşure
Ara: 1 portakal
Akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa ve 1 kase yoğurt belki 1 dilim ekmek
Pazar günü aşure yaptım (Aşure ayı bitti 3 gün önce ama ancak fırsatım oldu) ama baya koşturdum ve fazla yemedim bu sabah tartıda güzel bir rakam gördüm..
betüş hoş geldin kız herkese pere lazımburlardayııım :))) bende össledim yaa.... ama bu haftada pek yoğun olucam, geçen hafta yapmadığım işleri bitirme durumundayımamaan iş olsunda yapalım demi amaa :)))) pera lazım peraa peraa :))
internetden beğendiğim botlar geldide giydim bile..ahanda burda..Eki Görüntüle 579638
Canım bu menü ne böyle, aralarda bir porsiyon meyve yemek gerekmiyor mu seninkiler 2-3 porsiyon olmuş, bu menülerle verebiliyor musun?
Bu arada bende biberiye yağını aldm bugün sürücem spordan önce bakalım etkisini görecekmiyim?
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın..Burası gerçekten çok motive ediyor insanı her ne kadar çok katılamasam da paylaşımlar çok güzel oluyor..
Geçmiş olsun canım benim..
Betülcüm yeni evin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu bozmasın tatlım..
Menün de iyi bence sabahla öğleni değiştirmişsin arada vucudu şaşırtmak lazım..
Canım nişanlın gelmiş gözün aydın geçmişi okudum ikinizde ayrı yerlerdeymişsiniz.. Umarım en kısa sürede yollarınız buluşur bir araya gelirsiniz..
Bu arada menün güzel bence fazla değil doktorlar herkesin kilosuna ve yaptığı spora göre ayarlıyor.. Ama ara öğünlerinin birisini ceviz yada kuru kayısı ile değiştirebilirsin..
:) yağ parçalarmı bilmiyorum biberiye sıkı ter attırıyor dediler gittim aldım spor yaparkende kullandım ama pek etkisini görmedim canım. çayını içenler falan varmış nedir ne değildir bilmiyorum :) o ekler dediğin şey varya 1 tane ufak boyu tamı tamına 500 kaloriyok öyle yemek tatlı falan vallahi bak mızraklarım hee :) çok cadı hissettim kendimi :) ama sebze yemeğin olmadığından affedilebilir birşey:) bu arada ütü aldıysan yeni ütün hayırlı uğurlu olsun canımcım :)[/QUO
ütü için tş ederim.akşam ekler yedim ama bu gün öğleni atladım
kız hiç dün yediklerin fazla diye öğün atlanırmı tam sopalıksın sen varyaöğün atladığında yemek yeme süren uzun olduğu için vücut kıtlık konumuna geçiyor ve bir sonraki öğünde yediğin herşeyin yağını hoooop depoluyor vücuda sakın atlama öğün
bakta haberdar et bizide canım merakta komaa :) bu arada cidden nasıl oluyor bende anlamıyorum tıka basa doyuyorum ama yağ parçalıyorum 1 kilo 100 gram verdim canım geçen hafta :) bu hafta ne olacak bilemedim :) cumartesi göreceğiz artık canım :) meyve konusuna gelince benim günlük 8 porsiyon meyve tüketmem lazım cnaım birebir ne kadar yazıyorsa uyuyorum diyette hatta en çok meyve kısmına uyuyorum :)
kız hiç dün yediklerin fazla diye öğün atlanırmı tam sopalıksın sen varyaöğün atladığında yemek yeme süren uzun olduğu için vücut kıtlık konumuna geçiyor ve bir sonraki öğünde yediğin herşeyin yağını hoooop depoluyor vücuda sakın atlama öğün
canım ya ondan değil.fb arkadaşları fazla kızdırdım bugün beni yemeğe giderken yanlarına lamadılarsalep bir de bitki çayı tıkadı sanırım .canımda istemedi yemek yemek.ama bu akşam listeme uyup k.fasulye ve salata yedim sadece.bitki çayımıda içtim en son meyve faslı.
canım ya ondan değil.fb arkadaşları fazla kızdırdım bugün beni yemeğe giderken yanlarına lamadılarsalep bir de bitki çayı tıkadı sanırım .canımda istemedi yemek yemek.ama bu akşam listeme uyup k.fasulye ve salata yedim sadece.bitki çayımıda içtim en son meyve faslı.
fulyağğğğ..geçen hani bir olaydan bahsetmiştik ya..senin adım sayıcın kaybolunca yenisini yollamışlardıda bizde tr de öyle birşey olmaz demiştik..(ben demiştim)herneyse efendim..geçen sezon sonu indirimdeyken lcw internet mağazasından bir trençkot almıştım, suni deri..hatta buradada fotosunu paylaşmıştım..sonra onu ben öylece bir kenara atmıştım..şimdi tam sezonu giyeyim dedim..giydim, kapı koluna takıldı , yırtıldı..sonra ben umut etmeyerek lcw ye mail atıp, aynı deriden 50 cm. istedim ki tamir için götürdüğüm derici "aynı rengi bulmamız mümkün değil, üretici firmadan iste" dedi..sonra efendim mailime cevap gelmiş bugün, ürünü yollayın diye..ayy ben bir sevindim bir sevindim ..bugün yolladım bakalım , geri ne gelecek..lafı çok uzattım biliyorum ama benim hala umudum var..
nasıl yani??tadına bakmayacaksan neden yaptın o zaman..yapmamda yememde..yaparımda yerimde..hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?