Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba 9. takımın güzel bayanları nasılsınız?
Okuldan geldim çok şükür bugünü de tamamladık. Birazdan oğlanı almaya gideceğim..
Sayfalar baya ilerlemiş ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın.

Bende menümü yazayım
Sabah: 1 fincan yeşil çay, 1 dilim köy ekmeği, 1 kk peynir 3 zeytin
Ara yok
Öğlen 1 kase aşure
Ara: 1 portakal
Akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa ve 1 kase yoğurt belki 1 dilim ekmek

Pazar günü aşure yaptım (Aşure ayı bitti 3 gün önce ama ancak fırsatım oldu) ama baya koşturdum ve fazla yemedim bu sabah tartıda güzel bir rakam gördüm..

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Burası gerçekten çok motive ediyor insanı her ne kadar çok katılamasam da paylaşımlar çok güzel oluyor..

hastayım , evdeyim..

Geçmiş olsun canım benim..

Betülcüm yeni evin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu bozmasın tatlım..
Menün de iyi bence sabahla öğleni değiştirmişsin arada vucudu şaşırtmak lazım..

Canım nişanlın gelmiş gözün aydın geçmişi okudum ikinizde ayrı yerlerdeymişsiniz.. Umarım en kısa sürede yollarınız buluşur bir araya gelirsiniz..
Bu arada menün güzel bence fazla değil doktorlar herkesin kilosuna ve yaptığı spora göre ayarlıyor.. Ama ara öğünlerinin birisini ceviz yada kuru kayısı ile değiştirebilirsin..

burlardayııım :))) bende össledim yaa.... ama bu haftada pek yoğun olucam, geçen hafta yapmadığım işleri bitirme durumundayım amaan iş olsunda yapalım demi amaa :)))) pera lazım peraa peraa :))

Betülcüm yeni evin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunu bozmasın tatlım..
Menün de iyi bence sabahla öğleni değiştirmişsin arada vucudu şaşırtmak lazım..

Teşekkür ederiim... Amin hepimiz hep mutlu olalım :)))

bende yazayım listemi
sabah güzel bir kahvaltı(kalori hs yapmadım)

ara öğün biberi çayı

öğlen kiraz sapı çayı ,
1 kupa salep (yemeği atladım)

ara öğün 4 tane eti form
biberiye çayı

akşam büyük ihtimalle kuru fas.+yeşil salata
biberiye çayı
yatarken sirkeli ballı sıcak su

kızlar ben daha ev işimi yapmadım bu gün p tesi çoooooooooook işlerim var kayganam alt katta kadın oglu üzülmesin diye evi kokan kadının evinde işkence çekiyor ALLAH YARDIMCISI OLSUN
evi kokan kadın eltin oluyor değilmi???Allah seni var ya
fadime..kadının eltisine taktığı isme bakarmısınız..evi kokan kadınbenimde yeni eltim oldu, acaba o da bana isim takarmı acep??işkillendim şimdi

su 3 aydir yapmadigim kek borek tatli kalmadi neredeyse ama yemeyi birak tadina bile bakmadim hoppisim naber
nasıl yani??tadına bakmayacaksan neden yaptın o zaman..yapmamda yememde..yaparımda yerimde..hıhh

kızlar ben bugün yine yeni yeniden doktordaydım..hem sümüklü çocuğum hemde ben muayene oldum.."boğazın yanmış" deedi doktornasıl yani dedim..çok sıcak veya çok soğuk birşey yemişim..evet, sıcakta yedim soğukta..sonuç bir çanta ilaçla geri döndüm..bugün biraz daha iyiyim şükür...

fulyağğğğ..geçen hani bir olaydan bahsetmiştik ya..senin adım sayıcın kaybolunca yenisini yollamışlardıda bizde tr de öyle birşey olmaz demiştik..(ben demiştim)herneyse efendim..geçen sezon sonu indirimdeyken lcw internet mağazasından bir trençkot almıştım, suni deri..hatta buradada fotosunu paylaşmıştım..sonra onu ben öylece bir kenara atmıştım..şimdi tam sezonu giyeyim dedim..giydim, kapı koluna takıldı , yırtıldı..sonra ben umut etmeyerek lcw ye mail atıp, aynı deriden 50 cm. istedim ki tamir için götürdüğüm derici "aynı rengi bulmamız mümkün değil, üretici firmadan iste" dedi..sonra efendim mailime cevap gelmiş bugün, ürünü yollayın diye..ayy ben bir sevindim bir sevindim ..bugün yolladım bakalım , geri ne gelecek..lafı çok uzattım biliyorum ama benim hala umudum var..

internetden beğendiğim botlar geldide giydim bile..ahanda burda..Eki Görüntüle 579638
güle güle kullan canım
kız kadına acıdım çelik kapı açılınca koku yukarı çıkıyor okadar yani temizlik nedir bilmez çocukları bezlemiyor demeki ev çiş kokuyor

gözün aydın cumaya kadar daha güzel rakamlar görürsün inşallah

burlardayııım :))) bende össledim yaa.... ama bu haftada pek yoğun olucam, geçen hafta yapmadığım işleri bitirme durumundayım amaan iş olsunda yapalım demi amaa :)))) pera lazım peraa peraa :))
betüş hoş geldin kız herkese pere lazım

bakta haberdar et bizide canım merakta komaa :) bu arada cidden nasıl oluyor bende anlamıyorum tıka basa doyuyorum ama yağ parçalıyorum 1 kilo 100 gram verdim canım geçen hafta :) bu hafta ne olacak bilemedim :) cumartesi göreceğiz artık canım :) meyve konusuna gelince benim günlük 8 porsiyon meyve tüketmem lazım cnaım birebir ne kadar yazıyorsa uyuyorum diyette hatta en çok meyve kısmına uyuyorum :)

:) iyi bakalım canım sende gececilerdensin anladığım kadarıyla ama yetişemedim maalesef :S dalmışım kozmetik bölümüne gidiyorum :) bu yaşa kadar paspal diye nitelendirebileceğim bir hayatım varken şimdilerde o çeşit çeşit kremler kullanıp saçını başını hergün başka yapan kızlara özendiği için bakım yapmaya ble cildimi falan şımartmaya karar verdim :) onun için püf noktaları ürünleri falan araştırıyrum :) makyaja bayılırım makyajdan sonra temizlerim cildimi mutlaka ancak düzenli böyle pürüzsüz yapabilecek iyi bir bakım rutini bulmalıydım :) benimde kokulu kokulu kremlerim olsun istiyorum :)

insanlik olmemis sok sok sok flas flas flas

nasıl yani??tadına bakmayacaksan neden yaptın o zaman..yapmamda yememde..yaparımda yerimde..hıhh

yeeewrum ben yemiyorum diye herkes diyete mi girsin. esim istiyor surekli valla ev su an cikolatali pastadan tut turlu turlu kurabiyeler vs dolu. kvlere falan da yemek yapiyorum mesela tuzuna bile bakamiyorum esim geliyor o kontrol ediyor. bir lokma bile kacamak yapmadim derken abartmiyordum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…