Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

+100 Gr canım aslında o kadar kaçamapa az bile bir de adet çok yakın benim ağrılar ufaktan başladı ben baya bekliyordum şaşırdım

tamamdır buldum sanırım.Menü ve spor paylaşımları başka konu başlığında her gün paylaşılıyor
Evet canim.
Menu yorumlari buraya ama.
Pazartesi ara tarti cuma asli olan tarti gunumuz.
Liste de 3 hafta deneme suren var bu sure sonunda kurallara uymusaan kaptanimiz listeye aliyor seni

Kizlar ben kactim benim.kiz canli derse girecek ancak aksam ugrarim.

Beyaz leylak canim menune dikkat et
Ayy ekürime bak maşallah hiç bırakmıyor peşimi zaten niyetliyim bugün ama yarın yola çıkıyorum 3 gün yokum .o zamanlar ne yaparım bilmiyom dışarıda diyet çok zor

Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah
Benim.kucuk cimcimeyle ufak bir tartisma
yasadik ve bana kusup koltukta uyuya kalmis simdi
Vu huyu ayni babasi oda cok sever kusmeyi
Hele noldu cadıya da küstü

Benim ikiside bayiliyor banyoya
Bebekken 3 aylıktı galiba İzmir’e gittik Erzurum’a alışmış çocuk isilik oldu sürekli yıkadım doktor tavsiyesi üzerine rahatlasın diye nefret etti galiba banyodan
Kızlar akşam için evde sadece brokoli ver sebze olarak,nasıl bir yemek yapılır tarifi olan var mi
Çorba yap brokoliden çok severim
merhaba hanımlar. bugün de tartı fotosu gönderecek miyiz?
Cuma günleri fotoğraf tarih ve nickli pazartesi takım içi olduğu için şart değil canım

hoşgeldiniz ben Betül inşallah beraber vereceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…