- 11 Eylül 2018
- 246
- 410
- 103
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #413.121
hoşbuldum inşallahhoşgeldiniz ben Betül inşallah beraber vereceğiz :)
pazartesi hafta sonu kacamagini onlemk icin takim ici bildirim yapiyoruzhoşbuldum,inşallah.Şimdi kilolarımızı cuma ve pazartesileri yazıyoruz değil mi peki listelerimiz ?
kusura bakmayın biraz karışık geldi bana
Hoşgeldin Gülşencim,ADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
Sen kimsin ayolKızlar ben +1.5 kiloyum , annemdeydim, yememe şansınız yokkendime gelcem , ya çok ısrarcı cok
Neden?Bu cumada benden öyle bir artı gelebilirsalı çarşamba perşembe den çok korkuyorum
Pamukseker canımSen kimsin ayol
Bildirimden bildirime mi uğrayacaksın :))merhaba hanımlar. bugün de tartı fotosu gönderecek miyiz?
Seninki artık sana uymuyor zaten :))Ay herkes değiştirmiş nickini bende mi degistrsem
Hem Adetten hem memketten dolayı korkum var.Neden?
efsane taktik57 kilo olunca bu senin için tahin pekmez diycem 56 olucam , bu senin için sarellem diycem 55 olcam. Bu senin için cikolatali pastam diycem 54 olcam. 3 kilo geriye gidip 1 günde geri alicam
Aaaaa süpermiş o zamanKesinlikle kilo vermek çok güzel bir duygu. Keşke bir an ince gitse.
Büyük ihtimalle, gelmeyen cok azdir.
Kahve yapan eş te ne biliyim kulağa cok hoş geliyor masallah
30 dk leslie 4000 adim falan yapiyo. Denedim
Birazz zararını gördün gibi
2 çocuklu kadina yetisemiyon ya aşk olsun. Bide bakmakla kalmayip yorumla şekerim
Bence de illa bi hasar birakiyordur. Vücudum da his kaybi var gibi, koku tat 3 aydir yok. Ama obsesifliğinde coronadan kalır yani yok valla.
Olabilir. Ama ilacsizda bir seyler kaliyor sanki
Ne kadar aciii yaaa.
Bence surdurulebilir değil.
Şu 7G nin ağır sonuçlar doğuracağını herkes bildiği halde neden izin veriliyor şaşırıyorum
Nasil oldunuz canim son durumunuz nedir.
Benimde haberim yoktuDerslerim bittikten sonra pazara gidip alışveriş yapayım dedim.
Gittim pazar yerine, bomboş her yer
Çevredeki esnafa sorayım dedim, pazar yok dediler.
Niye dedim.
"İkinci bir emre kadar yasaklandı" deyip nerede yaşıyorsun sen dercesine baktılar
"Öyle mi" dedim, sesli güldüm kendime
Birkaç manav birkaç market gezip alışverişi tamamladım ve geldim.
İftar yemeğini hazırladım, yanına da salata yaptım mı tamamdır
televizyon olmayinca normal:)Derslerim bittikten sonra pazara gidip alışveriş yapayım dedim.
Gittim pazar yerine, bomboş her yer
Çevredeki esnafa sorayım dedim, pazar yok dediler.
Niye dedim.
"İkinci bir emre kadar yasaklandı" deyip nerede yaşıyorsun sen dercesine baktılar
"Öyle mi" dedim, sesli güldüm kendime
Birkaç manav birkaç market gezip alışverişi tamamladım ve geldim.
İftar yemeğini hazırladım, yanına da salata yaptım mı tamamdır
ne diyon elaaa57 kilo olunca bu senin için tahin pekmez diycem 56 olucam , bu senin için sarellem diycem 55 olcam. Bu senin için cikolatali pastam diycem 54 olcam. 3 kilo geriye gidip 1 günde geri alicam
Hacı nickine tıkla yandaki sembole tıklayınca eski nickler geliyorKızlar nick değiştirmişsiniz yeni nickleriniz hayırlı olsun
Ama bir süre mesajlarının sonuna eski nickinizi yazın :))
Beynimi yormayın benim
hoşbuldumHoşgeldin Gülşencim,
Ben Niran, hemşeriyiz
Disiplinli olduktan sonra verilmeyecek kilo yok
Yeterki inan ve bırakma, birde burdan ayrılma
Vuracan kırbacı, vuracan kirbaci yiycen diyomtelevizyon olmayinca normal:)
ne diyon elaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?